Hyarnustar - Beszélgetések

Több
19 éve 2 hónapja #276050 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Panni, kéthétmúlva úgyis muszáj a KGY miatt, nem? :P

KGY előtt/után amúgy nemakarunk majd talizni? Akkor valszeg sokan errefelé leszünk :idea:
(a mostani talitól függetlenül is kérdezem)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #276049 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
nekem mindegy, hogy most, vagy két hét múlva rágom tövig anyuék fülét :mrgreen:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #276047 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Idhren :cry: nem tudok, mert péntek reggel megyek el és vasárnap este jövök haza. Esetleg másik időpont??? Többiek? :(
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #276045 Írta: Kincső
halihó
péntek részemről okés kb. fél2-től
szvsz teaházazzunk előtte v. vmi, aztán 6-ra mehetünk Idhrenhez :idea:
szerintem akárhányan vagyunk, érdemes talizni, főleg ha pl. Silima és Panni mint nemmindigpestentalálható tagok tudnak jönni :wink:
meg egyáltalán, én a pécsi 5főből meg a többiekből is szívesen látok bármikor bárkit :P
és mi lenne, ha kiterjesztenénk a talit Forostar népére is? :idea: [size=9:26nporfi](Eruntale sztem úgyisjön :) )[/size]

ja és a dalt meg éppazért kell gyakorolni, h. Szóéknak bebizonyítsuk, h. tudjuk szebben is :P :wink: meg talán nem csak mi tudunk énekelni (azazhogy... a tudunk talán nagyképű kifejezés... namind1) a csapatból... :roll: :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #276040 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Népek, ha nem jelentkeztek, nem lecc buláj... :roll:
Mert fölösen én se töröm magam...
Vew :( Biztos? Kicsit se tudol jönni?

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #276033 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Sziasztok!!

Maglor mondta, hogy most pénteken lesz az esküvő, és én teljesen elkeseredtem, mert nem leszek Pesten egész hétvégén... én azt hittem, jövő pénteken lesz :( :cry: Pedig már hiányzik egy Hyarnustar tali és azért az esküvő nagy esemény, és különbenis elvileg a Vérnyúlklán tagsági várományosa vagyok, szóval hüpp :cry:
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275886 Írta: Idhren
Jelentkezni, népek, jelentkezni!!!
Gázos, mert otthon hagytam a telefonomat (me lúzer :oops: ), és fel akartam csörgetni a nem gyakran fórumozó különítményt...
Valaki nem tunná bevállani?
Tehát ezúton értesítek mindenkit, hogy ha mégis smst ír, azt a hugom tudja interpretálni nekem, azaz ne legyen túl személyes jellegű (értsd: ne valljon benne szerelmet, ne küldjön el a ***ba, és hasonlók) :twisted:
(És ha Panninak nem jó a késői időpont, szervezzétek a talit korábbra, ha gondoljátok, csak én még nem érek oda...És utána lehetne banzai nálunk. De ez már a ti dolgotok :P )

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275876 Írta: Panni
Me hazaért... Aki teheti menjen el Prágába, mert gyönyörű város! [size=9:1nsgla3t] és fogjon ki egy kicsit lassabb tempójú idegenvezetőt, mint Alexander bácsi :D [/size]

DRAKKULA RANA!!!!!!! :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

Péntek nekem nem valószínű a kései időpont miatt ( 6 órakkor engem már elvonszolnak a talikról és nem oda visznek :( ). Viszont majd a Gandalf-féle teaházas talira beneveznék :oops: :) :P

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275872 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Elvileg én is megyek, de még nem biztos, de már valószínű ;)
Drakulálok, Rana!!!!! :D :bounce:
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275867 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Nekem jó a péntek... ;) és most már sztem ne tologassuk az esküvőt. :roll: Egyébiránt itt ragadnám meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a pécsi különítménynek, na meg a Samhainolóknak is, akik ott voltak! :D
"élmény volt..." :)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275852 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Idhren írta:

Ranamarth (Endóriel) írta: én nem mehetek fel Bp-re...szülői ok:"azért mert én azt mondtam"...szal ez van...jó lagzit nektek;)

Rana: :cry:
Egyébként ahogy a reagálásokat elnézem, lehet, hogy nem kell félned, mert az esküvő kitolódik jövő táborra :? :twisted: És akkor megint velünk leszel!!! :P
És gratulálunk az első helyezésedhez a versenyen!!! :hello: Tuttuk ám, hogy így lesz!!! :wink: Eccer még megünnepeljük :cheers:

Hát, én is szaporítom a nemeljövők táborát. :( (Amúgy jó dolgom lesz, szóval nem kell sajnálni...)

GRAT RANA!!!

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275842 Írta: Idhren

Ranamarth (Endóriel) írta: én nem mehetek fel Bp-re...szülői ok:"azért mert én azt mondtam"...szal ez van...jó lagzit nektek;)

Rana: :cry:
Egyébként ahogy a reagálásokat elnézem, lehet, hogy nem kell félned, mert az esküvő kitolódik jövő táborra :? :twisted: És akkor megint velünk leszel!!! :P
És gratulálunk az első helyezésedhez a versenyen!!! :hello: Tuttuk ám, hogy így lesz!!! :wink: Eccer még megünnepeljük :cheers:

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275815 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
én nem mehetek fel Bp-re...szülői ok:"azért mert én azt mondtam"...szal ez van...jó lagzit nektek;)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275810 Írta: Idhren

Kincső (Thilanna) írta: Minekutána Pécsett felfedeztük, h. a DzsungelKönyve musical Szavakat keresek c. számában milyen sokszor szerepel Szó és Szív, arra gondoltunk, h. esküvőjük alkalmából elénekelhetnénk nekik. :idea: :P
:arrow: minden daloskedvű csapattag gyakorolja péntekig!!! :wink:

Hozzászólnék, miszerint HÖRRR!!! :mrgreen:
Szóék már halloták eleget, ellenben a csaptársak nem biztos hogy örülnek majd neki :twisted:
Szal népek:
Péntek, hat körül nálunk lehet a buláj! Ameddig ráérünk.Azér hattól mert ötre érek haza Pécsről :oops:
Jelentkezzék, kinek jó, kinek nem.. (tudjátok aki nem jön, annál a Vérnyúl kommandó mejelenik, és baromira égetni fogja :twisted: )
Tudom hogy Angwennek nem okés, és Narb is valami ilyest regélt... :cry:
De mit tegyünk, most van szünet (nektek :roll: )
Gyertek minnél többen, mert ha megint öten leszünk, nem biztos, hogy érdemes elpaterolnom otthonról szüléimet :roll:
Tajgetosz!!! :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275804 Írta: Kincső

Eglarcarien írta: Haloweenre én nem megyek, de Cue ott lesz. Biztos nagyon fog örülni nektek ;)

téves infó :roll: :(

Felhívás

Minekutána Pécsett felfedeztük, h. a DzsungelKönyve musical Szavakat keresek c. számában milyen sokszor szerepel Szó és Szív, arra gondoltunk, h. esküvőjük alkalmából elénekelhetnénk nekik. :idea: :P
:arrow: minden daloskedvű csapattag gyakorolja péntekig!!! :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275785 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
jó szórakozást a Halloweenre és az esküvőre is:)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275783 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Haloweenre én nem megyek, de Cue ott lesz. Biztos nagyon fog örülni nektek ;)

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275755 Írta: Idhren

Rohin írta: Deák, fél 9, kettesmetró?

OKS!
Akkor ha még vki csatlakozna hozzánk, fél 9kor megtalál minket a 2es metrónál 8) (ja, és jobb, ha már előre megijedsz, mert a hugommal kicsit bénán fogunk kinézni, ha minden igaz :mrgreen: )
Aki nem, azzal ott tali!
Tajgetosz!!! :P

OFF END! :twisted:

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275753 Írta: Rohin
Rohin válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Deák, fél 9, kettesmetró?

- Az énekesmadár.
- Úgy ám. A rigó.
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275752 Írta: Idhren
Oks, bár talán már én is odatalálok, mert Gandalf kimerítően elmagyarázta 8)
De talizhatunk azér előtte, úgy rúlzabb...
Mikor, hol?
Deák, Blaha? Fél 9, 9?

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275751 Írta: Rohin
Rohin válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Idhren írta: [size=9:1vctefyl]
(OFF:ki jön Halloweenra? Mert én nem tom hogy kell odamenni... :oops:
Nincs kedvetek előtte talizni, és csapatilag elárasztani a helyszínt? Ahogy egy valamirevaló Barhbárh Csürhhéhez illik... :wink: :P )[/size]

én megyek, és oda is találok, ha minden igaz, szóval akár mehetnénk együtt is

- Az énekesmadár.
- Úgy ám. A rigó.
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275719 Írta: Idhren
Gilg :cry:
És jövő pénteken esetleg nem érnél rá? *szépennéz*
És mindenki más is...
Előre kéne gondolkodni, ne járjunk úgy mint múltkor... :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275717 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Idhren írta: [size=9:3f6nrxxj]
Nincs kedvetek előtte talizni, és csapatilag elárasztani a helyszínt? Ahogy egy valamirevaló Barhbárh Csürhhéhez illik... :wink: :P )[/size]

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ úúúúúgy elmennék :cry: (bár távolról sem vagyok az a bulizós típus, de) Halloween rúúúlz [size=9:3f6nrxxj](egy kis boszorkányág, mágia, jóslás stb :D )[/size]

... de nem, marad a szomorú valóság: me marad a hátsóján és tanul :?

Nektek azért jó szórakozástot! ;)
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275709 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Én megyek, és szívesen mennék a néppel, csak nekem 16-19óra között magyar előkészítőm van, és még haza kell futnom (***** messze lakom..), szóval későbbre tudnék menni, ha... mmint nem 9re :oops:

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275686 Írta: Idhren

Kincső (Thilanna) írta:

Idhren írta: Éjszakai musicaléneklés rúlz, Moulin Rouge szintén. Macskafogóba bealudtam. :oops:

Énis kb. így akartam volna összefoglalni :D
"Túlaludtuk magunkat" :twisted:
Meg hülye viccek, Boborján, "repülj hajóm -- nincs víz", játszótér, mászóka, teák, stbstb :)

Ilyet még, lehetőleg emelt létszámban :twisted: :wink:

Meg lakatozás, borocskázás, csillagvizsgálás... :P
Meg ZSOLTI!!!! :twisted: :mrgreen:

[size=9:2p9p58ag]

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja - 19 éve 2 hónapja #275680 Írta: Kincső

Idhren írta: Éjszakai musicaléneklés rúlz, Moulin Rouge szintén. Macskafogóba bealudtam. :oops:

Énis kb. így akartam volna összefoglalni :D
"Túlaludtuk magunkat" :twisted:
Meg hülye viccek, Boborján, "repülj hajóm -- nincs víz", játszótér, mászóka, teák, stbstb :)

Ilyet még, lehetőleg emelt létszámban :twisted: :wink:

[size=9:h7udxl9i]3700 8) [/size]

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275647 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Én is nagyon-nagyon szépen köszönöm a váratlan, ámde annál emlékezetesebb telefonhívást!!! :D
A Beő kikéri magának. ;) :D
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275632 Írta: Idhren

Eruntale/Hanna írta: hahó! nagy pofátlanság lenne, ha én is megnézném az esküvőt?

izé. Gandalf kérdezi, mit jelent a Tajgetosz ebben a szövegkontextusban? "autentikusnak tekinthető-e a heggyel való konstelláció", hogy a nevezettet idézzem.

Esküvőre gyere, SZÍVesen látunk :mrgreen:

TajgeTOSZ meg az én szövegidézményem, komolyabb értelmet nem kell benne keresni, amolyan beö típusú tosz :P Bár néha felrémlik értelmében az eredeti jelentés... :wink:

Tali jó volt, köcc annak, akik jöttek, voltak.
Éjszakai musicaléneklés rúlz, Moulin Rouge szintén. Macskafogóba bealudtam. :oops:
Ranára legyetek büszkék, ügyes volt, holnap kiderül mennyire :)
Ha valakit érdekel, pár toszt megörökítettünk, nagy küzdelmek árán...Ez néha látszik is :oops:
Képek
[size=9:20eutbyf]Halloweenre meg gyertek sokan, és aki teheti öltözzön be, mer az úgy zsír 8) Viszem a hugomat is, úgyhogy féljetek, de nagyon :twisted: [/size]

Szal, népek: Tajgetosz :lol:

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275629 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
hahó! nagy pofátlanság lenne, ha én is megnézném az esküvőt?

izé. Gandalf kérdezi, mit jelent a Tajgetosz ebben a szövegkontextusban? "autentikusnak tekinthető-e a heggyel való konstelláció", hogy a nevezettet idézzem.
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #275621 Írta: Panni
Köszönöm az össznépi telefonhívást! :')

Bocsánat, hogy nem vettem fel, csak rokonoknál voltam, a telcsimen meg éma üzemmód :oops:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.503 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére