Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Több
17 éve 10 hónapja #308052 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Timona írta: Kérdés: áfás számla kérés céljára melyik MTT cím alkalmas mostanság??? :roll:

Tatára még a Templom utcais kellett. (ha nem tévedne erre illetékes)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #308043 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Kérdés: áfás számla kérés céljára melyik MTT cím alkalmas mostanság??? :roll:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #308032 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Szeretnék kérni nyomtatható plakát verziót (lehetőleg olyat, ami fekete-fehér)!

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #308024 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Mivel senki sem jelentkezett nálam, hogy ma délután szeretne plakátokat átvenni, azokat Tündének fogom eljuttatni, nála lehet jelentkezni.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #308021 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Ki a LEP sajtósa? Esetleg te vagy, Gandalf? :wink:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307968 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Ma megszületett végre a szerződés: a Tolkien Születésnap 2007. helyszíne a Budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnázium (AKG)! Akik voltak az MTT közgyűlésén, már ismerik a helyet :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307967 Írta: Tünde

Rabyn írta: Szeretnék majd kérni egy digitális verzióját a plakáról.

Póktól

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307966 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Szeretnék majd kérni egy digitális verzióját a plakáról.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307951 Írta: Tünde
Kedveseim!!!

Emeljétek a súlypontokat, nagyon fontos!!!

Csütörtökön 14.-én nagyfőnök Ankalimon minden plakátterjesztő emberkét vár az Oktogonnál lévő Burger Kingben 3 és 4 óra között.
Mivel rám lett bízva a reklámozása az ügynek és szívemen viselem a dolgot, ezért nagyon kérek mindenkit, hogy jelenjen meg, vegyen át plakátot és terjessze azt. Ankalimon kéri, hogy csengessétek meg, ha nincs pénzed visszahív, hogy mész-e.
Akinek nem jó az időpont, az este 8kor átveheti tőlem is a Blahán a szökőkútnál.
További időpontok: HNE alatt, utána az Oktogonnál este 8ig.
Vidékiek: azonnal írjatok Ankalimonnak címet sms-ben, elküldi elsőbbségi levélben.
Pénteken 15 órakor a Blahán még megtalálható vagyok,de telefonon vagy akárhogy szólj, hogy jössz és mennyi plakátot kérsz.

Gyertek, mert eddig mindenki hiányolta, most itt az alkalom, hogy tegyetek az ügyért valamit.

Én telefon: 20/454-0118

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307934 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Csakhogy a cél a lehető legnagyobb közönség elérése.... 8)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307909 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Hát, maximum a közepes méretű rendezvényből lesz egy zárt körű, majdnem tisztán MTT-s rendezvény... :P :P

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307848 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Akkor semmin se lepődőm meg:P :twisted:

ha a héten nem lesz valami info akkor kit lőjünk le?

Egyébént nekem is van fontosabb dolgom tanulok ééés dolgozom is és mégis ha elvállaltam valamit megcsinálom...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307847 Írta: Tünde
Olosta nem csak téged zavar, engem is nagyon :( Az a helyzet, hogy tavaly azért könnyebb volt, ott voltak az átjárósok, úgyhogy én nem ajánlom hasonlítgatni a két dolgot. Meg a reklámozási lehetőségek is mások voltak, ha jól sejtem.

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307846 Írta: Gandalf
Teljesen igazad van a hozzáállást illetően, nekem se tetszik. :? Nem lesz így túl jó vége a dolognak.

[size=9:1eo0pbwl]Tavaly nem hagytuk az utolsó utáni pillanatra a reklámozást, egyszerűen ilyen-olyan okokból nem ment gyorsabban a folyamat. De rendszeresen tájékoztattalak Benneteket a pillanatnyi állásról. Idén ezt senki nem teszi meg. (Tavaly én csináltam a PR-t és Pók volt a főszervező, idén Póké a PR és Ankalimon a főszervező...)[/size]
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307843 Írta: Olosta

Gandalf írta: Belenéztem az archivált LEP 2006 topicba, hogy hogy álltunk tavaly ezen a napon. Hát hümm. A plakát és szórólap még akkor sem volt kész és mindenki ugyanígy panaszkodott, hogy nem lesz idő a reklámra. Annyival előrébb voltunk, h. volt helyszín, körülbelüli belépődíj-ár és kicsit konkrétabbak voltak a programok, valamint pár netes portálra kitettem már vmi előzetes figyelemfelhívást. :roll:

Attól, hogy minden évben utolsó(utáni) pillanatra hagyjuk a reklámozást még nem ez kéne, hogy legyen a követendő példa!
Jó, persze későn indult be a szervezés, ez tény, de ezzel nem lehet takarózni!
[size=9:2lgx8kgm](Vagy lehet, hogy csak nekem nem tetszik ez a hozzáállás? Jó tudom, mindenki elfoglalt, mindenkinek vannak fontosabb dolgai, amiért még akár fizetést is kap (munka), vagy a jövője függ tőle (tanulás), de én személy szerint úgy vagyok vele, hogy ha elvállalok valamit szeretem a lehető legjobban megcsinálni. Nem hiszem el, hogy akik fontosabb feladatokat csinálnak most nem tudnak kicsit többet tenni. Persze az is tény, hogy én még nem csináltam ilyet, nem tudhatom, hogy valójában mekkora munka van benne. A fölösleges pampogásomat meg egyszerűen el lehet kerülni: tájékoztatni kell a népet, hogy mi van, és mi mikorra várható pontosan.)[/size]

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307810 Írta: Gandalf
Belenéztem az archivált LEP 2006 topicba, hogy hogy álltunk tavaly ezen a napon. Hát hümm. A plakát és szórólap még akkor sem volt kész és mindenki ugyanígy panaszkodott, hogy nem lesz idő a reklámra. Annyival előrébb voltunk, h. volt helyszín, körülbelüli belépődíj-ár és kicsit konkrétabbak voltak a programok, valamint pár netes portálra kitettem már vmi előzetes figyelemfelhívást. :roll:
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307785 Írta: Tünde
Lehetne valamit tudni a következő megbeszélésről? Merthogy én este 8ig dolgozom mindennap és nem egyszerű eljöjjek? Kértem már mindenhol, ha valami van, egy héttel hamarabb kéne tudjam... :roll:

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307755 Írta: Namarie
Off:

Jáááj, Gandalf, sejted, hogy nem Neked szólt....... remélem, nem az intézmények akadékoskodnak...

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307753 Írta: Gandalf

Phaedra/Namarie írta:

Gandalf írta:

gillz írta: Kellenének a pontos adatok: hely, nyitás, belépő ár, hozzávetőleges program.
Ez alapján akár én is összeütök fél óra alatt valami plakátot..

Ez alapján bárki, de pont ezek az adatok hiányoznak...

Még mindig folynak állítólag a tárgyalások a helyszínről, de a hivatalos plakátot már elkezdték csinálni... :roll:

Reggel tíztől este tízig tart majd valószínűleg, de nem minden program lesz teljesen végig (pl. az ismeretterjesztő és nyelvész-szekció csak 10-től 18-ig lesz, ezt tudom, mert én felelek érte).

December 12-e van. Kevesebb, mint egy hónap múlva LEP. Tehát jussatok végre dűlőre!

?

Nem nekünk kell dűlőre jutnunk.
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307752 Írta: Namarie

Gandalf írta:

gillz írta: Kellenének a pontos adatok: hely, nyitás, belépő ár, hozzávetőleges program.

Még mindig folynak állítólag a tárgyalások a helyszínről, de a hivatalos plakátot már elkezdték csinálni... :roll:

Reggel tíztől este tízig tart majd valószínűleg, de nem minden program lesz teljesen végig (pl. az ismeretterjesztő és nyelvész-szekció csak 10-től 18-ig lesz, ezt tudom, mert én felelek érte).

December 12-e van. Kevesebb, mint egy hónap múlva LEP. Tehát jussatok végre dűlőre!

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307751 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Gyerek, kreatív, és társas részleg is csak 6ig lesz, 10től. A pontos programoról csak akkor fogok tudni nyilatkozni, ha majd tudom mennyit költhetek alapanyagra...

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307685 Írta: Gandalf

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307682 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Kellenének a pontos adatok: hely, nyitás, belépő ár, hozzávetőleges program.

Illetve: a szerepjátékversenyt sürgősen meg kéne hirdetni, mert azt nem éri meg két héttel az esemény előtt kihirdetni :P persze ehhez már kéne koncepció legalább... lesz egyáltalán?

[/b]

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307667 Írta: Olosta

Celebrom írta: Egyetértek, a fiatalabbak nem tudják csakúgy megszervezni az utat 1ik napról a másikra.A közülünk a vidékiek szerintem tudnának 1páran kisebb reklámot csinálni, ha tudnák az infókat.(nyúzzuk 1 picit Ancalimont :) !!)

Pontosan!

És ráadásul tudok jópár olyan emberkéről itten Szegedről, akiket érdekel a dolog, de én nem tudom őket egyenként felkeresni. Szóval na!
(És lehet, hogy naívságnak tűnik, vagy mittommi, de szerintem akkor is lehetne vidékről is aktivizlálni az érdeklődőket, ha tudnának a dolgokról. És meg lehet oldani a plakátozást is viszonylag olcsón, ha vannak emberek, akik ingyen tudnak fénymásolni - én pl. tudok, de velem marhára sokra mentek 200 km-ről, minden esetre, amit tudok megteszek a Dél-Alföld Tolkienesítése érdekében.)

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307649 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Egyetértek, a fiatalabbak nem tudják csakúgy megszervezni az utat 1ik napról a másikra.A közülünk a vidékiek szerintem tudnának 1páran kisebb reklámot csinálni, ha tudnák az infókat.(nyúzzuk 1 picit Ancalimont :) !!)

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307645 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Itt vidéken viszont éppen arra lenne szükség, hogy már előbben tudomást szerezzenek az emberek róla, akár LEP, akár levelező verseny, akár irodalmi pályázat...

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307639 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Sziasztok!

Az első nagy megbeszélésen úgy terveztük, hogy a hirdetési kampány az ilyenkor kezdődik, egy hónappal előtte (hétfő van végül is), de intenzíven csak az utolsó két hétben, hogy ne sikkadjon el. Talán Tatából lehet következtetni, hogy (sajnos) már nem özönlenek Tolkien-rendezvényre az ország minden sarkából, neten erőteljes jelenlét lesz karácsony előtt közvetlenül.

Viszont pofás, de családias LEP-re van kilátás, tessék egyszerű hangulatteremtő ötleteken mélázni.

Jó lenne lassan egy trailer is, felvillantva a rendezvényen várható eseményeket, produkciókat. Főszervező úr? Szekciófelelős hölgyek és urak?

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307564 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Akkor jövőhéten meg azután nagy osztást kéne csinálni, esetleg szorólapozást is! (esetleg jelmezes sorólapozást) Úgyis 1 csomó helyen iN karácsonyi ösznépi progik vannak, ott elég jó lehetne, m tmvsz hogy sok a fiatal és a gyerkőc!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307548 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Felhívtuk Ankalimont (pontosabban Tünde felhívta a kérésemre) és az van, hogy a helyszín még mindig tárgyalás alatt van, de hétvégére már elvileg mennek a plakátok.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #307542 Írta: Olosta
Egyre jobban úgy néz ki a dolog, hogy délről (legalább is Szeged felől) csak én fogok menni, mivel plakát hiányában marhára nem fognak tudni a rendezvényről az emberek. Én meg nem fogok odamenni egyenként az utcán a népekhez, hogy lesz LEP. Főleg, hogy még nincsenek pontos információk a helyszínt illetően. :roll:
Tudom, hogy későn kezdtünk el szervezkedni, de azért elég durva ahogy most állunk így 3 héttel a rendezvény előtt (legalább is, amit én látok belőle az nem sok).
Ha a közeljövőben lesz is plakát vagy valami szórólap, még kitehetem itt Szegeden, de mivel jövő héten kezdődik a vizsgaidőszak, nem hiszem, hogy sok emberhez el fog jutni (pláne, hogy ha mondjuk holnapre meg is csinálja valaki, akkor is csak jövő héten tudom kipakolni).
Gratulálok ehhez, igazán. Legközelebb is így kell csinálni. Csak aztán ne csodálkozzon senki, ha a megszokott 50-80 emberen kívül (akik gyakorlatilag a szervezők, és max. a járulékos részeik) nem lesz senki.
(Bocsánat a hangnemért, csak kétségbe ejt, hogy segíteni akarok, de nem tudok..... :( )

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.503 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére