Hyarnustar - Előkészületek

Több
19 éve 5 hónapja #264840 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
na ez az..végre...szerintem elsődlegesen abba kellene megegyezni mi kerüljön a pólóra:címer,szőlő,levél...vagy ha címer,akkor mit tartalmazzon,hiszen csak úgy lehet tervet készíteni,ha van miből kiindulni...
tehát össszegezve:nekünk,már mint a Hyarnustar népnek ha jól tudom nem volt saját címere...ha tévedek kérlek javítsatok...akkor talán induljunk ki a királyi címerből...arról kéne egy link...mert gondolom az volt,nem?Mármint Aldarionnak volt címere? :oops:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264837 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Szívesen segítek majd alkotni, bár a kreativitásom véges... :oops: Próbálok tervezni, ha megmondjátok, hogy mit. :oops:
De azért segíthet más is, ne csak az enyém legyen a nagy felelősség... :oops: ;) :P
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264832 Írta: Ranamarth (Endóriel)
nos megkaptuk a levelet,de nem lettünk sokkal okosabbak...szerintem Angwennek kéne döntenie ezekben a dolgokban....a levél csak annyit ír,hogy vigyünk magunkkal egy zöld pólót vagy ilyesmit...nos,mi legyen?szerintem a táborban lesz lehetőség a póló festésre...inkább abban kéne megegyeznünk,hogy mit fessünk...tehát rajzok kellenének...tervek kellenének.... :roll:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264828 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Mellette.

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264827 Írta: Ranamarth (Endóriel)
hát én nem tudom...igazság az,hogy megint megakadunk annál,hogy a 2.tábori levélben lévő infók nélkül nem tudjuk mit is tehetnénk...egyébként tavaly a pólókat a táborban csináltuk egy közösen megszavazott minta alapján,amit egy ügyes rajzoló készített....én most is ezt támogatnám! :roll:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264822 Írta: Silima
/me nem emlékszik: a mallorn mennyire tenyészett dúsan Númenorban?... :oops:
Másik kérdés: a pólókat magunk csináljuk meg? [size=9:2mvxfxnp]Mert az már igazán az én bajom, hogy mallorn-levelet nem tudok rajzolni... Tölgyet még csak-csak... :oops: :lol: [/size]
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264819 Írta: Maglor
Sztem tölgy v. mallorn levél kéne rá... Sztem. :wink:

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264818 Írta: Ranamarth (Endóriel)
nekem a mallorn tetszik....bár ez is csak elfogultság...me is a tölgyet támogatja :roll:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264812 Írta: Silima
Inkább falevél, ne annyira szőlő... :)

A platánnak sztem a levele... szóval arról, hogy "platán", nekem nem a levele, hanem a hámló kérge jut eszembe. :oops:
Juhar szép, főleg ősszel!!!! Eeeerrdőőő... :) :roll: Csak juhart már tettek mások is zászlóra :roll: Sajnos. :?
Elfogult vagyok a tölggyel szemben, így leginkább azt támogatnám... :oops: :roll: :P /me tölgymániás...

A gingkót inkább nem ajánlom... :lol:
www.houstongardening.info/gingko.jpg
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264785 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Maradjunk inkább a levél mellett :)

Szerintem lehetne mondjuk tölgy
www.vendegvaro.hu/kimg/kgy/kocsanyos_tolgy.jpg
vagy bükk
www.vendegvaro.hu/kimg/bfa/bukkfa.jpg
de szóba jöhet a platán
www.us.edu.pl/katowice/informato ... ucz101.jpg
www.eduvinet.de/mallig/bio/lauba ... n-blat.jpg
és az egyik kedencem a juhar levél is
www.noklapja.hu/cikk/2/11171/8.jpg
www.noklapja.hu/cikk/2/11171/11.jpg
www.utirany.hu/bakony/erdok/mezeijuhar14.jpg
[size=9:1g84nxgk] :)
de lehet akár mallorn fa is
www.warofthering.net/quintessent ... _small.jpg :P [/size]
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264753 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
A szőlőlevélhez mit szóltok?
Iszákos népség: :lol:
kulacs: :D
Vélemény: tőlem bármi jöhet :D nyitott vagyok az ilyen cuccokra. ha első reakcióként röhögök rajta, akkor méginkább nyitott :D :P

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264699 Írta: Silima

Angwen írta:

Maglor írta: Én támogatom a csikóbőrös kulacsot!!!!!!! :wink: Vállaljuk buszkén, amink van! :D :mrgreen:

Ti mondtátok--hozom! :D

Mondom, hogy inkább szőlő... :lol: :P Vagy bőrös csikó kulacs nélkül. ;)
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264683 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek

Maglor írta: Én támogatom a csikóbőrös kulacsot!!!!!!! :wink: Vállaljuk buszkén, amink van! :D :mrgreen:

Ti mondtátok--hozom! :D

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264681 Írta: Maglor
Én támogatom a csikóbőrös kulacsot!!!!!!! :wink: Vállaljuk buszkén, amink van! :D :mrgreen:

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264670 Írta: Ranamarth (Endóriel)

Silima írta:

Angwen írta: Viszont ha a pólóra szőlőt rakunk, maga Ilúvatar se mossa többé le rólunk, hogy iszákos népség vagyunk. Egy zenés-táncos-füvespusztás népünk már úgyis van (tiszta Woodstock, nem? :mrgreen: ), ha még egy alkesz csapat is bejön a képbe, mit szóljanak szegény szülők? ;) :roll:

Na igen... Bár aki asszociálni akar, annak mindegy, hogy mit teszünk a pólóra... :P Mondjuk még mindig inkább szőlő, mint csikóbőrös kulacs... :roll:

ez negatív diszkrimináció...[size=9:kz2k36jq]így kell egyáltalán írni[/size].. :oops:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264669 Írta: Silima

Angwen írta: Viszont ha a pólóra szőlőt rakunk, maga Ilúvatar se mossa többé le rólunk, hogy iszákos népség vagyunk. Egy zenés-táncos-füvespusztás népünk már úgyis van (tiszta Woodstock, nem? :mrgreen: ), ha még egy alkesz csapat is bejön a képbe, mit szóljanak szegény szülők? ;) :roll:

Na igen... Bár aki asszociálni akar, annak mindegy, hogy mit teszünk a pólóra... :P Mondjuk még mindig inkább szőlő, mint csikóbőrös kulacs... :roll:
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264668 Írta: Angwen

Maglor írta: Feanor aput + nem bántani.... :evil: :twisted: Ő csak jót akart! MINDENKINEK!!!!! :wink: :D

Ki beszélt itt Fëanorról?
Viszont ha a pólóra szőlőt rakunk, maga Ilúvatar se mossa többé le rólunk, hogy iszákos népség vagyunk. Egy zenés-táncos-füvespusztás népünk már úgyis van (tiszta Woodstock, nem? :mrgreen: ), ha még egy alkesz csapat is bejön a képbe, mit szóljanak szegény szülők? ;) :roll:

Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264665 Írta: Ranamarth (Endóriel)
én mindegyiket támogatom....hiszen úgy tudom,hogy nem volt külön címere népünknek...max az éppen uralkodó királynak....van valaki,aki ügyesen rajzol?Lehetne terveket készíteni;)

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264644 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Hehe, szerencsére tényleg nem normális a csapvezünk, sőt! :D :wink:

Szerintem a címerben lehetne valami szőlős cuccz... inkább mint levelezni rajta :P :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264596 Írta: Panni
Levél rulzik. :D Csak a sok zöldre figyelni kell a színek miatt ;)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 hónapja #264527 Írta: Silima

Maglor írta: Feanor aput + nem bántani.... :evil: :twisted: Ő csak jót akart! MINDENKINEK!!!!! :wink: :D

A kis önzetlen... :P ;) :D

Címer is lesz? :o Ajha :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #264505 Írta: Maglor
Mit szólnátok, népek, ha a zöld pólóra "raknánk" egy levelet.... :?: Az egyik oldalra. A másikra + felírnánk a csapat nevét. (Ízlés szerint, hogy ki melyiket melyikoldalra akarja...)

Feanor aput + nem bántani.... :evil: :twisted: Ő csak jót akart! MINDENKINEK!!!!! :wink: :D

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #264499 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Ja, jó. Várjunk. :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #264485 Írta: Ranamarth (Endóriel)
nos szerintem csapatpóló mindenképpen kellene és a pólóra kéne valami címer vagy ilyesmi is...de azt mondták,hogy a jövő hét folyamán megkapjuk a 2.levelet és abban benne lesz minden tudni való;)Addig várjunk :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #264483 Írta: Panni

Panda írta: Népek, mi ez a pólódolog, amit más csapatok tagjaitól hallok? Kell csinálni csapatpólót?

Szvsz illene... Ha van csapatszín, akkor van csapat póló is :P vagy tévedek :o ll: ?

[size=9:1rlhpx9x]Ez a 300. hsz-em :D [/size]

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #264470 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek
Népek, mi ez a pólódolog, amit más csapatok tagjaitól hallok? Kell csinálni csapatpólót?
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #264469 Írta: Silima

Angwen írta:

Artemisz (Erenya) írta: Zöldhöz bíbor szőlő! ZSHÍÍÍÍÍÍÍR!:hello: :up:

Mi? Szőlőzsír? :mrgreen: 8O

Áááááh, de rossz volt... :lol: :P :D
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #264408 Írta: Panni

Angwen írta:

:lol:

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #264405 Írta: Angwen

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #264289 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Előkészületek

Aeglos írta: Angwen még nincs itthon, de ha lesz csapattali azzal jobb lenne őt megvárni. Egyébként a csapat színe a zöld. Jó készülődést Hyarnustar népe!

Zöldhöz bíbor szőlő! ZSHÍÍÍÍÍÍÍR!:hello: :up:

Vagy szerintetek nem? :P :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.212 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére