- Köszönetek: 0
LEP 2006 - Tolkien Születésnap
- Gumipók
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Aeglos
- Nem elérhető
Lesz kedvezmény??
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ninniach írta:
Alyr Arkhon írta: Amanibhavam én Ninniach névre aligha állítanak ki VIP belépőt a Millenárison.
Más részről pedig eddig is polgári névvel szerepeltek az előadók minden rendezvényen, maximum zárójelben szerepelt a Tolkien.HU-s nicknevük.
De persze lehet hogy van jó indokotok erre a kérésre, és akkor vegyétek úgy hogy nem szóltam.
Úgy vélem, nem fog földhöz vágni egyikünket sem a belépő ára.
Az órákat eleve így vállaltuk, vagy sehogy. Ahhoz képest, hogy eleget teszünk egy nem hivatalos felkérésnek (Felagundon kívül senki sem keresett meg minket ez ügyben), a nickünkön történő szereplés nem nagy kérés, azt hiszem.
Indok részemről: nem vagyok az MTT tagja, számomra ez egy nyilvános fórum, ahol a netikett szabályai szerint jogom van az anonimitásra. És ezzel a joggal én élni kívánok.
Értem.
Csak annyit fűznék hozzá: a LEP-et nem a fórum hozza létre, és ott már kevéssé érvényes a netikett.
Engem nem zavar, csak meglepett.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ninniach
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Amanibhavam én Ninniach névre aligha állítanak ki VIP belépőt a Millenárison.
Más részről pedig eddig is polgári névvel szerepeltek az előadók minden rendezvényen, maximum zárójelben szerepelt a Tolkien.HU-s nicknevük.
De persze lehet hogy van jó indokotok erre a kérésre, és akkor vegyétek úgy hogy nem szóltam.
Úgy vélem, nem fog földhöz vágni egyikünket sem a belépő ára.
Az órákat eleve így vállaltuk, vagy sehogy. Ahhoz képest, hogy eleget teszünk egy nem hivatalos felkérésnek (Felagundon kívül senki sem keresett meg minket ez ügyben), a nickünkön történő szereplés nem nagy kérés, azt hiszem.
Indok részemről: nem vagyok az MTT tagja, számomra ez egy nyilvános fórum, ahol a netikett szabályai szerint jogom van az anonimitásra. És ezzel a joggal én élni kívánok.
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ninniach írta:
Finduilas írta: Amani és Ninniach neve kellene sürgősen!
Amani és Ninniach mint _amanibhavam_ és _Ninniach_ vállalták el a nyelvórákat. Kéretik ezért az alább szereplő polgári nevet kitörölni, illetve a továbbiakban nem közzétenni. Köszönjük.
Amanibhavam én Ninniach névre aligha állítanak ki VIP belépőt a Millenárison.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Ezúton kérek minden hímnemű egyedet (azaz fiút) hogy ha lesz a LEP en egy szabad félórája, akkor
Jelentkezzen a díszőrségbe!
Átokul kevesen vagyunk eddig. Semmit nem kell majd csinálni, csak álldogálni/sétálni beöltözve, és adni a hangulatot.
Ha ezalatt körbe akarsz nézni az egész rendezvényen, azt is lehet.
Aki jön díszőrnek, az kap csokit.
Aki nem az nem.
Végszükség esetén még én is be tudok ugrani egy fél-fél órára :boromir2:
csoki rúúúlz
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Rion Pendragon írta: Elképzelhető, hogy nagy hülyeséget kérdezek, de mikor is lesz a Lep? nincs kedvem visszaolvasni
Január 8., vasárnap
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Nem akarom berakni ide az egész beosztást. Aki nagyon akarja tudni, keressen meg priviben vagy emailben. (Léli egyébként te reggel tíztől este nyolcig, kisebb szünetekkel be vagy osztva árusítani )
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Gandalf
- Nem elérhető
Aki nem tud részt venni a szombati tájékoztatón, az keresse fel Finduilast, ő felel a humán erőforrásért!Léli írta: Akkor újabb (szerintem) közérdekű infót szeretnék kérni..... Aki vasárnap segítő (és fogalma sincs, mikor lesz rá szükség), és ráér egész nap (najó, csak reggel 7től), az mikorra menjen/mehet oda (hogy még a vendégek előtt be is jusson az épületbe)?
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Arzeen
- Nem elérhető
Melyanna írta:
Mírrand / Verinen Enkeli írta: Kicsit érdekesnek hatott, hogy a "szervező" beszél sokat a társaságról, az "elnök" meg hozzá sem tud pislogni, csak a LEPről beszél...de szvsz nem voltpara [size=9:2guyejjy]Jó, h erre kapcsoltam be a tévét a csipámat dörgölve ...hihi[/size]
ertéelklub... csodálom, hogy a Professzor nevét képesek voltak helyesen leírni
Az egyik csatornán hozzánemértő a "riporter" itt meg gyerekek. Legközelebb kinek kell nyiltakozni? Megáll az ész amúgy a kérdezett alanyok megállták helyüket
- Namarie
- Nem elérhető
Szombaton nem biztos, hogy be tudok menni, ha igen, akkor is csak délután, Természetesen megkérdezem, mi volt az eligazításon.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Gandalf
- Nem elérhető
Lehet, de akkor valakitől majd meg kell kérdezned, mi volt az eligazításon!Sil írta:
Szóval olyan nem lehet, hogy délután 1-2 óra körül odaérni? [size=9:33xdyim7]Már átraktam a szombat délelőtti programomat, hogy reggel tudjak indulni, de kb 4 óra az út, és még a szállásra is oda kéne menni lepakolni...[/size]Gandalf írta:
Minden segítő jöjjön szombaton PONTOSAN 10:00-ra a Millenáris Park Teátrum épületébe, mert akkor lesz általános eligazítás, és az minden segítőnek kötelező program!Mírrand / Verinen Enkeli írta: : Azok is jöhetnek szombaton és vasárnap az első "háttérmunkás" vonulással segíteni és pakolni, akik nincsenek fenn a listán, ingyenjegyet sem igényelnek, csupán lelkesek és szívesen besegítenek?
Aki tud, az mindenképpen jöjjön reggel!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Szóval olyan nem lehet, hogy délután 1-2 óra körül odaérni? [size=9:1t6x47lz]Már átraktam a szombat délelőtti programomat, hogy reggel tudjak indulni, de kb 4 óra az út, és még a szállásra is oda kéne menni lepakolni...[/size]Gandalf írta:
Minden segítő jöjjön szombaton PONTOSAN 10:00-ra a Millenáris Park Teátrum épületébe, mert akkor lesz általános eligazítás, és az minden segítőnek kötelező program!Mírrand / Verinen Enkeli írta: : Azok is jöhetnek szombaton és vasárnap az első "háttérmunkás" vonulással segíteni és pakolni, akik nincsenek fenn a listán, ingyenjegyet sem igényelnek, csupán lelkesek és szívesen besegítenek?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ninniach
- Nem elérhető
Finduilas írta: Amani és Ninniach neve kellene sürgősen!
Amani és Ninniach mint _amanibhavam_ és _Ninniach_ vállalták el a nyelvórákat. Kéretik ezért az alább szereplő polgári nevet kitörölni, illetve a továbbiakban nem közzétenni. Köszönjük.
- Melian
- Nem elérhető
Mírrand / Verinen Enkeli írta: Kicsit érdekesnek hatott, hogy a "szervező" beszél sokat a társaságról, az "elnök" meg hozzá sem tud pislogni, csak a LEPről beszél...de szvsz nem voltpara [size=9:2w06f8ea]Jó, h erre kapcsoltam be a tévét a csipámat dörgölve ...hihi[/size]
ertéelklub... csodálom, hogy a Professzor nevét képesek voltak helyesen leírni
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Panda
- Nem elérhető
Én fordítottam, mert az utolsó utáni sokadik pillanatban valaki megdobott vele, és igyekeztem a tőlem telhető legjobban megcsinálni, úgy látszik, lehetett volna jobb is. Így jártam. Én nem tudok rajta javítani, mert 1., nincs hozzáférésem, 2., a magyar nyelvű programban is úgy szerepel, hogy "a H. új magyar szövegének ismertetése".Izé... szerény javaslat: valaki angolos gyorsan nézze át a LEP angol nyelvű beharangozóját a honlapon, mert eltekintve pár helyesírási hibától, egynéhány hungarizmustól és leiterjakabtól, ott virít egy vicces, ám igencsak kínos typo (bocs a szó szerinti fordítás miatt): "kalligráfiához kapcsolódó seggek" - "asses connected to calligraphy".
Addenda:
Két fontosat nem is említettem: a LEP nem "lakoma" (feast), illetve biztos, hogy a Hobbit _új_ fordításáról van szó és nem az Annotated Hobbitéról? (Szobotka bácsi biztosan élénken tiltakozna...)
Azért köszi az észrevételeket.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
Őőő...kinyikkant a netem és az előző hozzászólásom 2x jött le...bár most ez az 500adik hsz-em ^_^ (átírtam)
Akkor hogy eme mérföldkő ne legyen az off-leépítés áldozata, álljék itt egy kérdés (melyre még mindig nem kaptam választ):
: Azok is jöhetnek szombaton és vasárnap az első "háttérmunkás" vonulással segíteni és pakolni, akik nincsenek fenn a listán, ingyenjegyet sem igényelnek, csupán lelkesek és szívesen besegítenek?
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
Remzy_mama/Tünde írta: Most van Ankalimon, de az aláírásnál összekeverték a neveket. Felvettem. Jó volt.
Ez sem nem igazság ˘_˘ Én akartam beírni a személyazonosságokkal felmerülő problémát... Kicsit érdekesnek hatott, hogy a "szervező" beszél sokat a társaságról, az "elnök" meg hozzá sem tud pislogni, csak a LEPről beszél...de szvsz nem voltpara [size=9:2fdm4g8i]Jó, h erre kapcsoltam be a tévét a csipámat dörgölve ...hihi[/size]
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Finwe
- Nem elérhető
- Drizzt
- Nem elérhető
- Gumipók
- Nem elérhető
Akik szeretnének jönni azok szervezzék össze magukat és amikor megvan, hogy kik jönnek és hogyan akkor kérek egy telefont, hogy tudam mire számítsunk.
- Brisa
- Nem elérhető
Ninniach írta: Izé... szerény javaslat: valaki angolos gyorsan nézze át a LEP angol nyelvű beharangozóját a honlapon, mert eltekintve pár helyesírási hibától, egynéhány hungarizmustól és leiterjakabtól, ott virít egy vicces, ám igencsak kínos typo (bocs a szó szerinti fordítás miatt): "kalligráfiához kapcsolódó seggek" - "asses connected to calligraphy".
Hát izé.. az történt, hogy amikor kötőjeleket rakosgattam ki a sor elejére, véletlenül lenyomtam az insertet... így lett a "classes"-ből "asses"... Azt hittem, mindet kijavítottam. Most már igen.
A fordításhoz nem értek, Pandával lehet konzultálni az ügyben. Ha adtok egy javított verziót, én kirakom.
Brisa
- Ninniach
- Nem elérhető
Addenda:
Két fontosat nem is említettem: a LEP nem "lakoma" (feast), illetve biztos, hogy a Hobbit _új_ fordításáról van szó és nem az Annotated Hobbitéról? (Szobotka bácsi biztosan élénken tiltakozna...)
- Ben
- Nem elérhető
Jé, ezt a részt átsiklottam. Akkor mindenképpen viszem a Szilmarilokat. ))Sil írta:
Stara írta: www.tednasmith.com/2006/01/upcoming_appearances.html :D
[size=9:3qhgbvc2]/me már csomagolja is a Tolkien világát...[/size]Ted Nasmith írta: I will be presenting a slide talk on new and recent works, singing a few of my own songs, and will sign books and etc.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.