2007-es nyári tábor - Főszervezők

Több
17 éve 7 hónapja #329892 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
mai megbeszélés

rendi topikok max szerda este nyíljanak meg

csapvezek vezetője: Ádám
feladata: összefogás, közvetítés a tábvezek felé, lélekápolás

Leutaztatók: Ery, Gandalf, Esgal, csapvezhelyettesek

Akik előző nap lemennek: 3 fő tábvez (Alyr, Csinci, Én)
7 fő csapvez (Esgal és Gandalf nem)
6 fő rendivez
gillz
drizzt
dorw (még nem beszéltünk vele)ez 18 fő, Jácinttal kommunikálok

Táblát csinálni MTT tábor felirattal

Én anyagot venni a köpenyekhez

Mirranddal folyamatosan tartani a kapcsolatot csat ügyben

Kocsival jönnek: Pók, Ankalimon, Márk (csomagtartót venni neki) előző nap
Aznap jön: Rózsa

Valamit kihagytam????????

2. levélbe a bogrács és a cucuje tiltás kerüljön be vagy csapattopikok ezzel nyíljanak

mivel megszavaztuk minden segéd kapjon kedvezményt, akit eddig bejelentettek, ezért akik ezek közül nem kaptak, még átküldöm Rózsának
Olosta, Rana, Idril
ez összesen mínusz 15500 forint
azt hiszem ennyit kibírunk

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329765 Írta: Tünde
A Kopper testvérek csak 15én jönnek utánunk. Most írta mama levélben

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329698 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők

Remzymama/Tünde írta:

Rayan írta: Még egy jó hír, Newra is felajánlott egy autót :D Egyelőre nem tudom a paramétereit, de írtam neki mélt, hogy köszönjük.

jóű
de a benzinpénzzel így nem jövünk ki, tehát, csak csínján
fizetünk Ankalimonnak, Póknak, Rózsának, Márknak

Meglátjuk kell e még kocsi, csak legyen meg mennyi cuccot viszünk

Ha azzal jön alapból akkor nem feltétlenül kell pénz. Szvsz.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329631 Írta: Tünde

Rayan írta: Még egy jó hír, Newra is felajánlott egy autót :D Egyelőre nem tudom a paramétereit, de írtam neki mélt, hogy köszönjük.

jóű
de a benzinpénzzel így nem jövünk ki, tehát, csak csínján
fizetünk Ankalimonnak, Póknak, Rózsának, Márknak

Meglátjuk kell e még kocsi, csak legyen meg mennyi cuccot viszünk

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329627 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
Még egy jó hír, Newra is felajánlott egy autót :D Egyelőre nem tudom a paramétereit, de írtam neki mélt, hogy köszönjük.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329593 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
Rózsa direkt nincs csapatban.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329592 Írta: Alyr Arkhon
Elkezdtem küldeni a második leveleket, egyenlőre az első 20 van elküldve. Rózsa direkt nincs csapatban?

(biztos direkt csak én felejtettem el)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329559 Írta: Alyr Arkhon

Ulmo írta:

Alyr Arkhon írta: Ha már úgyis ezt megnézed, nem tudnál Olostának a csapvez-rendvez-szervezői fórumokhoz jogosultságot adni?

Olosta felvéve.

Remzymama az alábbi kérést továbbította nekem tegnap este:

a csapat és rendi topikokat Ery, Alyr, Csinci (Rayan) és gillz is lássa légyszíves + én is

Ezzel kapcsolatban mikor kaphatok infokat? Főleg az úgynevezett _rendi topicok_ érdekelnének.

Még egy dolog: Alyrtól a héten megkaptam a csapatok beosztását. Most meg azt látom a csapatvezetők topicjában, hogy megy az agyalás a különböző csereberékről. Jó lenne, ha egy leírt és átadott listában utólag már nem lenne változtatgatás, mert egyrészt nekem kell állandóan belepiszkálni (ez ugyan nem nagy meló), másrészt az illető, akit átpakolgattok, egyszer már megkapta az értesítést, hogy hova került. Ha átteszem máshova, újabb értesítést fog kapni. Előbb-utóbb vagy a szervezőket nézi hülyének, vagy az admint.
Akkor adjatok át nekem valamit, ha már nem kell hozzányúlnotok, ha az KÉSZ. Köszöntem.

Úgy tudtam, hogy kész.
A lista marad úgy ahogy nálad van.

A rendi topikokról küldök neked mélt.
Bocsánat a problémázásokért.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329508 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők

Alyr Arkhon írta: Ha már úgyis ezt megnézed, nem tudnál Olostának a csapvez-rendvez-szervezői fórumokhoz jogosultságot adni?

Olosta felvéve.

Remzymama az alábbi kérést továbbította nekem tegnap este:

a csapat és rendi topikokat Ery, Alyr, Csinci (Rayan) és gillz is lássa légyszíves + én is

Ezzel kapcsolatban mikor kaphatok infokat? Főleg az úgynevezett _rendi topicok_ érdekelnének.

Még egy dolog: Alyrtól a héten megkaptam a csapatok beosztását. Most meg azt látom a csapatvezetők topicjában, hogy megy az agyalás a különböző csereberékről. Jó lenne, ha egy leírt és átadott listában utólag már nem lenne változtatgatás, mert egyrészt nekem kell állandóan belepiszkálni (ez ugyan nem nagy meló), másrészt az illető, akit átpakolgattok, egyszer már megkapta az értesítést, hogy hova került. Ha átteszem máshova, újabb értesítést fog kapni. Előbb-utóbb vagy a szervezőket nézi hülyének, vagy az admint.
Akkor adjatok át nekem valamit, ha már nem kell hozzányúlnotok, ha az KÉSZ. Köszöntem.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329441 Írta: Tünde

mondom válaszoltam Ulmonak :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329429 Írta: Alyr Arkhon

Ulmo írta: Kedves szervezők!

Kérnék szépen fórumos nicknevet a következő emberekhez:

Bukovinszky Virág
Bukovinszky Orsi
Bárány Ágnes
Kiss Ákos
Gulyás Barna
Jenei Olivér
Kopper Viktória
Kopper Klaudia

Amíg nincs meg a fórumos nickjük, nem tudom hozzárendelni őket a csapatukhoz, így nem fogják látni a csapattopicjukat.

Még egy kérdés: az Ágacska csapat listájában szerepel egy Niphredil. Ilyen nevű tag a fórumon nincs. Van egy Niphredil Eleanor (Horicsányi Beáta Csilla), és egy Niph (Bagladi Diána). Kiről van szó?

Bagladi Diána.

A fentiekből tudtommal csak Bukovinszky Virágnak van nickje Virág néven, a többieknek nincsen ezért nem írtunk.

Ha már úgyis ezt megnézed, nem tudnál Olostának a csapvez-rendvez-szervezői fórumokhoz jogosultságot adni?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329354 Írta: Ulmo
Kedves szervezők!

Kérnék szépen fórumos nicknevet a következő emberekhez:

Bukovinszky Virág
Bukovinszky Orsi
Bárány Ágnes
Kiss Ákos
Gulyás Barna
Jenei Olivér
Kopper Viktória
Kopper Klaudia

Amíg nincs meg a fórumos nickjük, nem tudom hozzárendelni őket a csapatukhoz, így nem fogják látni a csapattopicjukat.

Még egy kérdés: az Ágacska csapat listájában szerepel egy Niphredil. Ilyen nevű tag a fórumon nincs. Van egy Niphredil Eleanor (Horicsányi Beáta Csilla), és egy Niph (Bagladi Diána). Kiről van szó?
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329334 Írta: Tünde

Ery írta: Van két újabb jelentkező! Kiss Gergely és Pálvölgyi Anna (Annis)

104en vagyunk összesen

új jelentkező
Pálvölgyi Panna/Annis
nem kért csapattársat
rendek: kézműves, vadász, bölcs

sorolni kéne

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329329 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők

Ery írta: Remek! Szerintem a rendi vezetők lemehetnek korábban veletek. Én pedig mint Ulmo vezetem a sok-sok bámulóst... izé tündét Valinorba :P

hú, ez nem is rossz :D

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329327 Írta: Ery
Remek! Szerintem a rendi vezetők lemehetnek korábban veletek. Én pedig mint Ulmo vezetem a sok-sok bámulóst... izé tündét Valinorba :P

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329325 Írta: Tünde
jó hír

felhívtam Márk Faunt
kocsival jön táborba
ha fizetjük a benzinpénzt és a csomagtartót (új kocsija van, Opel Astra, nagy) akkor vállalja a szállítást, de ő is szeretne előző este lemenni, inkább mint hajnalban

erről nagyon döntenünk kell vasárnap

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329310 Írta: Tünde

Finduilas írta:

azt hiszem vasárnap erről is kellene beszélni

Ha nem túl nagy kérés, írjátok már össze, miről szeretnétek beszélni vasárnap! Azt hiszem mindenképpen jót tenne a témáknak, ha moderátorként besegítenénk a beszélgetésekbe. Egyelőre maximum három órányi tervem van. Az ilyen témákban, mint pl. nulladik nap, nyugodtan lehet észérvekkel beszélgetni. Mert itt is és máshol is szinte csak egyéni észrevételeket tesztek. Én személy szerint vállalom, hogy ilyen témákról is essen szó vasárnap, de akkor mi vezetjük a beszélgetéseket. :twisted:
Jó lenne-e ez így, vagy azt szeretnétek, ha mondjuk hatkor mi befejeznénk, és otthagynánk titeket kötetlen megbeszélésre?

(Ez egy olyan kérdés, amire valódi választ várok :!: )

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329301 Írta: Tünde

Ery írta: A Narb Kincses csere ügyében kisebb zavar van. Kérem az illetékest, hogy tegye helyre a dolgokat.

Ui. Bocsánatot kérek de tagnap este elszállt a net és reggelig nem is jött vissza.

vettük észre :P még egy dolog van, amit meg kell beszélni

más

ugye most vasárnap mindenki ott lesz?

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329299 Írta: Ery
A Narb Kincses csere ügyében kisebb zavar van. Kérem az illetékest, hogy tegye helyre a dolgokat.

Ui. Bocsánatot kérek de tagnap este elszállt a net és reggelig nem is jött vissza.

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329285 Írta: Tünde

Ery írta: Van két újabb jelentkező! Kiss Gergely és Pálvölgyi Anna (Annis)

tudom :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329280 Írta: Ery
Van két újabb jelentkező! Kiss Gergely és Pálvölgyi Anna (Annis)

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329259 Írta: Ery
Narb ügyében döntenünk kell!

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329256 Írta: Tünde

Rabyn
Címzett: Remzymama/Tünde
Elküldve: Sze Jún 06, 2007 10:18 pm
Tárgy: Narb
Gondolom már véglegesek a csapatok, de Narbot nem tudnátok mégis valahova máshova tenni? Eléggé kétségbe van esve a csapattól ahol van.

Mondjuk Nudli csapatát egyébként is féltem, mert az emberek akik ott vannak eléggé kétfélék. Félek, hogy a Jacopo-efku páros Nudlival kiegészíve nagyon el fogja nyomni a többieket.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329164 Írta: Alyr Arkhon

Ulmo írta:

Alyr Arkhon írta: Levél kész, írtam Ulmonak, amint megtudom a topicok címét azonnal mennek ki a levelek.

Elnézést a belevauért, de ha internetcímre gondoltál, arra felesleges várni. A csapattopicok zártak, csak az adott csapat tagjai láthatják, egy mailben megadott linken keresztül nem fogják elérni. Egyszerűbb azt beleírni a levélbe, hogy "keresd a csapatod nevével jelzett témakört a Fórumon"

Plusz kérném, hogy Tolkien témában ne a hotmailes címemre menjen a levél, mert azt elég ritkán nézem... Ilyen témájú levelekre ott a tolkienes mailcímem.

Az egyes csapatok topicjai a csapat nevét viselő Fórum-kategóriában lesznek. Egyelőre minden csapat kapott egy "Előkészületek" nevű topicot. A kategóriák gazdái a csapatok vezetői lesznek, ők nyithatnak majd új topicokat a saját csapatuknak, ha szükséges. A csapattopicokat júni 10-én este élesítem, addig remélhetőleg senki nem fogja látni őket.

Okéj, akkor még ma elkezdem küldözgetni a leveleket

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329150 Írta: Tünde
belepof a szervezői leutazósba, ha akarod Csnz kommunikált oda ki

úgy gondoltuk, a legelején már, hogy a csapvezek hozzák le a csapatukat, ezzel is növelve az összetartozást
arról nem is beszélve, hogy a fiatalokat jó lenne ha valakik átvennék az állomáson a szülőktől, és ha minden szervező lenn van, vajh ki vállalja értük a felelősséget
Ery nagyon jó kis tekintély, a tanárságával, és az sem baj ha több idősebb ottmarad

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329104 Írta: Ulmo

Alyr Arkhon írta: Levél kész, írtam Ulmonak, amint megtudom a topicok címét azonnal mennek ki a levelek.

Elnézést a belevauért, de ha internetcímre gondoltál, arra felesleges várni. A csapattopicok zártak, csak az adott csapat tagjai láthatják, egy mailben megadott linken keresztül nem fogják elérni. Egyszerűbb azt beleírni a levélbe, hogy "keresd a csapatod nevével jelzett témakört a Fórumon"

Plusz kérném, hogy Tolkien témában ne a hotmailes címemre menjen a levél, mert azt elég ritkán nézem... Ilyen témájú levelekre ott a tolkienes mailcímem.

Az egyes csapatok topicjai a csapat nevét viselő Fórum-kategóriában lesznek. Egyelőre minden csapat kapott egy "Előkészületek" nevű topicot. A kategóriák gazdái a csapatok vezetői lesznek, ők nyithatnak majd új topicokat a saját csapatuknak, ha szükséges. A csapattopicokat júni 10-én este élesítem, addig remélhetőleg senki nem fogja látni őket.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329094 Írta: Alyr Arkhon
Rayan: szintén pénteki döntés:

Nem lesz 0. nap, aznap hajnalban mennek/megyünk le néhányan kocsival, díszíteni, átvenni a tábort.

Lesz rá kb 6 óránk.

Csapvezek ofkorsz a csapatokkal.

Nem tudtam h nem tudod, sorry.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329081 Írta: Alyr Arkhon
Felőlem lehet rendi topic, de a levélbe nem írom bve a linkjét. (persze ha alkészülnek mielőtt kimenne a levél, akkor de)

Levél kész, írtam Ulmonak, amint megtudom a topicok címét azonnal mennek ki a levelek.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328995 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők

Ery írta: Ma este vezetőségin megtárgyaljuk a javaslatot. Esetleg tudsz netközelben lenni?

sajna nem, most vagyok.
viszont még anno Ankalimon, Szofi, Mil jelezték, h nekik nem ártana rendi szinten előzetes egyeztetés, pl. h a táncosok konkrétan miket szeretnének táncolni, meg egész konkrétan milyen témakörökre van érdeklődés.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328993 Írta: Ery
Ma este vezetőségin megtárgyaljuk a javaslatot. Esetleg tudsz netközelben lenni?

Καναπή!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.498 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére