Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Több
17 éve 11 hónapja #304941 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Gandalf írta: Tudnivalók: a LEP 2007. január 6-án, szombaton lesz reggel 10-től...

Ettől féltem :crap:
Nekem aznap szigorlatom van, jó esetben déltől, de inkább kora délutántól tudok a rendelkezésetekre állni.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304937 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Majd a hétfői megbeszélésről egy összefoglaló felkerül ide? Sorry, nem tudtam menni.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304934 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Ankalimon írta: ...- Rózsa (árusítás)...

Na ha már ismételten ilyen tényként hangzanak el a feladatkörök, előbb tán kérdezzétek meg éccsanyámat, nehogy későn jöjjetek rá, h. gazda nélkül csináljatok számadást. (Én nem szeretnék közvetítgető lenni.) :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304933 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Tudnivalók: a LEP 2007. január 6-án, szombaton lesz reggel 10-től este 10-ig egy budapesti gimnáziumban (négy jelölt van, még nem dőlt el véglegesen, melyik ajánlatot fogadjuk el). Közepes méretű lesz, úgy 500 fős max. (ideális esetben 300 látogató). Mit mondjak még? A feladatkörök Ankalimon hozzászólásában ismertetve vannak már.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304910 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Kedves lelkes csápolók, potenciális segítők itt a lehetőség, hogy fontos pozíciót szerezzetek magatoknak aLEPen ;)
Magam részéről a gyerek/családitársasjáték részleghez várom a jelentkezéseteket ( timona@tolkien.hu ), az alábbi pozíciókba:
- kreatív részleg
- gyerek részleg
- orkos játékhoz kardhajtogató, lufiból (ez egy izgalmas dolog, aprócska betanítását igényel, de bárki képes rá ;) )
- társasjáték részleghez felügyelő személyzet (ide szükségeltetne a GYUs társas ismerete, de ezt LEP előtt eljuttatom az illetőnek, szintén nem bonyolult)

A jelentkezők számától függően készülni fog egy beosztás, hogy senki se legyen 8 órán át vagy tovább egy helyre szögezve.

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304666 Írta: Kincső
[size=9:3hl0if31]Hétfőn nem tudok menni. (Gillz: privi ment.)[/size]

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304663 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Az első LEP megbeszélésre az előzőekben jelzetteknek megfelelően november 13-án, 18.30-tól kerül sor a Zöld Macska Diákpincében (Budapest IX., Üllői út 95.).

Tájékoztatlak benneteket a helyszínkeresés állásáról (nem állunk rosszul), és alapjaiban átbeszéljük a programot, és igyekszünk véglegesíteni a szervezői csapat tagjait és véglegesen szétosztani a feladatokat.

A mostani megbeszélésre elsősorban azokat várom, akik az előzetes szervezőmunkában vállaltak (vagy akarnak vállalni feladatot), de természetesen mindenki más, segítő, ötletelő lelkes ember is jöhet.
Akiknek mindenképpen ott kellene lenni:
- Gillz (főszervező - előadóművészeti produkciók koordinátora)
- Gandalf (főszervező - ismeretterjesztő és tudományos programok koordinátora)
- Gumipók (sajtó és propaganda)
- Brandir (Hobbit-fogadó)
- Timona (családi kreatív programok)
- Léli (irodalmi pályázat)
- Esgal (szerepjáték verseny)
- Mogy (logisztikai ügyek)
- Aeglos (helyszíni lebonyolítás)
- Rózsa (árusítás)

A színpadi produkciókat Gillz koordinálja, de itt az egyes programpontoknak külön felelőse van, akiknek szintén jó lenne, ha el tudnának jönni:
- Milendória (tánc)
- Kincső (dráma)
- Ádám (bábszínház)
- Márk (trailer videok)

Amihez még keresünk koordinátorokat:
- A Kórus/dalárda programok (egyrészt az előzetes betanulás, próbák vezetése, másrészt a helyszínen várható daltanulás, és közös éneklés)
- Szinkron paródia verseny (a tatai Gollam hangutánzó kibővített, technikával megtámogatott, szinkron-színész meghívásával turbozótt változata)
- Humoros elődás (valamelyik táboros humoros darab bemutatása, elsődleges javaslat: Lúthien és Beren árnyjáték)

Vállalkozó szellemű közreműködőket keresünk még a trailer videókhoz (Márk leginkább a technikai ügyeket és a korrdinációt viszi, de kellene egy forgatókönyv író/rendező is), illetve a tábori humoros előadást bemutatásához mindenképpen kellene, hogy jelentkezzenek az eredeti alkotók (forgatókönyvíró, rendező, stb...)

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304491 Írta: Anyatünde
Anyatünde válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
A LEP 2007 szavazás már lezárva, ide illik legjobban de kicsit mégis off, bocs!
Nagycsaládos-kisgyerekes programokról írt a másik topikban Brandir pl. Remek! Tolkien-kedvelő kisgyerekes szülőknek egy eféle rendezvény másképp esélytelen (lehet).
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304487 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Marczibányi téri művházhoz nekem sok kapcsolatom van, szívesen beszélek velük, hátha arik és még kedvezménynek is nekünk ha szépen nézek rájuk :P
(Jelzem, tavaly érdeklődtek is tőlem, hogy "idén nem jönnek a Tolkienesek?" Vagyis akkro nekiknem volt bajuk velünk :) )
Nah, érdeklődjek?

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304485 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Marczibányi téri művház? Kapcsolat már megvolt, talán alkalmas is lenne...

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304447 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Helyszín kerestetik!

Ezúton szeretnénk minden segítő szándékú fórumozót felkérni, hogy amennyiben tudsz olyan oktatási intézményről, mely:
- frekventált helyen található, vagy tömegközlekedéssel jól (a belvárosból is fél órán belül) megközelíthető
- rendelkezik legalább 10 tanteremmel
- rendelkezik egy nagy ebédlővel vagy nagyteremmel (elfér benne ülve is 100 ember), ami nem tornaterem
- rendelkezik egy viszonylag nagyobb aulával
- esetleg rendelkezik színpaddal (opcionális)
- nem túlságosan nagy épület
- alkalmas a 2007-es LEP helyszínének
írd meg az iskola nevét és címét.

Amennyiben ismersz egy:
- frekventált helyen található
- több kisebb teremmel is rendelkező kultúrházat vagy művelődési házat
azt is írd be.

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304445 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Nálam összes Bp-i művház cím megvan. Mint tudjuk. Ki akar telefonálni? Én nem. Listát küldöm ha kell.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304415 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
A Corvint elfelejtettük egy életre szerintem.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304404 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

mogy írta: Népek!
minden szép és jó, hogy ennyi a lelkes ember, de most jól jönne egy kis konkrét segítség. Aki ismer, látott, jelen volt már olyan helyen, ami megfelelne a LEP kritériumainak, ne fojtsa magába az információt!
Várunk minden ötletet, iskolákról, művházakról.
A feltételek: legyen 4-5 terem, ebből az egyik egy színpados terem, kb 200-300 fős befogadóképességgel (ez ugye nem kell egész nap), illetve elférjen a helyszínen kb 400fő (a várható létszám minimum 500fő hullámokban)
Aki tud ilyet, sikítson! Belvárosi kerületek előnyben!

Ez csak egy kérdés, de esetleg a Corvinnal nem tudnánk újra leszervezni a helyszín biztosítását, mint a 111. Tolkien szülinapon? Ott ugye van színpad dögivel, és szerintem bőven elférne az az 500 fő...

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304396 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Régi táborozók!

el tudnátok nekem küldeni jónak tartott, humoros és nem túl belterjes tábori csapatelőadások szövegeit? :D
Illetve ugyanitt keresek igazoltan humoros, drámai érzékkel rendelkező embert, aki szívesen segítene humoros darab összeírásában meglévő anyagok alapján.
Jelige: "Gyógyító a levele?"

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304387 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Népek!
minden szép és jó, hogy ennyi a lelkes ember, de most jól jönne egy kis konkrét segítség. Aki ismer, látott, jelen volt már olyan helyen, ami megfelelne a LEP kritériumainak, ne fojtsa magába az információt!
Várunk minden ötletet, iskolákról, művházakról.
A feltételek: legyen 4-5 terem, ebből az egyik egy színpados terem, kb 200-300 fős befogadóképességgel (ez ugye nem kell egész nap), illetve elférjen a helyszínen kb 400fő (a várható létszám minimum 500fő hullámokban)
Aki tud ilyet, sikítson! Belvárosi kerületek előnyben!

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304377 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Hoh, nagy örömömre és izgalmamra fel lett vetve, hogy a zenéim közül elő lehetne adni egy-kettőt a LEP-en, a probléma, hogy kellenének zenész emberek, akik segítenének ebben...
Örömmel fogadok mindenféle vonós emberkéket (cselló, hegedű, nagybögő, brácsa, [size=9:1mci4db2]neadjisten egy fiddle-ös ember idevetődik meg pláne[/size])
hárfajátékosnak rém örülnék (kelta hárfa előnyben, márcsak mobilitás szempontjából is),
egy, vagy esetleg két fuvolista is nagyon jó lenne, ha meg piccolón játszik valaki, hát az is fantasztikus lenne
és nem vetnék meg klarinétost és/vagy fagottjátékost sem,
meg egy basszusgitáros,
egy vibrafonon, vagy marimbafonon, vagy bármilyen más chromofon hangszeren játszó ember is jó lenne (csőharang előnyben)
és végül egy nálamnál *kicsit* jobb zongorista sem ártana
(Ezzel kapcsolatban: lesz zongora, vagy pianínó? Mert anélkül a helyzet nem túl rózsás...)
klasszikus gitárjátékot tanult emberek, és klasszikus (lehetőleg tenor, vagy alt) szaxofonon játszóak is elkelnének :) Igaz, nem használtam egyik darabban sem ezeket a hangszereket, de hasznosítani tudnám... :) Főleg a gitárt esetlegesen hárfa helyett

Szóval, ha bárki aki a fenti hangszerek egyikén játszik, és kedvet érez ahhoz, hogy a LEP-en játszon valamit a zenéim közül, (amik, bár kissé szinti hangzással, de meghallgathatóak/letölthetőek a enya.tricon.hu/karsa/karsa.asx playlisttel (letöltendő) / enya.tricon.hu/karsa/index.php oldalról), és hajlandó lenne egy-két alkalommal összejönni gyakorolni, az jelentkezzen, nagyon örömmel fogadok mindenkit...

Jó lenne, ha minél előbb jelezni tudná, aki hajlandó lenne, hogy egyeztetni lehessen, meg hogy átírhassam őket a megfelelő hangszerekre, meg hogy neadjisten ne legyünk túl sokan...

Előre is köszönök minden segítséget

Kārātārānen a áirâë...
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304251 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Mint mondottam volt, szívesen résztveszek a helyi munkálatokban, ugyanis előtte nincs időm sajnos feljárni Pestre. szal ottani feladatokat vállalok! Infopult, egyéb...

Valamint nagyon érdekelne az a részleg, amit Brandírra szeretnétek kiosztani. Szal, ha van szükség, abban is szívesen segítek! Csak írjátok meg, h pontosan mire gondoltok, és hogy miben tudnék ott segíteni!

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304239 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Mint mondottam már, szívesen levezetek 1-2 kvízt , 1 már tökéletesen készen van (Tatáról maradt és jó ütős).

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304232 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Ismeretterjesztő előadások: nem szabad elfeledkezni arról, hogy Tolkien írásainak nagyon komoly gondolati mélysége van.

Oda kell rá figyelni, hogy az ismeretterjezstés ne váljon holmiféle életunalom irodalomórává, hanem lehet interaktívnak lenni.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304228 Írta: Gandalf
Tehát akkor vegyük végig:

- Hangulatnak olyan "családiasnak" kell lennie, mintha egy tágabb MTT-s közönségnek csinálnánk, de közepes nagyságrendű rendezvény lenne (ennek megfelelő látógatószámmal), és olyan helyszínnel és propagandával, amely egy nagy rendezvényhez kell?

- Gondolin: valóban három képet adunk elő belőle, mondjuk semmiképpen nem trailernek hívnám, mert az teljesen más műfaj, más felépítéssel. Majd kitalálunk valami jó elnevezést és meghatározást rá!

- Jelenetek Középföldéről: azokat kéne vinni most, amik az előző LEP-en nem szerepeltek!

- Ismeretterjesztő és tudományos vonal: Szeretnék egy újabb Fordítói szimpóziumot, ezúttal A Gyűrűk Ura fordítási kérdései köré szervezve, ha már szavazás is indult ebben a témában. A Pontatlanságok... topic is fel lenne használva hozzá. A nyelvész-szekciónak gyakorlati foglalkozásokat kéne tartania, nem előadásokat, a tengwar magyarhoz való alkalmazásának véglegesítése jó ötletnek tűnik. Ismeretterjesztésben új irány? Hümm, gondolkodom rajta. Tudományos előadások: inkább populárisabb oldala kell, nem az elvontabb, ezen is gondolkodom. (Pl. 2007-ben lesz 30 éves A Szilmarilok és 70 éves A Hobbit, ketten együtt pont 100 évesek, ennek kapcsán lehetne a két mű történetét vizsgálni és az egymáshoz fűződő, máig nem tisztázott kapcsolatokat, hiszen két külön világnak indultak e könyvek, A GyU mégis összefűzte őket.)

- Irodalmi pályázat akkor legyen, ha tényleg most rögtön meg tudjuk hirdetni!

- Nem kell nov. 13-ig várni, 12-én úgyis alapszabály és manifesztummegbeszélés lesz, nem lehetne ezt is összekötni a dologgal? Minél hamarabb el kéne kezdeni a munkát!
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304220 Írta: mioni
mioni válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Fúú, bábozásban én is szívesen segítek! :D (ha kell 8) )

"Mert mikor szeretünk, mindig jobbak akarunk lenni, mint amik vagyunk."
/P.C./
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304219 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Üdvözletem!

Nem én vagyok az autentikus forrás, de ki tudja, Hanna mikor jár erre: a Gondolin nem készül el a LEP-ig. A múlt pénteki megbeszélés értelmében, mint az a Színművek topicban is olvasható, a színdarab 2., 3., és 4. jelenetét készítjük el addigra, egyfajta trailerként, előzetes közönségcsalogatóként. Ez időben egy körülbelül tíz perces előadást fog jelenteni. A Fornost ellenben készül.
[size=9:m5yq5urg](Igen, elk***uk. Magyarázkodni még kevésbé az én dolgom, de jobb, ha a szervezőgárda már most tudja, mire számítson.)[/size]
Ha a színpadi előadások időtartama így a szükségesnél kevesebb lenne, javaslom felvenni a kapcsolatot a Synithos társulat koordinátorával (Cueddo) vagy művészeti vezetőjével (gillz); a Jelenetek Középföldéről gyűjtőnevű jelenetcsoportuk talán nem mutatna rosszul a LEP-en.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304216 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Nagyon szívesen segítenék a bábozásban, akár társrendezőként is, sajna tavaly erre nem volt lehetőségem. Emellett természetesen a helyszíni lebonyolításban dekor und hostess minőségben számíthattok rám.

Az irodalmi pályázatból szerintem brilliáns ötlet az új fordítás. Ezen szövegeket dekorminőségben is ki lehetne állítani, mint eddig nem olvasott, régi tekercseket... tök jól nézne ki.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304210 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Kedveskéim,

Ezúton szeretném bejelenteni, hogy elvállalom a LEP 2007 fő-főszervezői posztját. Alant olvashatók az elképzeléseim, ami egyben pályázatnak is tekinthető.

Az összegyűlt véleményeket és a reális lehetőségeket figyelembe véve, közepes méretű, inkább az elkötelezettebb Tolkien tisztelőknek szóló 3-500 fős rendezvényt látok reálisnak, de szeretnék megpróbálni olyan helyszínt és propagandát szervezni, amellyel akár elérhetjük a tavalyi 7-800 fős látogatószámot is.

Az eddigi felajánlások alapján reményeim szerint nem lesz probléma a lebonyolítással, feltételezve, hogy minden vállalkozó tudomásul veszi, hogy most már tényleg nincs idő pö***lni, és fegyelmezetten részt vesz a munkákban.
Figyelem: semmi sem kötelező, de ha én leszek a góré, akkor arra kérek mindenkit: aki most azt mondja, hogy valamit elvállal, az tényleg igyekezzen megcsinálni. Ha a kritikus időpontban esik majd ki valaki, akkor akár 50 másik elkötelezett szervező munkáját teheti tönkre... (Vagyis mindenki igyekezzen nem megbukni, és gyakjegyUV-ra készülni, megbetegedni és lábadozni, túl sok energiát felemésztő szerelembe, vagy depresszióba esni, stb. stb... :P )

A szervezői csapat a következőképpen állna fel (az én elképzeléseim szerint):

Színpadi előadások egy esti 1,5-2 órás blokkban lennének. Ebben lenne a Fornost, a Gondolin, egy 20 perces (Milc ígérete... :) ) táncos blokk és én nagyon szeretnék ide egy-két videóval rendesen elkészített Trailer-t (ezt Márk irányítaná), valamint a dalárdát. Meggondolandó, hogy a bábszínház is ide kerüljön (amit szeretném, ha Ádám vállalna).
E blokkra való felkészülés a legnagyobb munka, és ennek koordinálása lenne Gillz dolga, aki egyben a főszervezői csapat oszlopos tagja lenne.

Az ismeretterjesztő elődások tekintetében szeretnék jelentősen új témákat hallani, illetve több, a tavalyi Hobbit Szimpóziumhoz hasonló munkacsoport jellegű foglalkozást (pl. ötlet: tengwar átírási mód véglegesítése magyar nyelvhez.) E terület szervezője, koordinátorának Gandalfot szeretném felkérni.

Nagyon fontos terület lenne a tavaly oly sikeres családi kreatív/szórakoztató vonal alapos előkészítése és lebonyolítása. E munka szervezésére Timónát szeretném felkérni (Stara és Olosta intenzív segítségével.)

Nagyon jó ötlet a Hobbit-fogadó rendszerben működő, az exhibicionionizmust és a vendéglátóipart ötvözó programforma. Ennek részletes kidolgozására, előkészítésére és megszervezésére Brandírt szeretném felkérni.

Végül szeretnék egy külön szerepjáték szobát, ahol részben versenyszerűen, részben közönség előtt vállalható módon zajlana egy több szálon futó középföldi kaland mesélése. E programpont szervezésére Esgált szeretném kérni, és segítőjének Laut és Angwent.

Ebben az évben nem lesz képzőművészeti pályázat (erről már lemaradtunk), de talán még meg lehetne hirdetni egy célzott irodalmi pályázatot (mondjuk kizárólag versek, vagy egy témára szűkített Fan Fiction, vagy eddig le nem fordított Tolkien szövegek míves magyarra fordítása, stb). E programpontra még keresek elszánt vállalkozót.

Külföldi vendéget részben az idő-, részben a pénzhiány miatt most nem hívnánk. Egy esti koncert viszont még szóba jöhet, ha a helyszín, és az anyagi lehetőségeink megengedik.

Pókot kérném fel, hogy segítsen az előzetes propaganda és reklám kialakításában, illetve a helyszín/szponzor kutatásban.

A helyszíni lebonyolítás koordinálására (dekoráció, infópult, beosztás) még keresem a megfelelő vezetőt - (van néhány ötletem, akiket szeretnék megkeresni.)

Az egyes programok szervezői mellett természetesen midenkire számítok, aki korábban valamely programtípus lebonyolítására vállalkozott (vagy vállalkozni fog).

A potenciális szervezőket a közeljövőben szeretném megkeresni telefonon, hogy beszéljünk a részletekről, de természetesen mindenki kezdjen el intenzíven agyalni a fentiekről.

Amennyiben - egyéb vállalkozó híján - úgy alakul, hogy én leszek a LEP2007 Spiritus Rector-a, akkor az első LEP2007 szervezői megbeszélésre 2006. november 13-án este 18 órakor szeretnék sort keríteni. A helyszínt még pontosítani fogom.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304163 Írta: Gandalf

Ankalimon írta: Minden nagyon jó. Csak a színpadi produkciókra van kevés vállalkozó...

A legtöbbünk, aki színdarabban szerepelnek, köztük én is, mást jelöltünk be, mert egyebeket is elvállalnánk. És csak egyre lehetett szavazni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304162 Írta: Kincső
Hmm sajna revideálnom kell az álláspontomat...
Bár Gondolin csak3 jelenet lesz tehát attól beleférne, mivel időközben átvettem Gillztől a Fornostot, hogy ő szervezhessen fő (és itt a levverseny ügye is), már látom h. a lentebbi felajánlásomra nem lesz időm. Esetleg a karácsony utáni időszakban, kizárólag vkivel párban tudom vállalni a lentebb leírt feladatot. :roll:

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304154 Írta: Gandalf

Inczy írta: Milyen típusú színpadi produkciókat szeretnétek a LEPre vinni? Csak szorosan Tolkien-hoz kötődőeket?

Szerintem lehet "lazábban" Tolkienhez kötődőket is.
De semmiképpen nem szabad olyasmit, ami nem, vagy csak nagyon erőltetett módon köthető Tolkienhez!
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #304153 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Milyen típusú színpadi produkciókat szeretnétek a LEPre vinni? Csak szorosan Tolkien-hoz kötődőeket?

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 17 órája #304060 Írta: Kincső

Celebrom írta: Én szívesen játszanék vmilyen szerepet, kicsit v nagyot. (minden álmom eccer Turin eljátszása)

Mik vannak :)
És próbákra is ráérsz?
Mert akkor húzzál sürgősen a Kreatív szekció/Színművek topicba és ezt közöld ott is :wink:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.475 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére