- Köszönetek: 0
Tolkien Születésnap 2007 szervezése
- Timona
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Celebrom, Sil, akkor mindkettőtöket igénybe foglak venni pár órára a társasjátékofelügyelethez, amint kitalálom hogy szervezzem át, hogy jó legyen megmondom kinek mikor kéne, köszi
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Namarie
- Nem elérhető
Gandalf írta:
A teremfelügyelőség elsősorban a következőket jelenti:Sil írta: Jó nekem mindkettő, eddig úgysem hallottam egyik LEP-en sem az előadásokat, és a társasjátékos rész is kimaradt... Össze is lehet ezeket egyeztetni, gondolom, a beosztásnál... Miből áll a teremfelügyelőség?
[size=9:1c9hsyr3](A bábszínházat szeretném még majd megnézni, mert tavaly nem láttam, és állítólag jó volt... De annak nem volt pontos időpont írva, gondolom, több előadás is lesz, biztos be lehet suvasztani valamikor... Az esti programok idejére meg úgyis vége lesz a többinek.)[/size]
Ott kell lenned a terem előtt, ajtót kinyitni és becsukni (előadások alatt nincsen mászkálás), ha megkérdezik, mi lesz ebben a teremben és mikor, megmondod nekik, ha valami gubanc van, szólsz nekem, ügyelsz rá, hogy ne lopják ki a teremből se a dekorációt, se a laptopot, se a projektort (remélem, sikerül találni), meg ilyesmik.
Csak ne úgy, ahogy én csináltam- hatékony volt, de elrémítő.. azt hittem, letépem két tini fejét, maikor elkezdték kapargatni a dízsletet, hogy az az izé lejön- róla.. és Sil: ami marhaságra számíthatsz, elő fog kerülni, sőt, azon felül is. lehetőleg akkor, ha egy árva lélek sincs a környéken.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A teremfelügyelőség elsősorban a következőket jelenti:Sil írta: Jó nekem mindkettő, eddig úgysem hallottam egyik LEP-en sem az előadásokat, és a társasjátékos rész is kimaradt... Össze is lehet ezeket egyeztetni, gondolom, a beosztásnál... Miből áll a teremfelügyelőség?
[size=9:qjb4qpht](A bábszínházat szeretném még majd megnézni, mert tavaly nem láttam, és állítólag jó volt... De annak nem volt pontos időpont írva, gondolom, több előadás is lesz, biztos be lehet suvasztani valamikor... Az esti programok idejére meg úgyis vége lesz a többinek.)[/size]
Ott kell lenned a terem előtt, ajtót kinyitni és becsukni (előadások alatt nincsen mászkálás), ha megkérdezik, mi lesz ebben a teremben és mikor, megmondod nekik, ha valami gubanc van, szólsz nekem, ügyelsz rá, hogy ne lopják ki a teremből se a dekorációt, se a laptopot, se a projektort (remélem, sikerül találni), meg ilyesmik.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Szerintem (mint vidéki) a legegyszerűbb a Nyugatitól a 6-os busszal, az is ott tesz le majdnem az iskola előtt, és nem kell az Árpád-hídnál bolyongani. És az is a kék metró vonalán van, mint a Népliget.Cunnir írta: Én nekem mondták itt kérdezzek.
Lesz a Népligetnél találkozó, vagy Árpádhídnál mert Nóli mondta, hogy csomópontokban lesznek a vándorlások én meg eltévedek egyedül Pesten.
Még akkor is ha megvan melyik villamossal kell menni ide-oda:D
Nekem 8 körül ér be a buszom a Népligetbe, ha még jön valaki olyankor, akkor találkozhatunk is.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Cunnir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ulmo írta: AZ Árpád-hídtól már mehetsz a 106-os busszal. Sokkal egyszerűbb, mintha villamosoznál.
Rendben, Köszönöm szépen.
A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.
- Ulmo
- Nem elérhető
- Cunnir
- Nem elérhető
Rabyn írta: Cunnir: az 1es villamost megtalálod? Azzal elmész az Árpádhídig. Aztán ott felszállsz a 106os buszra és a raktár utcánál leszállsz. az iskola előtt tesz le.
Árpádhídig elmegyek metróval:D az okés.
Utána villamos, végülis ha eltévedek kiderül:D
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Cunnir
- Nem elérhető
Lesz a Népligetnél találkozó, vagy Árpádhídnál mert Nóli mondta, hogy csomópontokban lesznek a vándorlások én meg eltévedek egyedül Pesten.
Még akkor is ha megvan melyik villamossal kell menni ide-oda:D
- gillz
- Nem elérhető
Csütörtök, jan.4, AKG. a terem 7-9 között áll rendelkezésünkre, a találkozót fél hétre hirdetem meg a helyszínre, hogy biztosan el tudjuk kezdeni a próbát hétkor.
Aki nem jön főpróbára, az nem lép fel!
Kivétel: valami marha erős és nyomós indok (a baleset pl nem, mert abból nem gyógyul fel az előadásig ), illetve az, hogy a színpadtól viszonylag független a produkció, és a hiányzó illetővel már próbáltak sokat. Ergo mondjuk egy darab szereplőnél nem játszik a hiányzás
Az elején, héttől minden produkció rendezője kap pár percet arra, h betájolja a színpadot, gyorsan megmondja a járásokat, illetve kábéra beállítsa a színpadképeket (de ez max 5 perc!), aztán elkezdjük a műsort, és végigmegyünk jelmezben, technikával. Ergo jelmezeket mindenki hozzon. Sminkelnie csak annak kell, aki átsminkelne két darab között - szvsz ilyen nincs, de ha van akkor kérem, próbálja ki, h lesz-e rá ideje.
A szervezőket/rendezőket kérem, h találják ki és küldjék el a technikai igényeiket (világítás, zene, mikrofon, projektor, díszlet, stb.) csütörtökön ezzel már ne szenvedjünk feleslegesen. Zenét cd-n hozzátok! Ha valaki kiírja az összeset egyre, az se baj
Jelmezek Márknál és Tündénél vannak, őket keressétek ez ügyben. Valószínűleg bekerülnek a héten a városba, de azért kérdezzetek rá.
need more brainz. yourz. now.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
de
nem csak süteményt, hanem elkészített szendvicseket is hozhattok
(csak arra gondoljatok, hogy nem lehet hűteni, nem lehet könnyen romló étel)
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Blee..
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Aeglos
- Nem elérhető
mert a LEP még nem elég veszteséges... :biggrin2: h:Alyr Arkhon írta: Kaviár?
egyébként ha a muffint bombának akarjátok nevezni, legyen már inkább valami Bombadil Tomával kapcsolatos. Elsőre mindig Bombadilnak olvasom...
és Galadriel ötlete támogatva, a gollam oldalt is erősítsük egy kis konzervhallal. Szardínia, ruszli, sprotni nem túl megterhelő anyagilag... És kis citrommal igen kívánatos...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- dorwinion
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Idhren írta:
Ben Kenobi írta:
Ruszli?? (vagy hogy írják, az üvegbe gyömöszkölt nyershal, na.) Amúgy szerintem nem rossz ötlet.Galadriel14 írta: szerintem (nem akarok akadékoskodni) a Gollam étek inkább valami japán kajára valami nyersre utalhatna
Szardiniás szendvics?
Csak szardínia. Tartszd meg a kenyeret.
Nyers hal?
Kaviár?
Akkor inkább a krumpli, drágaszág!
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Idhren írta:
Ben Kenobi írta:
Ruszli?? (vagy hogy írják, az üvegbe gyömöszkölt nyershal, na.) Amúgy szerintem nem rossz ötlet.Galadriel14 írta: szerintem (nem akarok akadékoskodni) a Gollam étek inkább valami japán kajára valami nyersre utalhatna
Szardiniás szendvics?
Csak szardínia. Tartszd meg a kenyeret.
Nyers hal?
Kaviár?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Ben Kenobi írta:
Szardiniás szendvics?
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Altaris
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: Étkek, italok fantázianévvel, aminek nincs párja, arra ötleteket várok. Aminek van, arra is jöhet.
Tea: miruvor
Kávé: Mordor tüze
Melegszedvics (gombás): Frodó szendvicse
Melegszendvics (sonkás): Gollam étek
Zsíroskenyér: Ork kenyér
Tojásos, salátaleveles szendvics (vega): Yavanna kenyere
Szénsavas üdítő:
Rostos üdítők:
Muffin: Bomba
Lembas
Kókuszgolyó: orkbogyó
szerintem(nem akarok akadékoskodni) a Gollam étek inkább valami japán kajára valami nyersre utalhatna. talán erre találóbb, ha már Frodó szendvics, akkor legyen Samu szendvicse de ez csak tipp
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Tünde
- Nem elérhető
10-től 12-ig: Tünde, Namarie, dorwinion
12-től 14-ig:Tünde, Adelard, Artemisz
14-től 16ig:Tünde, Rohin, Snuffles
16-tól 19ig: dorwinion, Patiszon, Inczy, Aranill, néha Én
ha valaki szeretne még büfézni, bátran sikítson
Rózsa üzeni, hogy még jó a Metrókártyánál a Templom utcai cím
- Artemisz
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: Büfészekció
A beosztás emberekre 10-től 19 óráig
reggel 8ra jönnek előkészíteni: dorwinion, Remzy, Én, Daro, de aki ráér jöhet!!!!!
dorwinion, Adelard, Inczy, Patiszon, Tünde, Artemisz, Namarie, Rohin,
Aranill, Snuffles
12-től 14-ig:Tünde, Adelard, Inczy
16-tól 19ig: dorwinion, Patiszon, Artemisz, Aranill, én is odanézek, de Melián előadását látni akarom
Mindenkinek jó így??? Most sikoltozzatok, ha nem!!!
Mindenki próbáljon olyan ruhában lenni, ami illik egy Tolkien Fogadóba
(Artemisz ruhát neked viszek)
*sikít*
Inkább Adellel szeretnék lenni - ebédidőben szívesebben pultozok, és önzőmód én is szeretném látni Nővérkém előadását!
Előre is köszi!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- gillz
- Nem elérhető
Ankalimon írta: Az étkezésről szóló végleges szabály:
Az iskolában enni kizárólag a Hobbit Fogadó területén és a szervezői szobában lehet. A Hobbit Fogadóban viszont csak az ott vásárolt élelmiszer és ital fogyasztható.
Remélem ezzel az összes méregfogat kihúztuk.
(Most már csak egy szervezői szobát kellene kerítenünk valahonnan... )
öltözőnek való helység lesz? (ez elég csak estére, akár egy hermetikusan lezárt részlet egy eldugott folyosón, ahova viszünk padot vagy széket)
need more brainz. yourz. now.
- Tünde
- Nem elérhető
(de ez az én ötletem és nem a vezetőségé)[/size]
Büfészekció
A beosztás emberekre 10-től 19 óráig
reggel 8ra jönnek előkészíteni: dorwinion, Remzy, Én, Daro, de aki ráér jöhet!!!!!
dorwinion, Adelard, Inczy, Patiszon, Tünde, Artemisz, Namarie, Rohin,
Aranill, Snuffles
12-től 14-ig:Tünde, Adelard, Inczy
16-tól 19ig: dorwinion, Patiszon, Artemisz, Aranill, én is odanézek, de Melián előadását látni akarom
Mindenkinek jó így??? Most sikoltozzatok, ha nem!!!
Mindenki próbáljon olyan ruhában lenni, ami illik egy Tolkien Fogadóba
(Artemisz ruhát neked viszek)
Mindenki: ha valakinek van nyomtatott étlapja a táborokból, az ideadná vagy beírná, kellenének az ételnevek
hálás köszönet
Mindenki!
Írnátok, hogy kitől számíthatok süteményre és milyen fantázianével? Kókuszgolyót tudna valaki csinálni??? Sok kicsi, könnyen ehető, nem krémes sütemény kellene.
Akik jelentkeztek, ha tudtok előbb kéne jönni. Előkészíteni, stb.
Étkek, italok fantázianévvel, aminek nincs párja, arra ötleteket várok. Aminek van, arra is jöhet.
Tea: miruvor
Kávé: Mordor tüze
Melegszedvics (gombás): Frodó szendvicse
Melegszendvics (sonkás): Gollam étek
Zsíroskenyér: Ork kenyér
Tojásos, salátaleveles szendvics (vega): Yavanna kenyere
Szénsavas üdítő:
Rostos üdítők:
Muffin: Bomba
Lembas
Kókuszgolyó: orkbogyó
- Gandalf
- Nem elérhető
Nah, ezek szerint 200 Ft kedvezmény jár a szervezőknek, ez már emberségesebb.Ankalimon írta: A dolgok tisztázása végett a belépődíjak így alakulnak:
Normál (felnőtt) belépő: 700 Ft
Normál belépő jelmezben: 550 Ft
Diák belépő: 600 Ft
Diák belépő jelmezben: 450 Ft
MTT-s belépő: 500 Ft
MTT-s belépő jelmezben: 350 Ft
Szervezői belépő: 500 Ft
Szervezői belépő jelmezben: 350 Ft
MTT-s szervezői belépő: 300 Ft
MTT-s szervezői belépő jelmezben: 150 Ft
Más kombináció nincs.
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Az iskolában enni kizárólag a Hobbit Fogadó területén és a szervezői szobában lehet. A Hobbit Fogadóban viszont csak az ott vásárolt élelmiszer és ital fogyasztható.
Remélem ezzel az összes méregfogat kihúztuk.
(Most már csak egy szervezői szobát kellene kerítenünk valahonnan... )
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Snuffles írta:
farsangokból ítélve: ha furán nézel ki ;DKincső (Thilanna) írta: És ki dönti el, h. mi számít jelmeznek?
Azt hiszem, ezt elfogadjuk definíciónak...
A jegyszedők belátására lesz bízva a "furaság" megítélése.
Nem leszünk szigorúak...
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Normál (felnőtt) belépő: 700 Ft
Normál belépő jelmezben: 550 Ft
Diák belépő: 600 Ft
Diák belépő jelmezben: 450 Ft
MTT-s belépő: 500 Ft
MTT-s belépő jelmezben: 350 Ft
Szervezői belépő: 500 Ft
Szervezői belépő jelmezben: 350 Ft
MTT-s szervezői belépő: 300 Ft
MTT-s szervezői belépő jelmezben: 150 Ft
Más kombináció nincs.
Dreamer szavaiban bizony sok igazság van. De - talán - nem bánjuk meg, hogy a nagyobb rendezvény szervezésébe fogtunk bele...
Hajrá.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Egyrészt teljesen érthető és jogos, hogy akik végiggürizi a LEP-et, szó szerint egy helyben állva, mosolyogva, animátori feladatot ellátva, az ne fizessen érte, hanem őt fizessék meg. Az ő oldaláról így fest a dolog, még akor is hervasztó érzés, ha kedveli és elfogadja az MTT különcségeit. Magam is rosszallom a helyzetet, a vezetőség eme döntését.
Ellenben ugyebár eldöntetett, hogy NAGY rendezvényt akarunk szervezni, és nem kis, családias hangulatú összejövetelt. Ennek feltétele a helyszín, a logisztika, a HR. Amik nem kevés járulékos költséggel bírnak, amiket egy civil, nonprofit szervezet nem bír el. Sajnos a marketing nagyon késői elindítása nem teszi lehetővé az amúgy igen népes szervezőgárda ingyen bebocsáttatását. Üzletileg nem lesz nyereséges a LEP, amíg valaki ingyen és bérmentve nem biztosít helyszínt és támogatást, addig egy se lesz az. Ezért volt szerencsés a Millenáris. És ezért érinti a Társaságot oly kegyetlen tőrdöfésként a Millenáris elvesztése.
Úgy érzem, emocionális alapon szavaztatok egy nagy rendezvényt, mert az előzetes LEP-ek ilyenek voltak. De ez üzletileg nem megalapozott, késői időpont miatt.
Hibának tartom:
- A LEP jellegének szavazásrabocsájtását. Minden bizonnyal megértettük volna, ha azt mondjátok, a rajtunk kívülálló okok miatt nem lehetséges egy nagyobb szabású rendezvény lebonyolítása.
- A korai reklámozást. Amit nemlehetett kikerülni, tekintve az idő szükségére.
Summa summarum: Tekintve, hogy felkerült a szavazás, MI akartunk nagy rendezvényt. Ennek anyagi vonzatai vannak, amiket egy nonprofit szervezet nem tud állni. Én sem a nagy rendezvény mellett voksoltam, de elfogadom a végeredményt, és, tekintve, hogy ez a többség akarata, nem csak hogy elfogadom, de kiállok érte. És emiatt elfogadom, hogy mint minden helyen, a büfé viszi a bevétel oroszlánrészét, ezért ott étkezem, elfogadom, hogy a belépőt én is megfizessem, mégha, terveim szerint, csak pár órára nézek be, s akkor is fellépek.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Végül mégis én vezetem az őrséget?
Én nem ismerek más verziót...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
[size=9:cn2f8g97](A bábszínházat szeretném még majd megnézni, mert tavaly nem láttam, és állítólag jó volt... De annak nem volt pontos időpont írva, gondolom, több előadás is lesz, biztos be lehet suvasztani valamikor... Az esti programok idejére meg úgyis vége lesz a többinek.)[/size]
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Celebrom
- Nem elérhető
Jelezném, h csoportos indulások végett nemigazán jelentkeztek számomra eddig ismeretlen emberek, uhogy valószínű, hogy akik jelezték hogy vidékről jönnek, azok egyedül jönnek! Na mind1 1 próbát megért! Persze még lehet jelezni ha vki az utazókhoz szeretne csatlakozni az ország vmely területén
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.