2007-es nyári tábor - Főszervezők

Több
17 éve 6 hónapja #332205 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
Látom, Peet a megfelelő helyre került, hálásan köszönöm :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332203 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
Ákoska jelentkezett a táborba... Össze kellene ülni, hogy melyik csapatba kerüljön, ill. Ádámot kellene megkérdezni.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332189 Írta: Ery
Rendben. Rohin cseréje ügyében már intézkedtem.

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332188 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők

Ery írta: Az új jelentkezők beosztását egyszerre adjuk meg Ulmónak

Úgy gondoltam hogy most küldök Ulmonak egy mailt csatolva minden új beosztásával.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332184 Írta: Ery
Az új jelentkezők beosztását egyszerre adjuk meg Ulmónak

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332183 Írta: Alyr Arkhon
Minden újnak kiment a 2. levél.

Lesz még egy jelentkező, a Balázs nicknevű fazon, postán adta fel.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332048 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
Kérdés: akkor hogyan álltok a csapvezek és rendi vezetők lássák egymás topikjait dologgal? Szvsz ötletadásban és az összehangolásban is segíthetne, ha látnák egymás topikjait. Persze így elveszhet a meglepetés ereje abban, h a másik csapat/rend mit csinál, de asszem ez jobb is a vezetők számára :D

Jelenleg nem jut eszembe ellenérv, miért lenne rossz, ha látná minden csapat és rendi vezető. Ettől még lehet, ezért is vetettem fel.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331929 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
A különböző csapatos-rendi kavarásokkal kapcsolatban csak annyit, hogy szívesen megcsinálok bármit, amit kértek tőlem, csak legyen eldöntve, mit akartok Ha két listát kapok, egy félig készet 10-én, és egy véglegesnek mondottat 14-én, logikus, hogy az utóbbiból fogok dolgozni. Ti vagytok a főszervezők, csak tőletek fogadok el kérést (ez egy rendi vezetőnek kissé csípi is a szemét...) de legyetek határozottak. És tessék kommunikálni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331809 Írta: gillz
Köszönöm :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331808 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
én viszek laptopot, dvd íróval, nyomtatni erről nem lehet, át kell rakni nagygépre
lesz rajta legalább 20 giga üres hely

Csnz hozza a nagygépet - paramétereket nem tudom

Rabyn laptopja is jön

net nincs

áram van

MTT nyomtatót visszük

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331804 Írta: gillz
Alyr: omg. nem egyszer linkeltem be a rendi topicba és folyamatosan frissítettem azzal, amit tudtam belőle ;)
Ulmo oda azt írta, h az alapján csinálta rendi topicokat (és a Csepűrágók valóban az alapján készültek).
Tudom, h Sári táncos, mert Aeglos megírta levélben ;) De ismétlem, hozzám az az infó jutott el, h Sári először nem a táncos csoportba került (mert én még úgy tudtam, h kézműves), és, mivel nekem kell a rendeket intéznem, ezért érthető módon zavar, h rosszul írtam fel a listába.
Nem a saját szórakoztatásomra írogatok dolgokat és linkelek ;) még ímélben is elküldtem a listát, azzal, h abba lehet frissíteni folyamatosan.
Csak a tisztánlátás végett, nem hárítom a felelősséget. Én is hülye voltam, h nem érdeklődtem azonnal utána, meg nem küldtem el priviben is a linken elérhető listát.

Ki intézi a műszaki dolgokat? :) Tudnunk kell, h milyen felszereltséggel számolhatnak a rendek (meg esetleg a családok is, mondjuk előadás szöveg begépelése és nyomtatása, zene, ilyesmi...)
Mondjuk szvsz elég rögtön a szervezői topicba beírni a választ :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331798 Írta: Alyr Arkhon

gillz írta: Más gép nem lesz? :) Ki szervezi a műszaki dolgokat?

ezt meg nem értem:

gillz: nem egészen. Márk is lehívta _Neot és semmiféle biztosítás nincs arra hogy a többiek nem döntenek-e hasonlóan.

persze, egy ember rendel egy ív kartont, attól még másik rendvez is rendelhet kék tintát. Különben a többiekről tudnék, mert Márkon kívül mindenki elküldte a rendelési listáját ;)

ja, és izé... eljutott hozzám a rendi topicnyitásos kavarás híre. nem véletlenül tettem mindenki számára láthatóvá, és számodra szerkeszthetővé a rendi listát. Ha már nekem a felelősségem a rendek igazgatása, akkor legalább annyit megtehettetek volna, h szóltok a változtatásokról priviben vagy ímélben, h írjam át a listát. A mostani összeállítás akkor az, aminek kéne lennie? (Ankalimontól hallottam, h volt eltérés az én listám meg a tietek között.)
Meg azt se gondoltam volna, h a Sári-tologatást komolyan gondolják a rendi vezetők :? Arra is csak utalgatásokat hallottam, h vegyem már át Csepűrágónak - de az azért furcsa, h a megkérdezésem (mmint a mi a véleményed, normális-e átpakolgatni, mert néhányan nem szeretik?) nélkül (ha már a beleegyezésem, mint rendi vezetők vezetője, felesleges).

Én viszont örültem volna ha nekem elküldöd a csepűrágók végleges névsorát.
A többi névsorból az a végleges ami Ulmohoz elment. (és Sári táncos)
Nem tudom mit tettél fel a netre mert nem néztem meg. Még. (nem gondoltam hogy kellene)

Lesz más gép is levíve. Elvileg.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331795 Írta: gillz
Más gép nem lesz? :) Ki szervezi a műszaki dolgokat?

ezt meg nem értem:

gillz: nem egészen. Márk is lehívta _Neot és semmiféle biztosítás nincs arra hogy a többiek nem döntenek-e hasonlóan.

persze, egy ember rendel egy ív kartont, attól még másik rendvez is rendelhet kék tintát. Különben a többiekről tudnék, mert Márkon kívül mindenki elküldte a rendelési listáját ;)

ja, és izé... eljutott hozzám a rendi topicnyitásos kavarás híre. nem véletlenül tettem mindenki számára láthatóvá, és számodra szerkeszthetővé a rendi listát. Ha már nekem a felelősségem a rendek igazgatása, akkor legalább annyit megtehettetek volna, h szóltok a változtatásokról priviben vagy ímélben, h írjam át a listát. A mostani összeállítás akkor az, aminek kéne lennie? (Ankalimontól hallottam, h volt eltérés az én listám meg a tietek között.)
Meg azt se gondoltam volna, h a Sári-tologatást komolyan gondolják a rendi vezetők :? Arra is csak utalgatásokat hallottam, h vegyem már át Csepűrágónak - de az azért furcsa, h a megkérdezésem (mmint a mi a véleményed, normális-e átpakolgatni, mert néhányan nem szeretik?) nélkül (ha már a beleegyezésem, mint rendi vezetők vezetője, felesleges).

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331786 Írta: Alyr Arkhon
Tudtommal Rabyn gépét visszük, és az nem teljesen megbízható ilyen téren. CD/DVD írója tuti nincs.

Áramellátás: van áram. Néhol még konnektor is.
Műszaki adatokat nem tudok.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331772 Írta: gillz
Rayan: itt nem szívességről van szó. Arról, h Mau tart-e előadást, vagy sem. Nagyjából ugyanaz, mintha Szofi rendelne még három ív kartont, meg négy tintás üveget.

Más:
mik a paraméterei a számítógép(ek?)nek, amik lent lesznek? Fut-r rajtuk zenevágó program, lehet-e vele cd-t dvd-t írni?
Hány darab és milyen magnó lesz lent? Milyen a tábor áramellátása?
Van-e nagy fehér/világosszínű lepedő a raktárban, ami esetleg díszletnek használható? (és akkor a Csepűrágóknak nem kell kartont venni).
Lesz-e nyomtató? A hangfalak végül hogyan és hol lesznek?

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331760 Írta: Alyr Arkhon
Az új jelentkezőket hová tegyem be?

Egyébként énis arra szavaztam hogy ne kapja meg de Ery meg Tünde még mindig nem nyilvánított véleményt.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331663 Írta: Rayan
A pénz nem mindegy nekünk sem, itt mindig azt kell mérlegelni, ki tesz kinek "szívességet", ha érted, mire gondolok. Szerintem már így is túl jó fejek voltunk ilyen téren. Nem arra kéne gyúrni, hogy költségtérítéssel csábítsuk az embereket a táborba, akármit is csinálnak. Ugyanakkor szomorú, hogy sokan ezért jönnek. De mindegy, ez saját vélemény.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331580 Írta: Alyr Arkhon

Rayan írta: Úgy tudom, Mau Miskolcon tanul, és az nem 3500 Ft, hanem 675X2. Kérdés persze, hogy ő hol lesz a nyáron. De ha kifér, persze téríthetjük.

De lakni Pesten lakik és júli közepén már nincs nyitva egy kollégium se.

Egyébként Maut ismerve a 675x2 is sok.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331520 Írta: Rayan
Ádám, ha még nem kaptad meg:

A Kopper gyerekek elérhetősége:

1122 Budapest, Határőr utca 70/c A/fszt/1

Klaudia: klau-17@freemail.hu , 06-20-441-8007
Viktória: csigi9@freemail.hu , 06-20-927-7161

Reisz Anna elérhetősége:

2080 Pilisjászfalu, Erdőalja utca 12.
kisluthien@hotmail.com
06-20-960-6731 (ez Csudi mobilja)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja - 17 éve 6 hónapja #331513 Írta: Rayan
Úgy tudom, Mau Miskolcon tanul, és az nem 3500 Ft, hanem 675X2. Kérdés persze, hogy ő hol lesz a nyáron. De ha kifér, persze téríthetjük.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331501 Írta: Ery
Bocsánat tünde a félretájékoztatásért, de Suhi Gandalfnál van. S ha jól emlékszem, de ezt a csapvezes topicban visszakereshetjük, akkor Gandalf tiltakozott Rohin ellen.

A csapatokon szerintem ne változtassunk, max annyiban, ha olyan erősségű új jelentkező érkezik, ami ezt lehetővé tenné ebben az esetben.
(Ezt viszont kétlem, hogy mgtörténne)

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331496 Írta: Tünde

Alyr Arkhon írta:

Remzymama/Tünde írta: sztem ki kellene hirdetni, hogy ha valamelyik csapat nem akar bográcsolni, akkor süthet is este, nem kötelező

szerintetek?

De mit?

A költségvetésben paprikáskrumpli hozzávalóval számoltunk... és a szalonnasütés azér nem egy ebéd...

ha azt akarnak, a szalonna olcsób :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331491 Írta: Alyr Arkhon

Remzymama/Tünde írta: sztem ki kellene hirdetni, hogy ha valamelyik csapat nem akar bográcsolni, akkor süthet is este, nem kötelező

szerintetek?

De mit?

A költségvetésben paprikáskrumpli hozzávalóval számoltunk... és a szalonnasütés azér nem egy ebéd...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331478 Írta: Tünde
sztem ki kellene hirdetni, hogy ha valamelyik csapat nem akar bográcsolni, akkor süthet is este, nem kötelező

szerintetek?

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331433 Írta: Tünde

Feladó: Dodiee
Címzett: Remzymama/Tünde
Elküldve: P Jún 15, 2007 9:34 pm
Tárgy: mindig csak a gondok xD
Szia!

Hajj de elegem van már -.- Nem tudtam h Rohin mért nem csekkolt be eddiga topicba, aztán most mondja Arisa, aki ismeri, h ki van akadva a csaj, mert valami barátnőjével egymást jelölték és nem kerültek egy helyre. Megígértem h írok neked ezügyben, de h sztem már nem lehet pakolászni. Mindenesetre valamit kezdeni kéne a csajjal mert nem akarok h a nyüvögésével szétbomlassza a topicot
Csak ennyit akartam

Dodie

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331421 Írta: gillz

Alyr Arkhon írta:

Rayan írta: Ha jól tudom, diák, és nem igazán kellene neki összegben túl sokat téríteni. Úgyhogy szerintem fölösleges.

Fölöslegesnek semmiképpen sem, ugyanis ha nem térítünk nincs pénze lejönni.
3500 FT nem kis összeg egy diáknak...

sztem ez is olyan költség, mint a papír, meg a toll, vagy a fejdísz. Ha velefér a költségvetésbe, akkor szvsz jó lenne - a krónikásoknak amúgy sem nagy az anyagigényük a kézművesekhez, vagy harcosokhoz képest.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331393 Írta: Alyr Arkhon

Rayan írta: Ha jól tudom, diák, és nem igazán kellene neki összegben túl sokat téríteni. Úgyhogy szerintem fölösleges.

Fölöslegesnek semmiképpen sem, ugyanis ha nem térítünk nincs pénze lejönni.
3500 FT nem kis összeg egy diáknak...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331386 Írta: Rayan
Ha jól tudom, diák, és nem igazán kellene neki összegben túl sokat téríteni. Úgyhogy szerintem fölösleges.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331380 Írta: Alyr Arkhon
Nagy főkérdés:

Szofi szeretné lehívni Maut vendégelőadónak.
Kérdés: térítünk neki útiköltséget?
(igazából akkor _Neonak is kéne pl ha jön meg ilyesmi.)

Én ellene vagyok. (nem annak hogy jöjjön, sőt ha akkor jön amikor Rózsa nincs az éppen jó volna, de a térítés nem szerepelt a terveink között ha jólemlékszem)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331166 Írta: Ery
Rana jelezte, hogy milyen fegyvereket hozna. Részemről rendben van.

Καναπή!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.544 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére