Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Több
17 éve 9 hónapja #311140 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
JA: bábozáshoz keresnék egy elszánt férfiút, aki impróban jó, és nem ijed meg a gyerekközönségtől.

Másik:

Kérlek benneteket, hogy akinek nincs feladata, vagy csak az esti műsorban szerepel, hogy ha ideje engedi, legyen szíves vállaljon egy-két óra munkát! Nem csak a rendezvény hatékonyságát segítitek ezzel, hanem a mi vállunkról is levesztek egy pici terhet. Természetesen nem kötelező, de arra számítsatok, hogy ha sok ember lesz és kevés munkaerő, a lézengő embereket be fogjuk osztani.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311138 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Kincső
én ebbe kezdek belegolyózni :wink:
te még érted? :P
a lényeg: ÉN nem büfézek 4-6ig - semmiképp

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311136 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

mioni írta: megyek én 16-tól a büfébe 8)

Szuper! Beírtalak. Vállalsz még valamit ezen az egy órán kívül? Akár büfét is. 6-7-ig? Vagy bármikor máskor (úgy átszervezem)? Vagy bármi mást? :)
(Igazság szerint 6-7-ig már Adel se kéne büfézzen, mert 7-kor fellép... :roll: :idea:

Panni: Gandalf vmit kavart a beosztással, amiről csak szóbeli infóim vannak. Te utolsó információim szerint kérdőjelesen voltál teremőr. Ha valaki akar cserélhet Veled, de akkor azt beosztom máshová arra az időpontra :P
Viszont! Olosta vezeti a kreatív részleget, de ha 3-4-ig mennél gyöngyötfűzni (Olosta Te mit szólsz ehhez?), akkor Elenielt be tudnám osztani jegyet szedni, és Adel pihenhetne! (Vagy átosztom Snuff helyére büfézni, és akkor 6-7-ig Adel helyett Snuff lenne!) De büfézhetsz, jegyet szedhetsz, infópultozhatsz a felsorolt időpontjaidban :twisted: :wink: (de pölö 4-5 között pont nem a jegyszedés lenne jó...)

módosított beosztás

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311134 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Ez off (de nekem fontos)
Keresek olyan embert, aki venne nekem a LEP-en Lassit.
nekem az utolsó: 2005 májusi, az utánna kiadottakat mindet.
Előre is köszi!

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311133 Írta: mioni
mioni válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
megyek én 16-tól a büfébe 8)

"Mert mikor szeretünk, mindig jobbak akarunk lenni, mint amik vagyunk."
/P.C./
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311131 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Üdvözletem!

Két kérdés.
1 Ott lesz a LEP-en az Elveszett Mesék Könyve I.? Úgy értem az MTT vagy valaki más hozza a magáét? Az előadásomhoz nagy szükségem lenne egy idézetre belőle.
2. Alyr, ha hozod a bokkenjeidet, kölcsönkérhetném az egyiket este a Fornosthoz?

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311130 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Mivel Gandalf még nem jelzett vissza, ide írom, hogy 3-4-ig és 5-6-ig vállalok teremfelügyeletet, ha még szükség van rám (illetve ha a beosztott emberek szabadulni szeretnének) 4-5 óra között meg szívesen megyek a kreatív részleghez! (Timona), vagy jegyet szedni!!!!

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311129 Írta: Kincső
ÚJ BEOSZTÁS - sajna még nem végleges!

Drágaszágaim!

Sajnos, mivel az egyes részlegvezetők közötti összekötő ember kimaradt, van olyan, aki három különböző részlegben ugyan, de végigdolgozza az egész napot. Igen, MIND A 9 ÓRÁT... vagy majdnem az egészet.

Például amikor kézhez kaptam a beosztást, Aranill 9órázott... (sőt, egyzser két helyre is be volt osztva :P :D ) Egyelőre annyit tudtam tenni, hogy büfében 4-5 között helyette Idhren lesz, a társasoknál pedig 11-12-ig Eleniel lesz helyette. Tünde, Timona, bocsi, de muszáj az egészet néznem. Tünde, Idhren viszont már 3-tól tud büfézni, itt kivettelek Téged (marad: Rohin, Snuff), de oszd be magad valamikor este - remélem ez nem gond! Dorwinion szintén nagyon sokat van, ráadásul este ügyelő. 6-tól valszeg jelen kell lennie a próbán, tehát 6-7-ig ki kellett vennem büféből. Tünde, ha kell ide a 4. ember, ide gyere.

Dorwiniont is kivettem 2-3-ig az infópultból (mert ő így 7órázik PLUSZ este ügyelő), helyette Adelard, így Inczy egyedül van jegyszedni!
:arrow: Ki akar 14-15 között jegyet szedni??!!

Snuffles van még nagyon sokat, az ő helyébe keresünk büfést/infópultost (nézzétek meg a beosztást, mikor van ő)!

KERESÜNK MÉG EMBERT!!! INFÓPULT, BÜFÉ, JEGYSZEDÉS, -ÁRUSÍTÁS, BÁÁÁRMI!!!!
KÉRLEK JELENTKEZZETEK, HOGY MÁSNAK NE KELLJEN 7-8 ÓRÁT DOLGOZNIA!!!

És mindenki nézze meg a beosztását, és sikoltson ha valami nemjó!!!

[size=9:1ic0mpck]megyek aludni mert beájulok[/size]

szerk.

KÓRUSPRÓBA 12-13 KÖZÖTT!!! Akkor elvileg senki kórusos nincs beosztva.
:arrow: infópultba és jegyszedésre kell ember 12-13 között!!!
Találtam egy duplázódott Adelardot, ki kellett vennem a büféből! Sorry, Tünde! :( Nagyon remélem, h. lesznek még jelentkezők! Volt egy duplázódott Artemiszünk is infópultban, tehát
:arrow: 16-17 büfére és 14-15 infópultra ember kerestetik!
És Adel is nagyon sokszor van még, jó lenne, ha egy szabad órát még kaphatna!

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311126 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Kincső (Thilanna) írta: A jegyszedők dolga a kiengedés is :?:

Ankalimon, Gandalf Neked elküldte amit legutóbb buherált a teremőrséggel??!! Mert nekem az nincs meg!!!! :(

Igen, azt is a jegyszedők csinálják.

Én nem kaptam javítást Gandalftól.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311124 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Úgy alakult, hogy lehetőségünk lesz még egy uccsó színpadbejárásra:szombaton 5-7ig!!!!
nem fizetünk érte tehát hivatalosan nem létezik...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311116 Írta: Kincső

Ankalimon írta: A jegyszedők ne csinálják:
- mert nincs asztal előttük,
- mert ott ez akadályozza a bejutást (a beengedésnél nincs duma, csak letépik és szelvényt és már mehet a látogató)

Ezzel szemben a jegyárusításnál van asztal, és biztosan eltölt egy-két percet a delikvens, akivel ott muszáj szóba elegyedni egyébként is...

Jólvanna párhuzamosan írtunk, már szerkesztettem - Te vagy a főnök :)

A jegyszedők dolga a kiengedés is :?:

Ankalimon, Gandalf Neked elküldte amit legutóbb buherált a teremőrséggel??!! Mert nekem az nincs meg!!!! :(

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311115 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Ankalimon írta: A jegyszedők ne csinálják:
- mert ott ez akadályozza a bejutást (a beengedésnél nincs duma, csak letépik és szelvényt és már mehet a látogató)

Ezzel szemben a jegyárusításnál van asztal, és biztosan eltölt egy-két percet a delikvens, akivel ott muszáj szóba elegyedni egyébként is...

*sóhaj*

Miből gondoltam, h ezeket az érveket fogod felhozni...? :)

Persze, megpróbálhatjuk mi strigulázni a dolgot, de ha sokáig kell valakinek sorbaállnia ott a hidegben (mondjuk jó is lenne, ha tömeg lenne), akkor a mi fejünket szedik le...

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311114 Írta: Ankalimon
A jegyszedők ne csinálják:

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311112 Írta: Kincső

Rabyn írta: csak anniy, hogy ne haradgudj te honnan értestültél? és huzol egy strigulát.
Ha esetleg megtudtjanánk, hogy milyen reklámformák voltak könnyebb lenne.

*szerkesztve mikor elkezdtem írni még Anczy nem szólt hozzá :P *

Nemsoká lesz majdnem-végleges beosztás (legalábbis nagyon remélem :P ), de MÉG MINDIG VÁRUNK JELENTKEZŐKET SEGÍTŐNEK!!!! [/b]

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311110 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Én leszek jegyszedő, vállalhatom.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311109 Írta: Ankalimon

Rabyn írta: nekem nyolc ki csinálhja (nem tudam, hogy ez két külön csapat)

Aki reggel 8ra megy szendvicset kenni meg berendzeni a terepet az mikor vesz jegyet?

Amikor mindennel készen állunk, és megnyilik a pénztár meg lehet venni a jegyet azoknak is, akik már bent vannak. Gondolom attól nem kell tartani, hogy pont a szervezők nem lesznek böcsületesek.

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311108 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Akkor megtennléd, hogy nyomtatsz 2-3-4 papírt amin rajta van, hogy milyen reklámformáink voltak? Ha kell amugy én is stirugálzok, esetleg ugrálok az emberke között délelőtt:DD

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311107 Írta: Ankalimon

Rabyn írta: Ja igen lenne egy ötletem!!!!

Akik a bejáratnál jegyeladnak azok mi lenne ha egy papíron striguláznák, hogy honnan hallottak a népek a rendezvényről. Így megtudnánk, hogy melyik a leghatásosabb reklámozási md

Ez nagyon jó ötlet.

Ha jön 300 ember, akkor átlagosan 2-3 percenként jön egy. A jegyárusításnál ketten lesznek - szerintem megoldható a strigulázás.

Szerintem jobb ha a jegyárusításnál csináljuk, mert amíg a pénzt beszedjük, meg visszaadunk, pont van idő megkérdezni. lesz 4-5 kategória, és tényleg csak egy strigulát kell húzni...

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311106 Írta: Rabyn
nekem nyolc ki csinálhja (nem tudam, hogy ez két külön csapat)

Aki reggel 8ra megy szendvicset kenni meg berendzeni a terepet az mikor vesz jegyet?

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311105 Írta: Léli
Rabyn, értem a kérdést, de akkor már inkább a jegyzedők foglalkozzanak ezzel. Nekünk elég megkérdezni, milyen jegyet kér, igazolja, hogy neki olyan jár, a pénzzel és a visszajáróval foglalkozni... A jegyszedők meg csak ellenőrzik a jegyet. Akkor már kérdezgessenek ők. Náluk úgyis gyorsabban halad a sor...

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #311104 Írta: Ankalimon

Alyr Arkhon írta:

Alyr Arkhon írta: Elmondaná valaki, hogy akkor most mi van az őrséggel?

Tudtommal Rayan szervezi, én mindenkit hozzáküldtem eddig, de akkor mért írta Remzymama hogy nálam kell jelentkezni?

Valaki világosítson fel egyértelműen mit kell tennem és mikor, különben nem vállalok semmit.

Továbbra is.

És nem ártana ha az őrség feladatait is tisztáznánk.

Tehát: Az őrség Alyr vezetésével, Csinci irányításával gondoskodni próbál a rendről és nyugalomról, igyekszik védeni az iskola berendezését, amiért anyagi felelősséggel tartozunk. (Az iskola nagy részébe nem mehetünk be, de ezek a részek sem lesznek fizikailag lezárva, ezért figyelni kell. Emellett az általunk használt részekben is sok a kiállított műtárgy, technika. stb.stb.)

Emellett az őrség fog segíteni Csincinek a hirtelen adódó tennivalók elintézésében, amolyan általános lótifutiként szolgálnak, ha szükséges.

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311103 Írta: Tünde

Olosta írta:

Léli írta:

Ben Kenobi írta:

Rabyn írta: Akik a bejáratnál jegyeladnak azok mi lenne ha egy papíron striguláznák, hogy honnan hallottak a népek a rendezvényről. Így megtudnánk, hogy melyik a leghatásosabb reklámozási md

Szerintem jó ötlet. :)

Mondd ezt akkor, amikor sokan várakoznak, és a jegyvételen kívül még ezt is meg kell kérdezni tőlük... ja, és midezt az átmeneti hidegben... Elhiszem, hogy hasznos lenne, de bocsi, de én, mint jegyárus, nem örülnék neki...

Esetleg az infópultnál lévők kérdezgethetnék a népeket. Vagy valaki önként és dalolva beáll közvélemény-kutatónak, és a már bent lévő, kószáló népeket internyúzza.

na az nekünk könnyen menne :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311102 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Léli írta:

Ben Kenobi írta:

Rabyn írta: Akik a bejáratnál jegyeladnak azok mi lenne ha egy papíron striguláznák, hogy honnan hallottak a népek a rendezvényről. Így megtudnánk, hogy melyik a leghatásosabb reklámozási md

Mondd ezt akkor, amikor sokan várakoznak, és a jegyvételen kívül még ezt is meg kell kérdezni tőlük... ja, és midezt az átmeneti hidegben... Elhiszem, hogy hasznos lenne, de bocsi, de én, mint jegyárus, nem örülnék neki...

Esetleg az infópultnál lévők kérdezgethetnék a népeket. Vagy valaki önként és dalolva beáll közvélemény-kutatónak, és a már bent lévő, kószáló népeket internyúzza.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311101 Írta: Rabyn
csak anniy, hogy ne haradgudj te honnan értestültél? és huzol egy strigulát.
Ha esetleg megtudtjanánk, hogy milyen reklámformák voltak könnyebb lenne.

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311100 Írta: Tünde

Léli írta:

Ben Kenobi írta:

igen, csak esetleg segíthetne, hogy hogy érdemes reklámozni legközelebb
mi a hatásos és mi tök felesleges

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #311099 Írta: Ben

Léli írta: Mondd ezt akkor, amikor sokan várakoznak, és a jegyvételen kívül még ezt is meg kell kérdezni tőlük... ja, és midezt az átmeneti hidegben... Elhiszem, hogy hasznos lenne, de bocsi, de én, mint jegyárus, nem örülnék neki...

Jó, igazad van. :oops: Befogtam. :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311098 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Én most lefekszem aludni, holnap nem leszek net közelben, se díszíteni, ha gond van, telefonon megtaláltok: 0670/551-13-19

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311097 Írta: Léli

Ben Kenobi írta:

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311095 Írta: Ben

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #311094 Írta: Léli

Alyr Arkhon írta:

Alyr Arkhon írta: Elmondaná valaki, hogy akkor most mi van az őrséggel?

Tudtommal Rayan szervezi, én mindenkit hozzáküldtem eddig, de akkor mért írta Remzymama hogy nálam kell jelentkezni?

Valaki világosítson fel egyértelműen mit kell tennem és mikor, különben nem vállalok semmit.

Továbbra is.

És nem ártana ha az őrség feladatait is tisztáznánk.

Rayan az őrség feje, nem kell félned, nem kaptél a hátad mögött egy ilyen feladatot.
A pontos munka... most nem akarok hülyeségeket beszélni, de asszem fel-alá kell néha járkálni, meg kiordibálni a népnek, hogy milyen program kezdődik éppen, illetve rátok lesz bízva a szervezők öltözőjének a kulcsa. Most így ennyi jut eszembe, de ne törjetek a hátamon pálcát, ha valami nem így van...

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.525 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére