Tolkien Születésnap 2007 szervezése
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Rayan írta: CSá!
Alyr alá keresnék 2-3 stramm fiúkát őrnek, nagyon fontos, a nők nem mutatnak olyan jól kemény szerkóban.
Aki bátor és ráér a LEP-en lábat lógatni, légyszi írjon privit!
Köszönöm!
Csinc
Okké, 2 bátor fiúka is elég lesz őrségbe.
Drágáim, olyan jól néztek ki, valaki jelentkezzen!
Nem ígérek cserébe sztriptízt, viszont egész nap lehet ökörködni.
RUF AN! :embarassed: PRIVI ->>
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Leguanember
- Nem elérhető
Panni írta: Felolvasáshoz még annyit, hogy ha esetleg a Bombadil Toma kalandjai is jó lenne, ha kicsit át lehetne valahogy alakítani... ( a verses forma szintén zavaró lehet a gyerekeknek)
Ejnye, Panni, hát mondókákat azt biztosan mondogattak Neked kicsi korodban...
Zavart?
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Jegyárusításra és könyvárusításra keresek precíz, lelkes embereket!
Ész és könyvismeret nem akadály!
Köszönöm! Rózsa
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ha a holnapira gondoltatok, akkor fél hétre este. Ha a szombatra, akkor fogalmam sincsen, remélhetőleg holnap estig kiderül. Türelem.Snuffles írta:
ez nekem is fontos lenne! köszönömPhaedra/Namarie írta: Más: aki szervező, segítő, az hányra érjen legkésőbb a gimibe?
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
ez nekem is fontos lenne! köszönömPhaedra/Namarie írta: Más: aki szervező, segítő, az hányra érjen legkésőbb a gimibe?
"Well, I'm back."
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Namarie
- Nem elérhető
Felagund írta:
Alyr Arkhon írta: Bélyegző: Azért vigyázzatok mivel bélyegeztek, Tatán nekem pl begyulladt a bőröm a gyerekbélyegző tintájától.
Már elnézést, de:
Felagund, ne haragudj, de ez tényleg nem mulatságos. Én pl. hülye kiütések miatt nem mehettem tavaly a LEP-re, holott infópultos is lettem volna, mert úgy nézett ki, hogy rubeolás leszek, közben pedig szappantól volt.
Más: aki szervező, segítő, az hányra érjen legkésőbb a gimibe?
Köszönöm
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Az Ainuindale gyönyörű szöveg, de szeintem a benne foglalt teológiai mondanivaló érthetővé tétele már túlmutat a "Játszóház" keretein.
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Panni
- Nem elérhető
Timona írta: Kérek szépen még jelentkezőket mesét felolvasni! Már egy embere is elég, ha bevállal egy órányi olvasást, légyszi, valaki!!!
Ehhez még várok ötleteket, hogy mit lehetne felolvasni, első körben Tolkien meséire gondoltam, esetleg az Ainuliandale- re, de az utóbbi ugye Szilmarilokból való, a teremtés sztorija, de kicsiknek elég nehéz nyelvezet... Mit lehetne még belepréseni ebbe a kétszer egy órába? Szerintetek?
Esetleg részleteket a Babóból, vagy Tolkien más gyerekeknek szánt könyveiből.
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Gandalf
- Nem elérhető
CSAK A FŐSZERVEZŐKNEK/FŐFELELŐSÖKNEK 18:00-tól! A többiek csak fél hétre jöjjenek, amikor a próbák kezdődnek!!!Timona írta: Holnap hánykor lesz a megbeszélés, hahó valaki tudja???
Tehát még egyszer az áttekinthetőség kedvéért:
- Holnap déltől technikai beállításokhoz minden színpadi produkcióból egy felelős emberke kell az AKG-ba!
- Holnap du. 6-tól főszervezői megbeszélés
- Holnap fél héttől színpadi főpróba az öszes fellépőnek [size=9:3leirxfj](mintha az rémlene, a Fornost hamarabb kezdene...)[/size], ezzel párhuzamosan egy általános megbeszélés azoknak, akik éppen ráérnek!
Más.
Akik a Tolkien és a források c. blokkokban terjesztenek ismereteket (Hanna, Angwen, icke, Oisin, Iván), még ma küldjék el előadásuk rövid vázlatát Ankalimonnak, hogy a megnyitó és lezáró előadását el tudja készíteni!!!
- Timona
- Nem elérhető
Ehhez még várok ötleteket, hogy mit lehetne felolvasni, első körben Tolkien meséire gondoltam, esetleg az Ainuliandale- re, de az utóbbi ugye Szilmarilokból való, a teremtés sztorija, de kicsiknek elég nehéz nyelvezet... Mit lehetne még belepréseni ebbe a kétszer egy órába? Szerintetek?
Holnap hánykor lesz a megbeszélés, hahó valaki tudja???
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
ÁÁáááááhhh! Kisit nem figyeltem oda, és anyum megcsinálta az összeset gyünisalinak, és úgy tűnik kidobta a héjat! :bawling:dorwinion írta: Tessék narancsot enni! Sokat! És a héját - legjobb lenne lereszelve - csütörtökön este hozza mindenki magával az AKG-ba.
Légyszi...
Kénytelenek leszünk még venni
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Rayan
- Nem elérhető
Alyr alá keresnék 2-3 stramm fiúkát őrnek, nagyon fontos, a nők nem mutatnak olyan jól kemény szerkóban.
Aki bátor és ráér a LEP-en lábat lógatni, légyszi írjon privit!
Köszönöm!
Csinc
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Alyr Arkhon írta:
Felagund írta:
Alyr Arkhon írta: Bélyegző: Azért vigyázzatok mivel bélyegeztek, Tatán nekem pl begyulladt a bőröm a gyerekbélyegző tintájától.
Már elnézést, de:
Már elnézést, de mi van ha valaki allergiás rá?
OFF
nem kap pecsétet, megjelöljük máshogy (különben is te fogsz ellenőrizni)
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Gandalf
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
Légyszi...
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Felagund írta:
Már elnézést, de:
Már elnézést, de mi van ha valaki allergiás rá?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Felagund
- Nem elérhető
Már elnézést, de:
Our knees do not bend easily
- Tünde
- Nem elérhető
Batyiból ki tudja LEPre elhozni az ottmaradt poharakat. Ha valaki vállalja, megbeszélem Edinával. Ha más nem én
- Gandalf
- Nem elérhető
Oisin neve Sághi Csaba, csak kihagytam a h-betűt véletlenül!
Kérlek, javítsátok! Köszönöm!
- Timona
- Nem elérhető
Próbálni úgy tudom 7-kor kezdenek a többiek, de a szervező brigád mikor "ülésezik"?
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Tünde
- Nem elérhető
a 2. nagyon gyors, a címeknél nem lehet végigolvasni rendesen
sorry
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Sil írta:
"aki megalkott a XX. század mitológiáját"???Ankalimon írta: A hétvégén elkészültek a LEP bannerjei.
Itt láthatók:
www.tolkien.hu/lep2007/lep2007_flash.html
A port.hu-n már futnak...
Neked meg túl éles a szemed...
Az animációk letölthetők innen:
www.tolkien.hu/lep2007/lep2007_flash_med_02.swf
www.tolkien.hu/lep2007/lep2007_flash_03.swf
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Tünde
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Tünde
- Nem elérhető
dorwinion - Bartalos Nikoletta, Adelard - Molnár Mónika, Inczy - Inczédy Anna, Patiszon - Hödl Patrícia, Tünde - Kiss Tünde, Artemisz - Kirschner Viktória, Namarie, Rohin - Karkus Zsuzsa, Aranill - Pintér Edit, Snuffles - Krizsán Anna Regina
(akinek nem írta polgári nevet, annak nem nyilvános)
10-től 12-ig: Tünde, Namarie, dorwinion
12-től 14-ig:Tünde, Adelard, Inczy
14-től 16ig:Tünde, Rohin, Snuffles
16-tól 19ig: dorwinion, Patiszon, Artemisz, Aranill
Itt vannak a nevek Tamásnak és a beosztás!!!!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ankalimon írta: A hétvégén elkészültek a LEP bannerjei.
Itt láthatók:
www.tolkien.hu/lep2007/lep2007_flash.html
A port.hu-n már futnak...
Kár, hogy nem lehet onnan letölteni őket. Kitenném a blogomba. (igaz, annak az olvasóközönsége a fórumozók egyik részhalmaza, de akkoris...
Bélyegző: Azért vigyázzatok mivel bélyegeztek, Tatán nekem pl begyulladt a bőröm a gyerekbélyegző tintájától.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Leguanember
- Nem elérhető
RÓZSA írta:
gillz írta:
A "kimenőhöz" is kell a jegy + az illetőt "megbélyegezzük", még nem tudom, mivel .
Rózsa
játékbélyegző? szvsz az tökéletesen elég.
Oké, tudsz, hozni, vagy valaki tud hozni? Mi már kinőttük, nincs...
Orkot, vagy tündét bélyegzünk az illetőre
Rózsa
Tudok hozni. Fejvesztés terhe mellett, mint az ugye szokásunk:-)
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.