Hyarnustar - Beszélgetések

Több
19 éve 3 hónapja #272136 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Elnézést, hogy belekontárkodok...

Körülnéztem. Eltartott egy ideig, míg felismertem a szobát, hisz a fátyol még most sem tünt el az elmémről. De azután megnyugodtam. Ez Carnestír háza a gyógyítóé. Itt feküdtem akkor is, mikor eltört a lábam. Csak akkor tavasz volt, szépséges tavasz. Most meg... De ez a szoba nem változott, csakúgy mint Carnestír. Ő örök, a zsörtölődő természetével együtt. Pedig arany szíve van. Léptek koppanását hallom. Ő közeledik.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #272106 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
De csak rövid időre - legalábbis azt hittem.

Aztán a fáradtság nehéz kőként zuhant rám, és szemeim maguktól becsukódtak...

... amikor magamhoz tértem, este volt. Akik sebeimet ellátták, magamra hagytak egy időre, egy üres szobában. Én viszont nem tudtam róluk: Úgy éreztem magam, mint aki egy vad és nehéz álomból ébredt... az orkok támadása, az ütközet, a segítség, a győzelem - mindez mintha meg sem történt volna, mintha legutóbb ugyanezen az ágyon aludtam volna el, ahol most feküdtem, a fejemben pedig lassan elhalványultak a képek, ahogy a belső világ átadta helyét a külsőnek. Ám ahogy lassan tudatomra ébredtem, és megmozdultam, hogy kinyújtóztassam tagjaimat, fájón tiltakoztak az izomláz szorítása ellen, és rádöbbentem: Valóság volt az, amit az imént még álomnak hittem. A homlokom mögött - mintha csak erre a felismerésre várt volna - valami lassan kialakuló tompa zsongás kezdett eluralkodni gondolataimon. Megdörzsöltem a szemem, és körülnéztem.

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #272103 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Hyarnustar népe!

December 10-én délutántól estébe nyúlóan lenne a szalagavatóm , amire szeretettel várom népem minden tagját. Azonban, a bejutáshoz jegy is szükséges, ezért, ha szeretnétek jönni, szóljatok, mert veszek jegyet előre (800Ft :oops: sajnálom, nem én tehetek róla- természetesen lesznek általam meghívottak, de azért mindenkinek a jegyét nem tudom finanszírozni.... :oops: :oops: :oops: )
GYerteeeek!!!
Lécci!! (Nagy, nyúlszemekkel néz)

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #272101 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Félkábultan harcoltam, kombinálva az ezerszer megtett mozdulatsorokat. Hiszen a tündéknél a nők is éppúgy megtanulnak harcolni, és semmivel sem vagyunk gyengébbek a férfiaknál. Én pedig sajnos sokszor voltam rászorulva a harctudományomra. Persze ezt akkor nem gondoltam végig, de ahogy ösztönszerűen jöttek az ismerős mozdulatok, újra megnyílt a gát, és csatákkal kapcsolatos emlékképek villództak a tudatomban.
...Nem messziről ismerős kürtjelet hallottunk. Morgil hasonlóképp válaszolt rá, mire hamarosan néhány másik tünde csatlakozott hozzánk. Tudtam, hogy ismerem őket, és reméltem, ha lesz időm jobban megnézni az arcukat, a nevük is eszembe jut. Rövidesen legyőztük az orkokat, én pedig kimerülten - és újra érezve a hasogató fájdalmat - a földre rogytam.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #272093 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Hát, jó csinálok:
:Az igazság lángja. Morgil elém állt hogy védjen, de a harctól nem tudott megkímélni. Szinte kábulatban kezdtem forgatni a kardomat.
Megpróbáltam kirekeszteni a fájdalmat ami az első mozdulatoknál elkezdett lüktetni, de nem ment teljesen. Még ennek is örültem: ez azt jelentete hogy még életben vagyok, hogy van esélyem megtalálni a múltam és újra emlékezni.

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #272086 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Ranamarth (Endóriel) írta: Gandalfnak igaza van....a lényeg,hogy most már állunk,szal valaki csináljon valamit velünk!;)

/me csinálna, de semmi sem jut eszébe :(

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #272079 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Gandalfnak igaza van....a lényeg,hogy most már állunk,szal valaki csináljon valamit velünk!;)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #272016 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Angwen: Esküszöm, tudat alatt befolyásolt! :) Én is utólag vettem észre...Mondjuk nem csoda, amennyit gyakorlás közben ismételgettem gondolatban a mondatot, miközben a térdem mindenféle érdekes recsegő hangokat hallatott... [size=9:3ap7aftq](ez a "megfelezem a távolságot" és "elé lépek" meg kilencvenfok még megy, de mikor már "bele kell ülni", a térdem hevesen tiltakozik > Fela mondta, hogy az elején neki is voltak gondjai a térdével, de megerősödött. talán nekem is meg fog)[/size]

Olvasni most nincs időm (angolt kell) :cry: , de lementettem mindent, és ha hétvégén időm lesz... RESZKESSETEK! :twisted:

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #272015 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Kincső (Thilanna) írta: Úgyértem már nálam is fölállt (az alany pedig Leanne) :D
Rana: "Lassan térdelő helyzetbe küzdöttem magam."
/me: "Agyam végre gyorsan pörögni kezdett, míg tündetársam karjára támaszkodva lassan feltápaszkodtam."
Angwen: "Fel akartam állni, de a hirtelen mozdulattól ismét belém hasított az éles fájdalom: ha nem kap el, hanyattesem."
Rana: "Végre elengedtem a támasztó kezeket és kétlábra álltam"

Szóval mi is van? :P

Ilyen kába állapotban nem csoda, ha többször kell próbálkozni a talpraállással, s alig emlékszik ezekre! :wink:
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #272009 Írta: Kincső
Úgyértem már nálam is fölállt (az alany pedig Leanne) :D
Rana: "Lassan térdelő helyzetbe küzdöttem magam."
/me: "Agyam végre gyorsan pörögni kezdett, míg tündetársam karjára támaszkodva lassan feltápaszkodtam."
Angwen: "Fel akartam állni, de a hirtelen mozdulattól ismét belém hasított az éles fájdalom: ha nem kap el, hanyattesem."
Rana: "Végre elengedtem a támasztó kezeket és kétlábra álltam"

Szóval mi is van? :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #272008 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Az lehet,de én kétlábra álltam...de azért kicsit átírtam:)

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #272005 Írta: Kincső
Angwen, már egyszer fölállt :P :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja - 19 éve 3 hónapja #271999 Írta: Ranamarth (Endóriel)
A testvérem....kerestem az arcát a feltűnő képek közt,de nem tudtam ki lehet...szégyen és fájdalom öntött el...a saját vérem és én még csak nem is emlékszem rá...
-Nem emlékszem...-rebegtem és a szemem elborították a könnyek.Azonban nem adhattam át magam a tétlenséggel járó beletörődésnek,mert...
-Gyerünk!Légy erős!Nincs sok időnk..-de a szavait elnyomta egy durva kürt hangja.Rémülten kapkodtam a fejem jobbra-balra,de nem kellett sokáig keresnem a hang forrását.Láttam amint az oldalt elterülő távoli erdő fái közül egy sötét folt lendül mozgásba...és amint közelebb ért,ocsmány lények közelgő hordája bontakozott ki a látványból.Egy ismeretlen láng lobbant szívemben.Végre elengedtem a támasztó kezeket és kétlábra álltam,majd egy belső hang vezérletére előhúztam hosszú,erős pengéjű kardom hüvelyéből.Csak most gondolkodtam el a tényen,hogy egyáltalán van kardom...Silamarth...igen..ez a kardom neve...a markolatát egy tekergőző sárkány alkotta,melynek feje éppen olyan nehéz volt,hogy tökéletes egyensúlyba hozza a fegyvert.Magán a pengén is felirat lángolt:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271983 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Hát, ez kicsit hosszúra sikerült... :oops:

Mintha rés nyílott volna a gáton: emlékek hada rohanta meg a tudatomat, hosszú évszázadok alatt felgyűlt kép- és hangtöredékek, nevető arcok, síró arcok, fájdalomtól eltorzult arcok, téli naplementék és nyári hajnalok, áttáncolt éjjelek kísérőzenéje, csendülő nevetés, baráti üdvözlések, kardok csattogása, éles, szívbe markoló segélykiáltás...
Már-már azt hittem, magával sodor a megindult áradat, és ismét elvesztem az eszméletemet. Az érintés a karomon térített magamhoz. A tünde arcáról nem tűnt el a mosoly, de most, hogy mélyebben a szemébe néztem, észrevettem az aggodalmat tekintete mélyén. Az eldák olvasnak egymás pillantásából: köztünk sem volt ez másként.
--Morgil...!--szakadt fel belőlem ösztönösen. Fel akartam állni, de a hirtelen mozdulattól ismét belém hasított az éles fájdalom: ha nem kap el, hanyattesem.
--Óvatosan--mondta. Csak homályosan láttam az arcát a fájdalom ködén át. A gát lezárult, és én kezdtem érezni, hogy nem rajtam múlik, mikor nyílik meg ismét. Nem volt más emlékem, csak ami ezen az oldalán rekedt. Lehunytam a szemem. Úgy éreztem, mozdulni sincs erőm.
--Sajnálom, hogy ezt kell tennem--szólalt meg Morgil, és hangja lágyan, halkan zengett--, de kénytelen vagyok siettetni téged. Szívem szerint engedném, hogy a lassú gyógyulás megtegye a magáét. De csak te láttad, mi történt a testvéreddel. Nélküled nem tehetünk semmit, még ha van is remény a megmentésére.

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271971 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Tovább, mert jóóó... :P

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271957 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Bocsi, népek a hiányosságért :oops: De tennap este már zavartak ki a teremből, és gyorsnak kellett lennem... :lol:
Legközelebb nem fordul elő :P

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271924 Írta: Kincső
- Nehéz dolgokon mentél keresztül, Leanna, de amint látom, szerencsére nincs igazán komoly bajod. Fel tudsz állni? Segítek.
Leanna... a név emlékeket ébresztett bennem. Agyam végre gyorsan pörögni kezdett, míg tündetársam karjára támaszkodva lassan feltápaszkodtam. Mert már tudtam, hogy tünde vagyok. Nevem hallatára néhány kép pörgött le előttem, emlékek sora...

Elkezdem lementeni sorban, jó? :)

Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271919 Írta: Angwen
Eglar, látom, az edzés nagy hatást tett rád! :D (Nincs fájdalom... :D ;) )

Kezdek kíváncsi lenni... :)

Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271907 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Pontosan!;)Tessék erre odafigyelni;)!

Lassan térdelő helyzetbe küzdöttem magam.Az ismeretlen odalépett elém.Láttam puha,bőrből készült,zöld csizmáját.Aztán egy meleg kéz megérintette az arcom és felemelte az állam,hogy pont a szemébe nézzek.A sugárzó napsütés miatt először csak a körvonalakat láttam,de aztán kitisztult a kép.Egy tünde állt előttem.Rám mosolygott,és így szólt:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271904 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Idhren szerkessz egyet, és tárgynak írd be , hogy 6. rész :P

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja - 19 éve 3 hónapja #271902 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
A lüktető, éles fájdalom lassan szűnőben volt, helyét tompa nyomás vette át a fejemben, de legalább több erőm lett magamra és a környezetemre koncentrálni. Aztán mintha kipukkadt volna valami a fülemben, és édes madárcsicsergés köszöntötte hallásomat. Ezt jó jelnek könyveltem el. Hiszen látok, hallok, tudom mozgatni mindenem. Most már talán életben maradok. De ideje volna összeszednem szétzilált emlékeim fonalait, és bestoppolni vele a fejemben tátongó űrt. Mert ha nem, semmi értelme a létnek. Emlékeink nélkül senkik vagyunk. De hirtelen csizmák csikordultak a fűben rejlő kavicsokon. Meglepő módon nem féltem. Ismerős léptek voltak, otthonosságot sugárzó, nyugodt, lassú léptek. Elhatároztam, hogy odafordítom a fejem, és megnézem magamnak a közeledőt...

Bocsi, most ennyi tellett tőlem, ha gáz, töröljétek :P

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271899 Írta: Serrana/Taurin
Hirtelen beugrott egy kép. Egy fiatal férfi inkább fiú fut. Egy villanás. Mi történt? Egyáltalán fiú vagyok vagy lány?

-Elbódít?
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271867 Írta: Ranamarth (Endóriel)

Serrana írta: Dicső és rettenetesen kreatív szöveségeseink! Lehet-é arra lehetőség hogy a csillag tudósok népének tagjai is bele írjanak a születő félben lévő műbe?

csak abban az esetben,ha ti is betartjátok az előírt szabályokat;)

Eglar,nagyon is megfelel az elvárásaimnak!;)Csak így tovább!;)

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271853 Írta: Serrana/Taurin
Dicső és rettenetesen kreatív szöveségeseink! Lehet-é arra lehetőség hogy a csillag tudósok népének tagjai is bele írjanak a születő félben lévő műbe?
Maradok blabla:
Serrana
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

-Elbódít?
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271832 Írta: Eglarcarien
Bocsánat, hogy nem lett olyan színvonalas, mint az előzőek. :oops: De remélem megfelel a történetindító elvárásainak. :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271831 Írta: Eglarcarien
Ezen felbátordva újra megkíséreltem átfordulni jobb oldalamra. Lassan, óvatosan mozdultam, de így is keserves volt. Émelyegtem, és a kínzó lüktetés egy percre sem szűnt a koponyámban. Akaratomat megfeszítve igyekeztem kizárni tudatomból a fájdalmat, és pusztán a mozdulatra összpontosítani.
Meg kellett küzdenem minden milliméterért, de végül sikerrel jártam.
Amint jobb arcom füvet ért, éreztem, hogy valami végigcsordul a homlokomon. Bal kezemmel ösztönösen odanyúltam.
Vér.

Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271819 Írta: Kincső
...de persze mihelyst akartam, nem sikerült. Inkább éberebb lettem, és ahogy újra meg újra hunyorogva kinyitottam a szemem, lassan kibontakozott körülöttem a táj. A koradélutáni napfény a nem messze kezdődő erdő fáin csillant, míg én egy tisztáson feküdtem. Örömömre a szavak megmaradtak, mindent meg tudtam nevezni magam körül. Fa, fű, ég, felhő, tisztás, erdő... megpróbáltam elfordítani a fejem, hogy a másik oldalon is körülnézzek, de a belényilalló éles fájdalom figyelmeztetett, hogy ezt talán nem kellene. Ezután már óvatosabban próbáltam kezem-lábam emelni, de azok fájdalom nélkül mozogtak.

Rana, pont egyszerre írtuk a hsz-t :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271818 Írta: Ranamarth (Endóriel)
nos kedves nép ahhoz képest,hogy mennyien érdeklődtetek az ötlet iránt pont azon dicső tagunk (kedves vezérhelyettesünk,akinek köszönöm,hogy belevágott,végre valaki!;)) kezdett el írni,aki csak hírből tudott a dologból...én addig nem írok hozzá,amíg nem lesz min.5 hozzászólás a történetben!
szal tessék csak írni!!!!! :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271740 Írta: Angwen
Vakító fényben úszó homályos foltok. Valahogy úgy, mikor Aináék egyszer bezártak a pincébe, és csak déltájban sikerült rájönnöm, hogyan nyílik a lakat. Akkor hunyorogtam ilyen vaksin a verőfényben imbolygó árnyak között. Csak persze akkor játék volt az egész...
Eltelt egy kis időbe, mire észbe kaptam. Emlékfoszlány. Valami, ami után elindulva ismét felgombolyíthatom életem fonalát. De csalódva tapasztaltam, hogy a váratlanul felmerült emlék tovaszállt, mielőtt megragadhattam volna. Próbáltam utána nyúlni, de mintha falba ütköztem volna.
Az erőlködéstől még jobban megfájdult a fejem. Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy ne süllyedjek-e vissza a fekete öntudatlanságba, mely ilyen csupaszon köpte ki magából a tudatomat.

Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #271736 Írta: Ranamarth (Endóriel)
az hagyám,de elkezdtem nektek a sztorit,szal tessék már folytatni;)

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.499 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére