LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Több
18 éve 10 hónapja #280685 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Alcar, nyugiiiii. :)
Nem valószínű, hogy Ninniachhal együtt csak egy megeszélés kedvéért Bp-re kéne jönnötök. Megoldható telefonon vagy mailben is, és egész biztosan megtudjátok valamilyen úton a dolgokat. Időben, vagy... legalábis nem nagyon későn. :wink: :lol:
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280679 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Én is 99 %-ra a volt gamma épületegyüttesére tippeltem ;) - és az Etele sarok a 4. megálló ;)
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280678 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Fehérvári - Etele út sarok leszállni és visszafelé a volt GAMMA után. [size=9:23okr98x](Bocsi, ott nőttem fel)[/size]

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280677 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Hogy ne tévedjetek el:
47-es vagy 18-as vagy 41-es villamosra szálljatok fel a Móricz Zsigmond körtéren, és a házszámot nézzétek, én a 4. megállóra saccolok, hogy ott lesz a házszám, menetirányban, jobbkéz fele.
De majd még megnézem pontosan most reggel.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja - 18 éve 10 hónapja #280676 Írta: Tünde

Rabyn írta: NA MOST NAGYON KÉNE TUDNI ÁM, HOGY HOLNAP HOL MIKOR KIKKEL STB!!!

Ma kikkel? :hein: Csak 4en? :nono:

Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280673 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Cool: Rabyn üzeni, h ha megoldható, szüksége lenne egy köpenyre, akármilyenre! Aki esetleg tudna szolgálni vele holnap délelőt/dél körül, az írjon privit, vagy telefon, vagy egyéb nekem vagy Rabynnak! Számom: 06-20-561-1526

Amúgy meg mi Rabynnal fél1 körül találkozunk Móriczon a megdönci előtt. Korai időpont oka: MTTsek mindig késnek, én is mindig kések, 2x tuti eltévedünk a stúdióba menet, no meg egyéb ismeretlen ix nevű ismeretlen zavaró tényezők az egyenletben. Helyszín oka: MTTsek mindig kajások ^_^

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280672 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Gumipók írta: Alcar, Ninniach: A LEP tudományos és ismeretterjesztő blokkjáért Ankalimon a felelős. Ütöm a fejét, hogy ne tartson homályban titeket, de arra kérlek titeket, hogy üssétek ti is::::) Elvileg a két ünnep közöttre tervezett a blokk minden résztvevőjének egy összejövést. Remélem úgy is lesz!

Amúgy ezt értsem úgy, hogy járjak ÉN utána a dolognak? Zsir. Úgy értve, hogy telefonáljak, netán menjek fel Pestre, a rák tudja mikor (csak úgy mellékesen jegyezném meg: az én szünetem is véges), vagy micsoda, hogycsoda? Több kérdésem nincsen.
Bocs, kissé amúgyis ingerült vagyok.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280670 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Gandalf írta: COOL TV
13:30-ra!!!!
Bp. Fehérvári út 83. Cool Tv

Térkép alapján ez kb negyed óra lehet a Móricztól villamossal dél felé.
Tali 13.15- 13.30- kor a Móriczon az amerikai gyorsétterem előtt?
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280665 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
COOL TV
14-től lesz a felvétel, ezért mindenki jöjjön oda 13:30-ra!!!! Max. 6 ember jöhet, eddig négyen jelentkeztek, még két embert beszervezhettek, ha tudtok! Ja, és készüljetek fel, hogy jelmezben kell lennetek! :twisted: Bolhapiac a műsor neve.

A cím:
Bp. Fehérvári út 83. Cool Tv

Az adás kb. másfél-két órás lesz, mármint az a blokk, amelyben mi leszünk.

Ennyi. Készüljetek fel a teljes HOME-sorozatból, Tolkein-monográfiákból, LEP-programból és tünde nyelvekből! :twisted: :wink: (hehe...)
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280657 Írta: Alcarcalimo

Gumipók írta: Alcar, Ninniach: A LEP tudományos és ismeretterjesztő blokkjáért Ankalimon a felelős. Ütöm a fejét, hogy ne tartson homályban titeket, de arra kérlek titeket, hogy üssétek ti is::::) Elvileg a két ünnep közöttre tervezett a blokk minden résztvevőjének egy összejövést. Remélem úgy is lesz!

Lehetőségem NINCSEN felmenni ezért Pestre. Ninhez csatlakozom.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280643 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Alcar, Ninniach: A LEP tudományos és ismeretterjesztő blokkjáért Ankalimon a felelős. Ütöm a fejét, hogy ne tartson homályban titeket, de arra kérlek titeket, hogy üssétek ti is::::) Elvileg a két ünnep közöttre tervezett a blokk minden résztvevőjének egy összejövést. Remélem úgy is lesz!
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280635 Írta: Ninniach
Ninniach válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Alcarcalimo írta: ... ha már ikszedkézből tudom meg, hogy az mtt igény tart arra, hogy quenya cuccot tartsak, akkor örvendeznék, ha netán valamiféle konkrétumokat is kaphatnék... mondjuk a mikor, a hol, a milyen téma, a kivel, a mivel egybekötve, a hossz, a kellő anyagok, a terem, stb. tekintetében...
Hálás köszönet.

Alcarhoz csatlakozva amanibhavam meg jómagam is erősen kíváncsiak vagyunk a fentiekre. Ha mondjuk dec. -30 ig nem kapunk valami infót, akkor kénytelenek vagyunk lemondani a kurzusokat. Mindhárman munkásemberek lévén (bocs, Alcar, most a te nevedben is szólok) nem mindegy, hogy mikor és mennyi időt szánunk a felkészülésre. Priviben várom/várjuk az infókat.

All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280626 Írta: Tünde
Mindenki hozzon még egy embert, ha nagyon nem akarnak jelentkezni :wink:
Fel kéne hívni, ki kit tud...
Hányan vagyunk, és hányan kellenénk :?:

Téma zárolva.
Több
Több
18 éve 10 hónapja #280612 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
okok elszámoltam magam...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja - 18 éve 10 hónapja #280611 Írta: Alcarcalimo
... ha már ikszedkézből tudom meg, hogy az mtt igény tart arra, hogy quenya cuccot tartsak, akkor örvendeznék, ha netán valamiféle konkrétumokat is kaphatnék... mondjuk a mikor, a hol, a milyen téma, a kivel, a mivel egybekötve, a hossz, a kellő anyagok, a terem, stb. tekintetében...
Hálás köszönet.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280603 Írta: Gandalf

Rabyn írta: NA MOST NAGYON KÉNE TUDNI ÁM, HOGY HOLNAP HOL MIKOR KIKKEL STB!!!

27-én, kedden lesz az adás, nem holnap! :wink: Maga a Bolhapiac már 10-től van, de ha minden igaz, a mi blokkunk 14-től lesz. Mondom, én is információhiányban szenvedek, ezért kérem az elérhetőségeiteket, hogy tudjak majd riadóztatni.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280602 Írta: Gandalf
Még mindig nem sikerült konkrétumokat megtudnom ( :evil: ), arra kérek mindenkit, aki jön a Cool TV-be, adja meg az elérhetőségét priviben, amin zavarhatom bármikor holnap és holnapután, ha megtudok vmit és 27-én álljatok készen egész nap!
Az én mobilom: 06 20/ 38 41 411
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280600 Írta: Rabyn
NA MOST NAGYON KÉNE TUDNI ÁM, HOGY HOLNAP HOL MIKOR KIKKEL STB!!!

Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280579 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
ergó....PÓÓÓÓÓK!!! GYERE!!! Lécccilécccciléccciiiiiiiiiiiiiiiii-iiiiii-iiiiii-iiiiiiii!

Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280561 Írta: Tünde

Drizzt írta: megy valaki a vezetőségből ? talán nem ártana...nem ártana olyan ember sem, aki szervezett mtt-s rendezvényeket...az sem árt, ha többet, és az sem, ha tud beszélni, nemcsak vihogni...ésatöbbi

Főképp a mostani szervezői kellenek, gondolom...

Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280560 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
megy valaki a vezetőségből ? talán nem ártana...nem ártana olyan ember sem, aki szervezett mtt-s rendezvényeket...az sem árt, ha többet, és az sem, ha tud beszélni, nemcsak vihogni...ésatöbbi
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280558 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
majd valaki vegye fel videóra

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280548 Írta: Rabyn
Én megyek.

Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280534 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Remzy_mama/Tünde írta: És egyáltalán helyileg, hol van ez a tv? És mikorra kell menni? És hányan? És ki jön? Több kérdés nincs... :D

És ott vagyunk már? :mrgreen: Bocs... :oops:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280527 Írta: Tünde
És egyáltalán helyileg, hol van ez a tv? És mikorra kell menni? És hányan? És ki jön? Több kérdés nincs... :D

Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280525 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
"Bolhapiac
A televíziós vásárlás hagyományira épülő új műsor hétköznap 10:00-tól jelentkezik a Coolon.
tartalom:
A televíziós vásárlás hagyományira épülő új műsor hétköznap 10:00-tól jelentkezik a Coolon. A kora estig tartó műsor élőben jelentkezik minden hétköznap két műsorvezetővel, akiket már jól ismerthetünk a média más területéről. Hétvégén a legjobb jelenetek ismétlését nézhetik meg a nézők. A műsor alapgondolata, hogy bárki behozhat bármilyen terméket, vagy éppen tárgyat, amelyet el akar adni, vagy éppen amitől meg akar szabadulni. Műsorvezetőnk a televíziós vásárlások jól ismert stílusában előadja az adott tárgy előnyeit, miközben a nézők sms-ben licitálhatnak a vásárlás jogáért. Természetesen a hosszú műsorfolyam alatt számos érdekesség várja a nézőket. Klipek, egyéb programok, vendégek és műsorajánló színesíti a bolhapiac forgatagát. A műsor ideje alatt egy futó csíkba lehet üzeneteket küldeni, ismerkedni, chatelni. További információ a TV / Sorozatok menüpontban a műsor leírásánál!
"
Származás: www.cooltv.hu/

Amúgy szvsz olyasmi lehet, mint a megnemmondommelyik pénzhajhászbutító tévé reggeli műsora. Reklám, duma, reklám, vendég, reklám, érdekesség, reklám, hrdetés, reklám, [size=9:31umf0ad]kultúra[/size]
De ez csak az én véleményem egy bizonyos műsorról, sz'al reméljük, minket nem fog úgy lenyomni egy orbit reklám, mint a szájszagot...

És nem akadékoskodásból mondom, de szvsz nagyon is kéne a megjelenők között egy kikupált tag is, aki képes értelmesebbet is kinyögni a tolkien-i szellemiségről, mint hogy ááááltáámadáááás... Szóval ide nekünk egy Gandalfot!

Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280513 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280497 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Ez pontosan hogy lenn és menni időt venne igénybe?

:?: :geek:
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280454 Írta: Gandalf
Az emberkéket a Coll TV-s szerepléshez én gyűjtöm össze, lehet itt a topicban is jelentkezni de Tolkien.HU-s priviben és e-mailen is ( gandalf@tolkien.hu )! Én is meg fogok majd keresni személyesen pár emberkét, akikről úgy gondolom, jó lenne, ha elvállalnák! :wink:
Mírrand és Remzy_mama, regisztrálva vagytok, reszkesstek! :twisted:

TESSÉK JELENTKEZNI PLAKÁTOLÁSRA ÉS SZÓRÓLAPOZÁSRA IS! (Részletes tudnivalók később, most a meglévőket osszuk szét először!)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.431 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére