Hyarnustar - Előkészületek

Több
19 éve 5 hónapja #266228 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Midőn a nap megvirrad, a hajók elhagyják a kikötőt és a rég-várt utazás kezdetét veszi...
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #266225 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek

Kincső (Thilanna) írta: Szereztem még egy sötétzöldet! (S-es) :D 8)

Idhren, sztem is hozd, ha van rá mód! :wink:

10 óra múlva a kikötőben :wink:

Ha lehet, erre én lecsapnék... Ha nem túl szemétség :)
Imádom a sötétzöldet :lol:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #266223 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Szereztem még egy sötétzöldet! (S-es) :D 8)

Idhren, sztem is hozd, ha van rá mód! :wink:

10 óra múlva a kikötőben :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #266179 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Ja, köszi. :) :oops:
Nem olvastam túl szorgalmasan...
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #266177 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek

Panda írta:

Kincső (Thilanna) írta: a kedvenc tárgyat ne felejtsétek el! :wink:

Milyen kedvenc tárgyat?....

ezt...

Angwen írta: Oké, emberek, kiadom az utasítást: mindenki hozzon magával egy kedvenc tárgyat! (Persze lehet fiktív/szimbolikus is. ;) )

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #266175 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek

Kincső (Thilanna) írta: a kedvenc tárgyat ne felejtsétek el! :wink:

Milyen kedvenc tárgyat?....
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #266169 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Úgyszintén köszi a fáradozást, és az XXL-es pólót! ;) Címerek közül szerintem is az lesz a legjobb, ha a helyszínen választunk... legalább azok se maradnak ki, akik nem voltak neten túl gyakran. :) Jó szelet holnapra mindannyiunknak! :D

(Idhren, ha beférnek, szerintem hozhatod őket! :itscool:)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #266115 Írta: Idhren

Ranamarth (Endóriel) írta: végül...úgy gondolom,hogy a táborba már alap szinten,de haverokként találkozunk azokkal,akiket eddig nem ismertünk és én nagyon örülök,hogy megismerkedhetünk :wink:
holnap várlak már titeket Ennórén,a közös várban! :wink:

Haya, mi még hajóra szállunk előbb... Akik nem tengerésznek, kívánjatok jó szelet!
Várom a találkozást :D

Kérdés, kissé más témában:
Mondták, hohy vigyünk teamécsest. Ne vigyek mindenkinek egy fenyőzöld darabot? Még fenyőillatú is. Van itthon egy csomó, anyám mécsesmániás :D

Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 5 hónapja #266114 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Kincső, hadd köszönjem meg én is a fáradozásodat! :) :)
Amúgy: nekem mindegy, melyiket kapom, feltéve, hogy feljön rám ;)
/me is nagyon várja már, kicsit félve is, a holnapi találkozót... remélem, hogy tudok majd valamiben én is hasznos segítség lenni, és hogy nem megyek senkinek az agyára :P ;)
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #266080 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
aiya!
először is nagyon nagy hála Kincsőnek a gondos póló beszerzésért!;)köszi :wink:
másodszor...nekem mindegyik nagyon tetszik a címerek közül,de a két kedvenc:3Panni és 5Silima :wink:
végül...úgy gondolom,hogy a táborba már alap szinten,de haverokként találkozunk azokkal,akiket eddig nem ismertünk és én nagyon örülök,hogy megismerkedhetünk :wink:
holnap várlak már titeket Ennórén,a közös várban! :wink:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #266005 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Népek, további jó tervezgetést--most ideiglenesen magatokra hagylak benneteket, de csak hogy holnap reggel találkozzunk a kikötőben! Addig mindenki szedje össze a maradék lelkesedését, aztán irány Fortirios! :) Holnap re!

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265995 Írta: Gilg (Gwindorn)
Nem értem miért nem nyitja meg... (Nálam mindegyik megnyílik.)
Ha az 1-es képet meg tudtad nyitni, akkor nem mondhatom azt, hogy azért mert gportálos oldalról származik a link (emlékszem, ha a gportálos oldalamról linkeltem, akkor mondták már, hogy nem nyílik meg..)

Mást nem tudok javasolni, mint hogy bemásolva próbáld meg megnyitni...

4: gportal.hu/portal/idhren/image/g ... cimer2.jpg
6: gportal.hu/portal/idhren/image/g ... mmadar.jpg
7: gportal.hu/portal/idhren/image/g ... cimer3.jpg
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265991 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Nimrandir, nekem a 4. 6. 7. Idhren-címer nem jön be. :( :oops: Mmint nem nyílik meg.

Kincső, nagyon szépen köszönjük a fáradozást! Ez megér egy nagy tapsot! ;)

TAPS

;)
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265979 Írta: Gilg (Gwindorn)
Idhren: el tudnám képzelni akár címerként is... minden esetre nagyon szép! :)

Igazad van, meg kellene kérdezni, de a szavazás úgy sem reprezentatív.

Köszönjük Gandalfnak a tudnivalók összeffoglalását!
Aki még nem tette meg, olvassa el, érdemes! ;)

www.tolkien.hu/forum/viewtopic.p ... ht=#265936
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.p ... ht=#265484
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.p ... ht=#264079
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265973 Írta: Kincső
hozzatok el minden rajzot, holnap délutánig kizárt hogy mindenki idejut szavazni :roll: :wink:
____

a kedvenc tárgyat ne felejtsétek el! :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265971 Írta: Idhren
Figyelem térképek:
Arda a másodkorban
Númenor
Númenor 2

Gilg:A hatost sztem már nem kell figyelembe venni, csak a szem volt a fontos belőle, de nem túl címerszerű. :oops:
Egyébként az ötlet remek!
De Angwent meg kéne kérdezni, mely rajzolmányok a szóbajöhetőek az autentikusság végett. :D

Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265970 Írta: Gilg (Gwindorn)
Köszönjük Kincső! Igazán rendes tőled, hogy ennyit mászkáltál! :) :bounce: :hello:

Nyah, szép számmal gyűltek össze a szebbnél-szebb rajzok. :D Szerintem ráérünk a táborban eldönteni, hogy melyik legyen a címer. Ott majd mindenki elmondhatja a véleményét. Amennyiben lehetséges szerintem hozzátok el ezeket a rajzokat a táborba. :)

De ha szeretnétek egy "elő-szavazást" akkor azt meg valósíthatjuk...
Összegyűjtöttem a képeket:

A szavazatokat mondjuk holnap délutánig adja le aki szeretné, me meg közben, folyamatosan összesít. ;)
1 Idhren
2 Silima
3 Panni
4 Idhren
5 Silima
6 Idhren
7 Idhren

Bocsi Idhren, de nem linkeltem az összes rajzodat :oops: remélem nem haragszol érte.
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265967 Írta: Idhren
Húha, testvérem, nem gondoltam volna, hogy ennyi gondot zúdítunk a nyakadba...
De azért megoldottad.
Gratula :D :hello:

Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265966 Írta: Kincső
Kedves Népem,

hosszú harc után sikerült pólókat vennem. A színük szerintem nagyon szép, a méretek viszont érdekesek :P
A szigetszentmiklósi Auchan csak ronda libaf*szöld és fakótürkis pólókat árult, ráadásul sztem nem is lett volna elég a megfelelő méretekben.
Az erzsébeti Tesco elnevezésű üzemegységben szép fűzöld/világoszöld pólót árultak, ám "fiú (gyerek) méret" címszó alatt. Ám a két legnagyobb méret rám és jóanyámra kényelmesen ránkfért, így arra az elhatározásra jutottunk, nem lévén túl sok más alternatíva, hogy veszünk ilyeneket, a lányokra mindenképp jók lesznek. Hogy választék legyen, többet is mint amennyi kell, hogy mindenkinek legyen megfelelő.
Odébb az erzsébeti Auchanban szintén nagyon szép, sötétzöld/lombzöld pólókat árultak, kizárólag férfi S-es vagy XXL-es méretben + 1 db M-es. Ígyhát megoldódott a probléma, hogy a fiúknak is legyen elég nagy. :P
A következő alternatívák vannak: a lányok világoszöld, a fiúk sötétzöld pólót kapnak, ezt valszeg Gilloth esetében meg kell törjük, ekkor azonban az a probléma lép fel, hogy döbbenten tapasztaltam, hogy a sötétzöldből nincs 7 db, pedig annyit akartam venni, de mégis 6-ot sikerült... :roll: Vagy abszulájte vegyesen.

Ezek a méretek vannak:
Világoszöld:
13 db 14-15-ös (9 db azoknak a leányzóknak, akik a méretnél megjelöltek S-nél nagyobbat (is), ideszámítva Angwent és Artemiszt, +1 tartalék Gillothnak +3 tartalék a kisebb termetű fiúknak - Gilgolwen, Karesz és kHalmi, utóbbiról nem tudtam meg többet mint hogy 16 éves)
2 db 12-13-as [size=9:1rvvbpnq](még ez is jó volt Rózsa/Anyura :wink: )[/size] a két leányzónak aki csupán S-est kért
1 db 10-11-es Vewynek
Sötétzöld:
3 db XXL-es Estelnek, Gandalfnak és Maglornak[size=9:1rvvbpnq] (ezek amúgy nagyonnagyonnagyok, dehát nemvoltmás)[/size]
1 db M-es Gillothnak vagy ha neki jó a világoszöld, akkor az egyik fiúnak
2 db S-es [size=9:1rvvbpnq](a szándékolt 3 helyett :oops: )[/size] alternatívának a fiúknak (ezek is nagyonnagyok nem kell megijedni attól hogy S van ráírva :P :!: ) (de ha gondoljátok visszamegyek mégegy S-esért... csak az min. 1 óra út összesen, ha bkv-val megyek... :roll: )

Piszkos anyagiak: az Auchan 249 Ft, a Tesco 299 Ft áron vesztegette a pólókat. :wink:
Azaz: 16*300+6*250=4800+1500=6300 Ft ha jól számoltam, vagyunk rá 19-en, azaz cirka 380 Ft/koponya,
vagy 275 Ft/db és aki gondolja vesz 2-t :idea:
vagy elhordom én a maradékot :P

Kincső

Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265953 Írta: Idhren
Utolsó zaklatásom :lol:
Ez már télleg stilizált (és igencsak vázlatos :oops: ):
Százhuszonnyolc-milliomodik címer
Most má télleg befogtam, kezeim lekötözve :mrgreen:

[size=9:2vtbwd3e](Silima: + egy szavazat :) )[/size]

Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265946 Írta: Panni

Silima írta: Összekombináltam.
photobucket.com/albums/v338/Sili ... okadik.jpg
Ez egy kicsit mozgalmasabb, talán nem annyira statikus, de ugyanilyn keretekben természetesen lehet szimpla "egyenes" leveleket is rajzolni. :)
Idhren, Panni: cééépeeekk! :D

Silima, nem tudom a többiek mit mondanak, de én ezt megszavaznám :P :)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265939 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek

Gilgolwen Nimrandir írta: kicsit más téma: nagyon szeretnék röplabdázni a táborban, ééés jó volna ha nem volnék ezzel egyedül... Egyenlőre csak itt kérdezem meg: valakinek közületek van röplabdája? és ha van el tudná hozni? *szépennéz* :D

:ÓRIÁSSZEMEK: Valaki hooozzoon labdáááát, naaagyon szeretnék én is röpizni!

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265936 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Megint egy kis lexikális anyag a númenoriakról, ezúttal A Szilmarilokból és A Gyűrű kereséséből is összevállogatva:

Bölcsek és dicsők lettek, mindenben inkább az eldákra hasonlítottak; és szálasak voltak, szálasabbak bármely középföldei embernél, s a szemük úgy ragyogott, akár a csillagok. Ám a számuk lassan növekedett azon a földön, mert bár apáiknál is szebb fiaik és lányaik születtek, kevés volt a gyermek. Halandók voltak, bár éveik száma sok volt, s nem ismertek betegséget, amíg árnyék nem borult rájuk.
Azért is lehettek oly hosszú életűek, mert életmódjuk az eldákéhoz alkalmazkodott. Felnőtté érésük folyamata és időtartama többé-kevésbé megfelelt a többi emberének, ám miután elérték a "teljes érettséget", öregedésük, vagy (az eldákéhoz hasonló) "kifáradásuk" folyamata sokszorosan lassabb volt, mint amazoké; s éppen a kifáradás, az életuntság első megnyilvánulásai jelezték, hogy az életerő időszaka már a vége felé közeledik. Ha ez valóban véget ért, ők mégis ragaszkodtak az élethez, akkor a hanyattlás folyamata éppúgy, mint korábban a felnőtté érésé, ugyanolyan ütemben zajlott le, mint a többi embernél, s mintegy 10 éven belül jutottak a testi és szellemi elaggás állapotába. a korábbi nemzedékek tagjai nem "kapaszkodtak az életbe", hanem önként megváltak attól (Aragornnak /illetve Elessar királynak/ is hasonló lehetőség adódik majd, ő úgy dönt, ereje teljében távozik az élők sorából). Az élethez ragaszkodás, s ami ebből következett: a kényszerű, nem kívánt halál éppen azon változások egyike volt, amelyeket az Árnyék, illetve a númenóriak lázadása idézett elő (fog majd előidézni :wink: ), és együtt járt természetadta élettartalmuk folyamatos csökkenésével.
Kiváló mesterek is voltak, könnyedén felülmúlhatták volna a középföldei gonosz királyokat a háború meg a fegyverkészítés dolgában, csakhogy ők békés emberek voltak.

No, ennyi okosság elég lesz Nektek, ha van kérdés, igyekszem megválaszolni. :wink:
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265931 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Összekombináltam.
photobucket.com/albums/v338/Sili ... okadik.jpg
Ez egy kicsit mozgalmasabb, talán nem annyira statikus, de ugyanilyn keretekben természetesen lehet szimpla "egyenes" leveleket is rajzolni. :)
Idhren, Panni: cééépeeekk! :D
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265927 Írta: Idhren
Ez is figuratív, de nem annyira:
címer
címer negatív

Panni címeréhez:
Ha annyira nem szeretjük a négyzetet, miért nem csinálunk 5 levelet, egy ötszögben? Ez még Númenorra is utalhatna, hiszen hasonlít egy ötágú csillaghoz...
Pl így:
első
Vagy ha a lágyabb formákat szeretjük:
ívesebb

Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265913 Írta: Kincső
Silima, Panni: sztem kombináljátok össze a kettőt, h. körös meg négyzetes is legyen :D

Idhren: baromijó! 8O Kár hogy csapveznénink leszavazta a figuratív címert (oké, joggal). De szvsz hozd el a rajzot és még ki tudja mi lesz belőle, ha címer nem is :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265911 Írta: Panni
Idhren, Silima, most nézegettem a képeiteket, ISZONYATJÓÓÓÓL rajzoltok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265909 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
A szabadság szeretete nem azt jelenti, hogy a heraldika szabályszerűségeivel nem törődünk, szabályos címerrel is lehetünk szabadságszeretők! :wink:
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265908 Írta: Idhren
Bocsi, hogy én is előhozakodok egy újabb rajzolmánnyal, és mivel bonyolult, Pannié kivitelezhetőbbnek tűnik (És szép is :D ).
De azért berakom, hogy legyen mi közül választani. (nem csak két ember rajzai közül)

Címer: gportal.hu/picview.php?prt=132548&gid=467518&index=1

Címer negatív (hogy néz ki pólón): gportal.hu/picview.php?prt=132548&gid=467518&index=2

(A szemlevél pedig ehhez hasonló lett volna:
gportal.hu/picview.php?prt=132548&gid=467518&index=5
madár nem érdekes)

Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #265905 Írta: Panni
sehol senki, uh painteztem egy picit még mindíg az első variációmmal, ha már fényképező gép nincs... :oops:
kep.tar.hu/pancsmancs/50033718/14067969#2
kep.tar.hu/pancsmancs/50033718/14067970#2 [size=9:s1np17ch]a színekkel nyugodtan lehet variálni... :oops: [/size]

üssetek le nyugodtan, ha unjátok...

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.303 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére