LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Több
18 éve 10 hónapja #281169 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
A Boldog Újévvel a LEP hajrájába érkeztünk, így a színpadi produkciók próbái és főpróbái is kissé szaporodnak.
-Technikai próba holnap január 3-án 14-19-ig a Millenárisban. Találkozó pontosan 13:45-kor a Millenárisban, a Teátrum (második épület) fedett szabadtéri színpadánál.
-Próba január 4-én szerdán 16-18-ig Budapest, VI. ker. Eötvös u. 24., ahol a közgyűlés is volt
-Főpróbák január 7-én szombaton előreláthatóan délelőtt 10-től sokáig, vagyis látástól-mikulásig. A szombati próbák helyszínét szerdáig megbeszéljük.
Pihenjetek ma este, mert holnaptól egymás orcáját nézzük a hét nagyrészében :twisted:
Mindenkinek jó próbákat és sok energiát a mostani hétre!

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #281162 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
A holnap a millenárisban tartandó főpróbák 14.00-tól 19-ig tartanak. Jó lenne ha az egyes dolgokat próbáló társaságok összeszerveznék, hogy ki mikortól meddig próbál, hogy ne legyenek ütközések, vagy olyan, hogy valaki csak a végére megy amikor az elején van rá szükség.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #281159 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Ne aggódjatok, aki bármelyik szervezőnél jelentkezett, rajta lesz a listán.

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #281146 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
lesz lista hogy tudjuk hoyg rajta vagyunk e?

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #281114 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Figyelem!

Mindenki, aki részt vesz/részt akar venni a LEPen bármilyen minőségben, jelentkezzen nálam (vagy az adott feladat felelősénél)! Csak az tud ingyen bejönni, aki rajta lesz a szervezői listán. Úgyhogy aki eddig még nem tette meg, kérem, írjon!

És kérem a színdarab szervezőit (Esgal?), hogy küldjék el a szereplők teljes listáját! Sokan már jelentkeztek nálam, de nem mindenki.

Köszönöm!

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #281100 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Csak azt nem tudom, hogy a 8-dikáról eddig miért a szombat jutott az eszembe... :evil:
Azért igyekszem én is elmenni...

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #281072 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Figyelem!

Ezúton keresek olyan lelkes, a Társaságért tenni kész személyeket, akik a LEP gördülékeny lebonyolítása érdekében a Társaság rendelkezésére bocsájtanák saját vagy családi gépjárművüket - megfelelő sofőrrel - szállítások lebonyolítása céljából.

A jelentkezők ezt priviben nekem, vagy az ery@tolkien.hu -s email címre tegyék.

Köszönettel.

LEP Szervezőség
Logisztikai megbízottja

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #281035 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
nekem csak az a kis problémám van,hogy ugye a Tolkien napon,a Sz.E.Könyvtárban a vetélkedőn résztvevők mindegyikének ígértek egy ingyenes belépőt a LEP-re...és ezt akkor milyen formában kapjuk meg?Vagy csak annyi,hogy odamegyünk és akkor mondjuk,hogy mi vagyunk és ingyen bemehetünk?

[size=9:25f94ijf]Bocsi,hogy ideírom,de a másik topicban nem reagált senki...[/size]

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
Több
18 éve 10 hónapja #281019 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Akinek van FIX TV-je az kapcsolja be MOST, mert MTT van benne! És a LEP-ről van szó!
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280960 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Nekem egy olyan anyámkínnya van hogy vinnék egy vendéget, aki meglehetőseg gazdag és meglehetősen Tolkien-rajongó (hátsó szándékom hogy megnyerjem támogatónak hosszú távra). Én akarom őt jegyre meghívni. A pénz nem gond, de nem sima jegyet akarok neki, lássa, hogy ő tiszteletreméltó vendég (az ilyen mindig jól veszi ki magát).
Tehát ha előre kifizetett tiszteletjegyet akarok adni valakinek, akkor kihez forduljak, a Szélesiékhez vagy itt van az illetékes?
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280938 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Meg hozzatok színes újságokat is, amiben természeti tájak vannak, meg emberi arcok. hogy tudjunk montázst csinálni
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280909 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Swanheart írta: Értem, köszi a jegyinfot! ... Ezek szerint komolyan el kell gondolkodnom rajt, el tudok-e menni. Persze megértem, hogy ennyi előkészület, vendég, terem, stb. után nem hozható ki kevesebből.

Sajos a Millenáris szabja az árakat :?

Más:
a gyerekrészleg anyagszükségletének egy részét jó lenne megoldani önerőből, mert az anyagi keretek végesek, szóval kéne otthon gyűjteni és majd elhozni a helyszínre:
- üres tejfölös/vajas poharakat
- hulladék (nem szakadt) ruhaanyagot, ami jó lesz fakanálbábokat öltöztetni
- egy darab nagyobb kosárszerűséget, amiben a ceruzákat, egyebeket tudnánk tárolni

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280908 Írta: Awen (Swanheart)
Awen (Swanheart) válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Értem, köszi a jegyinfot! ... Ezek szerint komolyan el kell gondolkodnom rajt, el tudok-e menni. Persze megértem, hogy ennyi előkészület, vendég, terem, stb. után nem hozható ki kevesebből.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280896 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Ben Kenobi írta:

Melyanna írta:

Remzy_mama/Tünde írta: Szerintetek, ha elvisszük egy páran a Szilmarilokat akkor dedikálja nekünk Ted Nasmith?

Óóóó, télleg, de jó lenne... :oops:
(ő a legkedvesebb Tolkien-illusztrátorom...)

Hmm, valóban jó ötlet. :) )) Csak gondolom nem egész nap lesz ott, én meg nem maradok végig. :roll:

És ha valaki aki beszélni is tud vele (mert én nem) begyűjtené a könyveket egy kis cetlivel és aláíratná. Akkor nem zaklatnánk sokan.
Valaki? :ártatlanbociszemekkelnézéskönyörög:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280884 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Melyanna írta:

Remzy_mama/Tünde írta: Szerintetek, ha elvisszük egy páran a Szilmarilokat akkor dedikálja nekünk Ted Nasmith?

Hmm, valóban jó ötlet. :) )) Csak gondolom nem egész nap lesz ott, én meg nem maradok végig. :roll:

Swanheart írta: Valahol ebben a topicban olvastam korábban, hogy a jegyek 900/1200 forintos árban lesznek ... ez tervezet, biztos, vagy én értettem félre valamit?

[...]

A két különböző ár egyébként MTT tag/külsős, vagy gyerek/felnőtt felbontásban értendő?

Ha jól tudom, diák/felnőtt felbontásan értendők, és ez a végleges ár.

Gandalf írta: Teljes árú jegy: 1200 Ft, Diákjegy: 900 Ft.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280883 Írta: Awen (Swanheart)
Awen (Swanheart) válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Valahol ebben a topicban olvastam korábban, hogy a jegyek 900/1200 forintos árban lesznek ... ez tervezet, biztos, vagy én értettem félre valamit? Ha van már biztos info, nem tennétek ki a főoldalon található linkre? Jó lenne tudni, mennyivel számoljak, mert ha találok valakit, aki elvisz, akkor viszonzásul az ő jegyét is nekem kellene fizetnem ... Ilyen összegek mellett ez már nem is kevés, biztos megértitek.

A két különböző ár egyébként MTT tag/külsős, vagy gyerek/felnőtt felbontásban értendő?
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280861 Írta: Gandalf
Talán holnap többet tudunk meg, egyenlőre a jan. 3. délután az, ami biztos.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280858 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Gumipók írta: Pár fontos infó.
(...)
Annyit tudtunk intézni, hogy lesz egy nap amikor próbálni bemehetünk és minden mást is akkor tudunk megtervezni. Dekor, árusítás, játékok...szóval mindenhez a helyszint akkor tudjuk összerakni. Ez az alkalom JANUÁR 3. lesz. az időpont még nem fix. de én azt kértem, hogy hamár így alakult akkor legalább az egész délutánt szánják ránk. Nemtudom még mit fognak szólni, de egyelőre készüljünk úgy, hogy aznap 14-19 óráig ott lehetünk. Bármilyen szinpadi toszt is akkor lehet elpróbálni technikával.

Mit lehet erről tudni? Mehetünk egész du.?
Aldarion hánytól hányig próbálhat színpadon, ill. erre a kérdésre mikor tudunk választ kapni?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280834 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja - 18 éve 10 hónapja #280833 Írta: Tünde
OFF
Szerintetek, ha elvisszük egy páran a Szilmarilokat akkor dedikálja nekünk Ted Nasmith?
OFF vége

Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280820 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280811 Írta: Tünde

Rabyn írta: a középsikolák és a szaksulik január 3ig nincsenek nivta.

De az már a jövő hét és szilveszteri mámorban senki nem szór plakátot. Most meg már szerda késődélután van.

Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280809 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
a középsikolák és a szaksulik január 3ig nincsenek nivta.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280808 Írta: Tünde

Gandalf írta: Kéremszépen, Póknál van 4 db. B1 méretű hivatalos plakát, amit el kéne hozni Tőle és ki kéne rakni valahol. Jelentkezőket és ötleteket (hogy hova kéne rakni ezeket) várunk egyaránt!

Jövő héten lesznek új hivatalos plakátok és szórólapok is, ezért a régiektől jó lenne ezen a héten "megszabadulni"!

Könyvtárakba, általános iskolába, szakközépbe, egyetemre, gimibe. Nálam itt van az összes Bp-i könyvtár listája. Aki megírja merre lakik, megírom hol a könyvtár és a művház. Én kérek mondjuk 2-őt.
Még nálam is van kb. 100 fénymásolat!!!

Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280802 Írta: Gandalf
Kéremszépen, Póknál van 4 db. B1 méretű hivatalos plakát, amit el kéne hozni Tőle és ki kéne rakni valahol. Jelentkezőket és ötleteket (hogy hova kéne rakni ezeket) várunk egyaránt!

Jövő héten lesznek új hivatalos plakátok és szórólapok is, ezért a régiektől jó lenne ezen a héten "megszabadulni"!
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280774 Írta: Gandalf

Alcarcalimo írta:

Gumipók írta: Alcar, Ninniach: A LEP tudományos és ismeretterjesztő blokkjáért Ankalimon a felelős. Ütöm a fejét, hogy ne tartson homályban titeket, de arra kérlek titeket, hogy üssétek ti is::::) Elvileg a két ünnep közöttre tervezett a blokk minden résztvevőjének egy összejövést. Remélem úgy is lesz!

Amúgy ezt értsem úgy, hogy járjak ÉN utána a dolognak? Zsir. Úgy értve, hogy telefonáljak, netán menjek fel Pestre, a rák tudja mikor (csak úgy mellékesen jegyezném meg: az én szünetem is véges), vagy micsoda, hogycsoda? Több kérdésem nincsen.
Bocs, kissé amúgyis ingerült vagyok.

Nem, ezt értsd úgy, hogy Ankalimon picit lusta volt szólni, ezért természetesen senki sem hibáztat Titeket, Pók csak arra célzott, hogy sajnos néha kénytelenek vagyunk utánajárni mindennek, mert minket sem értesítenek mindenről.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280748 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Én néztem. :D Hát a riporter, vagy műsorvezető vagy minek nevezzem... hogy is mondjam, nem volt valami felkészült a témából. :? :lol:
De én is szivesen letölteném, ha fent lenne. ;)

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280747 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
+két bociszem. Nekem sajna nincs CoolTVm de szívesen megnézném...:bociszemekkelnézszerteszéjjel:
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #280746 Írta: Tünde

Toma gazda írta: majd valaki vegye fel videóra

Felvettem. Mirrand papájára majd szépen nézünk - hátha digitalizálja nekünk és fel tudjuk tenni netre.
Mirrand? :bociszemekkelnézünkpapádra:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.426 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére