MTT Nyári Tábor 2006

Több
18 éve 6 hónapja #290834 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Jut eszembe, hogy kell befizetni a tábort? Csekken vagy úgy mint a tagdíjjat?

"A mosoly a leger
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290783 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Alyr Arkhon írta:

Drowse írta: hát igen, meg akkor mindenki megy már haza, szal nincs olyan, hogy valaki maradna éjszakára, meg ilyenek ^_^

Sztem utolsó napon nem a vasárnapot értette, mert akkor mindenki pakol és nem ér rá.

naja :) (asszem befogtam... ^^" )

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290779 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Drowse írta: hát igen, meg akkor mindenki megy már haza, szal nincs olyan, hogy valaki maradna éjszakára, meg ilyenek ^_^

Sztem utolsó napon nem a vasárnapot értette, mert akkor mindenki pakol és nem ér rá.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290776 Írta: Drowse
hát igen, meg akkor mindenki megy már haza, szal nincs olyan, hogy valaki maradna éjszakára, meg ilyenek ^_^

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290775 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Ezért mondtam, hoyg egyetlen kijelölt nap lehetne arra, hogy lejöjjenek an épek és ezt persze nem a tábor közepére gondolom hanem a végére. Utolsó nap speckó szerintem pont jó erre.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290772 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Ha netán erre téved egy illetékes: majd jön levél csekkel? mert akkor be fogok tudni fizetni, addig nem. Ha itt a csekk, megy a lóvé:) (márha elfogadják a jelentkezést is...)

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290771 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
(különvélemény: szerintem várjátok meg amíg egy szervező kifejti a véleményét a témával kapcsolatban. azaz többet addig erről ne írjatok ha nem túl érdemleges..)

viszont én még mindig szeretnék megkérni valakit arra hogy nézze meg hogy megjött e a jelentkezésem, mert még nem kaptam róla mailt, pedig már oda kellett érnie bőven.. :?

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290769 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Persze a "leruccanás" nem lenne olyan rossz diolog (mint ahogy nem volt gesztesen sem), de ez nem 3 napos tali, hanem Nagy Tábor. Én, mint gyakorló táborszervező, tudom milyen nehéz normálisan idegbaj nélkül levezérelni egy ilyen nagy szabású dolgot. Akad elég gond amúgy is, és szvsz senkinek nem hiányzik az egynaposak áradata sem.
Mindig voltak, és lesznek is, de pár embert még lehet moderálni, de ha egyjöhet, akkor a többi miért nem? És ebből nagy-nagy káosz kerekedhetne.
Amúgy mindig voltak, akik jöttek, aztán ott maradtak, ettek-ittak. A kevesek örömére, de a többiek bosszúságára. (ez az én szv) Rendezett formában miért ne lehetne, de akkor mindenkire kell hogy vonatkozzanak a törvények, nem csak pár emberre...
Az előre fizetős buliknál a pénz is nagyon érzékeny dolog tud lenni...

Az én szervezéseim általában helyben fizetősek, és így az egynaposak sem jelentenek akkora problémát, csak előre szóljanak, mert programot nem borítunk fel végettük... :D

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja - 18 éve 6 hónapja #290766 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Phaedra/Namarie írta: Áthidaló megoldás: aki akarna, leruccanhatna pár napra, DE: előtte meg kéne- esetleg nyilvánosan is- indokolnia, hogy miért nem jön a teljes táborra

Nem engednek el egy hét szabadságra, ezen mit kell megindokolni?
Lesz 1 vagy 2 szabadnapom, azok közük eggyet szívesen eltöltenék lent a táborban, kaja, szállás meg egyebek nélkül, de hát úgy látszik a kultúrális társaságot az túlságosan kizökkentené a nagy tolkienezésből..

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290758 Írta: Rohin
Rohin válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
én sem kaptam még mailt, pedig elvileg már rég meg kellett volna érkeznie a jelentkezésemnek..

- Az énekesmadár.
- Úgy ám. A rigó.
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290756 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Áthidaló megoldás: aki akarna, leruccanhatna pár napra, DE: előtte meg kéne- esetleg nyilvánosan is- indokolnia, hogy miért nem jön a teljes táborra, továbbá legyen egy pár kritérium, hogy kik azok az emberek, akik jöhetnek. kíváncsiskodni valóban marhaság lenne beengedni bárkit is, de azt, aki régi fórumos, csinál is valamit, és esetleg pont nem tud szabadságot kivenni, kegyetlenség lenne nem fogadni pár napig, különösen, ha van annyi intelligenciája, hogy normálisan tud viselkedni.

Ezt leheten jelezni a kemping tulaja felé, hogy x számú ember fog még jönni, és azok külön elintézik a fizetést.

Azt hiszem, hogy össze lehet egyeztetni a szigorúságot s józansággal. Ezt hívják emberségnek. Továbbá azt gondolm, ki-ki el tud mindent rakni a megfelelő polcra, és nem pukkad fel fölöslegesen.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290750 Írta: Feanor Faelivrin
Érveket én is tudnék felhozni a leruccanós dolog mellet, de nem folyok bele, mert ellene is legalább annyit tudnék.

"A mosoly a leger
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290749 Írta: Drowse
áh, ez nem is vita :)

meg én nem is a saját érdekemben beszélek, szal eszemben sincs túlzásba vinni.. ^^

de az tényleg jó lenne, ha egy illetékes is elmagyarázná, mer én még mindig tudok ellenkezni 8)

Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290748 Írta: Feanor Faelivrin
Én mindent értek és visszavonulót fjok a további surlódások elkerülése végett mert ezt a dolgot lebeszéltem olorin.papával priviben és meggyőzött hogy nem érdemes belefolyni az ilyen vitákba. MENNYIRE IGAZA VAN :p

"A mosoly a leger
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290747 Írta: Drowse
kicsit kötekszek, de jégkrémet venni, meg boltba menni is elég kizökkentő ;)

Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290717 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Fëanor Faelivrin írta: Nem akarok agyon belefolyni ebbe a leruccanós látogatós témába, de nem értem mi evvel az elvi baj? Mert hogyha azt mondják hogy csak "látogatnának" és nem kell nekik kaja meg sátoroznak és akár még fizetnek is érte akkor nem értem mi evvel a baj?

Azt hiszem, nem értitek, mi (lehet) a szervezők gondja az ilyen dologgal. Legvalószínűbb, hogy egyszerűen nem illik bele a táborba. Ez a Nagy Tábor, ami nem a bulizásról, sörözésről és hasonló dolgokról szól, hanem arról, hogy összejön egy csomó ember, akik szeretnek egy furcsa világot, aminek Középfölde a neve, szeretnének elmerülni benne, elfelejteni ezt a mi csúnya világunkat, és csak ott, csak benne élni, legalább egy hétre. Ellenben ha lejönnek a táborba 1-2 napra olyanok, akik "nem illeszkednek bele", azok kirángatják ebből a szép illúzióból az embereket és elveszik a Nagy Tábor létezésének értelmét és célját. Az egy másik tábor kell hogy legyen, amikor összejön a banda, hogy együtt legyen. Ez nem az. Ez egy külsősöknek is szóló tábor. Itt őket kell belevonni ebbe a világba, megmutatni nekik, hogy bizony érdees megismerkedni Tolkiennel. Ez NEM belsős tábor. Az egy másik.

Léli

Ui.: Én most nem Esgal ellen szólok, távol álljék tőlem, csak megvizsgáltam a dolgot egy kicsit más oldalról. Megjegyzem, szerintem olyat idén is simán meg lehetne csinálni, hogy rövid időre lejön valaki funkcionárisan. Mint pl. Ulmo tavaly... Mert szerintem ennyi bőven belefér és színesíti a tábort.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290691 Írta: mogy
és mégvalami: ez hivatalos infó, utánaérdeklődtem:)

Danyi Zoltán írta: Táborunk büféjéről, 2006-04-28 17:18:40
A tábor területén jégkrémet, üdítőt lehet venni. A település kb. 5 km-re van tőlünk, ahol egy kis boltocskában élelmiszert, vegyi árut, zöldséget, gyümölcsöt, vegyes iparcikket lehet vásárolni. Az üzlet címe: Nagybátonyi városrész, Szabadság út 8., amely nyitva : H-P: 7-16 ó, szo: 7-12 ó, v: zárva, Pál Gábor az üzletvezető hívható egyedi igények egyeztetése céljából: 30/959-35-35. Jó kirándulást, táborozást!

forrás: www.tanuszoda.hu/

szóval nem kell lemondani a fagyiról:)))

Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290689 Írta: mogy
feanor: elméletileg egy campingben azért is fizetni kell, ha ott sátrat versz, mert magánterület, és elkérhet érte pénzt, teljesen jogosan. És ezt teszi a gyermeküdülő is.
Én értem, h fizetnének érte, de abban igazuk van, h ha összevissza ki-be járkálnak az emberek, az nem valami jó. Csak gondold végig: lejön vki, akit régóta nem látott a többség, és ahogy tejed a hír, h leért, mindenki szépen egyesével hagyja abba, amit csinált. és ez a szervezők rémálma, ezt elhiheted nekem:)

Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290688 Írta: mogy
Drága RAyanom! asszem fején találtad a szöget, csak attól félek, h a szervezőség ez elől is hevesen elzárkózik majd...az tök tiszta, meg jogos, és én is aláírom, h vagy végig ott alszik, vagy egyáltalán nem alszik ott, de a reggel lejövök-este hazamegyek sztem működne, és hogy ne legyen hatalmas kavarodás, erre kellene kijeölni egy napot, szerintem..de ez ugye csak az én véleményem...
és bocsánat, ha az előbbi hozzászólásomban kicsit durván fogalmaztam, fáradt voltam finomítani...

Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290681 Írta: Feanor Faelivrin
Nem akarok agyon belefolyni ebbe a leruccanós látogatós témába, de nem értem mi evvel az elvi baj? Mert hogyha azt mondják hogy csak "látogatnának" és nem kell nekik kaja meg sátoroznak és akár még fizetnek is érte akkor nem értem mi evvel a baj?

"A mosoly a leger
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290680 Írta: Feanor Faelivrin
Oh. Bocsánat csak valahogy a fejemben egybeolvasztottam a jelentkezés visszaigazolást meg a 10ei levelet. Én igazábol a visszajelzésre gondoltam csak valami pilannatnyi elmezavar következtében egyesítettem a két levelet.

"A mosoly a leger
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290678 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Mogy!
Azt hiszem, hogy, az egynapos látogatások mindig is érzékeny pontjai voltak a táboroknak :oops:

Ez off! (és csak privát véleményem volt)

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290671 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Mogyi: a városnézéssel azt hiszem, nincs semmi baj - h az emberek 1 napra hozzácsapódnak a tömeghez. Ellenben a több napos maradás meg ilyesmi már anyagi és elvi kérdés, de én ezt nem ragozom túl, ha erre jár egy szervező, talán lesz olyan kedves, és kifejti a véleményét.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290652 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
üdv! :) elvileg már meg kellett érkeznie a jelentkezésemnek, mégsem kaptam még mailt.. ( holtak_ve@hotmail.com ) megnézné valaki? :oops:

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290637 Írta: mogy
Drowse: így lehetne belőled valaki:))) :P P

Amúgy az sztem reális dolog, hogy ha mi, mint kulturális egyesület megnézzük a közeli várost (városokat), akkor azt nem lehetne úgy, hogy arra a városnézős napra lejöhetne aki akar, és este haza is menne? sztem ez közel sem rondítana bele smmiféle programba. Mindazonáltal vannak, akiknek külső körülmények nem engedik, h teljes egészében részt vegyenek a táborban (pl nem tud szabadságot kivenni), és ha teljes jogú tagok, akkor a kötelezettségeik miatt kizárjuk őket a közösségből? vagy csak én látom ezt így? nem akartam durva lenni, bocsánat.
Nem mindenféle vadidegenekre gondolok, hanem olyanokra, akik amúg,y általában igen aktívak. (Konkrétan ugye Esgal...). Azért mert ők dfolgoznak, pénzt keresnek, és nem tudnak elszabadulkni enyni időre, bele se szagolhatnak az egészbe? ez azért nem egy szép szemlélet....szerintem

Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290635 Írta: Drowse

Rayan írta: Mert nagyjából semelyik táborban nem lehet ezt megcsinálni, az előre lefoglalt szállás-étkezés és előre tervezett programok miatt. Jössz vagy nem jössz. Ilyen egyszerű.

én abból indultam ki, hogy ez itt egy közösség, és így ha valaki nem tud egész végig ottlenni, mert nincs rá pénze, vagy nem tud elszabadulni, akkor is meg van a lehetősége, hogy találkozzon a barátaival, ha szeretne, sőt, még örülni is fognak neki, ha beugrik.. lehet, hogy velem van a baj, de vsz ez lenne a természetes.. főleg, hogy itt a sátorozás miatt nem is olyan szörnyűségesen komoly dolog az előre lefoglalt szállás, mert elméletileg úgy is volt meghirdetve, hogy sátorhely az végtelen sok van... de hát ki vagyok én, hogy ilyesmibe beleszóljak... :)

(ami még erről eszembe jutott, hogy ha tényleg nem lehet látogatni, akkor jó ötlet lenne talán egy olyan jellegű tali, mint a 2004-es pécsi volt.. ha van rá igény persze, és ha van aki megszervezi, meg ilyenek...)

Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290633 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Rabyn írta: Amugy a legtöbb táborban egyetlen napot kijelölnek látogatni. Ez ált. összevan vonva egy városnézős, nem táborban levős, vagy utolsó napos cuccal. Tavaly az utolsó napon lejövünk a többiekhez és megnézzük őket dolog nagyon jól működött a realxban.

No, akár ilyesmire gondoltam.

Zárójel ON

[size=9:2dvw3yn2]Mellesleg, mintha az eddigi táborokban - a tavalyi kivételével, ahol valóban voltak ezzel kapcsolatban szervezési gondok - tudott volna működni a pár napra lemenős dolog... vagy nem?
Én olyasmire gondoltam, hogy sátor esetén talán nem lenne különösebb probléma a szállás, ha meg a kajával van gond, nem leszek ott addig, hogy ne tudjak három napi hideg élelmet magammal cipelni. :) De természetesen, mint említettem, én nem zárkózom el a költségek elől, szóval, ha ott vagyok, én azt ki is fizetem.
Ami a programokat illeti, nem tudom, hogy békés szemlélődőként mely pontja lehet az az eseményeknek, amelyet a jelenlétem zavar és szétcincál (esetleg egy full-csapatos akadályverseny, de értelemszerűen tájékozódom, és olyaqn napon megyek, mikor nem az lesz, hanem valami szabadabb, ahol a társulattal is tudnék találkozni, elvégre azért mennék, ha mennék), de végülis ti tudjátok jobban, mi mindent terveztek.
Természetesen ez NEM kötözködés, én tudomásul veszem, ha nem mehetek le, csak gondoltam, azért leírom az én véleményemet is a dologról.[/size]

Zárójel OFF

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290612 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Üdvözletem!

Ha az MTT május 10-éig ígér egy levelet, akkor azt botorság május 2-án várni... Május 8.-9. körül már esélyes, hogy megkapod, de az is lehet, hogy logisztikai okokból csak 10-én tudják feladni a szervezők.
Magyarán türelem :)

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290610 Írta: Feanor Faelivrin
egyébként a május 10. éig megérkező levelet a internetre, magyar postára vagy baglyokra bíztátok? mert én még egy árva sort nem láttam belőle. (nem kötekedésből írtam) ;)

"A mosoly a leger
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #290603 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
én ma küldtem el rendes postával meg elsőbbségivel..

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.498 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére