Hyarnustar - Előkészületek

Több
19 éve 6 hónapja #264152 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek

Gilgolwen Nimrandir írta:

Panni írta: Nem lehetne ide még egy beszélgetős topicot nyitni? Vagy erre a célra a bemutatkozások is megfelelnek?

Ez jó ötlet! Szerintem lenne rá igény! :)

Csak hogy lássátok, hogy azért nektek is van csapvezetek: íme! ;)

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #264119 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Megkésve bár, de törve nem:

Köszönjük Artemisz!!!

[size=9:xp64ud6j]jipíííjj... 100. hozzászólás! 8) [/size]

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #264079 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
A legcélszerűbb A Gyűrű keresését olvasni, ott van a legtöbb adat rólunk.

Egy kis földrajz:

Hyarnustar Délnyugatföldét jelent. Nyugati része sziklás hegyvidék, keleten meleg éghajlat, termékeny föld, szőlő. A tenger szelíden olvad a szárazföldbe.
Andustar és Hyarnustar között fekszik Eldanna öble, ahonnét ellátni a Magányos Szigetig (Tol Eressëa), ez egy meleg és igen csapadékos vidék, közepén a híres kikötővel, Zöld Eldalondë-val (ide értek be a "szomszéd" tüncök hajói, ha jöttek látogatni). Sok itt az illatozó, örökzöld fa.
Hyarnustar és Hyarrostar között folyik a Siril, az ország fő folyója, alsó szakaszánál lassú, kanyargó, végül tágas mocsárvidéken és náddal benőtt lapályokon át éri el a tengert. Sok kis apró torkolatban ér véget, mindkét oldalon hófehér partokkal övezve, néhol szürke kavicsokkal borítva. A mocsarak szilárd részein épült a legtöbb halászfalu, Nindamos a legjelentősebb.

Mára ennyi, ezt emésztgessétek, legközelebb valamilyen más jellegű infóval jövök! :wink:
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #264047 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Köszönjük Aeglos!

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #264046 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Angwen még nincs itthon, de ha lesz csapattali azzal jobb lenne őt megvárni. Egyébként a csapat színe a zöld. Jó készülődést Hyarnustar népe!

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #264043 Írta: Panni

Ranamarth (Endóriel) írta: Nos kéne egy kis anyaggyűjtés a népünkről,nem?Mert azonkívül,hogy jók vagyunk szőlő témában,valami mást is kéne csinálni...pl,mi a mi színünk?Én nem tudom :oops: ,meg ilyen,hogy címer vagy valami???jó-jó van még 2-3 hét de nem lehet elég korán elkezdeni...[size=9:20lcu337]meg amúgy is be vagyok már zsongva[/size] :roll:

Aeglos azt írta a tábori topicba, hogy majd kapunk egy üzenetet a csapatszínről meg minden toszról ami kell. De hogy ez e-mail vagy privát, arra már nem emlékszem :oops: De asszem e-mail...

Címer: öhöm... izé... ezt asszem inkább rátok hagynám. Ha megvan a minta és csak festegetni kell, olyat minden további nékül szívesen vállalok, de a minta kitalálásához nekem nincs képzelőerőm :oops:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #264020 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Nos kéne egy kis anyaggyűjtés a népünkről,nem?Mert azonkívül,hogy jók vagyunk szőlő témában,valami mást is kéne csinálni...pl,mi a mi színünk?Én nem tudom :oops: ,meg ilyen,hogy címer vagy valami???jó-jó van még 2-3 hét de nem lehet elég korán elkezdeni...[size=9:1fj9zlrb]meg amúgy is be vagyok már zsongva[/size] :roll:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263933 Írta: Gandalf

Narbeleth írta: Gandalf, de csak akkor ha fel is veszed... :P

Büszkén fogom hordani! :gandalf2:

Köszönjük előre is, Artemisz! :itscool:
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263929 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Artemisz: Köszönjük! :D
Magam is gondolkoztam már valami jó néven, de még nem találtam igazán jót, ha találok valamit szólok.
[size=9:2y5k5q55](igazából most egy emailcímet akartam megkeresni itt a fórumon, erre nekiállok hsz-t írni, na szép.. :P )[/size]
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263927 Írta: Panni
KÖSZÖNJÜK ARTEMISZ!!!!!!!!!!!!!! :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263925 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Hűűűű, Artemisz, köszönjük szépen! Nagyon csinik leszünk! :wink: :)

A szőlő azért is jó, mert abból lesz a bor... Nekem szőlő volt a jelem oviban, legalább 3 napig, de aztán rájöttek az óvónénik, hogy egy másik lánynak is az a jele, úgyhogy elvették. :bawling:
Én támogatom a "Szőlőskertek Népe" elnevezést. :D
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263865 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek

Silima írta:

Artemisz (Erenya) írta: Igen, ezt én is érdekesnek találtam, de hát ha Aldarion nagyúr kivágatja a sok fát a hajóépítéshez, akkor ott akárhogy is nézem, mező lesz :P :?

Aldarion nagyúr és a táglátókörűség:
megkapja a Fehér Fát:
"Fa... hhhmmm... HAJÓ!!! :twisted: "
Tündék: 8O

Jaj, igen, ezen a jeleneten én is felváltva röhögök és sírok és fogom a fejem...

De hiába, Feanor is nagy zseni volt, mégse a széles látóköréről híres :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263863 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek

Artemisz (Erenya) írta: Igen, ezt én is érdekesnek találtam, de hát ha Aldarion nagyúr kivágatja a sok fát a hajóépítéshez, akkor ott akárhogy is nézem, mező lesz :P :?

Aldarion nagyúr és a táglátókörűség:
megkapja a Fehér Fát:
"Fa... hhhmmm... HAJÓ!!! :twisted: "
Tündék: 8O
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263862 Írta: Artemisz

Silima írta: Köszönjük szépen, Artemisz!! :)

Fák rúlz. Fű annyira nem rúlz. :) Szőlő is rúlz, csak arra nem lehet felmászni... :roll: :twisted:

Hát, ha fára fut fel... ;) :D

Nincs mit köszi, megvettem a kellékeket. :)

Gandalf írta: Érdekes, hogy pont a Hyarnustar lett a fák népe, mikor Hyarrostarban van a legtöbb fa A Gyűrű keresése szerint.... (de lehet, hogy a lakóinak pont ezért elege van a fákból, és csak azért is füves mezők népe akar lenni! )

Igen, ezt én is érdekesnek találtam, de hát ha Aldarion nagyúr kivágatja a sok fát a hajóépítéshez, akkor ott akárhogy is nézem, mező lesz :P :?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263855 Írta: Silima
Köszönjük szépen, Artemisz!! :)

Fák rúlz. Fű annyira nem rúlz. :) Szőlő is rúlz, csak arra nem lehet felmászni... :roll: :twisted:
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263831 Írta: Ranamarth (Endóriel)
füvek vagy fák...zöldségeket beszélsz 8)

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263810 Írta: Gandalf
Érdekes, hogy pont a Hyarnustar lett a fák népe, mikor Hyarrostarban van a legtöbb fa A Gyűrű keresése szerint.... (de lehet, hogy a lakóinak pont ezért elege van a fákból, és csak azért is füves mezők népe akar lenni! :twisted: )
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263808 Írta: Artemisz
:oops: :oops:

Rana, nagyon köszönöm a bizalmat!

Megvásárlom az anyagot, kiszámítottam, mennyi gyöngy kell, és akár neki is kezdek pár napon belül!

Pussz nektek!

ui: szerdai tali nekem sajna nem jó, de mulassatok jól! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263762 Írta: Narbeleth

Yavanna Kementári írta: A Margitszigeten hol?

Átjavítottam a kiírást.
Egyébként, ha valaki kedvet érez h jöjjön, tényleg írjon privit légszi!!!
köszesz!
[size=9:2zh4z3l5]Mert különben elmarad[/size]

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263761 Írta: Narbeleth

Yavanna Kementári írta: A Margitszigeten hol?

A Margit-hídnál, a buszmegállóban

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263760 Írta: Yavanna Kementári
Yavanna Kementári válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
A Margitszigeten hol?
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja - 19 éve 6 hónapja #263722 Írta: Narbeleth
Nem tudom, hogy ide szabad-e ilyet, de: :oops:

Nos, KEDVES NÉPEK! Mivel már nagyon unom az itthon üldögélést, lesz egy Margitszigeti tali szerdán, azaz július 6-án 16:00-tól a Margit-hídhoz közel eső buszmegállóban !!!
Ha valakinek van jobb ötlete a Margitszigetnél, az visítson egy privi keretében, és az is aki jönne, mert különben, ha megint 3-an bulizgatunk :lol: lefújom az egészet és szomorú leszek.. :cry: :wink:

+ és aki jön hozzon fizbit, tollast, röplabdát stb., ha tud!

:wink: Végül is, ha csapattagok jönnek, akkor az már előkészület a táborra :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263721 Írta: Narbeleth

Gandalf írta: Artemisz felajánlotta, hogy megcsinálja a nyakláncokat, fonalpánttal, bíbor, leveles szőlőmedállal, ha igény van rá!

Köszönjük Artemisz, jó lenne! :bociszemek:

[size=9:v39krs72]Gandalf, de csak akkor ha fel is veszed... :P [/size]

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263674 Írta: Ranamarth (Endóriel)
hát nem tudom ti hogyan vagytok vele,de én támogatom Artemisz ötletét!Főleg mert tudom,hogy milyen jó a kézügyessége :wink: hajrá :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263673 Írta: Gandalf
Artemisz felajánlotta, hogy megcsinálja a nyakláncokat, fonalpánttal, bíbor, leveles szőlőmedállal, ha igény van rá!
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263669 Írta: Ranamarth (Endóriel)

Gandalf írta: Artemisz javasolta (most nincs netközelben, azért rajtam keresztül), hogy legyünk a "Szőlőskertek Népe", mert A Gyűrű keresésében olvasta, hogy Hyarnustarban gazdag szőlőtáblák voltak!

hm,szőlő?Fincsiiiiiiiiii :D

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263667 Írta: Gandalf
Artemisz javasolta (most nincs netközelben, azért rajtam keresztül), hogy legyünk a "Szőlőskertek Népe", mert A Gyűrű keresésében olvasta, hogy Hyarnustarban gazdag szőlőtáblák voltak!
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263656 Írta: Ranamarth (Endóriel)
nekem eddig a Gyökerek tetszik a legjobban....de lehetne Gyomok,Gazok :wink: :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263626 Írta: Silima

Gandalf írta: Nem. Összedolgozunk más csapatokkal, nem akarok megint egy olyan ellentétet a csapatok között, mint a Marach-Haleth tavaly. Nem nyerni megyünk, együttműködünk a többiekkel.
Elegem van a versengésekből... mindig lesznek, akik túl komolyan veszik. :roll:

Jaj de jó! :) 8) :dance: [size=9:1omtw46c]/Me nem volt tavaly, de a versengés nem a kedvenc elfoglaltsága... :roll: :P [/size]
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263623 Írta: Narbeleth

Panda írta: Külföldiül nincs valami jó hangzású szó?
Legyünk Greenpeace- esek!
Zöldfülűek?

Mihez akarod odaláncolni magad? :lol:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.541 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére