Tolkien Születésnap 2007 szervezése
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Akinek tudtam előben is/telefonon is elskikitoztam, hogy SEGíTENÉK! Mi több, ide is bevéstem néhányszor. Hallottam kósza szösszeneteket, h itt meg ott kéne segítség, de persze konkrétat senki nem tud. Anno nagyon megígértem, h decebemberben gyakorlatilag bármikor be tudok segíteni bármiben. Azt is hozzátettem, hogy csak hetente egyszer tudok nethez férkőzni. Így természetesen lemaradtam mindenről, ki is maradtam és még szégyellem is magam, amiért Tatán én voltam a leghangosabban kardoskodó a LEP megtartása mellett és nagy esküket pakolgattam egymás hátára a szervezést illetően. De hozzátettem, h NINCS NETEM. Mondták, hogy majd szólnak, a telefonom nem kapcsoltam ki a számát meg mindig elérhetővé tettem. Mégis úgy alakult, h itt ülök és a tájékoztató plakáton feltűntetett infókon kívül sok másról nem tudnék eszmét cserélni. És tudom, hogy PatóPálosnak tűnik most kérdezősködni, de azért hátha. Mert szívesen segítek, még ha csak lóti-futi tüncként is. Kb guánónak érezném magam, ha csak úgy beesnék a LEPre és nézném, amint mindenki hajt, én meg csak állok, mint kukoricacső a szélviharban. Vissza is fogok olvasni, de most sajnos megint el kell hagynom majd a netet, de aztán este még tudok olvasni.
SUMMA: HA VOLNA MÉG VLMI, SZÓLJATOK!!! Tünc-őr, kreatívos, infós, büfés, arcfestős, elején-pakolós, vigyorgós, mindenes...AKÁRMI!!!
Privit ide lécci, vagy a telefonom még mindig 06-20-561-1526
(Remélem) köcönöm!
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
Léli írta:
gillz írta: lesz lehetőség a helyszínen nyomtatni? vagy van a közelben valahol valmi nyomtató/fénymásoló hely?
A LEPen korlátozott mennyiségben lehet majd nyomtatni hivatalos cuccokat, az biztos.
Ott lesz az MTT nyomtatója. Nem nagy példányszámban mindent tudunk nyomtatni.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRGandalf írta: Összehasonlításképpen:
A 2005-ös Marczibányi-teres LEP (Ünnep Völgyzugolyban) honlapját 2760-an nézték meg, illetve ennyien kattintottak rá egészen mostanáig.
A mostani LEP-ün honlapja ebben a pillanatban tart a 2873. kattintásnál.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Léli
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
gillz írta: lesz lehetőség a helyszínen nyomtatni? vagy van a közelben valahol valmi nyomtató/fénymásoló hely?
A LEPen korlátozott mennyiségben lehet majd nyomtatni hivatalos cuccokat, az biztos.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Leguanember
- Nem elérhető
Olosta SOS!!
Cipészár és lyukasztó vagy elkerülte a figyelmemet, vagy nincsen raktáron.
Zöld szigszalaggal sem találkoztam.
Viszont hogy jó hír is legyen, megvan a kalapács, még meleg.
TIMONA SOS!
Egy darab tűzőgép és egy darab vonalzó ütötte fel a fejét Nem tudom, mire kell, de azt hiszem nem elég.
Gyurmaragasztót se leltem, bár ki tudja. Ugyanígy nem vettem észre se hegyezőt, se radírt.
HANNA, ERY ÉS AKI MÉG A LELKEMRE KÖTÖTTE: Nem akadtam rá külön a nevezett köpenyre, az összes még raktárban lévő jelmezt és -töredéket elhoztam egy nagy dobozban, ott vannak, ahonnan a büdös jön.
200 szűz GYU-s poharunk van.
Végül egy elmeállapot-jelentés: Az agyam kicsapódott az agyhártyámra, és az orromon távozik. Nem is tudjátok elképzelni, micsoda megkönnyebbülés...
SZEMETESZSÁK KÉNE EGY RAHEDLI.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Kincső
- Nem elérhető
99%-ban végleges beosztás
Este megcsinálom emberekre lebontva, de ha nem kerülte el a figyelmemet valami, akkor senki nincs 5-6 óránál többet (de még a 6 órások is sikítsanak, hátha tudok valamit tenni*)!
Aki bármi hibát észlel, óhaj-sóhaja van, szóljon
*kivétel gyerekszekció, ott nem tudok mit csinálni
Ha még valaki úgy érzi, ő nagyon segítő szeretne lenni, azért ne tartsa vissza magát!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Inczy
- Nem elérhető
Engem is megmenthetnél vhogy Kincső, mert max szabad órám 2 ha lesz, és én este is konferálok, reggel meg pakolok... De azt MTT-ért bmit
Viszont ma reggel hőemelkedéssel ébredtem, szal imádkozzatok, h holnapra ne lázasodjak be totálisan, hangtalanul...
Kaszás Attila!!! Nem tudom milyen kapcsolatok révén, de írtó jó ötlet volt!! Más nem tud jönni helyette..?
Feel the sunshine
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Sil írta:
Déltől és 2-től mondta Ankalimon, de ezek elvileg csak rövid, max. tízperces magyarázatok. Szóval 12-13-ig akár maradhattam is volna, úgy néztem, délben épp van egy kis szünet az előadások közt. De ha nem kellek, majd besegítek valahol 12:10-13:00-ig (vagy megnézem az előadást civilben)...Gandalf írta: Én csak annyit "kavartam" még tegnap a beosztással, hogy mivel Silnek déltől kellett előadnia a címerekről, ezért Peredhilt raktam be 12-13-ig helyette.
MTT Shop megfelel?
Nemsoká lesz frissített beosztás, egészen alakul...
ESTÉRE (6-7) NEM FELLÉPŐK KÖZÜL BÜFÉST KERESÜNK!
- Gandalf
- Nem elérhető
A 2005-ös Marczibányi-teres LEP (Ünnep Völgyzugolyban) honlapját 2760-an nézték meg, illetve ennyien kattintottak rá egészen mostanáig.
A mostani LEP-ün honlapja ebben a pillanatban tart a 2873. kattintásnál.
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Gandalf írta: Ok, akkor én, mint a Nagyelőadós ismeretterjesztés főfelelőse, kijelentem, h. elég, ha az előadás alatt bent ülnek a teremőrök és akkor rendben van a dolog és nem kell variálni.
Nagyon helyes!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Déltől és 2-től mondta Ankalimon, de ezek elvileg csak rövid, max. tízperces magyarázatok. Szóval 12-13-ig akár maradhattam is volna, úgy néztem, délben épp van egy kis szünet az előadások közt. De ha nem kellek, majd besegítek valahol 12:10-13:00-ig (vagy megnézem az előadást civilben)...Gandalf írta: Én csak annyit "kavartam" még tegnap a beosztással, hogy mivel Silnek déltől kellett előadnia a címerekről, ezért Peredhilt raktam be 12-13-ig helyette.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Gandalf
- Nem elérhető
Projektorokat természetesen személyesen át tudom venni szombaton reggel 9 és 10 között valamikor. Két előadónak kell majd: Oisinnak 12-14-ig és Meliannak 16-17-ig. Esetleg Erynek még kellhet, de neki inkább táblára lenne szüksége. De egész nap ott lehetnek az előadóban, teremfelügyelők vigyáznak rájuk az életük árán is.
Tünde, laptopot is ekkor át tudod adni egész napra?
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta: No, re!
Én csak annyit "kavartam" még tegnap a beosztással, hogy mivel Silnek déltől kellett előadnia a címerekről, ezért Peredhilt raktam be 12-13-ig helyette.
De most megnéztem a lent belinkelt beosztást és látom, h. kavart valaki más is a dologgal Rohint átpakoltátok tőlem a shopba és Hannát raktátok a helyére, illetve visszaraktatok engem 14-16-ig. Hm.
Amennyiben a teremőr kivételesen bent is ülhet az előadáson az ajtó mellett, ezzel nem lesz gond, de Hannával azért szeretnénk meghallagatni egymás előadásait.
Ben, Rád akkor nem lesz szükség reggel 10-11-ig, felszabadulsz és mehetsz máshova! Panni, Te 15-től akkor szintén szabadgyök leszel!
Ezen kívül a Nyelvészeknél annyi változás történt, h. 15-16-ig és 18-19-ig Felagund is bekerült a Fordítói irodába!
Mivel előadás közben állítólag nincs mászkálás, azt hittem eleve bent ülnek a teremőrök (és jelzik az előadónak h. még 10 perc meg mittudomén), és csak szünetben vannak kint Pont ezért raktam át Hannát az MTTshopból. Téged nem én cseréltelek, ezt már így kaptam.
- Namarie
- Nem elérhető
Amúgy, ha épp szabad vagyok, akkor szívesen megyek, ahol épp szükség van emberre. (Ha lehet, az utolsó előadáson bent szeretnék lenni)
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Gandalf
- Nem elérhető
Rabyn: persze hogy lesznek, de a segítők még külön kis beosztás-papírkákat is kapnak kézhez.
- Panni
- Nem elérhető
Gandalf: a szabadgyök nálad mit jelent? Csakmert én 14:30, de inkább 15:00-tól tudok csak csinálni bármit is, előtte semmi képpen sem, mivel suliban leszek.
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gandalf
- Nem elérhető
Én csak annyit "kavartam" még tegnap a beosztással, hogy mivel Silnek déltől kellett előadnia a címerekről, ezért Peredhilt raktam be 12-13-ig helyette.
De most megnéztem a lent belinkelt beosztást és látom, h. kavart valaki más is a dologgal Rohint átpakoltátok tőlem a shopba és Hannát raktátok a helyére, illetve visszaraktatok engem 14-16-ig. Hm.
Amennyiben a teremőr kivételesen bent is ülhet az előadáson az ajtó mellett, ezzel nem lesz gond, de Hannával azért szeretnénk meghallagatni egymás előadásait.
Ben, Rád akkor nem lesz szükség reggel 10-11-ig, felszabadulsz és mehetsz máshova! Panni, Te 15-től akkor szintén szabadgyök leszel!
Ezen kívül a Nyelvészeknél annyi változás történt, h. 15-16-ig és 18-19-ig Felagund is bekerült a Fordítói irodába!
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
de
délelőttre néha beugrós jó lenne, amikor 10 percre lelépek óránként egy cigire meg levegőt venni(de majd elkapunk valakit)
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
www.tolkien.hu/lep2007/LEP2007beosztas_02.xls
Mindenki:
Alaposan átnézni!
Hiba esetén harangokat félreverni!
A színessel jelölt részekhez azonnal jelentkezni...
[size=9:1i6ppee6]Nem csak a színes kockákban hiányoznak emberek (mert még így is van aki 7-8 órát dolgozik a jelenlegi beosztás mellett), de ezeken a helyeken és időpontokban a minimális létszám sincs meg.[/size]
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Rayan írta: JA: bábozáshoz keresnék egy elszánt férfiút, aki impróban jó, és nem ijed meg a gyerekközönségtől.
Másik:
Kérlek benneteket, hogy akinek nincs feladata, vagy csak az esti műsorban szerepel, hogy ha ideje engedi, legyen szíves vállaljon egy-két óra munkát! Nem csak a rendezvény hatékonyságát segítitek ezzel, hanem a mi vállunkról is levesztek egy pici terhet. Természetesen nem kötelező, de arra számítsatok, hogy ha sok ember lesz és kevés munkaerő, a lézengő embereket be fogjuk osztani.
Engem tegnap befogtak bábozni:)
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Olosta
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Viszont! Olosta vezeti a kreatív részleget, de ha 3-4-ig mennél gyöngyötfűzni (Olosta Te mit szólsz ehhez?).....
Felőlem rendben van.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
icke írta: Üdvözletem!
Két kérdés.
1 Ott lesz a LEP-en az Elveszett Mesék Könyve I.? Úgy értem az MTT vagy valaki más hozza a magáét? Az előadásomhoz nagy szükségem lenne egy idézetre belőle.
2. Alyr, ha hozod a bokkenjeidet, kölcsönkérhetném az egyiket este a Fornosthoz?
icke
Nem terveztem vinni a bokeneket, de ha kell, viszem.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
icke írta: Üdvözletem!
Két kérdés.
1 Ott lesz a LEP-en az Elveszett Mesék Könyve I.? Úgy értem az MTT vagy valaki más hozza a magáét? Az előadásomhoz nagy szükségem lenne egy idézetre belőle.
2. Alyr, ha hozod a bokkenjeidet, kölcsönkérhetném az egyiket este a Fornosthoz?
icke
Lesz. Majd keress meg.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.