MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
A Stexben nem lehet összetolni az asztalokat, így a Szimplába megyünk. (VII. ker. Kertész utca 48.) Itt asztalt ugyan nem tudok foglalni, de fél 6-kor kedden sztem nincsenek annyian, úgyhogy biztosan elférünk. 6-ra várunk ugyanúgy mindenkit.
Ha gáz van:
06-20-565-08-42
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kb fél nyolcig érek, rá, aztán (sajnos ) randim van...
Our knees do not bend easily
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Milyen névre és melyik részlegbe foglalod az asztalt? H. ha esetleg nem érnék oda pontosan, tudjam a többieknek is mondani, h. mit keressenek.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Inczy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Feel the sunshine
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Kincső
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Ladislas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Üdv!
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
Anno a Zöldmacsekba se talátam oda...
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Rayan
- Nem elérhető
utcakereso.hu/map2/utcakereso.ph ... 5&hazszam=
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
Nem maradtok le semmiről.
Jöjjön, aki jönni tud, ott leszünk egy darabig.
www.stexhaz.hu (...)
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Remélem elnézitek nekem mint Fornost-szervezőnek (a LEPre, ami előbb leszen kicsit, mint a tábor...), aki már elég régen meghirdette ugyanerre a az időpontra a Fornost-megbeszélést, hogy igényt tartok az érintettekre (Ring, Ery, Ádám, Dreamer a lentebb felsoroltak közül) az Ajtósin pontban 18:00-kor.
[size=9:30jbbm5c]Esetleges engedményt annyit tudok tenni, h. ugyanoda áthelyezzük a Fornost-megbeszélést, és f6-hn6 között kezdünk, de előbb biztos nem érek oda. Mi ez a helyszín? (Kívülről láttam már...) Működhet ez, h. Fornostosok f6-hn6-tól megbeszélnek, aztán mikor végzünk, utána tábormegbesz?[/size]
Amit mondasz jogos, újfent sikerült úgy meghirdetni valamit, hogy nem egyeztettünk előtte időpontot csak egymás közt.
Az ötlet amit apróbetűben vázolsz nem rossz, a helyet sajnos én sem ismerem.
Ha láttad a színműves topicot, Ery kedden nem ér rá egyáltalán kedden, őt hiába igényled át.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
[size=9:2357pl5m]Esetleges engedményt annyit tudok tenni, h. ugyanoda áthelyezzük a Fornost-megbeszélést, és f6-hn6 között kezdünk, de előbb biztos nem érek oda. Mi ez a helyszín? (Kívülről láttam már...) Működhet ez, h. Fornostosok f6-hn6-tól megbeszélnek, aztán mikor végzünk, utána tábormegbesz?[/size]
[size=9:2357pl5m]*eddig egyedül Ery jelzett más okot a keddenkénti távolmaradásra, de felteszem h. ezesetben a tábori megbeszélésre se tud menni[/size]
- Rayan
- Nem elérhető
FELHÍVÁS FELHÍVÁS FELHÍVÁS
Kedves barátunk!
Szeretettel várunk téged, a táborszervezői csapat oszlopos tagját november 14-én, kedden 18:00-kor a Stex Házban (Baross utca-Nagykörút sarka). Rendi vezetőt, csapatvezetőt, táborvezetőt egyaránt szívesen látunk, de olyan lelkes jelentkezőket is, akik használható (!) ötlettel vagy felajánlással érkeznek (az ő esetükben kérnék egy e-mailt a rayanzbox@yahoo.com-ra, hogy jönnek, különben értetlenül nézek majd). Egy előzetes beszélgetést terveztünk mérsékelt örüléssel, a következők fognak elhangozni:
-a pályázattal és pályáztatással kapcsolatos előzetes információk, az indíttatás és alapkoncepció, amiért a tábort szervezzük
-ki mit vállal a táborszervezésben
-ki milyen ötletekkel érkezett
-ki mit vár el a tábortól
Az itt szereplő érintetteknek recommended:
Ery, Tünde, Alyr, Rayan, Angwen, Leguanember, Esgal, gillz, Dreamer, Rabyn, Szofi, Ladis, Gandalf, Kincső, Felagund, Inczy, Ringbearer, Dodie, Ryana, Melian, Aeglos, Ankalimon, Gumipók
Gyertek kocsmázni magyarul, most még eshetünk szét.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Inczy
- Nem elérhető
Feel the sunshine
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Lesz egy kisebb csak keretjáték brainstorming, remélhetőleg holnap este 6tól valamelyik teázóban. (99% CDfű, ha tele van vagy bezárt, Sirius)
De csak ha holnap délig jelentkeztek nálam.
Ez teljesen nyílt, az jön aki akar, de a hallottakról hallgatnia kell majd. (illetve nem kell, ha szíve vágya elrontani száz ember szórakozását.)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Akinek kedve van résztvenni egy brainstormingon (ötletelésen) a közeljövőben (várhatóan a jövő héten) az jelentkezzen nálam priviben, mailben vagy msn-en.
Megbeszélés előreláthatólag jövő héten kedden este (hogy minden főszervező ott tudjon lenni), még pontosítunk.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Lora
- Nem elérhető
Gyöngycem (voltam valaha)
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Fio
- Nem elérhető
Aztán jó legyen ám és legyen rekettyés!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Inczy
- Nem elérhető
Várom a hétvégi megbeszélés pontos időpontját, helyszínét.
Feel the sunshine
- Namarie
- Nem elérhető
Ben Kenobi írta: Viszont a harcosok rendjének (pl. íjászkodáshoz) karizomra is szükségük lehet.
(Bocs a belebüfiért, de nem bírtam kihagyni. )
Ember, nem Odüsszeusz iját kéne felajzanod!
Gratulálok a győzteseknek!!!!!!!!!!!!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Rayan
- Nem elérhető
Köszönjük.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Alyr Arkhon írta: Akinek kedve van beleártani magát a 2007es tábor egyelőre korántsem végleges keretjátékába, azaz résztvenni egy brainstormingon (ötletelésen) a közeljövőben (várhatóan a jövő héten) az jelentkezzen nálam priviben, mailben vagy msn-en.
UI: ha eljössz, sajnos nem mondhatsz semmit a hallottakról másoknak, mert meglepetés is lesz ám nyáron, amit szeretnénk titokban tartani.
UI2, utólagos kiegészítés: Azt is írd a privibe, mikor érsz rá a jövő héten. (illetve már ezen a héten, mert egy órája hétfő van)
előreláthatólag a hétvége lenne a legjobb időpont, így gondolkozzatok
és várunk minden nyüzsgő és nyüzsögni vágyó egyént
Fontos
Mindenki, aki jön, olvassa el a pályázatot és úgy jöjjön, hogy tudjon kötekedni, hibákat, buktatókat sorolni
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
UI: ha eljössz, sajnos nem mondhatsz semmit a hallottakról másoknak, mert meglepetés is lesz ám nyáron, amit szeretnénk titokban tartani.
UI2, utólagos kiegészítés: Azt is írd a privibe, mikor érsz rá a jövő héten. (illetve már ezen a héten, mert egy órája hétfő van)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Reméljük rászolgálunk a bizalmatokra nagyon fogunk igyekezni, hogy egy felejthetetlen tábort szervezzünk
Gratula a másik csapatnak is a pályázathoz és a LEP szervezéshez nagyon szurkolunk
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Rabyn
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ankalimon írta: Gratula a győzteseknek!!!
Vigasztaljon benneteket: Az ezermérföldes út is az első lépéssel kezdődik...
Meg a kapuval.
Amin most végre kiléphettünk.
S ki tudja, merre visz az út...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.