- Köszönetek: 0
Tolkien Születésnap 2007 szervezése
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Másképp hogy tudhatnáám meg, hogy most akkor hol is és mikortól vagyok? (Ezért kértem, ilyesmire is gondolva, hogy ide is ki legyen írva, ki, hol , mikor és kinél van)
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Timona
- Nem elérhető
Azóta már megkaptam és ami a profilomban van emilcím nem nagyon nézem márGandalf írta: Benne van a @tolkien.hu-s e-mail címed a levél címlistájában, de ha gondolod, továbbítom a levelet a profilodban megadott mailra is!
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Benne van a @tolkien.hu-s e-mail címed a levél címlistájában, de ha gondolod, továbbítom a levelet a profilodban megadott mailra is!Timona írta:
Én megint nem kaptam mélt... és gondolom 2006. dec. 28., nem pedig 2007, az kicsit késői időpont lenneAnkalimon írta: Elsősorban az egyes témák vezetőit várom (ők kaptak külön mailt is), de mindenki jöhet, akinek van kedve ötleteivel segíteni.
- Timona
- Nem elérhető
Én megint nem kaptam mélt... és gondolom 2006. dec. 28., nem pedig 2007, az kicsit késői időpont lenneAnkalimon írta: Elsősorban az egyes témák vezetőit várom (ők kaptak külön mailt is), de mindenki jöhet, akinek van kedve ötleteivel segíteni.
Fodor Ákos
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
A mai LEP megbeszélést (2007. december 28.)délután 18 óra és 21 óra között tartjuk a Gandalf rezdencián. Találkozó a Kolosi téri 6-os busz megállóban 17.45-kor.
A téma: lebonyolítás teendői, beszerzés, logisztika, végső program..
Elsősorban az egyes témák vezetőit várom (ők kaptak külön mailt is), de mindenki jöhet, akinek van kedve ötleteivel segíteni.
Január 4-én is lesz megbeszélés, amelyre az AKG-ben kerül sor, a próbák előtt/után, közben (17 órától).
- Timona
- Nem elérhető
Kreatív részlegnél: Olosta, Nóli, Newra, Aranill
Gyerek szekciónál: Stara, Niph, Finc, Virág
Társasjátékoknál: Gilloth, Kincses, Aranill, Namarie
Lufi hajtogatás: Rabyn
Arcfestés: Nudli
Hajfonás: Ryana
A beosztást most fejeztem be, az érintetteknek máris továbbítom (a profilban megadott emilcímekre küldtem), ha valakinek gondja, baja, nyűgje van vele még módosíthatok rajta, csak szóljatok
Köszi, Tünde
Más, most nézem csak, hogy a főoldalon az van írva, hogy a családi programok 19h- ig tartanak, pedig a plakáton még 17h- ról volt szó, akkor most hogy is van ez???
Fodor Ákos
- Namarie
- Nem elérhető
Szerintem sajnos nem én vagyok az egyedüli, aki nem tud jelen lenni a megbeszéléseken, ezért ha van rá mód, ki lehetne tenni ide egy beosztást? Ha nem is idő szerint, de legalább azt, hogy ki kinél van.
Köszönöm!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ben Kenobi írta: Tünde: csütörtök. (28-a az csütörtök, szerda ma van)
bocsánat csütörtök igaz
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
én sem kaptam választ, úgyhogy ez nagyon valószínű.Alyr Arkhon írta: Ezek szerint az enyém megérkezett hozzád?
"Well, I'm back."
- Tünde
- Nem elérhető
Timona írta:
Akkor holnap lesz megbeszélés?Ankalimon írta: Előreláthatóan a két ünnep között december 28-án, és január 4-én is lesz megbeszélés, az utóbbira már az AKG-ben kerül sor, a próbák előtt/után.
Ha igen, hol és mikor?
Csak érdekelne, hogy előre tudjak tervezni...
Most hívtam Ankalimont
Megbeszélés: csütörtök 28.-a GANDALF-REZIDENCIA 18-21 óra
(Helyszín módosítva 2006.12.24. 15:47 by általam! - Gandalf)
- Timona
- Nem elérhető
Akkor holnap lesz megbeszélés?Ankalimon írta: Előreláthatóan a két ünnep között december 28-án, és január 4-én is lesz megbeszélés, az utóbbira már az AKG-ben kerül sor, a próbák előtt/után.
Ha igen, hol és mikor?
Csak érdekelne, hogy előre tudjak tervezni...
Fodor Ákos
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Rayan írta: Háj!
Eddig négy ember jelentkezett nálam privátban.
További segítőkre lenne szükségem, a jelentkezés folyamatos.
Akinek nincsen további feladata a LEP-re, tiszteljen meg egy privivel
Köszönöm:
Csinci
Ezek szerint az enyém megérkezett hozzád?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
Eddig négy ember jelentkezett nálam privátban.
További segítőkre lenne szükségem, a jelentkezés folyamatos.
Akinek nincsen további feladata a LEP-re, tiszteljen meg egy privivel
Köszönöm:
Csinci
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
Írnátok, hogy kitől számíthatok süteményre és milyen fantázianével? Kókuszgolyót tudna valaki csinálni??? Sok kicsi, könnyen ehető, nem krémes sütemény kellene.
Kincső, _Newra: elhoznátok a vízmelegítőt. És van még valakinek? Kellene még kettő legalább.
Kellene a szendvicssütő is, én is viszem.
Büfészekció!!!
Akik jelentkeztek, ha tudtok előbb kéne jönni. A pontos időpontot megküldöm mondjuk 2 nappal hamarabb. Előkészíteni, stb. Azt hiszem 8 körüli időpont lesz. 9-en vagyunk, arra gondoltam 3 csapat lesz, 2 óránként váltjuk egymást 10 és 19 óra közt.
Mindenki olyan ruhában jöjjön, ami illik egy fogadóba felszolgáni. (Artemisz, a te ruhádat viszem)
Étkek, italok fantázianévvel, aminek nincs párja, arra ötleteket várok. Aminek van, arra is jöhet.
Tea: miruvor
Kávé: Mordor tüze
Melegszedvics (gombás): Frodó szendvicse
Melegszendvics (sonkás): Gollam étek
Zsíroskenyér: Ork kenyér
Tojásos, salátaleveles szendvics (vega): Yavanna kenyere
Szénsavas üdítő:
Rostos üdítők:
Muffin: Bomba
Lembas
Kókuszgolyó: orkbogyó
- Tünde
- Nem elérhető
- Aranill
- Nem elérhető
dorwinion írta:
Sil írta: Apropó, 6-án éjjelre tudna valaki szállást biztosítani?
Ha kedvezőbb ajánlatot nem kapsz és az enyémet elfogadod, akkor én szívesen látlak!
Egy fő részére én is tudok szállást biztosítani [size=9:1u5cetgr](Bp III. ker.). Telefonon elérhető vagyok.[/size]
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Ben
- Nem elérhető
Nem elég az emtété? (bocs, kihagyhatatlan volt)Sasha Vykos írta: esküszöm ezt olvastam: Idiótákat rendeljek akkor....
- Laurelen
- Nem elérhető
Leguanember írta: Itókát rendeljek akkor? Valószínű, hogy csak kóla lesz megint. Így is kell mindenképp?
esküszöm ezt olvastam: Idiótákat rendeljek akkor....
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Leguanember
- Nem elérhető
Ki az illetékese a kellékek raktárból helyszínre szállításának?
Remzymama, Ery, ...?
Már kerestetek engem ezzel, két rokonnak is van busza, egyikük konkrétan fuvaros. Benzinpénzért esélyes lehet.
Nálam van raktárkulcs (az, amelyik Galennél volt eddig), Timonával pedig katonás rendet vágtunk a múltkor, megmentve az enyészettől többek közt a képzőművészeti pályázatok anyagait.
Bábzás lesz, új sztorival, meg minden.
Itókát rendeljek akkor? Valószínű, hogy csak kóla lesz megint. Így is kell mindenképp?
Valamint mivel - úgy tudom - nem volt hirdetve a versmondó verseny, csak a verspályázat, a helyszínen lehetne csinálni egy Speaker's Cornert, ahol felolvasni lehet, szónokolni, vagy akármi. Ha nem okoz nagy káoszt, a vásártéren jól mutatna. Ott aztán verselhet, aki akar. Meg légyen Gollamhang-utánázás is, ha javasolhatok még.
(Küldtem a szervezőknek hirdetésszöveget még két hete, de szerintem se túl hatékony a plakát mellé két-három lapot odabiggyeszteni.)
A netes kampánnyal mi a helyzet?
Rádióval? Danubius, de a Petőfit is meg tudom kérdezni az ünnepek alatt.
Béla voltam.
U.i.: Nem láttatok egy őrmestert putyukkal a fején? Meg kellene mondani neki, hogy ő Karcsi őrmester, meg akarja fogni a csirkét, és menjen vissza a kaszárnyába.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Rayan
- Nem elérhető
Így a LEP közeledtével keresnék néhány olyan embert, aki szeretne segíteni
Szükségem lenne 4-5 emberre az infopulthoz, 4-5 emberre a jegyszedéshez, és úgyszintén 4-5 emberre az őrséghez.
Nem kell túlságosan gürizni, mert váltani fogjuk egymást.
Akinek még nincs elfoglaltsága a LEP-re, hozzám jöhet nyugodtan, és beosztjuk.
Dobjon egy privit, akire számíthatok, és egyébként is számítok rátok, gyertek segíteni!
Köszönöm:
Csinci
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- dorwinion
- Nem elérhető
Sil írta: Apropó, 6-án éjjelre tudna valaki szállást biztosítani?
Ha kedvezőbb ajánlatot nem kapsz és az enyémet elfogadod, akkor én szívesen látlak!
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Gandalf írta:
A plakáton rajta van, bal alsó sarok:Phaedra/Namarie írta: gyönyörű a plakát!!
Csak egy valamit nem találok (tuti én nem látom): mennyi a belépő?
Felnőtt 700 Ft
Diák 600 Ft
Családi 1500 Ft
Jelmezre 150 forint kedvezmény minden máson felül.
A honlapon nem volt kint eddig, de most már kiraktam! Kösz, hogy szóltál!
A lap folyamatosan frissül, átíródik, ahogy jönnek be az újabb infók, tessék rendszeresen figyelni!
- Celebrom
- Nem elérhető
Nektek pedig köszönet az infókért!
- Panni
- Nem elérhető
Ha nem jön közbe semmi, Esztergom (busz) 15:00 (bár nem hiszem, hogy lenne aki ilyen későn csatlakozna hozzám)Celebrom írta: Embeeek! Még jelentkező????Ki honnan, KIVEL ?
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Én 4:35-kor Bajáról, busszal. (Mivel most nem lesz előtte nap díszítés meg ilyenek.) 8-ra leszek a Népligetben, és persze odatalálok az AKG-ba.Celebrom írta: Embeeek! Még jelentkező????Ki honnan, KIVEL ?
Apropó, 6-án éjjelre tudna valaki szállást biztosítani?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Olosta
- Nem elérhető
Celebrom írta: J...
Olosta Szeged: 5:44 nyugati, szintúgy a többi!
...
:hein:
Szerintem akik csak a programokra jönnek látogatóként, azok Szegedről simán jöhetnek a 6:42-essel. Ha sikerül Nellast rávennem, ő majd azzal a vonattal jön (nekem valszeg kicsit korábban kéne érkeznem).
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Ben
- Nem elérhető
OFFCelebrom írta: Embeeek! Még jelentkező????Ki honnan, KIVEL ?
Meg mikor, hogyan...
ON
- Celebrom
- Nem elérhető
Inczy jön Vácról: ahogy néztem v a 7:22-kor v 7:47-kor a nyugatiba!Aki hozzá csatlakozik írjon és egyeztetés!Gondolom Inczy kitalál az AKG-ba.
Olosta Szeged: 5:44 nyugati, szintúgy a többi!
Niphredilék Szombathelyről , hát vonattal nem sok választás maradt 6:00 keleti , szintúgy a többi!
Ha valaki úgyérzi nem talál oda az AKG-ba szóljon és megszervezzük az előremenetelt!
Embeeek! Még jelentkező????Ki honnan, KIVEL ?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.