- Köszönetek: 0
Tolkien Születésnap 2007 szervezése
- Ery
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kell a királyi palást (amit Gesztesen Ulmo viselt, ill. a tavalyi LEPen én).
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Leguanember
- Nem elérhető
A raktárból péntek délben szállíttatnak a készleteink a tettek mezejére általam (Leguanember/Ádám), közlöm a listát, amit már rám bíztak:
Mind többes számban értendő, ha nem jelzem külön:
gyöngy, damil, drót
olló, sniccer, cipészár, drótvágó, csípőfogó
kis műa. edényke, befőttes üveg
ecset
üvegfesték, vízfesték, arcfesték
harisnyák, szigszalag
ragasztógyurma, folyékony ragasztó, cellux, ragszalag
hímzőfonal, spárga
színes karton (testszínú különösen!), nagy vastag karton, színes és fehér írólap
filctoll, toll, színes és grafitceruza, alkoholos filc, zsírkréta
hegyező, Milton-kapocs, tűzőgép betéttel, radír
hulladék textilek és bőrök
fénymásolt kifestők, GYU-s minták
A lyukasztó, amit Olosta kért, az hegyes fémszerszám, vagy a fánkhoz hasonló papírlyukasztó?
társasjáték, puzzle
könyv, ha maradt még
Lassi HÁNY DB/példányszám?
mappa, album
MÁS:
díszítőelemek: festett és műa. zászlók, falikárpitok, anyagok
jelmezek, ha maradt
fegyvernek látszó tárgyak
poharak, fazekak, teák
Kell-e a farúd készletünk?
Kell-e a vaddisznóbőr, a királyi sátor?
A nagy KF és Beleriand térkép?
A további rendeléseket kérem itt, priviben, illetve pénteken már csak sms-ben (20/2547811)!
Ádám/Leguán
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Gandalf írta: Akik a Tolkien és a források c. blokkokban terjesztenek ismereteket (Hanna, Angwen, icke, Oisin, Iván), még ma küldjék el előadásuk rövid vázlatát Ankalimonnak, hogy a megnyitó és lezáró előadását el tudja készíteni!!!
megtörtént.
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
NE HARAGUDJ, EGYÁLTALÁN NEM AKARTALAK MEGBÁNTANI!
Az egész topicból nem derült ki, milyen kérdéssel kihez lehet fordulni, kik a Főszervezők......
Annyit láttam, hogy az emberek beosztását Te szervezed, ezért kérdeztelek meg, mivel a korábbi években egy ember volt felelős az emberek öszes beosztásáért.
Tamás - mint ahogy írta - egyébként tartalmilag tényleg úgy gondolja, csapjuk a könyvárusítást az infopulthoz, én leírtam a véleményemet, hogy szerintem hogy lenne jó. (A könyvek őrzésének, amit felajánlottál, meg továbbra sem értem, mi értelme....
Nem lett volna jobb, ha a könyvárusítást inkább megbeszéljük, mint ahogy én erre kísérletet is tettem? És nem zöld vicsorokat küldesz, hogy Te nem akarsz könyvet árulni....
Én TÉNYLEG szeretném tudni, mint pénzügyi titkár , hogy ki az Infopult tartami szervezője, mivel szerettem volna vele ma este kommunikálni az Infopultbeli, pénzügyeket is érintő kérdésekről, mint felelős vezetővel. Szerintem amit ma meg lehetett volna beszélni a Fórumon, meg emilben, azzal nem kellene holnap terhelni a többiek idejét.
Legalább arra választ kaphattam vona, hogy végülis Te szervezed tartalmilag, vagy Te csak az embereket toborzod, és valaki máshoz kellene forduljak..... de kihez?
Sajnos Te ezt "túllihegésnek" tituláltad, ahelyett, hogy egyszerűen egyértelmű választ írtál volna. Nem baj, majd holnap megtudom, mint ahogy remélem, a kérdéseimre is megtudom a választ.
Bárki mástól szívesen veszem a választ a felvetett kérdeseimre, mert a kérdesket tartalmilag tartom fontosnak, az idő meg kevés, az ironikus hangnemért, amit az írás során használtam, meg elnézést kérek...
Üdv Rózsa
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Szóval, ha valaki tudja a választ az alábbi kérdésekre, ne fosszon meg tőlük (pontosabban RÓZSÁt!)
Továbbá. A játékrészleg(Timona), a büfé és a netről leszedett infópult-beosztás eljutott hozzám. A többi részlegvezetőt is megkérem, hogy juttassa el nekem ( kincso@t-online.hu )! Azt tartalmazza, hogy mely emberek hánytól hányig szükségesek az adott részlegben! Köszi!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rayan
- Nem elérhető
A szervezést azért vállaltam el, mert szeretlek benneteket és felelősséget érzek még mindig az MTT-ért, bárhogy is szeretném ennek az ellenkezőjét bizonyítani. Én azt is megértem, hogy izgulás és aggódás van, de ezekből vannak a másik ember lestresszelései is, aminek rendezvény előtt semmi értelme, főleg nem a fórumba írogatni ilyen hangnemben, ezért is válaszolok itt és nem priviben. Ti meg azt értsétek meg, hogy bár utálom a tökölést, mindent a maga helyén és idejében, a holnapi megbeszélésen minden kiderül. Legyetek egy kicsi türelemmel meg toleranciával a másik iránt. Azt is tudom, hogy baromi nehéz, de legalább így rendezvény előtt ne rontsuk már el egymás kedvét fölösleges kérdésekkel meg szemrehányásokkal.
Most már tényleg alszom.
ui. Elnézést kérek a hangnemért, bár nem bántásnak szántam.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rózsa
- Nem elérhető
Ben Kenobi írta:
Gondolom én úgy, hogy az Infopult vezetője Csinci. de a tartalmi teendőit nem ő intézi.RÓZSA írta: Hogy kell értsem azt hogy
-én
-nem én
Ez fából vaskarika! Én vagyok a cégem vezetője, de a tartalmi teendőket nem én intézem...
JÓ DE AKKOR KI A TARTALMI FELELŐS???? Ha CSINCI SEM TUDJA, AKKOR KI AZ A TITOKZATOS SZEMÉLY, AKI CSINCIT, MINT VEZETŐT VEZETI? A kérdéseimet nem ismétlem meg, csak mint pénzügyi vezető szeretném tudni, kivel fogok Lassi árusítás után elszámolni?
sürgős válasz kéne a titokra, mert különben AntiInfopult lesz!
A sok odaszervezett INFOPULTOS ember egymást kérdezgeti mejd, hogy MILYEN INFÓT IS KELL MEGOSZTANI ÉS KIVEL IS ÉS MIRE ITT EZ A SOK EMBER?
Rózsa
Nota Bene: AZ MTT MI VGYUNK, AZ NEM EGY FELETTÜNK ÁLLÓ SZERVEZET, AMELY MAGÁTÓL MŰKÖDIK!
Van ugye az Infopult szervezője, az INFO meg majd úgy jön magától...
- Kincső
- Nem elérhető
Jó lenne, ha a Hozzád intézett normális kérdésekre és kérdésekre nem olyan lekicsinylő hangnemben válaszolnál, hogy "túllihegni" és hasonlók.
*szerkesztve*
Sorry, közben a mailedet megkaptam, ezt köszönöm. (Megnéztem előtte, hogy kaptam-e... sorry, hülye t-online. )
- Ben
- Nem elérhető
Gondolom én úgy, hogy az Infopult vezetője Csinci. de a tartalmi teendőit nem ő intézi.RÓZSA írta: Hogy kell értsem azt hogy
-én
-nem én
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Rayan
- Nem elérhető
Nem kell semmit túllihegni, nem lesz Corvin méretű rendezvény (legalábbis remélem).
Ja és elmentem aludni, ma már nem válaszolok senkinek
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rózsa
- Nem elérhető
Az INFOPULT MAGÁTÓL NEM MŰKÖDIK!!!
Az, hogy oda toboroztok két lábon járó MTT-seket, az még nem INFOPULT!
Azt kérdeztem, hogy ezt tartalmilag ki szervezi?
Az információs anyag nem magától terem, nincs korábbi, ami van, az rég elévült, és elavult A Lassit oda kell vinni, stb. A raktárból ki fog szállítani és mikor? Ki viszi vissza?
Hogy kell értsem azt hogy
-én
-nem én
Ki fog belépési nyilatkozatokat nyomtatni? Lesz-e pl. a Manifesztumból, az Alapszabályból szöveg? Milyen Infót osztotok meg a közönséggel? Lesz-e sokszorosított, kézbeadható program, helyszínekke? Lesz-e nagyméretű, plakátszerűen kiírt program, eligazító táblák, stb?
Tagdijat az Infopultnál szedtek-e, mert akkor kellene adnom nyugtatömböket.
A Lassi ára mennyi lesz? Mappát árultok-e? Kinek adjam a pénzkazettát, aki felel a pénzkezelésért és ki fog a nap végén velem elszámolni?
SZÓVAL AZ INFOPULT MŰKÖDÉSÉÉRT, ÉS A TARTALMI ELŐKÉSZÍTÉSÉRT KI A FELELŐS, AZ EGÉSZ NAPOS FŐNÖK?
A könyvárusításról: ha nem árusítani akarod a könyveket, hanem őrizni, az neünk miért jó?
Köszi a választ !
Rózsa
- Rózsa
- Nem elérhető
Ki minősül a jegy szempontjából szervezőnek?
A szereplők is remélem ide tartoznak.
Lesz esetleg kitűzőjük a szervezőknek SZERVEZŐ felirattal?
Aki egy órát árusít modjuk könyvet, vagy infopultozik, az már szervező?
CSAK AZT TUDOM SZERVEZŐI JEGGYEL BEENGEDNI, AKI SZEREPEL A FETEBBI KÉRÉSNEK MEGFELELŐEN ÖSSZEÁLLÍTOTT LISTÁN!
Tamás! Ki(k) lesz(nek) ebben a közvetlen döntésre jogosultak?
A válaszokat előre is köszi Rózsa
- Rayan
- Nem elérhető
RÓZSA írta: Csinc, ki az Infopult Vezetője? Ki szervezi az Infopult tartalmi teendőit?
(Lassi szállítása, MTT belépési lehetőség) Mi lesz az információs anyag tulajdonképp?
Nem is azt mondtam, hogy mi fogjuk a könyveket árusítani
-én.
-nem én.
-az eddigi infós anyagokból gondolom, kapunk.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Tamás a szervezői szobában lehet ruhákat hagyni?
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Kincső
- Nem elérhető
FONTOS KÉRDÉS: ruhatár lesz?! Vagy hova küldjem az ajtóban toporgó jelmezeseket átöltözni? (akár mint jegyárus, akár mint jegyszedő...) Ha eddig nem volt ilyenről szó, legalább egy osztályterem kéne, amire kiírjuk, hogy "NEM ŐRZŐTT RUHATÁR - SAJÁT FELELŐSSÉGRE HASZNÁLHATÓ" vagy nemtom. (Ha nem is jelmezes, minden második ember, főleg kisgyerekkel, azt fogja kérdezni, hova tegye a kabátját... )
- Timona
- Nem elérhető
Ha valaki még szeretne olvasni szóljon, még egy embernek van hely 14-15h intervalumban egy fél óra bevállalható és várok ötleteket mit olvassunk fel!
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Rózsa
- Nem elérhető
Ez esetben szeretnék az infopult mellé egy plusz asztalt. Szerintem az infósok szívesen őrzik a könyveket is, végülis ketten lesznek mindig.
Szerintem jobb lenne, ha árulnák a könyveket, nem őriznék
Tapasztalatom szerint nem elég két ember a könyvárusításhoz, tehát vagy ne vonjuk össze az infopulttal, vagy több ember kell. A kasszát sem szeretném keverni, mert a Lassi a miénk, a könyvekkel meg szorosan el kell számolni.
Szóval szerintem maradjon az Infopultnál a Lassi, a Képgaléria, és a tagdij szedés.
Csinc, ki az Infopult Vezetője? Ki szervezi az Infopult tartalmi teendőit?
(Lassi szállítása, MTT belépési lehetőség, ) Mi lesz az információs anyag tulajdonképp? Pénzkazettát tőlem igényelhet.
Köszi Rózsa
- Kincső
- Nem elérhető
Sasha Vykos írta: ***programváltozás***
aki jön holnap az akg-ba fény-hang-színpadbeállítani, az FÉL 2re jöjjön!!!
Kincső (Thilanna) írta:
Gandalf írta:
CSAK A FŐSZERVEZŐKNEK/FŐFELELŐSÖKNEK 18:00-tól! A többiek csak fél hétre jöjjenek, amikor a próbák kezdődnek!!!Timona írta: Holnap hánykor lesz a megbeszélés, hahó valaki tudja???
Tehát még egyszer az áttekinthetőség kedvéért:
- Holnap 13.30-tól technikai beállításokhoz minden színpadi produkcióból egy felelős emberke kell az AKG-ba!
- Holnap du. 6-tól főszervezői megbeszélés
- Holnap fél héttől színpadi főpróba az öszes fellépőnek [size=9:3fpqdsnl](mintha az rémlene, a Fornost hamarabb kezdene...)[/size], ezzel párhuzamosan egy általános megbeszélés azoknak, akik éppen ráérnek!
Fornost 4-kor kezd!!! Tali előtte a 6-os 86-os stb Raktár u. buszmegállójában (Flórián tér után eggyel).
Idhren-féle dance meg fél6-kor!!!
Rayan írta: Információs pult beosztása itt megtekinthető:
www.nyaritabor.freeblog.hu
Kérem az érintetteket, csak akkor jelezzenek vissza privátban, ha esetleg a beosztásuk módosult, és emiatt a jelenlegi információs beosztás üti a programjukat.
RÓZSA írta: KÖNYVÁRUSÍTÁSHOZ EMBEREKET KÉREK S.O.S
JEGYÁRUS IS LEHETSZ, HA AZT JOBBAN SZERETNÉD!
FONTOS !
Jelentkezni nálam itt a fórumon, vagy vassrozsa@t-online.hu vagy 30/378-5160
Egymásnak is szóljatok, nem mindenki olvas Fórumot! Párok is jöhtnek, nem lesznek szétválasztva
Riadólánc indul!
Köszi Rózsa
Remzymama/Tünde írta: SOS
Batyiból ki tudja LEPre elhozni az ottmaradt poharakat. Ha valaki vállalja, megbeszélem Edinával. Ha más nem én
Remzymama/Tünde írta: Büfébeosztás:
dorwinion - Bartalos Nikoletta, Adelard - Molnár Mónika, Inczy - Inczédy Anna, Patiszon - Hödl Patrícia, Tünde - Kiss Tünde, Artemisz - Kirschner Viktória, Namarie, Rohin - Karkus Zsuzsa, Aranill - Pintér Edit, Snuffles - Krizsán Anna Regina
(akinek nem írta polgári nevet, annak nem nyilvános)
10-től 12-ig: Tünde, Namarie, dorwinion
12-től 14-ig:Tünde, Adelard, Inczy
14-től 16ig:Tünde, Rohin, Snuffles
16-tól 19ig: dorwinion, Patiszon, Artemisz, Aranill
Rayan írta: CSá!
Alyr alá keresnék 2-3 stramm fiúkát őrnek , nagyon fontos, a nők nem mutatnak olyan jól kemény szerkóban.
Aki bátor és ráér a LEP-en lábat lógatni, légyszi írjon privit!
Köszönöm!
Csinc
Ankalimon írta: A hétvégén elkészültek a LEP bannerjei.
Itt láthatók:
www.tolkien.hu/lep2007/lep2007_flash.html
A port.hu-n már futnak...
Ha bárkinek bármilyen társ weboldalon van ismeretsége, akkor kérem, hogy próbálja meg elérni, hogy tegyék ki.
Ankalimon írta: Kellene egy csomó felirat, irányító tábla, nagy B/1- B/0 méretben. Ezt vagy számítógéppel kellene szerkeszteni és kinyomtatni, vagy kézzel festeni. Van erre jelentkező?
Ankalimon írta: Részletes program:
www.tolkien.hu/lep2007/LEP2007_r ... gram03.doc
Ha bármi javítani való lesz rajta, szóljatok, folyamatosan frissítjük.
Melyanna írta:
Nagyon fontos lenne a projektor ... ha nincs, nem tudok előadást tartani - és én most sajnos nem tudok szerezni.Gandalf írta:
Melian. De ha lesz projektor, más is használhat.Ankalimon írta:
Ki fog projektort használni az előadók közül?Gandalf írta: Továbbra is szükségem lenne projektorra ismeretterjesztő-szekciónak!!!
gillz írta: Két darab S-es mtt-s pólóra lenne szüksége a táncosoknak!
Tánc topicban vagy Idhrennél jelentkezzenek az önfeláldozó felajánlók thx.
Gandalf írta: Jelmezek a Gandalf-rezidencián, csütörtökön a főpróbára hozom őket, de öveket mindenki hozzon magával, mert azokkal nem állunk túl jól! Ja, és a biztonság kedvéért biztosítótűket is!
Ankalimon írta: Keresünk vállalkozó kedvű serfőzőket, akik egy nem túl bonyolult recept alapján hobbit-mézsört készítenének.
Forró mézsör
Gyorsított recept:
Megfelő minőségű barnasör, iletve alkoholmentes világos sör.
Fazékban az első habzásig hevíteni, majd beletenni fél literenként két evőkanál mézet.
Kis pohárból melegen szürcsölendő.
Jelentkezés Remzimamánál.
Ja, és lesz elrettentő ork pálinka. Aki megiszik egy decit, az kap egy ingyen kólát... höhö
Ha van ötletetek, hogy mivel lehet igazán rettenetessé tenni (úgy, hogy azért ne zárjanak be minket ételmérgezésért), az írjon privit Remzimamának...
Ulmo írta: Csak hogy ne kelljen a megállóban nézelődni:
6-os busz menetrend
106-os busz menetrend
A Raktár utca megállónál kell leszállni. [a szerk.]
Remzymama/Tünde írta: Mindenki: ha valakinek van nyomtatott étlapja a táborokból, az ideadná vagy beírná, kellenének az ételnevek
hálás köszönet
Étkek, italok fantázianévvel, aminek nincs párja, arra ötleteket várok. Aminek van, arra is jöhet.
Tea: miruvor
Kávé: Mordor tüze
Melegszedvics (gombás): Frodó szendvicse
Melegszendvics (sonkás): Gollam étek
Zsíroskenyér: Ork kenyér
Tojásos, salátaleveles szendvics (vega): Yavanna kenyere
Szénsavas üdítő:
Rostos üdítők:
Muffin: Bomba
Lembas
Kókuszgolyó: orkbogyó
Remzymama/Tünde írta: Mindenki!
Írnátok, hogy kitől számíthatok süteményre és milyen fantázianével? Kókuszgolyót tudna valaki csinálni??? Sok kicsi, könnyen ehető, nem krémes sütemény kellene.
Kincső, _Newra: elhoznátok a vízmelegítőt. És van még valakinek? Kellene még kettő legalább.
Kellene a szendvicssütő is, én is viszem.
Büfészekció!!!
Akik jelentkeztek, ha tudtok 8-ra kéne jönni! Előkészíteni, stb.
Mindenki olyan ruhában jöjjön, ami illik egy fogadóba felszolgáni. (Artemisz, a te ruhádat viszem)
Timona írta: Léli most szólt h egész nap azárt nem ér rá, szóva aki még kedvet érez lufihajtogatáshoz, az jelentkezzen nálam, ha máshogy nem akkor infopultosokat fogom befogni e célra
Ankalimon írta: A dolgok tisztázása végett a belépődíjak így alakulnak:
Normál (felnőtt) belépő: 700 Ft
Normál belépő jelmezben: 550 Ft
Diák belépő: 600 Ft
Diák belépő jelmezben: 450 Ft
MTT-s belépő: 500 Ft
MTT-s belépő jelmezben: 350 Ft
Szervezői belépő: 500 Ft
Szervezői belépő jelmezben: 350 Ft
MTT-s szervezői belépő: 300 Ft
MTT-s szervezői belépő jelmezben: 150 Ft
AKG-s belépő: 500 Ft
AKG-s jelmezes belépő: 350 Ft
Családi belépő (nincs jelmezes kedvezmény): 1500 Ft
- Rózsa
- Nem elérhető
Tamás!Ankalimon írta: Igen, könyvárusítás új projekt... és tetejében nem csk könyvek lesznek, hanem elvileg játékok is a Deltavision-től, meg hangoskönnyvek a Kossuth kiadótól.
Esetleg össze lehetne vonni ezt az Infopulttal? A Lassikat úgyis ott árulnánk, és akkor nem kell két kasszát kezelni...
Igérted a Deltavision kontaktot!
Kérnék embert, aki el tudná hozni a Deltavisiontól a cuccokat!
Rózsa
- Rózsa
- Nem elérhető
JEGYÁRUS IS LEHETSZ, HA AZT JOBBAN SZERETNÉD!
FONTOS !
Jelentkezni nálam itt a fórumon, vagy vassrozsa@t-online.hu vagy 30/378-5160
Egymásnak is szóljatok, nem mindenki olvas Fórumot! Párok is jöhtnek, nem lesznek szétválasztva
Riadólánc indul!
Köszi Rózsa
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta:
CSAK A FŐSZERVEZŐKNEK/FŐFELELŐSÖKNEK 18:00-tól! A többiek csak fél hétre jöjjenek, amikor a próbák kezdődnek!!!Timona írta: Holnap hánykor lesz a megbeszélés, hahó valaki tudja???
Tehát még egyszer az áttekinthetőség kedvéért:
- Holnap 13.30-tól technikai beállításokhoz minden színpadi produkcióból egy felelős emberke kell az AKG-ba!
- Holnap du. 6-tól főszervezői megbeszélés
- Holnap fél héttől színpadi főpróba az öszes fellépőnek [size=9:xc7xa272](mintha az rémlene, a Fornost hamarabb kezdene...)[/size], ezzel párhuzamosan egy általános megbeszélés azoknak, akik éppen ráérnek!
Fornost 4-kor kezd!!! Tali előtte a 6-os 86-os stb Raktár u. buszmegállójában (Flórián tér után eggyel).
Idhren-féle dance meg fél6-kor!!!
- Laurelen
- Nem elérhető
aki jön holnap az akg-ba fény-hang-színpadbeállítani, az FÉL 2re jöjjön!!!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Rayan
- Nem elérhető
Információs pult beosztása itt megtekinthető:
www.nyaritabor.freeblog.hu
Kérem az érintetteket, csak akkor jelezzenek vissza privátban, ha esetleg a beosztásuk módosult, és emiatt a jelenlegi információs beosztás üti a programjukat.
Köszönöm.
UI: Gilloth, a társasjáték emberigénye és a rövid szüneteid miatt végülis nem osztottalak be infopulthoz.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Esetleg össze lehetne vonni ezt az Infopulttal? A Lassikat úgyis ott árulnánk, és akkor nem kell két kasszát kezelni...
- Rayan
- Nem elérhető
Csinci
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rózsa
- Nem elérhető
Könyvárusításra esetleg osztottál-e már be embereket?
Ma sikerült elintéznem, hogy lesz könyv, de mivel én jegyárusítok, nem tudok két helyen lenni egyszerre
Az hogy én szervezem a jegyárusítást, azt is jelenti, hogy magam toborozzak embereket, ha nem akarok egyedül én a kapuban ülni reggeltől esti,( bilivel a székem alatí) vagy a szervezői csapatból erre is osztottatok be embereket?
Köszi a választ!
Rózsa
- Panni
- Nem elérhető
Leguanember írta:
Panni írta: Felolvasáshoz még annyit, hogy ha esetleg a Bombadil Toma kalandjai is jó lenne, ha kicsit át lehetne valahogy alakítani... ( a verses forma szintén zavaró lehet a gyerekeknek)
Ejnye, Panni, hát mondókákat azt biztosan mondogattak Neked kicsi korodban...
Zavart?
Nem mindegyik volt ínyemre (Egyébként csak javaslat volt, az ötlet tetszés szerint felhasználható )
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.