- Köszönetek: 0
MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat
- Ringbearer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
2008-as...öö dobjunk fel egy érmét?
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ilmadrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Rayan, szerintem ez oltári klassz!!!
Idáig ez tetszik a legjobban! :bounce: :dance: :bounce:
"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ilmadrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Azonban nem tudom megnyitni Rayan freeblogos elképzelését!!!
Mi lehet a baj??? : : :
"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
Csak bátran...
www.ankalimon.hu/downloads/tabori_palyazat_2007_03b.doc
- Rayan
- Nem elérhető
Katt ide a dokumentum letöltéséhez!
Itt megtekinthető szervezői csoportunk pályázata, természetesen spoilerek nélkül. Arra kérünk mindenkit, akár a blogban, kommentben, de jobban örülnénk, ha itt a topicban, olvasás után véleményeznétek a koncepciót, hogy nektek mennyire tetszik, és éreznétek-e indíttatást, hogy résztvegyetek egy ilyen jellegű táborban.
Read
Csinci
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Még 21 percig tart a hétfő, az a nap amelyre a t. bizottság a táborpályázat második fordulójának feltételsorát ígérte.
Amennyiben nem kapunk ilyen tartalmú levelet, nem lesz mi alapján átdolgozni a pályázatokat és az egész pályáztatás úgy ahogy van elbukik és összeomlik.
Úgyhogy légyszíves...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Nem megy! A kérdőívet itt mindig a fórumos regisztrációhoz kötöttük, és a nyári tábor csoporttagsághoz, más tárhelyen nem tudnánk ellenőrizni, hogy ki szavazott és ki nem. Nem táborozók nem szavazhatnak értelemszerűen.Alyr Arkhon írta:
Leguanember írta: Alyr, a kérdőív majdnem két hónapja készen van, nem lehet felpakolni az oldalra, mert egy ideje és jelenleg sincs programozási lehetőségünk.
És ha másik tárhelyre tennétek, ide meg csak a linket raknátok be?
Ha kell én felajánlok tárhelyet szívesen. (csak lesz reklámcsík)
A dolog megoldása egyszerű: a tábori csapatok topicjaiba teszitek be a linket, vagy elkülditek mailben a linket minden táborozónak.
A teszt többszöri kitölthetősége meg technikai probléma és nem a szolgáltatótól függ hanem az adott lap írójától.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
Leguanember írta: Felagund, nem derült ki semmi, magánbeszélgetésből ne következtess, légy szíves!
De, számomra így derült ki, és én márpedig következtetek.
Pont
Our knees do not bend easily
- Ben
- Nem elérhető
Szerintem arról volt szó, hogy mindenki megkapja e-mailben a kérdőívet, nem lesz sehol neten (minthogy az nem megy). Így meg tényleg csak az tölti ki, akinek kell.Panni írta:
Phaedra/Namarie írta: Áthidaló megoldás: elkülditek a táborban résztvettek e-mailcímére a kérdőívet/linket, és így nagy valószínűséggel csak az illetékesek tölthetik ki.
Ebben az esetben sem mindegy, hogy milyen lapon van fenn a kérdőív, mert sok netes oldalon egy ember többször is szavazhat, ami elferdítené a kérdőív hitelességét. (Üssetek le ha hülyeséget mondtam.)
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Panni
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Áthidaló megoldás: elkülditek a táborban résztvettek e-mailcímére a kérdőívet/linket, és így nagy valószínűséggel csak az illetékesek tölthetik ki.
Ebben az esetben sem mindegy, hogy milyen lapon van fenn a kérdőív, mert sok netes oldalon egy ember többször is szavazhat, ami elferdítené a kérdőív hitelességét. (Üssetek le ha hülyeséget mondtam.)
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Namarie
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Nem megy! A kérdőívet itt mindig a fórumos regisztrációhoz kötöttük, és a nyári tábor csoporttagsághoz, más tárhelyen nem tudnánk ellenőrizni, hogy ki szavazott és ki nem. Nem táborozók nem szavazhatnak értelemszerűen.Alyr Arkhon írta:
Leguanember írta: Alyr, a kérdőív majdnem két hónapja készen van, nem lehet felpakolni az oldalra, mert egy ideje és jelenleg sincs programozási lehetőségünk.
Áthidaló megoldás: elkülditek a táborban résztvettek e-mailcímére a kérdőívet/linket, és így nagy valószínűséggel csak az illetékesek tölthetik ki.
Elfogagadható javaslat?
A pályázatok utólag nyilvánosságra lennének hozhatók? Eluatsítás indokával együtt. Így elejét lehetne venni a téves következtetéseknek, és rengeteget lehetne tanulni belőlük.
Erre is kérek választ!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Leguanember
- Nem elérhető
Felagund, nem derült ki semmi, magánbeszélgetésből ne következtess, légy szíves!
Végül, de nem utolsósorban a bizottság tagjaként követelem a részemet a kritikákból.
Köszönöm, Ádám/Leguanember
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Namarie
- Nem elérhető
Felagund írta:
Gandalf írta: ebből az egyik (Felagund-Cueddo-Ery) csapat már kiesett
Mint utólag kiderült, főleg nem "szakmai" okok miatt...
ha majd döntöttetek, esetleg nyilvánossá lehet tenni a páylázatokat, és az okokat is?
Komoly a kérdés.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Felagund
- Nem elérhető
Gandalf írta: ebből az egyik (Felagund-Cueddo-Ery) csapat már kiesett
Mint utólag kiderült, főleg nem "szakmai" okok miatt...
Our knees do not bend easily
- Gandalf
- Nem elérhető
Három pályázó csapat volt teljesen eltérő koncepciókkal, ebből az egyik (Felagund-Cueddo-Ery) csapat már kiesett, kettő pedig (a Remzymama-Rayan-Rabyn-Alyr és az Angwen-Ankalimon-Gandalf csapatok) továbbjutott egy második fordulóba, ez a lényeg.
- Leguanember
- Nem elérhető
Melyanna írta:
Elnézést, hogy idepofátlankodok, de gondoltam, nyújtok némi segítséget. Ha jól érzékelem, ide kell mennetek:Leguanember írta: Telco ad helyszínt és Brandir a bizottság elnöke. Csak ők dolgoznak, én meg nem is alszom mostanság. Nézzetek netet előtte!
Erzsébet krt. 21. (kb. szemben a Hunnia mozival), a kapucsengőn "Székely" felirat van.
[size=9:2xo7gvrv](remélem Telco nem harapja le a nózimat, hogy adatokat szolgáltatok )[/size]
Kaptam egy emilt Brandirtól, aki igazán betehette volna ide is az információt, de most megteszem én.
Sajnos, Melian, rossz lóra tettél, bár csak félig.
A helyszín ma este héttől:
Erzsébet krt. 51. (a Király utcánál) 46-os kapucsengő.
Minden más hiábavalóság.
- Melian
- Nem elérhető
Elnézést, hogy idepofátlankodok, de gondoltam, nyújtok némi segítséget. Ha jól érzékelem, ide kell mennetek:Leguanember írta: Telco ad helyszínt és Brandir a bizottság elnöke. Csak ők dolgoznak, én meg nem is alszom mostanság. Nézzetek netet előtte!
Erzsébet krt. 21. (kb. szemben a Hunnia mozival), a kapucsengőn "Székely" felirat van.
[size=9:259ri94m](remélem Telco nem harapja le a nózimat, hogy adatokat szolgáltatok )[/size]
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Leguanember
- Nem elérhető
Rabyn írta: Ádám: légyszives írjatok egy sms-t, hogy hol leszünk majd mert a mi csapatunk dolgozik és tudnunk kéne hova menjünk.
Látom úgy tűnök fel, mint kompetens ember, de tévedés. Telco ad helyszínt és Brandir a bizottság elnöke. Csak ők dolgoznak, én meg nem is alszom mostanság. Nézzetek netet előtte!
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
A nap folyamán Telco beírja a pontos címet.
Mindenki ott legyen ám!
Minden más hiábavalóság.
- Leguanember
- Nem elérhető
Csütörtökön délután-este várható a meghallgatás, feltehetően a Bimbó úton, nálunk itthon. Megerősítés holnap.
Becze Ádám (Leguanember)
Minden más hiábavalóság.
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Leguanember
- Nem elérhető
kriszana írta:
nem akarok beleszólni, de az utóbbi hónapokban többször volt gond a Tolkien.hu levelezőjének működésével - az én postaládámba sem érkezett meg sokszor több levél.Leguanember írta: Elvárjuk a pályázatot. Ezalatt azt kell érteni, amit régen jelentett ez az ige.
Nem lesz gond, küldjétek akár több különböző címről is a brandir@tolkien.hu e-mail címre!
Ezért tán nem ártana valami alternatív - nem tolkien.hu-ra végződő - e-mail címet megadni a pályázóknak
csak a biztonság kedvéért
(az ugye mégiscsak jelent valamit, ha 3x elküldték, és egyszer sem ért oda..)
Van benne igazság! Bár akkor már a Te egyik címed is beírhattad volna...
Ha tegnap is küldtetek, és Brandir nem jelzett vissza, akkor leguanember@citromail.hu , leguanember@freemail.hu .
Minden más hiábavalóság.
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
nem akarok beleszólni, de az utóbbi hónapokban többször volt gond a Tolkien.hu levelezőjének működésével - az én postaládámba sem érkezett meg sokszor több levél.Leguanember írta: Elvárjuk a pályázatot. Ezalatt azt kell érteni, amit régen jelentett ez az ige.
Nem lesz gond, küldjétek akár több különböző címről is a brandir@tolkien.hu e-mail címre!
Ezért tán nem ártana valami alternatív - nem tolkien.hu-ra végződő - e-mail címet megadni a pályázóknak
csak a biztonság kedvéért
(az ugye mégiscsak jelent valamit, ha 3x elküldték, és egyszer sem ért oda..)
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Leguanember
- Nem elérhető
FELHÍVÁS
Jövő hét kedden (október 10.) délutánra-estére várható egy rövid bevezetés a rendezvényszervezésbe, melyre sok szeretettel várunk minden szervezni vágyó entitást!
Egyelőre tegyétek szabaddá az időpontot! Különösen ajánlott ez azok számára, akik a nyári táborra adtak be pályázatot, hiszen két napra rá, csütörtökön lesz meghallgatás, ahol a frissen tanultak is kamatoztathatók.
Természetesen az összejövetel céljai között szerepel a tatai rajongói találkozó előkészítése is, mint önpróba-lehetőség.
Részletek nemsokára.
Minden más hiábavalóság.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.