- Köszönetek: 0
Tolkien Születésnap 2007 szervezése
- Celebrom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ankalimon írta: Minden nagyon jó. Csak a színpadi produkciókra van kevés vállalkozó...
Szerintem csak nem szavaztak (még). Vagy másra szavaztak, mert kis szerepük van.
Lesz egyszer egy teljes Fornost szereplőgárda, meg egy Gondolin "trailer" (3 jelenet) - csak ezekben nem csak 7 ember van benne, az biztos.
Alyr, Mírrand, mi lesz a "talkshow"-ötlettel?
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Artemisz
- Nem elérhető
Csak szóljatok!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kincső
- Nem elérhető
Szal ha véletlenül kerülne sok szabadidőm, akkor mondjuk egy infópult-szervezést (beleértve a jegyszedők, brosúraosztók, őrködők, stb. beosztását, mint anno volt) bevállalok. Persze ha alkalmasnak találtatok rá. (No persze segítőkkel, dehát pont az volna a dolog lényege h. segítőket beszervezzen és elosszon az ember. )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Namindegy, lényeg, hogy valami olyasmit szívesen elvállalnék, ami az én képességeimmel is elvégezhető
"Well, I'm back."
- Ilmadrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"
- gillz
- Nem elérhető
Ankalimon írta: Gillz: Ha jól értem, akkor jelentkeznél a főszervezői csoportba?
jaja. :józaneszét meg elhagyta:
need more brainz. yourz. now.
- Gandalf
- Nem elérhető
Ezen kívül mindenképpen segítek tanácsokkal, kontaktokkal, sablonlevelekkel a fősajtósnak, de ennek koordinálását és lebonyolítását nem tudom vállalni semmiképpen. És ha mégis kész lesz a Gondolin bukása a LEP-re (fene tudja most még...), akkor abban is szereplek. Ennyi.
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Ilmadrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Illetve, amíg nincs vizsga, járkálom a várost szórólapokkal a kezemben, és szórom ahova kell
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Cunnir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Léli írta: Helyszíni lebonyolítás.
Pl. infópult, meg könyvárusítás, mit tavaly, de azon kívül szinte bármit rám lehet sózni (leszámítva a sok ember előtti beszédet). Akár a helyszínen való irányítás is, ha kell benne segítség, vagy vendégek terelgetése, miegyéb.. Csak hadd segítsek, mert azt nagyonnagyon szeretnék
Segíteni én is szeretnék.
Csak sajnos én sem érek rá mindíg .
Mivel én eleve beszéd hibás vagyok, és kétszeres tempoban szeretek mindent mondani így több előtt tökéletesen alkalmatlan vagyok.
Segítek, takarítani díszletet fel le szedni, infopult, könyvárusítás, nálunk a szórólapot szétterjeszteni.
Nagyjából elsőre ez
A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.
- Léli
- Nem elérhető
Pl. infópult, meg könyvárusítás, mit tavaly, de azon kívül szinte bármit rám lehet sózni (leszámítva a sok ember előtti beszédet). Akár a helyszínen való irányítás is, ha kell benne segítség, vagy vendégek terelgetése, miegyéb.. Csak hadd segítsek, mert azt nagyonnagyon szeretnék
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- gillz
- Nem elérhető
konkrétan akár benne lennék egy főszervező _csoportban_ is, ha mondjuk a Fornost és a Jelenetek önszerveződik (értsd: nélkülem is próbál).
Van telefonom is egy ideig (határozatlan ideig), de azt priviben kérdezze meg a komoly érdeklődő, ill. ha szükség van rám, akkor szóljatok.
need more brainz. yourz. now.
- Adelard
- Nem elérhető
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Gandalf
- Nem elérhető
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Szó szerint nálam is.Celebrom írta: Én szívesen részt veszek a szinpadi produkcióban (dráma, paródia, trailer,tánc,bábelőadás), Ismeretterjesztő/tudományos programokban , szívesen lebonyolítanék 1 v több kvízt (kezdőknek, profikank), a helyszíni lebonyolítást is vállalom amennyiben el tom osztani az időm, ha másban is részt veszek (dekoráció, pakolás, jegyszedés, infópult, tájékoztatás, stb.), szóval a reklámon és a szervezésen kívűl mindent, de csak mértékkel.
AURE ENZULUVA!
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Én is.Olosta (Aelalin) írta: Kézműves foglalkozások, mint az előzőn.
- Panni
- Nem elérhető
+
helyszínen ide-oda rohangászó ember, ahol kell és tudok ott segítek, környéken reklámozás, plusz Celebrom ötlete nyomán megpróbálom aktíavn reklámozni a és csoportos utazást szervezni (szintén a környékről), ha igény van rá.
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Sajnos azonban, ha egybeesik a szalagavatóval az időpont (amit még nem tudok hányadika) akkor el sem tudok menni. Sorry
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Olosta
- Nem elérhető
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Részvétel a családi szabadidős programok előkészítésében
Kb., mint az előző LEPen.
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Cunnir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Celebrom írta: Én szívesen részt veszek a szinpadi produkcióban (dráma, paródia, trailer,tánc,bábelőadás), Ismeretterjesztő/tudományos programokban , szívesen lebonyolítanék 1 v több kvízt (kezdőknek, profikank), a helyszíni lebonyolítást is vállalom amennyiben el tom osztani az időm, ha másban is részt veszek (dekoráció, pakolás, jegyszedés, infópult, tájékoztatás, stb.), szóval a reklámon és a szervezésen kívűl mindent, de csak mértékkel.
Csatlakozzom ehhez ha ráérek.
Akkor ha ráérek
"dekoráció, pakolás, jegyszedés, infópult, tájékoztatás, stb" ehhez
A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.