Tolkien Születésnap 2007 szervezése
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Akik a bejáratnál jegyeladnak azok mi lenne ha egy papíron striguláznák, hogy honnan hallottak a népek a rendezvényről. Így megtudnánk, hogy melyik a leghatásosabb reklámozási md
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ankalimon írta: A dekoráció készítés, és a helyszín berendezése 18 óra és éjfél között lesz holnap, 2007. január 5-én.
Legalább 15 ember kellene, hogy mindent be tudjunk fejezni időben, kérlek jelentkezzetek itt.
Remzy + mamája
de éjfélig nem tudunk maradni
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
Legalább 15 ember kellene, hogy mindent be tudjunk fejezni időben, kérlek jelentkezzetek itt.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Elmondaná valaki, hogy akkor most mi van az őrséggel?
Tudtommal Rayan szervezi, én mindenkit hozzáküldtem eddig, de akkor mért írta Remzymama hogy nálam kell jelentkezni?
Valaki világosítson fel egyértelműen mit kell tennem és mikor, különben nem vállalok semmit.
Továbbra is.
És nem ártana ha az őrség feladatait is tisztáznánk.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
Most akkor holnap megyünk dísziten?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Timona
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Stara
- Nem elérhető
Én. (De nem ígérem teljesen biztosra a pont nyolcat, mert a buszomtól függ, hogy hogyan ér be.) Niph pedig, bár be van osztva 10-től nem fog tudni beérni a vonata miatt, csak egy órával később. Viszont Virág azt írta nekem, hgy tud jönni előbb is, mint be van osztva, vagyis fél 10-re.Timona írta: Kedves családi program részleg, ki tud jönni szombaton 8ra jönni bepakolni a cuccost a helyére??? Egyedül nem fogom bírni előkészíteni...
- Tünde
- Nem elérhető
_Newra írta:
Remzymama/Tünde írta: _Newra: beírtam hogy hozd légyszíves ha tudod a szendvicssütőt, vagy csak akartam ? bocs, me fáradt
én is viszem
jelentkezők: büfébe is lehet jelentkezni, én spéci majdnem egész nap dolgozom
A vízforralót írtad, azt HNE-n meg is ígértem. De a szendvicssütőt, azt most nem tudom vinni, kölcsönbe van adva.
akkor beosztjuk az enyimet, az süt 4et egyszerre
köszi
- Newra
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: _Newra: beírtam hogy hozd légyszíves ha tudod a szendvicssütőt, vagy csak akartam ? bocs, me fáradt
én is viszem
A vízforralót írtad, azt HNE-n meg is ígértem. De a szendvicssütőt, azt most nem tudom vinni, kölcsönbe van adva.
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Timona
- Nem elérhető
Fodor Ákos
- Tünde
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Elmondaná valaki, hogy akkor most mi van az őrséggel?
Tudtommal Rayan szervezi, én mindenkit hozzáküldtem eddig, de akkor mért írta Remzymama hogy nálam kell jelentkezni?
Valaki világosítson fel egyértelműen mit kell tennem és mikor, különben nem vállalok semmit.
mert beledumáltam
merthogy alig vagytok
sorry
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
privi mentTimona írta: Hozzám is lehet jelentkezni és akkor a lányok nem melóznak annyit a gyerek és társas részlegnél (na jó az utóbbinál immár fiúk is vannak )
Hja valaki megdobna Adelard telefonszámával?
- Timona
- Nem elérhető
Hja valaki megdobna Adelard telefonszámával?
Fodor Ákos
- Tünde
- Nem elérhető
én is viszem
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Olosta
- Nem elérhető
Ankalimon írta: A beosztás frissítve.
www.tolkien.hu/lep2007/LEP2007beosztas01.xls
Biztos én vagyok a hülye, de nem értek ezt-azt:
a "Pihen" résznél 10:00-10:30-ig fel van sorolva egy csomó ember, akiknek az adott időben már van elfoglaltságuk a táblázat más mezői szerint (nem mindnek, de a legtöbbnek)
az én nevem mért szerepel 18:00-21:00-ig a kreatív részlegnél, holott legjobb tudomásom szerint 18:00-kor becsukjuk a boltot? Ráadásul azok a cellák szürkék, tehát elvileg nem is kéne ember [size=9:2tsis4yz](az meg egy másik dolog, hogy 20:00-kor legkésőbb lelépek, szóval utána, ha akarnék sem tudnék vigyázzba állni a kreatív asztal mellett).[/size]
és van egy színes kokcás részem 10:00-12:00-ig a kreatív részlegnél és ugyanebben a részben a bőrözésnél. A bőrözést valóban én csinálom, és a kreatív részlegnél ekkor még jelen van Newra és/vagy Nóli.
Nos igen, most van éppen a nagyon nagy megbeszélés, gondolom, ott még változnak a dolgok.
Ha a daltanulás marad abban az időben, ami most fehéren és üresen van a táblázatban, akkor a javaslataim a kreatív részleg beosztására:
10:00-12:00 - Nóli (harisnyavirág)
10:00-12:00 - Olosta (kreatív részleg)
12:00-14:00 - Olosta (bőrözés)
12:00-14:00 - Aranill (kreatív részleg)
14:00-16:00 - Newra (gyöngyfűzés)
14:00-16:00 - Eleniel (csillaglany) (kreatív részleg)
16:00-18:00 - Nóli, Newra, Olosta (kreatív részleg)
Ha a megbeszélésen úgy osszátok-szorozzátok a népet, hogy Nóli tud menni a daltanításhoz anélkül, hogy közben harisnyavirágzana, akkor vegyétek semmisnek ezt az izét, amit ide feljebb begépeltem!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Ben
- Nem elérhető
Elnézést, kicsit kötözködnék: ha jól tudom, én reggel 10-től 11-ig még teremfelügyelek (Gandalf, én jeleztem, lehet, h kimaradt), illetve Kincsővel megbeszéltük, hogy 12:00-14:00-ig vállalom a jegyszedést, így addig ő tud menni jegyeladni.Ankalimon írta: A beosztás frissítve.
www.tolkien.hu/lep2007/LEP2007beosztas01.xls
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ezért személyesen nálam lehet átvenni és visszaadni, akinek kell.
Meliannal már beszéltem, akinek kell még szóljon.
Gillz? Gandalf: más előadók?
Rózsa
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Kincső
- Nem elérhető
Tüdö/Daeadan írta: Nah szoval Remzymamától halottam díszőrségről o.O Ha oda lehet még jelentkezni akkor jelentkezek^^.
Egyelőre be vagy osztva déltől végig. Az őrség talán nem olyan megterhelő, hogy tartani kelljen az 5 órát... de ha lesz még ember, majd vki vált!
Lélit átosztottuk az infópulttól az MTT Shopba és a pénztárba, mert nem mindenki vállal pénzügyezést, Léli viszont tapasztalt ebben. (Sorry Csinczi, este megbeszéljük, de az infópultba - főleg ha mellette van a shop - valsz elég 2 ember egyszerre (Rózsa tapasztalata))
Küldöm Anczynak a megbuherált beosztást. Még kell ember:
- jegyet árulni
- MTT shopba
- infópultba
- gyerekrészlegbe több váltásnak
- bármi más, és tudunk csereberélni embert
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Tüdö/Daeadan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Leguanember
- Nem elérhető
Mesélhetnél Te is a gyerekeknek Feanort, hm?
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Tüdö/Daeadan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Leguanember
- Nem elérhető
LASSI, mappa, album darabszám megvan, felvéve a lyukasztó, kalapács, vonalzók, disznóbőr, farudak, minden dekorációs anyag (BSZ TOLKIEN! banner), WALKIE-TALKIE
Tünde listáját este kapom meg (fogadóhoz szükséges eszközök, gondolom tálcák, poharak, fazekak, a kis store-roomunk, meg ez-az Vasudvardról).
Telefonon elérhető vagyok 20/2547811 péntek 8:20-10:20 kivételével.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Eruntale/Hanna írta: ahogy kivettem, akkor én fél kettőig szabadgyök vagyok, be lehet oszatni valahova
eset mondjátok meg, mi lesz a sorsom, addig már nem leszek gépnél
STIP-STOP! Drága volt csapattárs !!
Gyere velem jegyet árusítani, vagy a TOLKIEN SHOP-ba könyvet árusítani!
Egész délelőttös elfoglaltság, CSAK NEKED, CSAK MOST, akciósan!
Najó, ha lesz elég jelentkező, elég 1-2 óra is
Előre is köszi Rózsa
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Olosta
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta:
Olosta írta: Szükségem lesz még egy kis kalapácsra is! Ha van az MTT-nek, akkor azt is hozd el Ádám a raktárból!
Ha nincs, akkor kérem szépen hozzon valaki! De szóljatok nekem péntek setig hogy lesz-e vagy sem!!!!!
Köszönöm!!!!!
Ankalimon: a kreatív részlegnél, amikor én a bőrözést csinálom, ott van velem elvileg Newra és Nóli, ha Nóli nem ér rá, akkor csak Newra.
van kiskalapács
vettem
emlékszel!!!
Öh.... emlékszem? Ja, tényleg!
Ádám: kis kalapács rendel!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
eset mondjátok meg, mi lesz a sorsom, addig már nem leszek gépnél
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
CorelDraw 11-ig fogadó képes vagyok.Ankalimon írta: Sirgon: kellene nyomtatni nagyméretű tünde címereket is mintaként. Coreldraw állományokat tudsz nyomtatni?
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Timona írta: Nálam még vannak olyanok akik 7 órát dolgoznak, ez akkor csökkenhet 5re, ha csak 2 ember felügyeli a társasokat... ha azt elégnek vélitek átírhatom a beosztást...
Inkább vonj be újabb embereket.
Kedves lelkes MTT tagok és szimpatizánsok: Nem kell ám megvárni, amíg valamelyik részlegvezető külön megkeres benneteket, hogy valamelyik programpontban vegyetek részt. Lehet jelentkezni öntevékenyen is...
Képzeljétek, még olyan programpontokra is lehet jelentkezni, ahol elvileg már meg van a létszám, mert ha több ember között oszlik meg a munka, akkor mindenkinek könnyebb.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.