- Köszönetek: 1
2007-es nyári tábor - Főszervezők
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- Tünde
- Nem elérhető
Márk megígérte, hogy Angwentől elhozza a könyvtárat
- Ery
- Nem elérhető
1. Nudli ismerteti CZvel az aggodalmaimat. Ezek
a. klikkesedés és szétesés
b. nem sikerül rendezniük a viszonyt efkúval
c. erős emocionális háttér VG kapcsán
2. Nudli tejes feleősséget vállal értük
3. Ha mindezek mellett jönni akarnak, akkor Nudlihoz kerülhetnek. Ha nem akkor sajnáljuk.
De ha jönnek akkor ebben az esetben mindenféle feleőséget Nudli visel.
Ui. Száradjon le a kezem ha a jövőben ezekután bármiféle szervezést elvállalok.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Tünde
- Nem elérhető
Hajlott rá, de mondta előtte beszél Zével.
Engem az háborított fel, hogy először ultimátumnak tűnt. Aztán kiderült nem az. Ezt is megbeszéltem Noodlival és Cével is szóban.
Részemről ennyi a vélemény. Nem nagyon tudok beleszólni, nem ismerem őket.
Mindenki mondott olyat, amit a másik máshogy.
Igazság nincs, csak ahhoz közeli állapot.
Mindettől függetlenül sajnálom, hogy nem jönnek.
Én ezekután nem jönnék a helyükben akkor sem, ha bocsánatot kérnek nyilvánosan. De ne legyen nekem igazam.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Rayan írta: Sziasztok!
Volt szerencsém a hétvégén beszélni Tamással, ami egészen más megvilágításba helyezte a dolgokat. A kommunikáció még mindig nem az erősségünk. Elnézést kell kérnem tőletek, amiért a hétvégén nem voltam internetközelben (sajnos nem volt lehetőségem netezni), így az elutazásom előtt csak a topicban látottak alapján alkottam véleményt, amin az elhangzottak fényében mindenképp módosítani szeretnék. Ugyanakkor szerintem tartozunk C-nek, Z-nek és Nudlinak egy bocsánatkéréssel, több szempontból is. Kérdés, hogy azután, hogy Tünde beszélt az illetékesekkel, van-e arra mód, hogy visszacsináljuk, amit elrontottunk? A kérésük figyelembevételével és teljesítésével Tamás szerint meg tudjuk békíteni őket. A kérdésem csak az, hogy beleegyeztek-e, hogy levelet írjak nekik, és visszahívjam őket a táborba? Sajnos több szempontból hibáztunk, és az okokat nem fejtegetném, ott vannak a csapveztopicban. Kérlek, mihamarabb reagáljatok, mert szeretnék hivatalos véleményt nyilvánítani az érintettek felé. Illetve kérném, hogy írjátok meg, hogy konkrétan mit mondtatok nekik a döntéssel kapcsolatban, illetve ki volt az, aki a döntést közvetítette. Köszönöm!
Hivatalos véleménynyilvánítás már tegnap megtörtént, mi több, Tünde elég hosszan telefonált Cvel előtte.
Nem érzem úgy hogy bocsánatot kellene kérnünk.
Hacsak nem írod meg mi az amit beszéltél Ankalimonnal és egészen új fényt vet a dologra. Ha tényleg vannak még újabb dolgok, akkor beleegyezem a levélbe meg minden, de anélkül nem érzem szükségét.
És persze várom Ery és Tünde véleményét.
(amit Ankalimon a csapvez topikba ő beírt azt számomra megfelelően megválaszoltam)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
Volt szerencsém a hétvégén beszélni Tamással, ami egészen más megvilágításba helyezte a dolgokat. A kommunikáció még mindig nem az erősségünk. Elnézést kell kérnem tőletek, amiért a hétvégén nem voltam internetközelben (sajnos nem volt lehetőségem netezni), így az elutazásom előtt csak a topicban látottak alapján alkottam véleményt, amin az elhangzottak fényében mindenképp módosítani szeretnék. Ugyanakkor szerintem tartozunk C-nek, Z-nek és Nudlinak egy bocsánatkéréssel, több szempontból is. Kérdés, hogy azután, hogy Tünde beszélt az illetékesekkel, van-e arra mód, hogy visszacsináljuk, amit elrontottunk? A kérésük figyelembevételével és teljesítésével Tamás szerint meg tudjuk békíteni őket. A kérdésem csak az, hogy beleegyeztek-e, hogy levelet írjak nekik, és visszahívjam őket a táborba? Sajnos több szempontból hibáztunk, és az okokat nem fejtegetném, ott vannak a csapveztopicban. Kérlek, mihamarabb reagáljatok, mert szeretnék hivatalos véleményt nyilvánítani az érintettek felé. Illetve kérném, hogy írjátok meg, hogy konkrétan mit mondtatok nekik a döntéssel kapcsolatban, illetve ki volt az, aki a döntést közvetítette. Köszönöm!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Leguanember írta:
Alyr Arkhon írta:
Ery írta: Alyr: a három új jelentkező besorolását kérlek mihamarabb add meg Ulmónak.
Hova soroljam őket? csak az egyiket bezséltük meg
A besorolás ugye az érintett családfőkkel történő egyeztetés után zajlott le?
Nagyon remélem, mert megcsináltam.
- Leguanember
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Ery írta: Alyr: a három új jelentkező besorolását kérlek mihamarabb add meg Ulmónak.
A besorolás ugye az érintett családfőkkel történő egyeztetés után zajlott le?
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Tünde
- Nem elérhető
Ulmo írta: Mivel ma reggel már elszórakoztattam magam különféle tagcsereberékkel (oda-vissza, tétre, helyre, befutóra stb...) egy teljesen egyértelmű utasítást szeretnék kérni a két problémás "ember" ügyében. :shake: Csapatra és rendre vonatkozóan is.
És nagyon szépen megkérném a szervezőgárdát, hogy jól gondolja meg, mire utasít.
lemondták
vedd ki őket
lesz 3 új ember (most jelentkeztek) remélem Alyr mihamarabb elintézi veled
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
És nagyon szépen megkérném a szervezőgárdát, hogy jól gondolja meg, mire utasít.
- Tünde
- Nem elérhető
Z válaszát még várjuk, az előzőekben kommunikált reakció egy félreértés következménye volt.
Mivel fontosnak tartjuk, hogy semmiféle kellemetlenség ne legyen a tábor szervezése folyamán, iletőleg minél kevesebb, ezért választottunk olyan megoldást, ami mindkét fél számára elfogadható.
türelmeteket köszönjük
- Tünde
- Nem elérhető
gillz írta: Ettől még velük kéne megbeszélni, legalább a táborvezetőség kommunikálja normálisan, hamár ők nem.
Dodie semmiképp nem vállalná őket? Galadhék annyira problémásak? (Voltam már hasonló csapatban, Galadh, Szörcs, Lamorak, Haleth népe, de nem volt nagyon vészes, és azóta Galadh is csak idősebb lett )
telekommunikálok épp
- gillz
- Nem elérhető
Dodie semmiképp nem vállalná őket? Galadhék annyira problémásak? (Voltam már hasonló csapatban, Galadh, Szörcs, Lamorak, Haleth népe, de nem volt nagyon vészes, és azóta Galadh is csak idősebb lett )
need more brainz. yourz. now.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
gillz írta: (CZ komolyan döntöttek, h akkor nem jönnek? mmint ugye azért megmondtátok nekik, hogy nem lesznek nudli csapatában, és ők erre mondták, hogy oké, nem jövünk?)
Pont az volt a nagy baj hogy nem velünk beszéltek hanem Ankalimont használták ügyvédnek.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ery
- Nem elérhető
Nudlihoz nem kerülhetnek, mert az kiszúrás lenne a csapat másik felével, ráadásul Orsie CZ és efkú éppen haragba vannak.
Dodihoz sem kerülhetnek, mert éppen elég probléma lesz neki Galadh, Szörcs és Remzy.
Innentől kezdve túl sok választási lehetőség nincs. Ráadásul az, hogy mások által üzengetnek külön bosszantó.
Καναπή!
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Ery
- Nem elérhető
Az általuk esetlegesen befizetett részvételi dijat visszatérítjük.
Καναπή!
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Ery
- Nem elérhető
(Részletek a csapvez topikban)
Καναπή!
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Ha valami extra fontos, sürgős dolog van, telefonon elérhető vagyok hétfő estig. Kedden hajnalban elutazom, és a tábor kezdetéig nem is leszek itthon.
- Ery
- Nem elérhető
Alyr Arkhon a Csapvezek topicban írta: Update:
Cé és Zé átkerült nudlihoz mivel azt mondták (mit mondták, üzenték) hogy különben nem is jönnek táborba.
[size=9:37qhkvbn]Igazából a módszereik miatt alapból megérdemelnék hogy térítés nélkül kapásból hazaküldjem őket. - ez persze csak az érzelmeim által befolyásolt személyes véleményem[/size]
Ebben az esetben én határozottan amellett vagyok, hogy ne jöjjenek, és nem érdekelnek az ígéreteik. Túlságosan jól emlékszem Várgesztesre.
Καναπή!
- Rayan
- Nem elérhető
Sajnos mobilnetet a Vodafone hálózata a helyszínen nem tud biztosítani, kvázi még gprs lefedettséget sem. Úgyhogy a netet más úton kell megoldani, ha szükség van rá.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Az Alyrtól 1-én kapott lista alapján az alábbi változások történtek:
Az egyes rendekben:
Csepűrágók: kikerült Hanna
Vadászok: bekerült Mirilnen és gerinho
Bölcsek: bekerült casaubon és Zarándok
Kézművesek: bekerült erumea
Az egyes csapatokban:
Szikrázó csillag: bekerült erumea
Kékpatak: bekerült eper
Ezüsttövis: kikerült Hanna, bekerült casaubon és Zarándok
Óhaj, sóhaj, panasz, hozzászólás holnap reggelig jöhet.
- Tünde
- Nem elérhető
Rayan írta: Nem kell hamarabb, elvégre azt a számlát csak augusztus végén kell kifizetnem
ok
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
Rayan írta:
Remzymama/Tünde írta: azaz 400.000 forintot megspóroltam, ezt tegnap felosztottuk Tamással
ZSÍR!
Ezekszerint lesz projektorunk is??
Figyi, ha az MTT ad 2000 forintot internetre, csinálok mobil internetet akárki gépén!!! És akkor lesz internet a táborban. Igaz, hogy kicsit lassú, de lesz. Még meg kell néznem, hogy van-e megfelelő lefedettség. Ha nincs, akkor nem tudom összerakni sajnos.
nem tom jut e, lenn is megoldható vagy hamarabb kell?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.