MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat

Több
18 éve 2 hónapja #304851 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat
VÁLTOZÁS

A Stexben nem lehet összetolni az asztalokat, így a Szimplába megyünk. (VII. ker. Kertész utca 48.) Itt asztalt ugyan nem tudok foglalni, de fél 6-kor kedden sztem nincsenek annyian, úgyhogy biztosan elférünk. 6-ra várunk ugyanúgy mindenkit.

Ha gáz van:
06-20-565-08-42

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304826 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat
Üdv!

Kb fél nyolcig érek, rá, aztán (sajnos :D ) randim van...

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304806 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat
Rayan: grazie mille. Akkor fél6-tól Fornostmegbesz ott. :wink:
Milyen névre és melyik részlegbe foglalod az asztalt? H. ha esetleg nem érnék oda pontosan, tudjam a többieknek is mondani, h. mit keressenek. :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304789 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat
Akkor ne haragudjatok, de én nem valószínű, h tudok menni... Jó ötletelést, mert egyebeket... :wink: Legközelebb igyekszem csatlakozni!

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304781 Írta: Rayan
Fél 6-ra akkor foglalok még asztalt.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304756 Írta: Kincső
Oké. Okos emberek, akik ismeritek a helyet: HA fél6-tól szeretnénk Fornostmegbeszélni ott (majd dönt a nép...), hogy közel legyünk és ha végeztünk csak 2 asztallal kelljen odébbülnünk h. a tábormegbeszhez csatlakozzunk, kell-e külön asztalt foglalnunk? (Vagy ha Ti úgyis foglaltok, megtennétek, h. ne 6ra hanem fél6-ra?)

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304749 Írta: Rayan
Ladis: gyere ;)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304742 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat
Én előre is jelzem, hogy próbálok kedden... olyan fél8körül tudok jönni. Az úgy még jó nektek? (addigra kiderítem azt is, hogy ráérek-e nyáron :roll: :P ...)
Üdv!

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304732 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat
Köcc: ) így nem tévedek el.
Anno a Zöldmacsekba se talátam oda...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304730 Írta: Rayan
Szerintem a Baross utca-Nagykörút sarka elég konkrét hely, 4 sarok van, abból az egyik a Stex, de linkelek is be térképet, bár ez már elég gáz.

utcakereso.hu/map2/utcakereso.ph ... 5&hazszam=

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304727 Írta: Rabyn
Azért előtte hirdessünk meg egy talit valahol mert én spec hótbiztos, hogy eltévedek

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304726 Írta: Rayan
Ezt az időpontot nem is úgy terveztük, hogy mindenki ráérjen, úgyhogy nehogy nekem a befőtt tegye el a grószmutert.
Nem maradtok le semmiről.
Jöjjön, aki jönni tud, ott leszünk egy darabig.

www.stexhaz.hu (...)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304721 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat

Kincső (Thilanna) írta: Remélem elnézitek nekem mint Fornost-szervezőnek (a LEPre, ami előbb leszen kicsit, mint a tábor...), aki már elég régen meghirdette ugyanerre a az időpontra a Fornost-megbeszélést, hogy igényt tartok az érintettekre (Ring, Ery, Ádám, Dreamer a lentebb felsoroltak közül) az Ajtósin pontban 18:00-kor. :?

[size=9:30jbbm5c]Esetleges engedményt annyit tudok tenni, h. ugyanoda áthelyezzük a Fornost-megbeszélést, és f6-hn6 között kezdünk, de előbb biztos nem érek oda. Mi ez a helyszín? (Kívülről láttam már...) Működhet ez, h. Fornostosok f6-hn6-tól megbeszélnek, aztán mikor végzünk, utána tábormegbesz?[/size]

Amit mondasz jogos, újfent sikerült úgy meghirdetni valamit, hogy nem egyeztettünk előtte időpontot csak egymás közt.
Az ötlet amit apróbetűben vázolsz nem rossz, a helyet sajnos én sem ismerem.
Ha láttad a színműves topicot, Ery kedden nem ér rá egyáltalán kedden, őt hiába igényled át.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304715 Írta: Kincső
Remélem elnézitek nekem mint Fornost-szervezőnek (a LEPre, ami előbb leszen kicsit, mint a tábor...), aki már elég régen meghirdette ugyanerre a az időpontra a Fornost-megbeszélést, hogy igényt tartok az érintettekre (Ring, Ery*, Ádám, Dreamer a lentebb felsoroltak közül) az Ajtósin pontban 18:00-kor. :?

[size=9:2357pl5m]Esetleges engedményt annyit tudok tenni, h. ugyanoda áthelyezzük a Fornost-megbeszélést, és f6-hn6 között kezdünk, de előbb biztos nem érek oda. Mi ez a helyszín? (Kívülről láttam már...) Működhet ez, h. Fornostosok f6-hn6-tól megbeszélnek, aztán mikor végzünk, utána tábormegbesz?[/size]

[size=9:2357pl5m]*eddig egyedül Ery jelzett más okot a keddenkénti távolmaradásra, de felteszem h. ezesetben a tábori megbeszélésre se tud menni[/size]

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304676 Írta: Rayan
Remélem, elnézitek nekem, hogy nem írok 56 ímélt, itt iszonyú lassú a net.

FELHÍVÁS FELHÍVÁS FELHÍVÁS

Kedves barátunk!

Szeretettel várunk téged, a táborszervezői csapat oszlopos tagját november 14-én, kedden 18:00-kor a Stex Házban (Baross utca-Nagykörút sarka). Rendi vezetőt, csapatvezetőt, táborvezetőt egyaránt szívesen látunk, de olyan lelkes jelentkezőket is, akik használható (!) ötlettel vagy felajánlással érkeznek (az ő esetükben kérnék egy e-mailt a rayanzbox@yahoo.com-ra, hogy jönnek, különben értetlenül nézek majd). Egy előzetes beszélgetést terveztünk mérsékelt örüléssel, a következők fognak elhangozni:

-a pályázattal és pályáztatással kapcsolatos előzetes információk, az indíttatás és alapkoncepció, amiért a tábort szervezzük
-ki mit vállal a táborszervezésben
-ki milyen ötletekkel érkezett
-ki mit vár el a tábortól

Az itt szereplő érintetteknek recommended:
Ery, Tünde, Alyr, Rayan, Angwen, Leguanember, Esgal, gillz, Dreamer, Rabyn, Szofi, Ladis, Gandalf, Kincső, Felagund, Inczy, Ringbearer, Dodie, Ryana, Melian, Aeglos, Ankalimon, Gumipók

Gyertek kocsmázni magyarul, most még eshetünk szét.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304313 Írta: Inczy
A nagyobb megbeszéléseket nem tudjuk hétvégére tenni? Hétköznap nekem esélytelen...

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304288 Írta: Alyr Arkhon
Félreértések elkerülése végett:

Lesz egy kisebb csak keretjáték brainstorming, remélhetőleg holnap este 6tól valamelyik teázóban. (99% CDfű, ha tele van vagy bezárt, Sirius)

De csak ha holnap délig jelentkeztek nálam
.

Ez teljesen nyílt, az jön aki akar, de a hallottakról hallgatnia kell majd. (illetve nem kell, ha szíve vágya elrontani száz ember szórakozását.)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304267 Írta: Rayan

Alyr Arkhon írta: Akinek kedve van résztvenni egy brainstormingon (ötletelésen) a közeljövőben (várhatóan a jövő héten) az jelentkezzen nálam priviben, mailben vagy msn-en.

Megbeszélés előreláthatólag jövő héten kedden este (hogy minden főszervező ott tudjon lenni), még pontosítunk.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304266 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat
grat! :D majdnem a házamban lesz a tábor :D :D:D

Gyöngycem (voltam valaha)
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304263 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat
Én is gratulálok skacok!És az Erő legyen veletek:))))

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304261 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat
Gratulálok!!!!:)

Aztán jó legyen ám és legyen rekettyés! :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304250 Írta: Inczy
Gratulálok!!! 8) Sok sikert a szervezéshez!

Várom a hétvégi megbeszélés pontos időpontját, helyszínét. 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304233 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat

Ben Kenobi írta: Viszont a harcosok rendjének (pl. íjászkodáshoz) karizomra is szükségük lehet. :lol:

(Bocs a belebüfiért, de nem bírtam kihagyni. :D )

Ember, nem Odüsszeusz iját kéne felajzanod! :P

Gratulálok a győzteseknek!!!!!!!!!!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304214 Írta: Rayan
A bizalom a legnagyobb és egyben legrövidebb lépés.
Köszönjük.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304213 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat
Gratula mindenkinek, de főleg a győzteseknek!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304211 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat

Alyr Arkhon írta: Akinek kedve van beleártani magát a 2007es tábor egyelőre korántsem végleges keretjátékába, azaz résztvenni egy brainstormingon (ötletelésen) a közeljövőben (várhatóan a jövő héten) az jelentkezzen nálam priviben, mailben vagy msn-en.

UI: ha eljössz, sajnos nem mondhatsz semmit a hallottakról másoknak, mert meglepetés is lesz ám nyáron, amit szeretnénk titokban tartani.

UI2, utólagos kiegészítés: Azt is írd a privibe, mikor érsz rá a jövő héten. (illetve már ezen a héten, mert egy órája hétfő van)

előreláthatólag a hétvége lenne a legjobb időpont, így gondolkozzatok
és várunk minden nyüzsgő és nyüzsögni vágyó egyént :P

Fontos

Mindenki, aki jön, olvassa el a pályázatot és úgy jöjjön, hogy tudjon kötekedni, hibákat, buktatókat sorolni

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304207 Írta: Alyr Arkhon
Akinek kedve van beleártani magát a 2007es tábor egyelőre korántsem végleges keretjátékába, azaz résztvenni egy brainstormingon (ötletelésen) a közeljövőben (várhatóan a jövő héten) az jelentkezzen nálam priviben, mailben vagy msn-en.

UI: ha eljössz, sajnos nem mondhatsz semmit a hallottakról másoknak, mert meglepetés is lesz ám nyáron, amit szeretnénk titokban tartani.

UI2, utólagos kiegészítés: Azt is írd a privibe, mikor érsz rá a jövő héten. (illetve már ezen a héten, mert egy órája hétfő van)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304206 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat
Köszönjük :lol:
Reméljük rászolgálunk a bizalmatokra :P nagyon fogunk igyekezni, hogy egy felejthetetlen tábort szervezzünk :D

Gratula a másik csapatnak is a pályázathoz és a LEP szervezéshez nagyon szurkolunk :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304205 Írta: Rabyn
Sok sikert a Lepszervezéshez:) Legalább akkora meló lesz mint a tábor:)

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #304204 Írta: Alyr Arkhon

Ankalimon írta: Gratula a győzteseknek!!!

Vigasztaljon benneteket: Az ezermérföldes út is az első lépéssel kezdődik... :twisted:

Meg a kapuval.
Amin most végre kiléphettünk.
S ki tudja, merre visz az út...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.215 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére