Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Több
18 éve 1 hónapja #306698 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Még valami: eddig unézki Inczyé észak-magyarország (legalábbis 1 része), és Olostáé dél.Tessék jelentkezni és szerveződni!
Kérdés: lesz még valamilyen reklám (plakát, szórólap) az irodalmi pályázat felhívásán kívűl a LEP-ről?
Amúgy a pályázatot megpróbálom énis kirakni itt-ott az egyetemen.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306696 Írta: Celebrom
Szerintem aki nemigen nézegeti ezt az oldalt nemis tud igazán a LEP-ről, de az emilkémet megadhatjuk, h nálam lehet érdeklődni, h honnét kik jönnek,.Majd az időpontot + az útvonalat még egyeztettjük, h csatlakozni is lehessen!
Az ímélcííímem: (aki még nem tudja :) ) QUENDI@freemail.hu .
Ja és másért is lehet ptivit írni 8) !
Inczy te szobi vagy?

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306629 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Inczy írta: De sztem már alapból meg kéne adni a kiírásban találkozási pontokat. Mi van azokkal pl, akiknek nincs netelérésük? Vagy olyan ember már nem létezik, és régimódi vagyok...? :wink:

Öööö, bocsi, hogy belevau, az irodalmi pályázatra gondolsz? :) Szerintem csakmeg tudják oldani könyvtárban/suliban, az talán nem hatalmas probléma. :)

Jelentem kiraktam itten, Monoron a JAG könyvtárába/folyosóra, örültek neki, plusz szóltam irodalomtanárnőnek, hogy terjessze, szinté örült neki. :D Továbbá adtam egy-egy példányt a városi könyvtár felnőtt- meg gyerekrészlegének. :) Meg vsz a Nemzetőr Általános Iskolába (volt sulim) is ki lesz rakva.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306625 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Vácon ki tudom tenni pár helyre, azt intézem én. De csak a jövő héten jutok el odáig.

Celebrom, akkor neked megy privi. 8)
De sztem már alapból meg kéne adni a kiírásban találkozási pontokat. Mi van azokkal pl, akiknek nincs netelérésük? Vagy olyan ember már nem létezik, és régimódi vagyok...? :wink:
Szal sztem repüljön a sültgalamb a szájukba, ne kelljen még maileket is írkálniuk, ha nem muszáj. De persze részletes infokért megadhatjuk a te mailcímedet. :wink:
Hm? 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306603 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Ádám, ha az ADIM által kreált társasokra gondolsz, akkor azokat én raktam balra, le :D
Szóval bújócskáztak a könyvek és ők nyertek, így már értem :mrgreen:
A bábszínház úgy emléxem gillzhez tartozik, de lehet, hogy az emlékezetem csal :roll:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306600 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Timona, megvannak a társasjátékok, legalábbis egy részük biztosan, a raktárban, balra lent. S mint kiderült, a könyvek is ott röhögtek rajtunk fentről, kiválóan álcázott rejtekhelyükről :-)
Te felelsz a bábszínházért is, mint gyerekprogram? Én koordinálom.

Továbbá voltak, akik lelkesedtek bábozás irányában, várom őket priviben!
Emlékszem Mionira és Rayanra pl. Számítok a kipróbált bajtársakra is, ha bokros helyszíni teendőik engedik, vagy hogy kell ezt mondani.

Lesz a két régi sztori (Túrin és Berenék), valamint A harcos királyleány. Az egyikből ismétlés este, esetleg lehet szaftosabban.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306561 Írta: Timona
Még mindíg várok lelkes jelentkezőket, gyerek-, kreatívrészleghez és GYU társas meg egyéb játékok felügyeletéhez!!!

Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306549 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Én megpróbáltam kirakni a sulimba, de nem engedték kirakni, mert nincs zenei vonatkozása. :P De még próbálkozom Győrben. :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306546 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Na, kérem szépen!

Ulmó átírta a dátumokat. Mostmár a helyes van a neten. Úgyhogy most már nem kell átirogatni őket ;) :)

Köszi, hogy szóltatok, és köszi annak is, aki kiteszi valahova a plakátot :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306478 Írta: Ben

icke írta: Üdvözletem!

Csak, hogy ne maradjon félreértés. Ben, ha 2007. január 6-án át akarják adni a díjakat, akkor nem árt, ha tényleg 2006. decemberében van határidő meg eredmény, ergo azt a 2006-ot ne írd át...

icke

Igen, tudom. :roll: Csak tegnap este esztelenül mindet átírtam. :? Kijavítottam.

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306476 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Üdvözletem!

Csak, hogy ne maradjon félreértés. Ben, ha 2007. január 6-án át akarják adni a díjakat, akkor nem árt, ha tényleg 2006. decemberében van határidő meg eredmény, ergo azt a 2006-ot ne írd át...

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja - 18 éve 1 hónapja #306475 Írta: Ben

Léli írta: Aki pedig kirakja valahova, az légyszi ellenőrizze, hogy melyik dátummal nyomtatta ki... és másnem, kézzel át lehet írni.

Köszi :)

Basszuskulcs. Én átírtam szépen 2007-re, meg asszem nagyjából mindenhol, ahol 2006-ot láttam... Szerencsére még nincs kirakva sehova, holnap úranyomatom Anyával... :twisted: :oops: :D

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306439 Írta: Léli
Kössz, hog szóltatok. Mentségemre legyen mondva, annyira beteg voltam, hogy még mindig nem emlékszem, miket beszélgettem aznap... :oops:

Ben Kenobi írta: Nem kukacoskodni akarok, de a végén a keltezés is el lett írva. :)

A kiválasztottakat és díjazottakat 2006. december. 29.-ig értesítjük.

helyett

A kiválasztottakat és díjazottakat 2007. december 29-ig értesítjük.

Én most megnéztem, és ott 2006. szerepel. Ami a jó dátum. De a LEP időpontja télleg rossz. Máris írok Ulmónak.

Aki pedig kirakja valahova, az légyszi ellenőrizze, hogy melyik dátummal nyomtatta ki... és másnem, kézzel át lehet írni.

Köszi :)

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306431 Írta: Celebrom
Ok!vagy mondjuk az én ÍÍÍmélcímem és ha vki akarna jönni mondjuk iszapszentmotorosról , annak megirom h hova mehetne a legközelebbi találkozási ponthoz.
Szóval vidékiek jelezni h ki ,mikor, honnan!

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306427 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Celebrom írta: Rendben, elkezdem feljegyezni, h ki honnan jön és mit érintve.Inkább priviben küldjétek el az infókat.Később azt is egyeztetjük ,h ki mikor .Már csak az kérdés, h ezt honnan tudják meg azok akik nem annyira nézegetik a fórumot.
Esteleg ha már szerveződik vmi, akkor néha kiírom összegezve h ide és oda lehet menni ,és ehhez v ahhoz azoknak akik innét v onnét szeretnének jönni.
Hűűű ez elég gány mondat lett, de most ennyire tellik :-) .

Szvsz az is lehetne, h eleve a rendezvény kiírásában szerepel. Ahhoz kellenek fixált találkozási időpontok, ahol biztos lesz ember. Meg mondjuk egy jelentkezési ímélcím, h aki pl. Szegedről jönne, az írjon oda, aki Kecskemétről, az a másiknak, stb.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306423 Írta: Celebrom
Rendben, elkezdem feljegyezni, h ki honnan jön és mit érintve.Inkább priviben küldjétek el az infókat.Később azt is egyeztetjük ,h ki mikor .Már csak az kérdés, h ezt honnan tudják meg azok akik nem annyira nézegetik a fórumot.
Esteleg ha már szerveződik vmi, akkor néha kiírom összegezve h ide és oda lehet menni ,és ehhez v ahhoz azoknak akik innét v onnét szeretnének jönni.
Hűűű ez elég gány mondat lett, de most ennyire tellik :-) .

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja - 18 éve 1 hónapja #306412 Írta: Ben
Nem kukacoskodni akarok, de a végén a keltezés is el lett írva. :)

A kiválasztottakat és díjazottakat 2006. december. 29.-ig értesítjük.

helyett

A kiválasztottakat és díjazottakat 2006. december 29-ig értesítjük.

Sőt, a dátumok végig el vannak írva.

[size=9:3p63oekt](Kijavíthatnám gépen, de Anyám rámpirított, hogy attól a fent levő még nem lesz jó. Úgyhogy beszó'tam. :D =)[/size]

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306401 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Egy a nagyon ciki benne: 2007. január 6-án lesz a legközelebbi LEP, mivel 2006. hasonló időpontja már elmúlt, és 115. születési évforduló lesz (1892-ben született, illetve 2003-ban volt a 111. évforduló, mint tudjuk). :roll: :idea:

A Főnixnek pedig nincs saját helyisége, a Gutenberg Művházban működik, oda szórólapot biztosan ki tudok tenni, a plakátnak nem hiszem, h. örülnének (értsd: leszednék, ha kérdés nélkül teszem ki, megkérdezni meg nem tudom kitől).

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306390 Írta: Léli
Tisztelt mindenki!

Mint láthatjátok, Ulmo volt olyan kedves, és kirakta a Főoldalra az Irodalmi pályázat linkjét, szövegét, felhívását, miegyébjét (köszi ;) ).

Így megkérek szépen mindenkit, hogy aki tudja, nyomtassa ki, és tegye ki az iskolájában/ifjúsági házban/könyvtárban/miegyéb helyen, ahol van értelme.
Gondolok itt olyan helyekre, mint:
ELTE (minden szakjára kikerülhet)
Dunakeszi Radnóti Gimi (Ery? :wink: )
Pécsi Egyetem
Tata
Győr
Miskolc
Baja
Vác
esetleg meg lehetne kérdezni a Főnix tanodát, h ott ki lehet-e tenni.
Minden létező gimnázium Bp-n és az ország egyéb helyein.

Ha pedig valakinek nem akarják engedélyezni, hogy az adott helyen kitegye a plakátot, akkor kérdezze meg az e-mail címüket és írjon nekem privit, hogy meggyőzhessem őket én emilben :)

És még egy fontos dolog! Kérem szépen, aki valahol kitette, akkor utána írjon nekem róla egy emilt, hogy tudjam, hol van már.

Köszönöm mindenkinek a segítségét, tényleg szükség van rá!

(Vidékiek: itt az alkalom, hogy tegyetek a LEP szervezéséért, mert most elsősorban rátok van szükség)

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306378 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Olosta (Aelalin) írta: Szeged-Budapest vasútvonal mentén jöhet bárki velem. Én konkrétan valószínűleg Kiskunfélegyházáról fogok menni.

És legyen még sok ilyen lelkes ember!

Budagyöngye környékéről Moszkva tér érintésével bárkit szívesen... ... :roll: :lol: ilyesmire gondoltál?

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306357 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Gandalf írta: Szerintem nem publikus, egyébként meg privi ment. :wink:

Köszönöm, bocsánat, nem tudtam, mea culpa :upsz:

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306355 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Snuffles írta: lehet tudni, hogy melyik négy gimnázium forog szóban, mint leendő helyszín? sajnos tudnom kéne legalább ezeket, hogy tudjam, mit tudnék segíteni a szervezésben, és főleg, hogy egyáltalán ott tudok lenni. :/

Szerintem nem publikus, egyébként meg privi ment. :wink:
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306350 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
lehet tudni, hogy melyik négy gimnázium forog szóban, mint leendő helyszín? sajnos tudnom kéne legalább ezeket, hogy tudjam, mit tudnék segíteni a szervezésben, és főleg, hogy egyáltalán ott tudok lenni. :/

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306336 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Szeged-Budapest vasútvonal mentén jöhet bárki velem. Én konkrétan valószínűleg Kiskunfélegyházáról fogok menni.

És legyen még sok ilyen lelkes ember!

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306295 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Celebrom, sztem jó ötlet! 8)
Én vállalom a Dunakanyart, és környékét. 8) Szal ez jelenti kb Szobtól az Ipolymentén át Balassagyarmatig és Nógrád megye nyugati részét is.
A központ Vác lehetne. :wink: Tömegközlekedési csomópont, meg a világ közepe. :D

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306238 Írta: Celebrom
Tatán volt 1 felvetésem arról, h hogyan csökkentsük azok számát akik csak azért nem jönnek vidékről, mert hogy egyedül, + senkit se ismerek "+ a stb".
Szóval iN vidéki csoportos jövéseket lehetne szervezni, és ha van rá igény én szívesen megpróbálom.
A lényeg, hogy ha lennének vkik mondjuk 1 megyéből akik bíztos jönnek LEP-re , akkor őhozzájuk csatlakozhatnának a félénkebb emberecskék akik szintén abban a megyében laknak csak nem tudnak a többiekről.
Tehát ha van rá igény akkor akkor az iN embereket szedném össze és hirdetném meg, h hozzájuk mikor, hol lehet csatlakozni másoknak.
Ha kell és van rá igény akkor a különböző bp-i tömegközlekedési állomásokról lehetne a LEP helyszínére vezetőket bíztosítani azok számára akik nem tudnának , v csak nehezen odatalálni (m ez is lehet szerintem 1 indoka az elnemjövésnek).Persze néhány segítőre is szükségem lenne erre a célra.
Tehát?

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306022 Írta: Ben

Melyanna írta: Ben, egyelőre nincs több információ...

Hálás köszönetem! *fejethajt* :)

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #306021 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Ben Kenobi írta: A helyszínről lehet már tudni valamit?

Gandalf írta: Tudnivalók: a LEP 2007. január 6-án, szombaton lesz reggel 10-től este 10-ig egy budapesti gimnáziumban (négy jelölt van, még nem dőlt el véglegesen, melyik ajánlatot fogadjuk el).

Ben, egyelőre nincs több információ...

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #305992 Írta: Ben
A helyszínről lehet már tudni valamit, vagy csak én vagyok olyan borzasztó figyelmetlen, hogy nem hallottam róla? :roll: :oops: (ha utóbbi, akkor elnézést)

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #305892 Írta: Timona

Artemisz (Erenya) írta: Mint kettővel lentebb írtam vala: rendelkezz velem ;)

Nekem elsősorban olyan eberkék kellenének akik a nap nagy részét ott tudják tölteni egy helyben ;) de mindenképp ok, számítok rád, mint csereember ;)

Fodor Ákos
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.520 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére