MTT Nyári Tábor 2006

Több
18 éve 6 hónapja #289829 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
ÓÓÓ máár értem:)
nem kötözködni akartam, csak nem volt világos a dolog.
Szóval ami aprilis 30ig befut, az tuti, hogy mehet táborba, és májusban készülhet az első részlettel. És ezek szerint várhatóan az is kiderül, hogy ki milyen szállásba kerül (mármint hogy pl van e elég hely a faházba jelentkezőknek...)
Nem akartam senkit megbántani, megsérteni, vagy ilyesmi, csak szerettem volna tisztán látni...ennyi

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289801 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

mogy írta: ühümm bocsánat, h belepofázok, mint rendesen. De eddig nem úgy volt, h április 30 a jelentkezési határidő, és hogy május 10ig megérkezik a visszaigazoló emil, hogy a táborvezetőség várja a befizetendő összeg első részletét? Csak érdeklődöm...vagy megint én értettem félre valamit?
A plakáton ugyanis május 30 van....

Ó, milyen leleményes vagy, Mogy..

igen, a plakáton május 30. van, valóban.

Ennek nagyon egyszerű okai vannak: csak az április 30-ig beérkezett jelentkezések estében tudjuk garantálni azt, hogy befér a jelentkező a keretlétszámba. De mivel van még hely, ezért szeretnénk másoknak is lehetőséget biztosítani, hogy eljusson hozzájuk az infó.
(április 20-án nem lehet olyan plakátot kitenni, aminek április 30. a jelentkezési határideje...)

Másrészt, aki még szeretne jönni innen a fórumról, de még nem jelentkezett, az nyugodtan elhúzhatja a jelentkezését május 30-ig, de ebben az esetben mindenki más - aki előbb jelentkezett - előnyben részesül vele szemben.

Evvan'

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289797 Írta: mogy
ühümm bocsánat, h belepofázok, mint rendesen. De eddig nem úgy volt, h április 30 a jelentkezési határidő, és hogy május 10ig megérkezik a visszaigazoló emil, hogy a táborvezetőség várja a befizetendő összeg első részletét? Csak érdeklődöm...vagy megint én értettem félre valamit?
A plakáton ugyanis május 30 van....

Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289792 Írta: kriszana
Kedves Mindenki!

Szükség lenne a segítségetekre!
Táboros plakátot kéne szétvinni a város (az ország) minden pontjára.
Hamarosan elérhető lesz letölthető formátumban is, és tudtok nyomtatni magatoknak. (Aki nem tud nyomtatni, az nálam átveheti a bevállalt mennyiséget).
Leginkább iskolákba, könyvtárakba kellene kirakni, hogy az a megmaradt néhány hely is beteljen.
Sokjóember : )

Aki érez magában affinitást segíteni, jelentkezzen a kriszana@tolkien.hu e-mail címen. Küldöm e-mailben a cuccot, vagy egyeztetünk, hogy mikor adom oda kinyomtatva.

Köszi

A plakát letölthető innen: KLIKK IDE
[size=9:1nmj72bd]*kiegészítés by Ulmo*[/size]

Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289787 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Rion Pendragon írta: nna nyehhhe ahoj, matrózok! még mindig semmit nem lehet tudni a keretjátékról?

A levélből majd értesülsz.
Ez eddigis így volt, ezután is így lesz.

egyébkéntmeg: íródik. Sok sok betűt leírok egymás után, és hipp-hopp, így lesz a keretjáték.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289781 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
nna nyehhhe ahoj, matrózok! még mindig semmit nem lehet tudni a keretjátékról?
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289679 Írta: anNamärie
anNamärie válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

telcontar írta: Házba jelentkeztem, de szerintem viszek sátrat is, arra az esetre, ha inkább csendben maradáshoz lenne kedvem vagy egy nyugodt szegletre lenne igényem.

Csend? Nyugodt szeglet? Ugyanabba a táborba jelentkeztünk? Olyan is lesz? :D

Any
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289454 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
jogos a kérdés.

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289395 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Emberek (tündék, törpök...), nekem most az jutott eszembe: mi van a tavalyi tábori dvd-vel? Elkészült már? Ezer éve feliratkoztunk rá... Szeretném megint látni a Beren, mint egy ÁLLATot, Kassák Mestert és a hasonló finomságokat...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289361 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Akkor most legyél meglepve. Házba jelentkeztem, de szerintem viszek sátrat is, arra az esetre, ha inkább csendben maradáshoz lenne kedvem vagy egy nyugodt szegletre lenne igényem.

mogy írta: Telco: én lennék a legjobban meglepve, ha te kapásból nem sátorba jelentkeztél volna:)))
én most sztem inkább házazok, de ha NAGYONNAGYON muszáj, akkor bevállalom a sátrat...feltéve, ha jön állandó sátortársam is:) (Silcucc: ugye jössz amúgy táborba?:) )

Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289357 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

mogy írta: Telco: én lennék a legjobban meglepve, ha te kapásból nem sátorba jelentkeztél volna:)))
én most sztem inkább házazok, de ha NAGYONNAGYON muszáj, akkor bevállalom a sátrat...feltéve, ha jön állandó sátortársam is:) (Silcucc: ugye jössz amúgy táborba?:) )

Drága Mogy, nagyon úgy állnak a dolgaim, hogy nem fog összejönni. Pár napra leugrottam volna látogatóba, de hát ugye aztat nem lehet, úgyhogy azt hiszem, 100%-ra mondhatom, hogy nem. Azért nélkülem is jó lesz az, majd meglátod. :wink:

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289351 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
mint relaxban, hiszen azt senki se várhatja majd el, hogy ha szakad az eső, illetve baromi hideg van sátorban fagyoskodjanak az emberek és betegedjenek le mint Velemben. : ) :twisted:

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289344 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Aztán bent alszunk :D

:?: :geek:
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289337 Írta: mogy
Telco: én lennék a legjobban meglepve, ha te kapásból nem sátorba jelentkeztél volna:)))

Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289304 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

mogy írta: én az idén faházba megyek, mert lesz elég sátras - földönalvós cuc a nyáron. Te is beadtad már?:)
Amúgy van egy olyan sejtésem, h amit írtak, ott az "elbírálásnál", hogy figyelembe veszik túljelentkezés esetén a fórumon való aktivitást, meg a jártasságot, akkor lehet, h ez leszűkítve a faházas helyekre való túljelentkezésre is alkalmazott lesz. Szerintem.
DE majd kiderül...viszont egy sacc/kb eddig befutott jelentekzések számára kiváncsi lennék...nomeg h ebből mennyi faházas. De nem sürgetek senkit. Legkésőbb a táborban úgyis kiderül:)))

Nyehe. És akkor lennének a faházban az okosokésszépek (überstabilak), sátorban meg a csírák. :)
/mielőtt bki félreérti, nem feltételezem, csak vicc volt/

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289303 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Inkább úgy zajlik majd, hogy ha túl sokan jelentkeznek házba, megkérnek majd egy-két olyat, mint én, hogy ha nem gond, revideáljuk a nézeteinket.

mogy írta: én az idén faházba megyek, mert lesz elég sátras - földönalvós cuc a nyáron. Te is beadtad már?:)
Amúgy van egy olyan sejtésem, h amit írtak, ott az "elbírálásnál", hogy figyelembe veszik túljelentkezés esetén a fórumon való aktivitást, meg a jártasságot, akkor lehet, h ez leszűkítve a faházas helyekre való túljelentkezésre is alkalmazott lesz. Szerintem.
DE majd kiderül...viszont egy sacc/kb eddig befutott jelentekzések számára kiváncsi lennék...nomeg h ebből mennyi faházas. De nem sürgetek senkit. Legkésőbb a táborban úgyis kiderül:)))

Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289299 Írta: mogy
én az idén faházba megyek, mert lesz elég sátras - földönalvós cuc a nyáron. Te is beadtad már?:)

Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #289254 Írta: anNamärie
anNamärie válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Nyah fél év után felbukkantam újra :)
Eddig hányan jelentkeztek? Van még faházas hely?:)

Any
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #289016 Írta: mogy
szerintem a zarra vonatkozó kérdés, hogy ki hogy akar lejutni, egy afféle statisztika...pl h kire kell várni, kire nem. ha meg netán változás van a leadottakhoz képest, zstem a szervezőknek elég szólni mondjuk max 3 nappal indulás előtt
de javítsatok k, ha tévedek:))

Alyr: háát remélem, h ha terveztél ilyesmit, akkor igent mondanak rá:)))

Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #288933 Írta: Alyr Arkhon

Noredhel (Voronwë) írta: Kihez forduljak engedélyért, ha díszfegyvert (nem éles) akarok vinni? Más: attól, hogy egyéni utazást jelöltem be, mehetek csoportossal, tehát a Pestről induló bollyal?

A tábor szervezőihez. (ti. Kriszana, Ankalimon, Brandir)

mogy: megkaptam. : )

De mindenről a táborszervezők döntenek, még a keretjátékról is, úgyhogy minden rajtuk múlik.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #288931 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Kihez forduljak engedélyért, ha díszfegyvert (nem éles) akarok vinni? Más: attól, hogy egyéni utazást jelöltem be, mehetek csoportossal, tehát a Pestről induló bollyal?

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #288929 Írta: mogy
Alyr: én úúúgy szeretem, amikor ilyen titokzatos vagy:) amúgy remélem megkaptad az üzimet...

Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #288901 Írta: Alyr Arkhon

Rion Pendragon írta: jééé! mtt tag vok! most vettem észre. pardon. mióta vagyok? és ő izé. mi lesz a keretjáték? tudni, vagy valami? törpök ugye lesznek?

Majd megtudod időben.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #288863 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
jééé! mtt tag vok! most vettem észre. pardon. mióta vagyok? és ő izé. mi lesz a keretjáték? tudni, vagy valami? törpök ugye lesznek?
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #288713 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

feanor faelivrin írta: Hát mogy mivel nem vagyok site moderátor ezért a kószákhoz jelentkeztem. Mint láttam te is ott vagy. Megjelöltem a csatlakozási vágyamat és most várok (egyébként hogy kerülök be?).

Ha lehet, maradjunk meg a topic témájánál. Technikai kérdésekkel engem lehet zaklatni.

Szolgálati közlemény vége.
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #288706 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Hát mogy mivel nem vagyok site moderátor ezért a kószákhoz jelentkeztem. Mint láttam te is ott vagy. Megjelöltem a csatlakozási vágyamat és most várok (egyébként hogy kerülök be?).

"A mosoly a leger
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #288624 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Marilyn írta: lehet megyek én is a táborba! Jó lenne! :D :?:

Igen, télleg jó lenne ;)

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #288582 Írta: Marilyn
Marilyn válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
lehet megyek én is a táborba! Jó lenne! :D :?:
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #288416 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
úgy értem, hogy olyan lista amikor már megvan, hogy kik jönnek táborba, szal lement a jelentkezés

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #288414 Írta: kriszana

Rabyn írta: és olyan lista se lesz, hogy kik jöhetnek táborba?

ezt a kérdést nem értem.
Mi az hogy jöhetnek?
Bárki jöhet, amíg van hely.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.521 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére