MTT Nyári Tábor 2006

Több
18 éve 2 hónapja #302881 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Kedves Emberek,

végre sikerült feltöltenem Rana képeit a tábori találkozóról:
www.kep.tar.hu/camp/50378964#2

A többi képet itt találjátok:
www.kep.tar.hu/mttkepek/50362644#2

A tábori dvd-vel kapcsolatban: hetek óta várom, h megérkezzenek az üres dvd-k, ezért türelemre kérek mindenkit, aki rendelt és még nem kapta meg.

Illetve azokat a vidékieket, akik rendeltek, megkapták, de nem fizettek, arra szeretném kérni, h tegyék meg.
Köszi

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #302087 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Leguanember írta: TÁBORI KÉRDŐÍV

Where is it, precious, where is it?

Akkor ezek szerint most ez egyszer nem vagyok lemaradva??????????????????? 8O

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #301543 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #301440 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
TÁBORI KÉRDŐÍV

Where is it, precious, where is it?

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #301251 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Egy eltévedt hozzászólás:

Ilmadrin írta: Sziasztok!!!

Lenne egy kérdésem.
Megtudnátok mondani, hogy a 2006-os tábori DVD-k egyikén, rajta van a talpas poharas tánc???? Illetve, hogy lehet-e még?
Tudom, jókor jut eszembe, de egész egyszerűen, annyi a tenni való, hogy nem tudom utol érni magam.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300895 Írta: kriszana

Sil írta: Hmm, akkor nem priviben. Kriszana, én írtam neked múltkor mailt, hogy én is szeretnék postán DVD-t, de most nem soroltál fel. Megkaptad, vagy írjak egy másik címemről? Gyanús nekem ez a tolkien.hu-s mail, műxik egyáltalán? (Kapni kapok leveleket, de vajon a küldéssel mi van?)

nem kaptam meg. kérlek írj a kriszanakukacfreemailponthu-ra, és írd meg a pontos postacímedet is. Jövőhéten feladom a dvd-ket.

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300844 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Ana, köszönöm!

Sil, működik a tolkienes levelező. Egyedül a csoportos címekre írt leveleket dobja vissza.

Brisa
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300842 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Hmm, akkor nem priviben. Kriszana, én írtam neked múltkor mailt, hogy én is szeretnék postán DVD-t, de most nem soroltál fel. Megkaptad, vagy írjak egy másik címemről? Gyanús nekem ez a tolkien.hu-s mail, műxik egyáltalán? (Kapni kapok leveleket, de vajon a küldéssel mi van?)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300839 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Shaman/mecsi írta: Kriszana: Jó lenne ha méltóztatnál a segged megemelni és írni ha válaszolok neked priviben.

mecsi: jó lenne, ha méltóztatnál a továbbiakban ezt a hangnemet ezen a Fórumon nem alkalmazni.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300831 Írta: kriszana

Shaman/mecsi írta: Kriszana: Jó lenne ha méltóztatnál a segged megemelni és írni ha válaszolok neked priviben.

bocs, de nem olvasom a priviket
nem véletlenül írtam, hogy E-MAIL-t írjon, ha valakinek gondja van :P

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300826 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Kriszana: Jó lenne ha méltóztatnál a segged megemelni és írni ha válaszolok neked priviben.

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300753 Írta: kriszana

kriszana írta: Arra szeretnék kérni mindenkit, aki rendelt tábori dvd-t, hogy ellenőrizze le, hogy rendesen működik-e.

Bocsánat, E-MAIL-ben írjon az, akinek valami nem stimmel a lemezével.

ok Brisa, odaadom Svinnek :)

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300749 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
A gépen bedöglött a DVD-lejátszó, úgyhogy itt perpill nemtom megnézni, hogy jó-e... [size=9:3hei21p3] a normál DVD lejátszó (aminek a működésében meg Én nem bízok) a képeket nem ismeri fel, az első DVD első filmje 5 perc után elakad (bár szvsz ezt a gép vinni fogja), a második filmet végig viszi ( :D ) a másik DVD-t meg nem tudja betölteni... (technika rulz...)[/size]

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300748 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Ana, direkt mondatam, hogy Póknak add oda. Póknak is mondtam, hogy vegye át...

De ha nem történt meg, akkor add oda Svinnek. Az is jó. :D

Brisa
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300747 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
átvettem, köszönöm, és Meleth_lin is átvette. nekem a második filmes DVD nem igazán működik.

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300737 Írta: kriszana
Arra szeretnék kérni mindenkit, aki rendelt tábori dvd-t, hogy ellenőrizze le, hogy rendesen működik-e.

Továbbá kérek szépen visszajelzést a három postán elküldött dvd-s csomaghoz, h megérkezett-e? (HV, Meleth_lin, Panni) /Panni már jelzett/

Illetve azt szeretném megkérdezni, hogy az alábbi emberek - akik rendeltek dvd-t, de még nem vették át - mikor/hol szeretnének hozzájutni:
- Arwena
- Drowse
- Angwen
- Brisa
- Andris
- Iru

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300693 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
szasztok furi vok a tábor és a tábortali is jo volt. felagund mintha latalak volna szfvaron. te voltal? na csövi :D :D :D
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300615 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
A táborképek: Abban a percben fent lesznek amint Telcotol megkapom, de a cím amit megadott hibás volt, nem találtam ott semmit.

Tábori talis képeket holnap felteszem az említett oldalra.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300612 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Nimrocco mirimafea írta: Tök jó volt veletek! Igaz kívülállóként mentem, de akkor is! :) El sem tudjátok képzelni mekkora segítség volt számomra a jelenlétetek és ezáltal a jókedv! ;)
Rabyn képei fent lesznek vhol?

általában musicen.fw.hu valamelyik aloldalán.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300607 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Tök jó volt veletek! Igaz kívülállóként mentem, de akkor is! :) El sem tudjátok képzelni mekkora segítség volt számomra a jelenlétetek és ezáltal a jókedv! ;)
Rabyn képei fent lesznek vhol?

"Similis simili gaudet"
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300545 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Csatlakozom!Az előadás fantasztikus volt!Köszönöm az élményt,és köszönöm,hogy újra-,és hosszú ideig utoljára- veletek lehettem.Angwen,köszönöm a szállást,Ankalimon,neked meg a kitérőt az éjjeli Budapesten.És még sok sok midnent köszönök...sok mindenkinek.
És ne feledjétek:"A Remény hal meg utoljára!"

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300540 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Gratula a fornosti velőadáshoz!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300536 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

kriszana írta: pikcsörz báj mí:

Köszönjük!!!!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300511 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

kriszana írta: pikcsörz báj mí:

Alakul. Szép képek, gratula, jól muzsikál az új masina. Bár tudjuk, rossz mester jó vasból sem tud kardot kovácsolni:)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300498 Írta: kriszana

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300486 Írta: kriszana

Cueddo írta:

kriszana írta:

Cueddo írta:
2005-ös dévédét nem csinál valaki? én olyat szeretnék már egy éve.

olyat én is szeretnék
nem kínos, hogy a 2006-os hamarabb lesz kész, mint a 2005-ös?
készülnek a dvd-k, már másolom 'őket', szombatra boldog tulajdonosai lehettek fejenként 3db tábori dvd-nek : )

jó lenne tudni, ki csinálja, ha egyáltalán csinálja vki. mert akkor lehetne rágicsálni az ő fülét.

más: a táborértékelő megbeszélés hivatalos (vagy nemhivatalos) jegyzőkönyve olvasható valahol?

Cueddo, ne haragudj, de te voltál az egyik főszervezője a tavalyi tábornak, miért tőlünk kérdezed, hogy csinálja-e valaki a tábori dvd-ket? Nálatok jobban ki tudhatná, hogy mi újság velük?

Amúgy elfelejtettem mondani ma mindenkinek, aki DVD-t kapott:
A 2. táboros dvd-n (vagyis az első videós dvd-n:)
szóval, a 35. perctől van rajta kb. fél óra, ahol bekapcsolva maradt a kamera, és a földet mutatja, azt át kell tekerni.
Nem tudtam vágóprogramot szerezni, hogy eltávolítsam, de ha tudtam volna, akkor sem fért volna rá 1 dvd-re az összes videó, így bennemaradt. Bocsánat.

És bocsánat azoktól is, akik ma nem jutottak dvd-hez, mert később érkeztek. Jövőhétre megírom a hiányzókat, és hétfőn postára rakom azoknak, akik úgy kérték.
További dvd-k nálam rendelhetők - mondjuk október végéig max.

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300485 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

kriszana írta:

Cueddo írta:
2005-ös dévédét nem csinál valaki? én olyat szeretnék már egy éve.

olyat én is szeretnék

nem kínos, hogy a 2006-os hamarabb lesz kész, mint a 2005-ös?

készülnek a dvd-k, már másolom 'őket', szombatra boldog tulajdonosai lehettek fejenként 3db tábori dvd-nek : )

jó lenne tudni, ki csinálja, ha egyáltalán csinálja vki. mert akkor lehetne rágicsálni az ő fülét.

más: a táborértékelő megbeszélés hivatalos (vagy nemhivatalos) jegyzőkönyve olvasható valahol?

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300477 Írta: Rabyn
Táboritali zsíír volt:)
ahogy tudok venni a géphez kártyaolvasót lesznek képek és a videok:D Megspékelve egy kis zenével:D

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300421 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
A MAGYAR TOLKIEN TÁRSASÁG 2007-ES NAGY NYÁRI TÁBORÁNAK SZERVEZÉSÉRE

A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet a 2007. évi Nagy Nyári Tolkien Tábor koncepciójának és fő szervezőinek kiválasztására. A tábor koncepcióját, és a szervezői csapat tagjainak bemutatását tartalmazó leírást a brandir@tolkien.hu címre várjuk 2006. szeptember 30. éjfélig.

TÁBOR ÁLTALÁNOS KERETEI:
A tábort 2007. július 12. után kell lebonyolítani, legalább 7, maximum 10 napos időtartamban, 90-150 fő részére. A tábort az MTT eddigi Nagy Nyári Táboraihoz hasonlóan 100%-ban a résztvevők befizetéseiből kell finanszírozni.

A kijelölt főszervezőnek és 2-3 fős csoportjának (táborvezetők) kell:
- kidolgoznia a tolkieni mitológiában való elmélyülést szolgáló programokat,
- kialakítania a tábori tevékenységeket egységbe foglaló, tolkieni hagyományokra épülő erős keretjátékot,
- előkészíteni a tábor alapfeltételeit (szállás, étkezés),
- megszervezni a jelentkezéseket, a befizetéseket, a táborozók utaztatását,
- megoldani a programokhoz szükséges eszközök beszerzését,
- rendezni a tábor pénzügyeit,
- kiválasztani, felkészíteni, képezni és a tábor helyszínén irányítani a táborszervezőket,
- biztosítani a tábor zavartalanságának további feltételeit.

Túljelentkezés esetén biztosítani kell, hogy első körben az MTT regisztrált, tagdíjhátralékkal nem rendelkező tagjai, második körben a tolkien.hu fórumának regisztrált résztvevői előnyt élvezzenek.

PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA:
Az elnökség a 2007-es Nagy Nyári Tábor megszervezésére kiírt pályázat elbírálására, az eddigi táborok szervezésében tapasztalatot szerzett, és most nem pályázó személyekből összeállított, ötfős bírálóbizottságot jelölt ki. A bizottság tagjai: Kriszana, Nólindir, Telcontar, Leguanember és Brandir. A bizottság október első hetére személyes meghallgatást fog kérni, melyen a teljes szervezőgárda megjelenésére számítunk.
A pályázatok elbírálása (a pályázók számától függően), várhatóan két körben fog történni. A második körbe bejutott legjobbnak ítélt pályázatok benyújtói (a pályázók számától függően várhatóan a legjobb három), a második körbe be nem jutott pályázatokat megismerhetik, és amennyiben igénylik, két hét áll rendelkezésükre, hogy saját pályázatukat ezek ismeretében módosítsák. A pályázók hozzájárulnak, hogy pályázatuk bármely része, e célra szabadon felhasználható. A 2007-es Nagy Nyári Tábor koncepcióját, és fő szervezőit ez után választja ki a bizottság.

PÁLYÁZATNAK TARTALMAZNIA KELL:

PÁLYÁZÓK:
A főszervező és a többi táborvezető felsorolását, valamint tábor vagy egyéb programok szervezésében szerzet tapasztalataikat.

ÁLTALÁNOS KONCEPCIÓ:
A tábor főbb jellemzőinek, célkitűzéseinek leírása. Az eddigi táborokhoz képest az eltérések, újítások, vagy valamelyik korábbi táborban már előfordult motívum feldolgozásának összegyűjtése. A tábor célközönségének meghatározása, a különböző érdeklődési köröknek szóló programok összehangolásának terve.

ISMERTETŐ:
Időtartam:
A tábor pontos kezdete és időtartama.

Helyszín:
A tábor helyszíne (esetleg több lehetőség), és kiválasztásának főbb szempontjai.

Étkezés:
A napi háromszori étkezés biztosításának módja, a meleg ételek száma naponta. A konyhai munkával, és az anyagbeszerzés irányításával, gyakorlattal rendelkező személy lesz megbízva, vagy önellátóan, a táborozók segítségét is igénybe véve, esetleg teljes ellátással kerül megoldásra az étkeztetés?

Költségek:
A tábor tervezett részvételi díja, összetevőinek aránya.

Keretjáték:
A kerettörténet, annak fordulópontjainak és interakcióinak felvázolása. A keretmese hangulatteremtő ereje mellett elvárás egy játszható, a tolkieni hagyományokra épülő, erős keretjáték.

Táborszervezők:
Figyelembe véve a tábor közösségépítő erejét, különösen fontosnak tartjuk az irányítást végző személyek felkészítését, képzését.
- Amennyiben lesznek csapatok, a csapatvezetők: feladatainak, és a kiválasztásuknál figyelembe vett szempontoknak a meghatározása.
- Amennyiben lesznek a keretjáték levezetésével vagy a csapatvezetők munkájának segítésével megbízott személyek, azok feladatainak, és a kiválasztásuknál figyelembe vett szempontoknak a meghatározása.
- Táborszervezők elhelyezkedése a tábori struktúrában, és szerepük, valamint helyük a keretjátékban.
- Táborszervezők képzésének terve.

Házirend, pl.:
- Alkoholtilalom: A tábor területén alkoholt fogyasztani, vagy ittas állapotban tartózkodni tilos.

Kedvezmények, pl.:
- A hivatalos rendezvényeken alkalmazott elv szerint, az MTT tartozással nem rendelkező tagjai számára kisebb részvételi díj.

PROGRAMOK:
Fix programok pl.:
- Étkezések
- Tudományos előadások, esti mesék
- Tematikus programok

Ha lesznek csapatok, azok feladatai, pl.:
- Ébresztő biztosítása
- Pohárnokság

Valamennyi táborozót érintő közös programok, pl.:
- Nagy kirándulás
- Ügyességi vetélkedő

Egyéb programok:
Amelyek a fenti kategóriákba be nem sorolhatóak.

INFORMÁCIÓK A TÁBOROZÓKNAK:
Tábori jelentkezéshez milyen információkat fognak megadni a táborozóknak, pl.:
- Helyszín
- Keretjáték általános ismertetése
- Ha lesznek csapatok, azok megnevezése
- A tábor költsége és a részletek befizetési határideje

Tábor előtt, pl.:
- Csapatbeosztás

A tábor elején, pl.:
- Fix programok ideje
- Esténként a másnapi "részletes" program

ÜTEMTERV:
A pályázat lehetőség szerint tartalmazza a tábor előkészületeinek ütemezését, pl.:
- Ha több javaslat is van a táborhelyre, szavazás kiírása, szavazás lezárása
- Táborszervezők véglegesítése
- Tábori jelentkezés kezdete (jelentkezési lap közzététele)
- Jelentkezési határidő
- Táborozók értesítése a jelentkezés elfogadásáról (elektronikusan + postára adás)
- Részletek befizetésének határideje
- Csapatlisták közzététele, csapat topicok

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #300413 Írta: Rabyn

Virág írta:

kriszana írta: hogy ne merüljön feledésbe

Ankalimon írta: Akkor a részletek:

A Tábori Találkozó 2006. szeptember 2-án 13-18 óra között kerül megrendezésre a Hajógyári szigeten.
Rossz idő esetén a helyszín a Batthyányi Alapítvány (1067 Budapest, Eötvös u. 24. I. 16.) lesz.

A tervezett program:
-Közös örömködés
-Elvonulás csapatonként
-Csapatprodukciók bemutatása
-Fornost előadás (Synithos ősbemutató!!!)

A találkozó 13 órakor a Nagyréten lesz, utána döntjük el, hogy a Szigeten pontosan hol helyezkedünk el.

A tömegközlekedők számára 12.15 és 12.30 között a Batthyányi téri HÉV megálló bejáratánál előzetes találkozási pontot szervezünk. A közös indulás a 12.30 utáni első HÉV szerelvénnyel történik (a jegyeket vegyétek meg addig.)

A csapatprodukciótól ne rettegjetek oly nagyon. Eccerű lesz...

A Találkozó 18 órás zárása nem jelenti azt, hogy fel kell kelnünk és mindenképpen haza kell mennünk, azt a célt szolgálja, hogy a vidéki, és ezért indulási időpontjukban kötött résztvevők is be tudják lőni a fő időkeretet. Várhatón tovább maradunk, és még valami közös esti program sem kizárt...

lenne egy kérésem: most néztem meg, és pont 12:30-ra, vagy egy pár perccel, max. 5-el később érek oda...szal csak azt szeretném kérni, hogy várjatok meg :D köszi!! (egyébként a Batthyányi térről tízpercenként mennek a hévek: 12:30, 12:40...stb.)
mégegyszer kökszi, ha megvártok (:

Én megvárom azokat akik lekésik a HÉV-et. egészjól ismerem a szigetet ott nőttem fel.)

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.595 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére