Hyarnustar - Beszélgetések
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Vonatok:
oda:
07:55 Déli - 11:18 Pécs
(amúgy csak IC van 6:45-kor, ami 9:24-re van lent)
vissza, ha aznap jövünk:
17:00 Pécs - 20:28 Déli
18:37(IC!) Pécs - 21:08 Déli
Egy útra diákjegy 767 Ft, IC-vel 1247 Ft.
Kérdés, hány embert tudnak a pécsiek szállásolni, és mi lenne, ha bevonnánk nem-csapattag pécsieket, ha van kedvük?...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Silima
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Tali jó lenne. Nem biztos, hogy tudok menni, de igyekszem, reszkessetek...
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Szal Pécs rúlz:)
Csak gyorsan döntsétek el:)
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Kincső
- Nem elérhető
[size=9:235bqnii]Najó, mondjuk én (szinte) köztudottan kb. 10éve sportot űzök abból, h. látszólag nincs időm sose tanulni, aztán mégis [/size]
Nade minek is "vitatkozunk", amikor ott a szünet.
(Bár belegondolva ez a november elsőhétvége dolog nekem tulképp nemigen jó, de meglássuk. A vak is azt mondta )
Egyébként Gilg, Esgalnak igaza van, mindenki folytassa csak a saját elképzelése szerint bármely szereplő jellemét, azért közös sztori.
- Narbeleth
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Nem értem, hogy függ össze a kiskorúság/gimisség a tali időpontjával, mert gondolom az, h. hétvégén legyen (vagy szünetben = olyan anpon amikor senkinek nincs suli, munka, stb), egyértelmű
De egy szünetet nem biztos, hogy végig kell tanulnod, egy hétvégét viszont sanszos...
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Narbeleth
- Nem elérhető
Felagund írta:
Narbeleth írta: Én is támogatnám az ötletet, hogy gondoljatok a szerencsétlen kiskorúakra...
Te már nem is vagy kiskorú Jóó rég nem
Január 10-ig még igenis kiskorú vagyok, kivéve ha nyúlidőszámításban nézed...
- Esgal
- Nem elérhető
Többiek?
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Ellenben... kollégium? Csak azzal az a baj, h. előre bejelentett fix. létszám kell és pénzbe kerül.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
egyszer én,mint pécs környéki...
Estel
Idhren...
hm...csak hárman?....nos ez valóban kevés...én max két vagy nagyon szűkös esetben három embert tudnék elszállásolni,szal ez így necces lenne...de azért az egy napos tali is jó..csak nem biztos,hogy nektek megéri...
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Kincső
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Pécsi Hyarnustaros tali ötletét nagy lelkesedéssel támogatom! :itscool: :hello:
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Narbeleth írta: Én is támogatnám az ötletet, hogy gondoljatok a szerencsétlen kiskorúakra...
Te már nem is vagy kiskorú Jóó rég nem
Our knees do not bend easily
- Narbeleth
- Nem elérhető
Ranamarth (Endóriel) írta: ha jól tudom nekünk gimiseknek az őszi szünet okt.28-nov.6-ig tart...szal én mindenképpen erre az időre ajánlanám a talit....nagyok,nektek mikor van ilyen szünet féleség...már ha van?
[size=9:32v7oc9m](csak azért írom,mert amennyiben szünetben lenne,talán esély lenne rá,hogy én is ott legyek...bár ez ismét csak magán probléma...és persze me sokat álmodozik egy pécsi taliról...de álmodik a nyomor...szal ezt nem tudom miért írtam le....csak úgy...na mind1)[/size]
Én is támogatnám az ötletet, hogy gondoljatok a szerencsétlen kiskorúakra...
- Kincső
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
[size=9:20zukiee](csak azért írom,mert amennyiben szünetben lenne,talán esély lenne rá,hogy én is ott legyek...bár ez ismét csak magán probléma...és persze me sokat álmodozik egy pécsi taliról...de álmodik a nyomor...szal ezt nem tudom miért írtam le....csak úgy...na mind1)[/size]
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
November első hétvégéje, alias nov. 5-6? Ha lehet, ne szombaton! (Sőt, semelyik szombaton, amikor Aldarionpróba van )
- Panni
- Nem elérhető
Idhren írta: Nép!
Csapattalival egybekötött esküvőre hívnám fel szíves figyelmeteket, amit hamarost meg kéne szervezni... Kedvenc csapvezünk és SZÍVszerelme bizony már nagyon várják... Szal Activity emberek, csinyájunk vmit.
Én november első hétvégéje körülre gondoltam, nem tom, kinek mi a jó időpont. De adjatok életjelt, mert már naon látnálak titeket
Tajgetosz!
November elsején permi Prágában lesz Bár ez egyéni szocproblem... Amúgyse hiszem, hogy a Közgyűlés előtt élő talira eljutnék valamikor...
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- gilloth
- Látogató
BOLDOG SZÜLINAPOT ANGWENNEK, PANDÁNAK,KINCSŐNEK ÉS GANDALFNAK
és mkinek minden jót
Rana, jó h ismét itt vagysz
[size=9:3muuq68z]nem mintha kár lenne de nemigen tudok idejönni, mert dolgozom és csak most jöttem rá , h a suliban VAN net és SZABAD használni... [/size]
- Artemisz
- Nem elérhető
SZŐR lesz a násznagy?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Idhren
- Nem elérhető
Csapattalival egybekötött esküvőre hívnám fel szíves figyelmeteket, amit hamarost meg kéne szervezni... Kedvenc csapvezünk és SZÍVszerelme bizony már nagyon várják... Szal Activity emberek, csinyájunk vmit.
Én november első hétvégéje körülre gondoltam, nem tom, kinek mi a jó időpont. De adjatok életjelt, mert már naon látnálak titeket
Tajgetosz!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Idhren írta: Köszönjük Alyr a tömör, velős hozzászólást
Szívesen máskoris.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Idhren
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Különben aki nincs rajta a kismarosi jelentkezők listáján, az miértnemvan?! Ejnye!
Csak.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Panni
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Különben aki nincs rajta a kismarosi jelentkezők listáján, az miértnemvan?! Ejnye!
.....
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Kincső
- Nem elérhető
Különben aki nincs rajta a kismarosi jelentkezők listáján, az miértnemvan?! Ejnye!
- Panni
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
És béna vok, sajnos...
De nem adom fel, míg egy darabban látsz!!!
- Serrana/Taurin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.