Hyarnustar - Beszélgetések

Több
19 éve 2 hónapja #274557 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Nov 4. péntek Pécs? :idea:
Vonatok:
oda:
07:55 Déli - 11:18 Pécs
(amúgy csak IC van 6:45-kor, ami 9:24-re van lent)
vissza, ha aznap jövünk:
17:00 Pécs - 20:28 Déli
18:37(IC!) Pécs - 21:08 Déli

Egy útra diákjegy 767 Ft, IC-vel 1247 Ft.

Kérdés, hány embert tudnak a pécsiek szállásolni, és mi lenne, ha bevonnánk nem-csapattag pécsieket, ha van kedvük?... :idea: :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274449 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Hű, de rég jártam itt... :oops:
Tali jó lenne. :) Nem biztos, hogy tudok menni, de igyekszem, reszkessetek... :twisted:
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274401 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Hmm, én két három embert tok fogadni :wink:
Szal Pécs rúlz:)
Csak gyorsan döntsétek el:)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274395 Írta: Kincső
Én és a hétvégét végigtanulás :D
[size=9:235bqnii]Najó, mondjuk én (szinte) köztudottan kb. 10éve sportot űzök abból, h. látszólag nincs időm sose tanulni, aztán mégis :P [/size]
Nade minek is "vitatkozunk", amikor ott a szünet. :wink:
(Bár belegondolva ez a november elsőhétvége dolog nekem tulképp nemigen jó, de meglássuk. :roll: A vak is azt mondta :twisted: )

Egyébként Gilg, Esgalnak igaza van, mindenki folytassa csak a saját elképzelése szerint bármely szereplő jellemét, azért közös sztori. :idea: :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274380 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Kincső (Thilanna) írta: Nem értem, hogy függ össze a kiskorúság/gimisség a tali időpontjával, mert gondolom az, h. hétvégén legyen (vagy szünetben = olyan anpon amikor senkinek nincs suli, munka, stb), egyértelmű :P :)

De egy szünetet nem biztos, hogy végig kell tanulnod, egy hétvégét viszont sanszos...

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274379 Írta: Narbeleth

Felagund írta:

Narbeleth írta: Én is támogatnám az ötletet, hogy gondoljatok a szerencsétlen kiskorúakra...

Te már nem is vagy kiskorú ;) Jóó rég nem ;)

Január 10-ig még igenis kiskorú vagyok, kivéve ha nyúlidőszámításban nézed...

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274343 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Gilgolwen: én csak a magm nevében beszélek: volt ugyan cél, de azt hiszem, az elején megállapodtunk abban, hogy mindenki a saját ízlésének megfelelően folytatja. Minek következtében nem biztos, hogy végig a saját szánk íze szerint halad a dolog. De elvileg ez benne az izgalmas. Szóval, ha kisütöd a vak tündémről, hogy álruhás ork, vagy akár Varda vagy Mandos földi megtestesülése, nem fogok megsértődni. Ez is benne van. Folytasd nyugodtan.
Többiek?

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274338 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Adódott egy kis szabadidőm. Összegyűjtöttem, és az elejétől kezdve újraolvastam a történetünket. Így egészben, nagyon izgalmas :D és majdnem nekiálltam a 47. rész megírásának, viszont már nem olyan egyszerű a helyzet. Van ötletem a folytatáshoz, de úgy volna célszerű tovább lépni, hogy a megkezdett szálakat varrjuk el. (Ugyanakkor mindenkinek célja volt az általa írt fordulattal, ezekbe pedig nem szeretnék belekontárkodni. :( pl a hajgyűrűs ága a történetnek) Már így is túl sok befejezettlen rész van. Nem azzal van a gond, hogy egyre több név és személy kerül elő, hanem hogy mindenki megkezd egy képet, és a történet folytatói újabb és újabb elágazásokat szőnek bele. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindent 2-3 részen belül zárjunk le, és csak utána kezdjünk új fordulatokba. De az egyre halmozódó megkezdett szálak túl sok bizonytalanságot keltenek... és nem akartam még én is egy újabb elégazásba kezdeni. Szóval nemtom' mit tehetnék. :(
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274332 Írta: Kincső
És Idhren is csak időszakosan pécsi... sz'al az se biztos h. ő tud "fogadni" :roll:

Ellenben... kollégium? Csak azzal az a baj, h. előre bejelentett fix. létszám kell és pénzbe kerül. :roll:

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274321 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
számoljunk csak utána,hogy hány pécsi van?
:arrow: egyszer én,mint pécs környéki...
:arrow: Estel
:arrow: Idhren...
hm...csak hárman?....nos ez valóban kevés...én max két vagy nagyon szűkös esetben három embert tudnék elszállásolni,szal ez így necces lenne...de azért az egy napos tali is jó..csak nem biztos,hogy nektek megéri... :oops: :roll:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274298 Írta: Kincső
Nem értem, hogy függ össze a kiskorúság/gimisség a tali időpontjával, mert gondolom az, h. hétvégén legyen (vagy szünetben = olyan anpon amikor senkinek nincs suli, munka, stb), egyértelmű :P :)

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274276 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
No és akkor ezek szerint már mi se vagyunk fiatalok...? :P :D
Pécsi Hyarnustaros tali ötletét nagy lelkesedéssel támogatom! :itscool: :hello:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274267 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Narbeleth írta: Én is támogatnám az ötletet, hogy gondoljatok a szerencsétlen kiskorúakra...

Te már nem is vagy kiskorú ;) Jóó rég nem ;)

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274227 Írta: Narbeleth

Ranamarth (Endóriel) írta: ha jól tudom nekünk gimiseknek az őszi szünet okt.28-nov.6-ig tart...szal én mindenképpen erre az időre ajánlanám a talit....nagyok,nektek mikor van ilyen szünet féleség...már ha van?
[size=9:32v7oc9m](csak azért írom,mert amennyiben szünetben lenne,talán esély lenne rá,hogy én is ott legyek...bár ez ismét csak magán probléma...és persze me sokat álmodozik egy pécsi taliról...de álmodik a nyomor...szal ezt nem tudom miért írtam le....csak úgy...na mind1)[/size]

Én is támogatnám az ötletet, hogy gondoljatok a szerencsétlen kiskorúakra...

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274223 Írta: Kincső
Tavalyi novembereleji pécsi szürketünctali mintájára egy pécsi hyarnustartali? :idea: (csak most nincs annyi pécsi a csapatban; de hát max. nem alszunk ott)

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274218 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
ha jól tudom nekünk gimiseknek az őszi szünet okt.28-nov.6-ig tart...szal én mindenképpen erre az időre ajánlanám a talit....nagyok,nektek mikor van ilyen szünet féleség...már ha van?
[size=9:20zukiee](csak azért írom,mert amennyiben szünetben lenne,talán esély lenne rá,hogy én is ott legyek...bár ez ismét csak magán probléma...és persze me sokat álmodozik egy pécsi taliról...de álmodik a nyomor...szal ezt nem tudom miért írtam le....csak úgy...na mind1)[/size]

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274203 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Tali jó volna! :) Támogatom az ötletet, bár mostanában nem akart összejönni, hogy eljussak bárhova is :( remélem most nem jön közbe semmi!!
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274200 Írta: Kincső
Gilloth köszi és igenis gyere amikorcsak tudsz! :wink:

November első hétvégéje, alias nov. 5-6? Ha lehet, ne szombaton! (Sőt, semelyik szombaton, amikor Aldarionpróba van :) )

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274195 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Idhren írta: Nép!
Csapattalival egybekötött esküvőre hívnám fel szíves figyelmeteket, amit hamarost meg kéne szervezni... Kedvenc csapvezünk és SZÍVszerelme bizony már nagyon várják... Szal Activity emberek, csinyájunk vmit.
Én november első hétvégéje körülre gondoltam, nem tom, kinek mi a jó időpont. De adjatok életjelt, mert már naon látnálak titeket :wink:
Tajgetosz! :P

November elsején permi Prágában lesz :( Bár ez egyéni szocproblem... :roll: Amúgyse hiszem, hogy a Közgyűlés előtt élő talira eljutnék valamikor... :?

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 2 hónapja #274185 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
utólag :oops: de azért szívből :)
BOLDOG SZÜLINAPOT ANGWENNEK, PANDÁNAK,KINCSŐNEK ÉS GANDALFNAK
és mkinek minden jót
Rana, jó h ismét itt vagysz :)

[size=9:3muuq68z]nem mintha kár lenne de nemigen tudok idejönni, mert dolgozom és csak most jöttem rá :oops: , h a suliban VAN net és SZABAD használni... 8) [/size]
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274170 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Egész jó 5let! :up:

SZŐR lesz a násznagy? :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274153 Írta: Idhren
Nép!
Csapattalival egybekötött esküvőre hívnám fel szíves figyelmeteket, amit hamarost meg kéne szervezni... Kedvenc csapvezünk és SZÍVszerelme bizony már nagyon várják... Szal Activity emberek, csinyájunk vmit.
Én november első hétvégéje körülre gondoltam, nem tom, kinek mi a jó időpont. De adjatok életjelt, mert már naon látnálak titeket :wink:
Tajgetosz! :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274062 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Idhren írta: Köszönjük Alyr a tömör, velős hozzászólást :twisted:

Szívesen máskoris. :twisted:

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274049 Írta: Idhren
Köszönjük Alyr a tömör, velős hozzászólást :twisted:

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274042 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Kincső (Thilanna) írta: Különben aki nincs rajta a kismarosi jelentkezők listáján, az miértnemvan?! Ejnye! :P

Csak.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274037 Írta: Panni

Kincső (Thilanna) írta:
Különben aki nincs rajta a kismarosi jelentkezők listáján, az miértnemvan?! Ejnye! :P

:roll: .....

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274033 Írta: Kincső
Idhren, ha levágunk a körmödből vagy a hajadból, az már több darabnak számít? :D

Különben aki nincs rajta a kismarosi jelentkezők listáján, az miértnemvan?! Ejnye! :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274026 Írta: Panni
Tavaly nekem is heti 12 angolom volt... És "okos" fejjel kezdőként (cirka fél éve tanultam angolt) bevállaltam egy National Geographic folyóíratból való fordítást... 10 oldal tömény szakszöveg, már amennyire szakszövegnek lehet nevezni... Azóta nem vagyok teljesen oda a jegesmacikért :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274025 Írta: Idhren
Én meg nem tok angolul, mégis angol szakcikkeket kell feldolgoznom (nem félreért: nem emésztenem!!! :wink: ), és azokból előadnom...
:(
És béna vok, sajnos...
De nem adom fel, míg egy darabban látsz!!! :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 2 hónapja #274004 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Öh.. tizenkét angolom van egy héten! Erre mit látok? Még itt is fordítanom kell (ráafdásul milen nehéz mer nem lyól ilyak a szókat)!

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.509 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére