- Köszönetek: 0
MTT Nyári Tábor 2006
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"A mosoly a leger
- Drowse
- Nem elérhető
naja (asszem befogtam... ^^" )Alyr Arkhon írta:
Drowse írta: hát igen, meg akkor mindenki megy már haza, szal nincs olyan, hogy valaki maradna éjszakára, meg ilyenek ^_^
Sztem utolsó napon nem a vasárnapot értette, mert akkor mindenki pakol és nem ér rá.
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Drowse írta: hát igen, meg akkor mindenki megy már haza, szal nincs olyan, hogy valaki maradna éjszakára, meg ilyenek ^_^
Sztem utolsó napon nem a vasárnapot értette, mert akkor mindenki pakol és nem ér rá.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Drowse
- Nem elérhető
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- mogy
- Nem elérhető
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Holtak vezére
- Nem elérhető
viszont én még mindig szeretnék megkérni valakit arra hogy nézze meg hogy megjött e a jelentkezésem, mert még nem kaptam róla mailt, pedig már oda kellett érnie bőven..
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Mindig voltak, és lesznek is, de pár embert még lehet moderálni, de ha egyjöhet, akkor a többi miért nem? És ebből nagy-nagy káosz kerekedhetne.
Amúgy mindig voltak, akik jöttek, aztán ott maradtak, ettek-ittak. A kevesek örömére, de a többiek bosszúságára. (ez az én szv) Rendezett formában miért ne lehetne, de akkor mindenkire kell hogy vonatkozzanak a törvények, nem csak pár emberre...
Az előre fizetős buliknál a pénz is nagyon érzékeny dolog tud lenni...
Az én szervezéseim általában helyben fizetősek, és így az egynaposak sem jelentenek akkora problémát, csak előre szóljanak, mert programot nem borítunk fel végettük...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Alison West
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Áthidaló megoldás: aki akarna, leruccanhatna pár napra, DE: előtte meg kéne- esetleg nyilvánosan is- indokolnia, hogy miért nem jön a teljes táborra
Nem engednek el egy hét szabadságra, ezen mit kell megindokolni?
Lesz 1 vagy 2 szabadnapom, azok közük eggyet szívesen eltöltenék lent a táborban, kaja, szállás meg egyebek nélkül, de hát úgy látszik a kultúrális társaságot az túlságosan kizökkentené a nagy tolkienezésből..
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Rohin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Az énekesmadár.
- Úgy ám. A rigó.
- Namarie
- Nem elérhető
Ezt leheten jelezni a kemping tulaja felé, hogy x számú ember fog még jönni, és azok külön elintézik a fizetést.
Azt hiszem, hogy össze lehet egyeztetni a szigorúságot s józansággal. Ezt hívják emberségnek. Továbbá azt gondolm, ki-ki el tud mindent rakni a megfelelő polcra, és nem pukkad fel fölöslegesen.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Drowse
- Nem elérhető
meg én nem is a saját érdekemben beszélek, szal eszemben sincs túlzásba vinni.. ^^
de az tényleg jó lenne, ha egy illetékes is elmagyarázná, mer én még mindig tudok ellenkezni
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Drowse
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
Fëanor Faelivrin írta: Nem akarok agyon belefolyni ebbe a leruccanós látogatós témába, de nem értem mi evvel az elvi baj? Mert hogyha azt mondják hogy csak "látogatnának" és nem kell nekik kaja meg sátoroznak és akár még fizetnek is érte akkor nem értem mi evvel a baj?
Azt hiszem, nem értitek, mi (lehet) a szervezők gondja az ilyen dologgal. Legvalószínűbb, hogy egyszerűen nem illik bele a táborba. Ez a Nagy Tábor, ami nem a bulizásról, sörözésről és hasonló dolgokról szól, hanem arról, hogy összejön egy csomó ember, akik szeretnek egy furcsa világot, aminek Középfölde a neve, szeretnének elmerülni benne, elfelejteni ezt a mi csúnya világunkat, és csak ott, csak benne élni, legalább egy hétre. Ellenben ha lejönnek a táborba 1-2 napra olyanok, akik "nem illeszkednek bele", azok kirángatják ebből a szép illúzióból az embereket és elveszik a Nagy Tábor létezésének értelmét és célját. Az egy másik tábor kell hogy legyen, amikor összejön a banda, hogy együtt legyen. Ez nem az. Ez egy külsősöknek is szóló tábor. Itt őket kell belevonni ebbe a világba, megmutatni nekik, hogy bizony érdees megismerkedni Tolkiennel. Ez NEM belsős tábor. Az egy másik.
Léli
Ui.: Én most nem Esgal ellen szólok, távol álljék tőlem, csak megvizsgáltam a dolgot egy kicsit más oldalról. Megjegyzem, szerintem olyat idén is simán meg lehetne csinálni, hogy rövid időre lejön valaki funkcionárisan. Mint pl. Ulmo tavaly... Mert szerintem ennyi bőven belefér és színesíti a tábort.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- mogy
- Nem elérhető
Danyi Zoltán írta: Táborunk büféjéről, 2006-04-28 17:18:40
A tábor területén jégkrémet, üdítőt lehet venni. A település kb. 5 km-re van tőlünk, ahol egy kis boltocskában élelmiszert, vegyi árut, zöldséget, gyümölcsöt, vegyes iparcikket lehet vásárolni. Az üzlet címe: Nagybátonyi városrész, Szabadság út 8., amely nyitva : H-P: 7-16 ó, szo: 7-12 ó, v: zárva, Pál Gábor az üzletvezető hívható egyedi igények egyeztetése céljából: 30/959-35-35. Jó kirándulást, táborozást!
forrás: www.tanuszoda.hu/
szóval nem kell lemondani a fagyiról:)))
- mogy
- Nem elérhető
Én értem, h fizetnének érte, de abban igazuk van, h ha összevissza ki-be járkálnak az emberek, az nem valami jó. Csak gondold végig: lejön vki, akit régóta nem látott a többség, és ahogy tejed a hír, h leért, mindenki szépen egyesével hagyja abba, amit csinált. és ez a szervezők rémálma, ezt elhiheted nekem:)
- mogy
- Nem elérhető
és bocsánat, ha az előbbi hozzászólásomban kicsit durván fogalmaztam, fáradt voltam finomítani...
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Azt hiszem, hogy, az egynapos látogatások mindig is érzékeny pontjai voltak a táboroknak
Ez off! (és csak privát véleményem volt)
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Holtak vezére
- Nem elérhető
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- mogy
- Nem elérhető
Amúgy az sztem reális dolog, hogy ha mi, mint kulturális egyesület megnézzük a közeli várost (városokat), akkor azt nem lehetne úgy, hogy arra a városnézős napra lejöhetne aki akar, és este haza is menne? sztem ez közel sem rondítana bele smmiféle programba. Mindazonáltal vannak, akiknek külső körülmények nem engedik, h teljes egészében részt vegyenek a táborban (pl nem tud szabadságot kivenni), és ha teljes jogú tagok, akkor a kötelezettségeik miatt kizárjuk őket a közösségből? vagy csak én látom ezt így? nem akartam durva lenni, bocsánat.
Nem mindenféle vadidegenekre gondolok, hanem olyanokra, akik amúg,y általában igen aktívak. (Konkrétan ugye Esgal...). Azért mert ők dfolgoznak, pénzt keresnek, és nem tudnak elszabadulkni enyni időre, bele se szagolhatnak az egészbe? ez azért nem egy szép szemlélet....szerintem
- Drowse
- Nem elérhető
Rayan írta: Mert nagyjából semelyik táborban nem lehet ezt megcsinálni, az előre lefoglalt szállás-étkezés és előre tervezett programok miatt. Jössz vagy nem jössz. Ilyen egyszerű.
én abból indultam ki, hogy ez itt egy közösség, és így ha valaki nem tud egész végig ottlenni, mert nincs rá pénze, vagy nem tud elszabadulni, akkor is meg van a lehetősége, hogy találkozzon a barátaival, ha szeretne, sőt, még örülni is fognak neki, ha beugrik.. lehet, hogy velem van a baj, de vsz ez lenne a természetes.. főleg, hogy itt a sátorozás miatt nem is olyan szörnyűségesen komoly dolog az előre lefoglalt szállás, mert elméletileg úgy is volt meghirdetve, hogy sátorhely az végtelen sok van... de hát ki vagyok én, hogy ilyesmibe beleszóljak...
(ami még erről eszembe jutott, hogy ha tényleg nem lehet látogatni, akkor jó ötlet lenne talán egy olyan jellegű tali, mint a 2004-es pécsi volt.. ha van rá igény persze, és ha van aki megszervezi, meg ilyenek...)
- Esgal
- Nem elérhető
Rabyn írta: Amugy a legtöbb táborban egyetlen napot kijelölnek látogatni. Ez ált. összevan vonva egy városnézős, nem táborban levős, vagy utolsó napos cuccal. Tavaly az utolsó napon lejövünk a többiekhez és megnézzük őket dolog nagyon jól működött a realxban.
No, akár ilyesmire gondoltam.
Zárójel ON
[size=9:2dvw3yn2]Mellesleg, mintha az eddigi táborokban - a tavalyi kivételével, ahol valóban voltak ezzel kapcsolatban szervezési gondok - tudott volna működni a pár napra lemenős dolog... vagy nem?
Én olyasmire gondoltam, hogy sátor esetén talán nem lenne különösebb probléma a szállás, ha meg a kajával van gond, nem leszek ott addig, hogy ne tudjak három napi hideg élelmet magammal cipelni. De természetesen, mint említettem, én nem zárkózom el a költségek elől, szóval, ha ott vagyok, én azt ki is fizetem.
Ami a programokat illeti, nem tudom, hogy békés szemlélődőként mely pontja lehet az az eseményeknek, amelyet a jelenlétem zavar és szétcincál (esetleg egy full-csapatos akadályverseny, de értelemszerűen tájékozódom, és olyaqn napon megyek, mikor nem az lesz, hanem valami szabadabb, ahol a társulattal is tudnék találkozni, elvégre azért mennék, ha mennék), de végülis ti tudjátok jobban, mi mindent terveztek.
Természetesen ez NEM kötözködés, én tudomásul veszem, ha nem mehetek le, csak gondoltam, azért leírom az én véleményemet is a dologról.[/size]
Zárójel OFF
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- icke
- Nem elérhető
Ha az MTT május 10-éig ígér egy levelet, akkor azt botorság május 2-án várni... Május 8.-9. körül már esélyes, hogy megkapod, de az is lehet, hogy logisztikai okokból csak 10-én tudják feladni a szervezők.
Magyarán türelem
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.