- Köszönetek: 0
Tolkien Születésnap 2007 szervezése
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A szombat reggeli főzéshez én feltudom ajánlani a konyhámat.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ankalimon írta: Emberek, bejelentkezett egy hagyományőrző társulat fegyverbemutatóra.
Azt hiszem 10 és 15 óra közé a Piactérre beillesztjük.
Ja, kontrol cé, kontrol vé xD
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Talán ez jelent valamit... (remélem ez nem mind szervező)
- Timona
- Nem elérhető
Nálam még vannak olyanok akik 7 órát dolgoznak, ez akkor csökkenhet 5re, ha csak 2 ember felügyeli a társasokat... ha azt elégnek vélitek átírhatom a beosztást...
Most én is kikapcsolom a gépet és elzúzok beszerzőkörútra, majd megyek megbeszélésre.
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
A jó hír, hogy lenne, és pénzt sem kér érte.
A rossz hír, hogy február 8-ig nem tud vállalni semmit. Úgyhogy majd a következő rendezvényen...
- Ery
- Nem elérhető
(Ankalimon: átküldenéd a tábori előadásod vázlatát? Hátha kihagytam valamit)
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Gandalf
- Nem elérhető
Akkor ismeretterjesztő program összeállt, nyelvészes program összeállt, teremfelügyelőség megoldva, előadásom kész, a média rám eső része kipipálva (még ma is próbálkoztam pár médiumnál). Laptopot hoz Tünde, projektort hoz Sirgon, aki Alcar fénymásolt nyelvtanleckéit is hozza. Jelmezek nálam.
Azt hiszem, a rám eső részek LEP-pel kapcsolatban rendezve. :homloktöröl:
Halleluia, áldjátok az Urat!
És most valami olyasmit fogok csinálni, amit már hosszú órák óta nem: kikapcsolom a gépet (telefonon elérhető leszek és 6-ra megyek megbeszélésre a jelmezekkel együtt).
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Szerintem Sil megtudná tartani a heraldikai előadásokat...
Sirgon: kellene nyomtatni nagyméretű tünde címereket is mintaként. Coreldraw állományokat tudsz nyomtatni?
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Olosta írta: Szükségem lesz még egy kis kalapácsra is! Ha van az MTT-nek, akkor azt is hozd el Ádám a raktárból!
Ha nincs, akkor kérem szépen hozzon valaki! De szóljatok nekem péntek setig hogy lesz-e vagy sem!!!!!
Köszönöm!!!!!
Ankalimon: a kreatív részlegnél, amikor én a bőrözést csinálom, ott van velem elvileg Newra és Nóli, ha Nóli nem ér rá, akkor csak Newra.
van kiskalapács
vettem
emlékszel!!!
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Olosta
- Nem elérhető
Ha nincs, akkor kérem szépen hozzon valaki! De szóljatok nekem péntek setig hogy lesz-e vagy sem!!!!!
Köszönöm!!!!!
Ankalimon: a kreatív részlegnél, amikor én a bőrözést csinálom, ott van velem elvileg Newra és Nóli, ha Nóli nem ér rá, akkor csak Newra.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Gandalf írta: Teremfelügyelőség:
Illetve lehet, h. Sillel cserélnék és én lennék 12-14-ig és ő 14-16-ig, ha ez neki megfelel, és akkor így be tudnék ülni Hanna előadására.
Akkor a jelenlegi felállási terv (kéretik jóváhagyni):
10-11 Gandalf, 11-12 Rohin, 12-14 Gandalf, 14-16 Sil, 16-18 Ben + Panni
hm?
Ankalimon, nem nyitja meg nekem a belinkelt beosztás-táblázatodat.
Jóváhagyva.
A link javítva.
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Timona írta: Nóli és Newra foglalkozása helyetcserélt!!! És nem értem a pihen oszlopot
Meseolvasás: 10:30-11:00 Inczy, 11:00-11:30 Kincső, 14:00-15:00 Artemisz, de ha Melian odaér akkor az egyik felét a második turnusnak bevállalja.
Első turnust azért toltam el fél órával, mert nyitáskor felesleges kezdeeni még úgysem lesz ott szinte senki, akinek érdemes lenne olvasni
A pihen oszlopba majd beírjuk azokat, akik szervezők, de az adott időpontban éppen nem kell csinálniuk semmit. Ezt akkor lehet megteni, ha már nem lesznek színes és üres fehér kockák. (én azt szeretném, ha a rendezvény 11 órás időtartamában egyetlen szervező sem dolgozna többet, mint 5 órát.
A mostani táblázathoz képest módosításokat a korábban leírtaknak megfelelően küldjétek (e-mailben is).
- Timona
- Nem elérhető
Meseolvasás: 10:30-11:00 Inczy, 11:00-11:30 Kincső, 14:00-15:00 Artemisz, de ha Melian odaér akkor az egyik felét a második turnusnak bevállalja.
Első turnust azért toltam el fél órával, mert nyitáskor felesleges kezdeeni még úgysem lesz ott szinte senki, akinek érdemes lenne olvasni
Fodor Ákos
- Gandalf
- Nem elérhető
Illetve lehet, h. Sillel cserélnék és én lennék 12-14-ig és ő 14-16-ig, ha ez neki megfelel, és akkor így be tudnék ülni Hanna előadására.
Akkor a jelenlegi felállási terv (kéretik jóváhagyni):
10-11 Gandalf, 11-12 Rohin, 12-14 Gandalf, 14-16 Sil, 16-18 Ben + Panni
hm?
Ankalimon, nem nyitja meg nekem a belinkelt beosztás-táblázatodat.
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Itt érhető el:
www.tolkien.hu/lep2007/LEP2007beosztas01.xls
A színessel jelölt kockákkal még valami gond van: hiányzik ember, duplikációs, stb. A szürke kockák azt jelzik, hogy oda az adott időben nem kell ember. Az üres fehér kockákba keesünk még vállalkozókat.
Ami még hiányos:
Mesélés (Timona)
Címertervezés (Timona)
teremfelügyelet (Gandalf)
Jegyárusítás (Rózsa)
MTT Shop (Rózsa, Csinci)
Bábszínház (Brandir)
Daltanulás (Brandir)
Mulatság (Brandir)
Ezekre várjuk a vállalkozók sürgős jelentkezését, itt és e-mailben, a részlegvezetőknek, Kincsőnek és nekem címezve.
Kincső, akkor kérlek gondozd a továbbiakban a táblázatot.
Hajrá.
- Tünde
- Nem elérhető
RÓZSA írta:
Remzymama/Tünde írta:
Rayan írta: Köszönöm!!
Nincs véletlenül valami nagy vájlingunk, amiben sört lehet főzni?
de van, csak az ÁNTSZ nem biztos hogy örülne
Miért, a kicsi vízforralósnak örül?
Végülis miben főzzünk?Van rá vállalkozó? Én tudnék nagy fazekat vinni... A vízforraló 1 literes...
Tálcák esetleg kellenek-e?
Rózsa
nem örül, de az azért sem jó, mert sztem beissza a műanyag a sörszagot
én viszek merülőforralót és a raktárból fazekat
a büfében főzzük gondlom
tálca a raktárból szintén
- Timona
- Nem elérhető
Fodor Ákos
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ankalimon írta: A nyelvészethez nem kell teremfelügyelet. A felszabaduló emberek mehetnek a most még emberhiánnyal küzdő területekre...
Jegyárusításhoz és könyvárusításhoz szívesen venném az átcsoportosítást.
Eddig Syrgon vállalt könyvezést, Léli és Kincső jegyárusításban besegítést.
Rózsa
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Léli
- Nem elérhető
Léli írta: jut eszembe... Este akartam megkérdezni, de akkor inkább most: A pályázat győzteseinek az Oklevelét ki/mikor/hogyan csinálja? Csak hogy kinek küldjem el hozzá a neveket?
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Remzymama/Tünde írta:
Rayan írta: Köszönöm!!
Nincs véletlenül valami nagy vájlingunk, amiben sört lehet főzni?
de van, csak az ÁNTSZ nem biztos hogy örülne
Miért, a kicsi vízforralósnak örül?
Végülis miben főzzünk?Van rá vállalkozó? Én tudnék nagy fazekat vinni... A vízforraló 1 literes...
Tálcák esetleg kellenek-e?
Rózsa
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Timona
- Nem elérhető
MegtörténtAnkalimon írta: igen, szeretném, ha ezek is lennének. keressünk vállalkozókat...
Fodor Ákos
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Timona írta: Még egy kérdés, meseolvasásról és címertervezésről nem volt szó eddig, ehhez mindenkép ragaszkodsz, Ankalimon???
PestiEst sem jelzett vissza, hogy bekerülünk e vagy sem a csütörtökön megjelenő számba...
igen, szeretném, ha ezek is lennének. keressünk vállalkozókat...
A Pesti Est most már mindegy... kellene szerezni egy számot és megnézni.
- Tünde
- Nem elérhető
(Feanor, Ratz, Maglor, egyéb szokásos őrség tagok)
Alyrnál jelentkezzetek őrnek!!!
- Gandalf
- Nem elérhető
Akkor Rohin megy át 11-12-ig felügyelőnek.Ankalimon írta: A nyelvészethez nem kell teremfelügyelet. A felszabaduló emberek mehetnek a most még emberhiánnyal küzdő területekre...
Gandalf: Nem lehetsz egyszerre előadó és teremfelügyelő 11-12 között..
a TÖBBI időpont és személy szabadul csak fel.
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Azt hiszem 10 és 15 óra közé a Piactérre beillesztjük.
- Tünde
- Nem elérhető
Ankalimon írta:
Remzymama/Tünde írta: NEM TUDOK mindent elhozni a raktárból: CSAK a zászkat vállaltam és az én cuccaimat.
Ha más nem jön kocsival, akkor odavarázsolódik. Vagy elviszi valaki a hátán, ha Ádám nem kocsival jön.
Kavar van, de a nyugalom a nyugodt élet titka...
Szerintem Ádám a nagy autóval mindent elhoz, amit mondunk neki, és másnak nem is kell a raktárba menni. Ha Ádám bekapcsolja magát tisztázunk mindent.
Utána kapok egy telefont én is? Mert akkor oda sem kell mennem? Az én cuccaimat akkor Ádánmak listába át kell küldjem...Merthogy eddig nem erről volt szó. De akkor
kösz
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Gandalf írta: : Teremfelügyelőség:
ismeretterjesztés: 10-12 Gandalf, 12-14 Sil, 14-16 Gandalf, 16-18 Ben + Panni amikor befut
nyelvészet: 10-12 Rohin, 12-14 Gandalf, 14-16 Sil, 16-18 Rohin
Megfelel, vagy módosítsam?
A nyelvészethez nem kell teremfelügyelet. A felszabaduló emberek mehetnek a most még emberhiánnyal küzdő területekre...
Gandalf: Nem lehetsz egyszerre előadó és teremfelügyelő 11-12 között..
- Timona
- Nem elérhető
Fodor Ákos
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
A2-es a legnagyobb méret, tintasugaras minöségben, színesben. A4-színes Color LaserJet-en is megy. Utolsó idöpont péntek délután 2 és 3 óra között.Ankalimon írta: Sirgon: Mi a legkésőbbi időpont, amikor még küldhetek nyomtatnivalót? Mi a legnagyobb méret, amiben tudsz színesben, illetve fekete-fehérben nyomtatni?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.