- Köszönetek: 1
Tolkien Születésnap 2007 szervezése
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Tatára még a Templom utcais kellett. (ha nem tévedne erre illetékes)Timona írta: Kérdés: áfás számla kérés céljára melyik MTT cím alkalmas mostanság???
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Timona
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Olosta
- Nem elérhető
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
- dorwinion
- Nem elérhető
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Gandalf
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
Rabyn írta: Szeretnék majd kérni egy digitális verzióját a plakáról.
Póktól
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Tünde
- Nem elérhető
Emeljétek a súlypontokat, nagyon fontos!!!
Csütörtökön 14.-én nagyfőnök Ankalimon minden plakátterjesztő emberkét vár az Oktogonnál lévő Burger Kingben 3 és 4 óra között.
Mivel rám lett bízva a reklámozása az ügynek és szívemen viselem a dolgot, ezért nagyon kérek mindenkit, hogy jelenjen meg, vegyen át plakátot és terjessze azt. Ankalimon kéri, hogy csengessétek meg, ha nincs pénzed visszahív, hogy mész-e.
Akinek nem jó az időpont, az este 8kor átveheti tőlem is a Blahán a szökőkútnál.
További időpontok: HNE alatt, utána az Oktogonnál este 8ig.
Vidékiek: azonnal írjatok Ankalimonnak címet sms-ben, elküldi elsőbbségi levélben.
Pénteken 15 órakor a Blahán még megtalálható vagyok,de telefonon vagy akárhogy szólj, hogy jössz és mennyi plakátot kérsz.
Gyertek, mert eddig mindenki hiányolta, most itt az alkalom, hogy tegyetek az ügyért valamit.
Én telefon: 20/454-0118
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Rabyn
- Nem elérhető
ha a héten nem lesz valami info akkor kit lőjünk le?
Egyébént nekem is van fontosabb dolgom tanulok ééés dolgozom is és mégis ha elvállaltam valamit megcsinálom...
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Tünde
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
[size=9:1eo0pbwl]Tavaly nem hagytuk az utolsó utáni pillanatra a reklámozást, egyszerűen ilyen-olyan okokból nem ment gyorsabban a folyamat. De rendszeresen tájékoztattalak Benneteket a pillanatnyi állásról. Idén ezt senki nem teszi meg. (Tavaly én csináltam a PR-t és Pók volt a főszervező, idén Póké a PR és Ankalimon a főszervező...)[/size]
- Olosta
- Nem elérhető
Gandalf írta: Belenéztem az archivált LEP 2006 topicba, hogy hogy álltunk tavaly ezen a napon. Hát hümm. A plakát és szórólap még akkor sem volt kész és mindenki ugyanígy panaszkodott, hogy nem lesz idő a reklámra. Annyival előrébb voltunk, h. volt helyszín, körülbelüli belépődíj-ár és kicsit konkrétabbak voltak a programok, valamint pár netes portálra kitettem már vmi előzetes figyelemfelhívást.
Attól, hogy minden évben utolsó(utáni) pillanatra hagyjuk a reklámozást még nem ez kéne, hogy legyen a követendő példa!
Jó, persze későn indult be a szervezés, ez tény, de ezzel nem lehet takarózni!
[size=9:2lgx8kgm](Vagy lehet, hogy csak nekem nem tetszik ez a hozzáállás? Jó tudom, mindenki elfoglalt, mindenkinek vannak fontosabb dolgai, amiért még akár fizetést is kap (munka), vagy a jövője függ tőle (tanulás), de én személy szerint úgy vagyok vele, hogy ha elvállalok valamit szeretem a lehető legjobban megcsinálni. Nem hiszem el, hogy akik fontosabb feladatokat csinálnak most nem tudnak kicsit többet tenni. Persze az is tény, hogy én még nem csináltam ilyet, nem tudhatom, hogy valójában mekkora munka van benne. A fölösleges pampogásomat meg egyszerűen el lehet kerülni: tájékoztatni kell a népet, hogy mi van, és mi mikorra várható pontosan.)[/size]
- Gandalf
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
Jáááj, Gandalf, sejted, hogy nem Neked szólt....... remélem, nem az intézmények akadékoskodnak...
- Gandalf
- Nem elérhető
?Phaedra/Namarie írta:
Gandalf írta:
Ez alapján bárki, de pont ezek az adatok hiányoznak...gillz írta: Kellenének a pontos adatok: hely, nyitás, belépő ár, hozzávetőleges program.
Ez alapján akár én is összeütök fél óra alatt valami plakátot..
Még mindig folynak állítólag a tárgyalások a helyszínről, de a hivatalos plakátot már elkezdték csinálni...
Reggel tíztől este tízig tart majd valószínűleg, de nem minden program lesz teljesen végig (pl. az ismeretterjesztő és nyelvész-szekció csak 10-től 18-ig lesz, ezt tudom, mert én felelek érte).
December 12-e van. Kevesebb, mint egy hónap múlva LEP. Tehát jussatok végre dűlőre!
Nem nekünk kell dűlőre jutnunk.
- Namarie
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Ez alapján bárki, de pont ezek az adatok hiányoznak...gillz írta: Kellenének a pontos adatok: hely, nyitás, belépő ár, hozzávetőleges program.
Még mindig folynak állítólag a tárgyalások a helyszínről, de a hivatalos plakátot már elkezdték csinálni...
Reggel tíztől este tízig tart majd valószínűleg, de nem minden program lesz teljesen végig (pl. az ismeretterjesztő és nyelvész-szekció csak 10-től 18-ig lesz, ezt tudom, mert én felelek érte).
December 12-e van. Kevesebb, mint egy hónap múlva LEP. Tehát jussatok végre dűlőre!
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Gandalf
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Illetve: a szerepjátékversenyt sürgősen meg kéne hirdetni, mert azt nem éri meg két héttel az esemény előtt kihirdetni persze ehhez már kéne koncepció legalább... lesz egyáltalán?
[/b]
need more brainz. yourz. now.
- Olosta
- Nem elérhető
Celebrom írta: Egyetértek, a fiatalabbak nem tudják csakúgy megszervezni az utat 1ik napról a másikra.A közülünk a vidékiek szerintem tudnának 1páran kisebb reklámot csinálni, ha tudnák az infókat.(nyúzzuk 1 picit Ancalimont !!)
Pontosan!
És ráadásul tudok jópár olyan emberkéről itten Szegedről, akiket érdekel a dolog, de én nem tudom őket egyenként felkeresni. Szóval na!
(És lehet, hogy naívságnak tűnik, vagy mittommi, de szerintem akkor is lehetne vidékről is aktivizlálni az érdeklődőket, ha tudnának a dolgokról. És meg lehet oldani a plakátozást is viszonylag olcsón, ha vannak emberek, akik ingyen tudnak fénymásolni - én pl. tudok, de velem marhára sokra mentek 200 km-ről, minden esetre, amit tudok megteszek a Dél-Alföld Tolkienesítése érdekében.)
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Leguanember
- Nem elérhető
Az első nagy megbeszélésen úgy terveztük, hogy a hirdetési kampány az ilyenkor kezdődik, egy hónappal előtte (hétfő van végül is), de intenzíven csak az utolsó két hétben, hogy ne sikkadjon el. Talán Tatából lehet következtetni, hogy (sajnos) már nem özönlenek Tolkien-rendezvényre az ország minden sarkából, neten erőteljes jelenlét lesz karácsony előtt közvetlenül.
Viszont pofás, de családias LEP-re van kilátás, tessék egyszerű hangulatteremtő ötleteken mélázni.
Jó lenne lassan egy trailer is, felvillantva a rendezvényen várható eseményeket, produkciókat. Főszervező úr? Szekciófelelős hölgyek és urak?
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Olosta
- Nem elérhető
Tudom, hogy későn kezdtünk el szervezkedni, de azért elég durva ahogy most állunk így 3 héttel a rendezvény előtt (legalább is, amit én látok belőle az nem sok).
Ha a közeljövőben lesz is plakát vagy valami szórólap, még kitehetem itt Szegeden, de mivel jövő héten kezdődik a vizsgaidőszak, nem hiszem, hogy sok emberhez el fog jutni (pláne, hogy ha mondjuk holnapre meg is csinálja valaki, akkor is csak jövő héten tudom kipakolni).
Gratulálok ehhez, igazán. Legközelebb is így kell csinálni. Csak aztán ne csodálkozzon senki, ha a megszokott 50-80 emberen kívül (akik gyakorlatilag a szervezők, és max. a járulékos részeik) nem lesz senki.
(Bocsánat a hangnemért, csak kétségbe ejt, hogy segíteni akarok, de nem tudok..... )
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.