Hyarnustar - Beszélgetések

Több
19 éve 1 hete #280467 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Jé, tényleg, Boldog Névnapot! :) :oops:
/me kicst szétszórt, szokás szerint... :oops:
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #280466 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Boldog karácsonyt!!!
és Artemisznek meg boldog névnapunkat :wink: !

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #280462 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
nos mivel én még holnap is biztos felnézek,ezért majd csak holnap kaptok jó kívánságot...de azért persze mindenkinek boldog mindent így előre is:)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #280459 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Silima írta: Nna.
Most és ezúton kívánok mindenkinek boldog és szép és békés karácsonyt, mivel holnap jön hozzánk a Jézuska ebbe a szobába, és ugye nekünk akkor nem szabad bejönni... :) [size=9:1klafr4m]Infantilizmus rúlz. Főleg, mert akkor nem nekem kell díszítenem a karácsonyfát, hanem az anyalok hozzák! :D ;) [/size]
SZÓval békés és boldog ünnepet kívánok!

:D Csatlakozom!
Bár mi már elég nagy melákok vagyunk ahhoz, hogy bemehessünk a szobába, de anyu közölte, hogy netmentes karácsonyt akar :roll:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #280429 Írta: Silima
Nna.
Most és ezúton kívánok mindenkinek boldog és szép és békés karácsonyt, mivel holnap jön hozzánk a Jézuska ebbe a szobába, és ugye nekünk akkor nem szabad bejönni... :) [size=9:7akticc4]Infantilizmus rúlz. Főleg, mert akkor nem nekem kell díszítenem a karácsonyfát, hanem az anyalok hozzák! :D ;) [/size]
SZÓval békés és boldog ünnepet kívánok!
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #280404 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Bocsesz Panda, de asszem ez most nekem se fog menni :(
Kicsit el vagyunk csúszva a karácsonnyal... a vizsgaidőszak mindig betesz nekem... :evil:
Szal még ajándékbeszerzés, meg kajacsinálás, takarítás, miegymás... :wink:
És szerintem ez másnak se lesz a legjobb időpont :roll:
Valamikor egy nyugisabb időszakot kéne találnunk!
Ne haragudjatok!
Tajgetosz!!! :P

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #280399 Írta: Silima
Jó korizást mindenkinek holnapra! :) És jó takarítást annak, akinek az jutott osztályrészül! :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #280340 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Jó korizást Nektek :wink:
Én nem is tudok; meg nem is érek rá karácsony előtt 1 nappal :( :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hete #280333 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Engedelmetekkel meghirdetem a korizást mindenkinek.
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hete #280238 Írta: Idhren

Maglor írta: Tudjátok miért jó a Körös-Maros Nemzeti Park? Mert sík és LÖSZ!!!! (gyengébbeknek LÖSZös púszta) :D :wink:

Akkor egyszer el kell látogatnunk oda a LÖSZszel!!! :lol:
Remélem mindenkinek tetszett a LÖSZbaba, akinek tudtam adni... Akinek nem, úgysem ússza meg, hogy egyszer ne sózzak a nyakába egyet :twisted:
Szép volt, jó volt, köszönöm nektek :)
(És bocsesz, hogy otthonhagytam Szót, de higgyétek el, jól érezte magát :P )

Korcsolyázás támogatva :agree: :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hete #280210 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Tudjátok miért jó a Körös-Maros Nemzeti Park? Mert sík és LÖSZ!!!! (gyengébbeknek LÖSZös púszta) :D :wink:

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hete #280187 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
reszkettem! :wink:

Hát, gyerekek... anyám szerint tüdőgyuszim van.... Remélem nincs igaza... :(

Legyetek jók!

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hete #280168 Írta: Panni

Panda írta:

Panni írta: Megkérdeztem a biosztanárt, hogy mikor megyünk korizni, de azt mondta, hogy sajnosannyi dolga lesz a szünetben, hogy mégse fogunk felmenni :'(

Azért te jössz tanár nélkül is, nem? :lol: :wink:
Korizni kéne még karácsony előtt egyet, együtt. :)
Javaslom a dec. 23., péntek délelőttöt (10- 13 van nyitva a koripálya asszem). Csak hogy 24- én lehessen egész nap takarítani, sütni- főzni, csomagolni, kis képzavarral élve ugrálni, ahogy fütyülnek.
Azt mondják, pénteken napsütés és hóesés lesz, az jó.

Émn mennék, de nem engednek :cry: Kismarossal kapcsban majd elkapok valakit :twisted: reszkessetek!

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hete #280161 Írta: Kincső

Idhren írta:

Alyr Arkhon írta:

Idhren írta: Legjobb lenne, ha mindenki, aki csatlakozna a közös szobába, ideírná...
És még ráhagyunk azoknak is, akik nem jutnak nethez...
Milyen ötlet???

Nehogymár itten klikkesedjünk/jetek.
Az a fontos, hogy legyen mindenkinek hol aludnia. A nap 24 órájából 22 és felet amúgysem az ágya környékén fog tölteni szvsz.

Mondasz valamit, de én elveszettnek érzem még mindig magam, mer sokmindenkit nem ismerek...Ezér ez biztos pont :D

Hát, így utólag: szerintem túlklikkesedés sem volt, de azért nagy volt a szobában a (csapat)hangulat :D És igenis elég sok időt töltöttünk odabent :P
Köszönöm! :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hete #280142 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Panni írta: Megkérdeztem a biosztanárt, hogy mikor megyünk korizni, de azt mondta, hogy sajnosannyi dolga lesz a szünetben, hogy mégse fogunk felmenni :'(

Azért te jössz tanár nélkül is, nem? :lol: :wink:
Korizni kéne még karácsony előtt egyet, együtt. :)
Javaslom a dec. 23., péntek délelőttöt (10- 13 van nyitva a koripálya asszem). Csak hogy 24- én lehessen egész nap takarítani, sütni- főzni, csomagolni, kis képzavarral élve ugrálni, ahogy fütyülnek.
Azt mondják, pénteken napsütés és hóesés lesz, az jó.
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hete #280021 Írta: Panni
Megkérdeztem a biosztanárt, hogy mikor megyünk korizni, de azt mondta, hogy sajnosannyi dolga lesz a szünetben, hogy mégse fogunk felmenni :'(

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hete #279995 Írta: Idhren

Alyr Arkhon írta:

Idhren írta: Legjobb lenne, ha mindenki, aki csatlakozna a közös szobába, ideírná...
Milyen ötlet???

Az a fontos, hogy legyen mindenkinek hol aludnia. A nap 24 órájából 22 és felet amúgysem az ágya környékén fog tölteni szvsz.

Mondasz valamit, de én elveszettnek érzem még mindig magam, mer sokmindenkit nem ismerek...Ezér ez biztos pont :D

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hete #279993 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Milyen ötlet???

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hete #279974 Írta: Kincső

Estel Adániel írta: Őket leszámítva pedig 8, ami már életszerűbb. :D (Meg aztán szerintem nem egy valóságtól elrugaszkodott feltételezés az, hogy a párok szívesebben maradnának kettesben, pl éjszakára.) ;)

Na vajon miért írtam, hogy valszeg nem mindenki szeretne csapatolódni? :P :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hete #279957 Írta: Idhren
Legjobb lenne, ha mindenki, aki csatlakozna a közös szobába, ideírná...
Milyen ötlet???

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hete #279949 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Őket leszámítva pedig 8, ami már életszerűbb. :D (Meg aztán szerintem nem egy valóságtól elrugaszkodott feltételezés az, hogy a párok szívesebben maradnának kettesben, pl éjszakára.) ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hete #279938 Írta: Kincső

Idhren írta:

Estel Adániel írta: Szobafoglalás: ha már úgyis olyan korán odaérek, hogy ihaj, mi sem egyszerűbb, mint Nektek/ünk is foglalni egy szobányi helyet (még addig összeszámolom, hány főnek). ;)

Ájm et hóm!!! 8) :lol:
Remek 5let, ihaj-csuhaj :P
Persze csak ha senkinek nincs ellenvetése, hogy velem egy szobában legyen kénytelen leélni két napot :twisted: Könnyítésént megjegyezném, hogy napközben nem kötelező :lol:
(Mér, egyébként mikor szándékszol te lemenni? 8O )

Támogatom a javaslatot :)
Deööö... a dec. 2-i listán ilyen sok a csapattag, tündéket és csatolt részeket is számítva:

Cueddo
Eglar
gilloth
Maglor
Kincső
Estel
Panda
Idhren
(Eruntale)
Gandalf
Narbeleth
Rohin
Artemisz
(Aegnor)

Osszesen 14... Egyrészt ennyi fős szoba sztem nincs, másrészt nem biztos, h. mindenki csapatolódni szeretne szobailag :P :)

Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hete #279914 Írta: Idhren

Estel Adániel írta: Szobafoglalás: ha már úgyis olyan korán odaérek, hogy ihaj, mi sem egyszerűbb, mint Nektek/ünk is foglalni egy szobányi helyet (még addig összeszámolom, hány főnek). ;)

Ájm et hóm!!! 8) :lol:
Remek 5let, ihaj-csuhaj :P
Persze csak ha senkinek nincs ellenvetése, hogy velem egy szobában legyen kénytelen leélni két napot :twisted: Könnyítésént megjegyezném, hogy napközben nem kötelező :lol:
(Mér, egyébként mikor szándékszol te lemenni? 8O )

Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hete #279893 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Szobafoglalás: ha már úgyis olyan korán odaérek, hogy ihaj, mi sem egyszerűbb, mint Nektek/ünk is foglalni egy szobányi helyet (még addig összeszámolom, hány főnek). ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hete #279814 Írta: Kincső
14:55-ös vonat?! :wink:

Tali 14:30-kor jeggyel a kézben a Nyugati főbejáratnál a nagykijelzőtábla alatt. :idea:

Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hete #279810 Írta: Silima
Ja, és az Animal Planeten volt egy Milyen Állat Ugrik A Legnagyobbat-szerű műsor, és a 10. helyezés természetesen a NYÚLé volt. :) És mutattak egy versenyt, melynek neve Nyuszihopp-bajnokság :D és melynek során a nyulaknak akadályokon kell átszökkenni. :D
Megalapíthatnánk a Fortiriosi Nyúlugratók Szövetségét... ;) [size=9:9j8ze0n8]Sajnos a nyulaink utolsó képviselője a nyáron elhunyt... :( [/size]
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hete #279806 Írta: Silima
Mindenkinek jó Kismarost, aki ott van, aki meg nincs, az ne csüggedjen, mert én sem csüggedek! Még! ;)
Én is szeretnék LEPre menni, de mikor szülőknek megpendítettem, ennyi volt a felelet: "A nyelvvizsgád előtti hétvégén?" :? Juj... :P :? :crap:
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hete #279799 Írta: Idhren
Télleg, marososok, irkáljátok már be, ki mikor tudna indulni, és próbáljunk már egy csoportos leözönlést szervezni!
A szobafoglalás még egy szép menet lesz, ahogy látom... :? Sebaj, Zöld Nyúl Kommandó harcra kész, remélem :wink:
Mingyá találka!!! 8) :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hete #279669 Írta: Panni

Gilg írta: Üdvözlet mindenkinek!

Rana: jó hosszúra sikerült ;) igyekszem mihamarabb elolvasni!
A vizsgidőszak előtt állóknak sok szerenécsét :bounce: :bounce: :bounce:
A szünetelőknek pedig jó pihenést! :D
Kismaros: ez is kimarad az életemből, mint ahogy mostanában sokminden :roll: ... 1000 éve nem láttam egyikőtöket sem.. :cry:

:( mi sem téged...

Ranamarth (Endóriel) írta: permi sem megy sajna..úgyhogy inkább azért szurkoljatok,hogy LEP-re mehessek...aki megy,annak jó szórakozást és persze drukk a vizsgázóknak is...a gimiseknek meg még egy kis kitartás és mindjárt vége a sulinak:)

SZURK!!!!!!!!! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: Gyere LEP-re!!!!! Mondd meg a szüleidnek, hogy azt nem szabad kihagyni, mert nazgulkommandót indítok ellenük ;) És Gilloth, ez neked is szól! :)

Jó szórakozást Kismaroshoz, mindenkinek, aki megy! :) januárban remélem találkozunk 8) (vagy korábban korcsolyázunk :P )

Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hete #279634 Írta: Idhren
Én nem tom mikor megyek, valszeg amikor ti :lol:
Csak mongyatok egy időpontot! Én helyben vagyok, útra kész! Menetel a század, HAHÓ!!! :P

[size=9:n869f9y1]Ja, és minden kedves marosos számíthat tőlem valami apró meglepire! :oops: (nem, ne reménykedjetek, nem az lesz, hogy nem megyek :twisted: )[/size]

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.526 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére