Hyarnustar - Beszélgetések

Több
19 éve 1 hónapja - 19 éve 1 hónapja #277944 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
SZÓval! Ezennel ünnepélyes gratulációimat küldöm SZÍVbéli csapatunknak!! :P
Mennek a Pozitív energiák :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenki kapott egy sort, oszzátok be :twisted:
Büszkék vagyunk rátok 8)

Tüncgyerek? Hmm... :roll: (én láttam egyet KGY-n, bár csak fényképről... igaz, Maglor? :twisted: :wink: )

Más:
Emberek!!!
(És más népek is természetesen, ez csak a megszólítás volt :mrgreen: )
Holnap délelőtt nincs valakinek kedve korizni jönni??? Én úgy mennék, csak nincs kivel :cry:

És! Aki szeretne babát látni, és babázni, mindenképpen jöjjön szombaton, mert lehet, hogy család is ott lesz, és Zoé baba lesz a díszvendég!!! 8) :P

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 1 hónapja #277915 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Tényleg az, tanúsít6om :) Bár, sajna, Kincsőt nem hallottam, :( de akkor is ;) Kár, h olyan hamar el kellett mennem :( (tanmenetírás nem rúlz)

Meleg víz az jó volna, bizony. De itt is csak hideg van, például a Duna.... 8)
És a Volán meg suxxxx, de abbahagytam az önző nyafogást.

Egy csapatra való 14-15 éves fiú is, lány is, nem kell valakinek? Csak 25-en vannak..... :twisted:

Hehe :twisted: Tünc szaporodás, jó téma ;) Amúgy milyen jó lenne már tünde gyereket látni!!! :álmodozik:
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277909 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Én úgy 13:00 körül futok be, vagyis lehetőleg előbb (amikor tudok), mert akkor már felolvasok. A felolvasás meghallgatását ki ne hagyjátok, élmény!!! :wink:
(Igen, a 3. nap után is :D )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277883 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Elvileg megyek... :twisted: Lehet rettegni! ;) :twisted:
Túl vagyok a biosz OKTVn! 8) Nem jutok tovább, de nem baj... legalább levan a gond gyenge vállaimról. :D
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277882 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
jaja...Panni,Maglor és permi leszünk ott.....szal nagyon drukkoljatok!!!!:D

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277881 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Gyertek szombaton 50. évfordulóra szurkolni a green peace csapatnak! :twisted:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277836 Írta: Idhren

Panda írta: Maajd ha lesz dobálnialkalmas hómennyiség, csapattalizhatnánk valami parkban. ;)

Hm, épp Manchester United- Villareal meccs van. Szeret valaki valamilyen sportot nézni vagy aktívkodni benne? Úszás!szuana egyszer hétvégén? Van egy csomó kinti uszoda, olyan jó, amikor gőőőőzölög a víz és kint hó van, te meg úszkálssz a meleg vízben. :) :)

Egyik hétvégén megejthetjük :wink:
Csapattali egy parkban, aztán melegvizes uszodázás... Rúúúúlz :twisted:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277822 Írta: Panni
A meleg vizes úszkálást én is szeretem... :P de Esztergomban sajna 20 foknál nem sűrűn melegebb a víz, és az nagyon hiiiiiiiideg....

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277793 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Maajd ha lesz dobálnialkalmas hómennyiség, csapattalizhatnánk valami parkban. ;)

Hm, épp Manchester United- Villareal meccs van. Szeret valaki valamilyen sportot nézni vagy aktívkodni benne? Úszás!szuana egyszer hétvégén? Van egy csomó kinti uszoda, olyan jó, amikor gőőőőzölög a víz és kint hó van, te meg úszkálssz a meleg vízben. :) :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277784 Írta: Silima
Zik zik! :D
Bár már nem. :( De egész délelőtt esett... És gyönyörű volt!!! :D Nagyon szeretem a havat. Is. :D
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277775 Írta: Panni

Idhren írta: Kicsit leült a topic...
EMBEREK!!! ESIK A HÓ!!! :P 8)
Imádom a hóesést, még ha hideg van, és elázom tőle, akkor is :wink:

szép a hó, meg jó is, meg szeretem is, de van némi ellenvetésem vele szemben :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277768 Írta: Idhren
Kicsit leült a topic...
EMBEREK!!! ESIK A HÓ!!! :P 8)
Imádom a hóesést, még ha hideg van, és elázom tőle, akkor is :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277618 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Narbeleth írta:

Maglor írta:

Panda írta: De csak embergyerek jöhet szóba. :lol:

Csak erre válaszoltam... mmint, akkor velünk szegény lefoglalt tüncökkel mi lesz??????? :wink:

A tündéknek amúgy is igen rövid a szaporodási időszakuk :P rövid ideig aktívak :twisted:

:roll: :look: [size=9:orz1uirh]Habet![/size] :itscool: :up:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277592 Írta: Idhren

Silima írta: [size=9:1ku1x8ez]Nagyon sok boldogságos szülinapot, Nővérkém!!! :D :bounce:[/size]

[size=9:1ku1x8ez]És köszönöm neked is, bocs, hogy ilyen későn... :oops: [/size]

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277591 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Silima írta:

Narbeleth írta: Csak nem egy öccs a hiperaktív fajtából? :P

Öcs a kamaszodó fajtából... ;) :P

Ha már 14éves "apróságoknál" tartunk, felajánlhatok kölcsönzésre egy nőnemű példányt a szélsőséges hangulatingadozó fajtából :roll: :D

De azt hiszem, egy idő után azért hiányozna, úgyhogy visszakérném. :P :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277590 Írta: Silima

Narbeleth írta: Csak nem egy öccs a hiperaktív fajtából? :P

Öcs a kamaszodó fajtából... ;) :P
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277574 Írta: Idhren

Narbeleth írta:

Maglor írta:

Csak erre válaszoltam... mmint, akkor velünk szegény lefoglalt tüncökkel mi lesz??????? :wink:

A tündéknek amúgy is igen rövid a szaporodási időszakuk :P rövid ideig aktívak :twisted:

Höhö... :twisted:
Kicccsit gonosz :mrgreen:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277571 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Maglor írta:

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277568 Írta: Narbeleth

Silima írta:

Panda írta: Najó, az abszolút off elkerülése érdekében: boldog szülinapot mégeccer Idhren és ha valakinek elege van vmi kisgyerekből, hííívjooon!!! :D De csak embergyerek jöhet szóba. :lol:

14 éves cseppnyi kis embergyermek?... *reménykedik* Ugyan fél fejjel magasabb nálam, de sebaj... Fizetek annak, aki elviszi... ;)

Csak nem egy öccs a hiperaktív fajtából? :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277567 Írta: Narbeleth

Alyr Arkhon írta:

Idhren írta:

Alyr Arkhon írta: Ha a baba nem kifejezetten ember hanem inkább macska, az is ér?
Mert akkor énis babáztam ma.

Ér, naná :P (és jó volt? :wink: )
Én is "cica-babáztam"( :twisted: ) a múlt hétvégén. :P Velem aludt minden este, az ölembe gömbölyödve. *sóhaj*
Bár az is igaz, hogy hajnalonta arra ébredtem, hogy játszik... a hátamon ugrándozva, vagy a hajamra vadászva :? :D
De utána visszabújt hozzám, bocsánatkérően dorombolt egy sort, és aluttunk tovább 8)

Naná, hogy jó volt, bár amikor fölemeltem, és közöltem, hogy ő az oroszlánkirály, kissé mintha megszeppent volna...

:lol: :lol: :lol: Ez de csúcs!

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277553 Írta: Silima

Panda írta: Najó, az abszolút off elkerülése érdekében: boldog szülinapot mégeccer Idhren és ha valakinek elege van vmi kisgyerekből, hííívjooon!!! :D De csak embergyerek jöhet szóba. :lol:

14 éves cseppnyi kis embergyermek?... *reménykedik* Ugyan fél fejjel magasabb nálam, de sebaj... Fizetek annak, aki elviszi... ;)
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277536 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277534 Írta: Idhren

Maglor írta: Affene :evil: :D

?????

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277528 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Affene :evil: :D

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277522 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Let's fly away through the rain.
The liht is shining in the night. It's up to you, it's worth the fight. Search before the colours fade!!!
HERE WE STAND, BOUND FOREVERMORE!!!!!!!!!!! WE'RE OUT OF THIS WORLD UNTIL THE EEEEEEEEEEEEND!!!!!!!!
:D
Nem aggaszt, ha esetleg más szöveget írtam, mint az eredetiben van. Igazából vissza akarok menni Fortiriosba céltáblákat festeni a pohárnoksághoz, mialatt sürögnek körülöttem Hyarnustar népének tagjai. :D :bawling: 8) :D
[size=9:3elnemls]Msn- partin egyszerre hallgatni a farockot és nézni a beöltözöt csapatképünket rúlz.[/size] :D

Najó, az abszolút off elkerülése érdekében: boldog szülinapot mégeccer Idhren és ha valakinek elege van vmi kisgyerekből, hííívjooon!!! :D De csak embergyerek jöhet szóba. :lol:
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277515 Írta: Silima
Nagyon sok boldogságos szülinapot, Nővérkém!!! :D :bounce:
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277514 Írta: Idhren
El, és köszönöm :D

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277513 Írta: Panni
Valin Nostare Idhren!!!! :hello: :hello: :hello: :hello: :bounce: :bounce: :dance: :dance: :dance: :dance: :cheers: :cheers:

[size=9:mh9j6cgl]remélem eltaláltam az időpontot :oops: [/size]

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277479 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Sziasztok! látom, közben itt újra beindult az élet... ;) A témához kapcsolódva: én háromszorosan is, mert a múlt hétvégén 3 unokaöcsém volt nálunk a hatból. (Misi alias Nyuszi, aki múlt vasárnap vol egyéves, Hunor, aki másfél, és Matyi alias Manó, aki 2,5) Igaz, ők már nem karonülő kisbabák... és ez gyakran eredményezi azt a helyzetet, hogy anyával ketten háromfelé kell ugorjunk utánuk, mielőtt még baj történik (természetesen Manó mint rangidős a fő bajkeverő ;) pl. [size=9:3ntgo22o]egy óvatlan pillanatban föláll a terasz szélére -kb. 1,5 m magas a cucc - és elkiabálja: Jéka! Mati jehuppaaan! - Várj! - szólok oda, és rohanok, hogy elkapjam a levegőben... Szerencsére eddig még mindig sikerült. [/size] )... de ettől függetlenül nagyon aranyosak.

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #277475 Írta: Silima

Idhren írta: Én is "cica-babáztam"( :twisted: ) a múlt hétvégén. :P Velem aludt minden este, az ölembe gömbölyödve. *sóhaj*
Bár az is igaz, hogy hajnalonta arra ébredtem, hogy játszik... a hátamon ugrándozva, vagy a hajamra vadászva :? :D
De utána visszabújt hozzám, bocsánatkérően dorombolt egy sort, és aluttunk tovább 8)

Én ezt kiskutyával szoktam eljátszani. És ugye egy terrierkölyök nem annyira puhán vadássza le a hajamat, mint egy kiscica... 8O
Tegnap este 2 kutya meg egy sértődött macska alól néztem az Animal Planet állatmentős műsorát. :P :) Hadd lássák, hogy milyen jó dóguk van nekik! ;)
(Most is van az ölemben egy kutya...)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.612 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére