2007-es nyári tábor - Főszervezők
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Remzymama/Tünde írta: még 2 hétig nem akarunk csapatokat hirdetni?
Én ilyet nem mondtam.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Rayan írta: Mindenki más: mivel június 15. a jelentkezési határidő, a végleges beosztás csak ezután derül ki! Fiú-lány arány, választott csapattárs, ellentétek és érdeklődési körök szerint készítettük a jelenlegi beo-t, a koreloszlást még nem csináltuk meg. Ha valahol kiugróan magas lesz az átlagéletkor, akkor bontjuk a csapatokat, és elölről az egész. Természetesen a június 15-ig jelentkezőket is be kell majd osztani.
Finite incantatem.
még 2 hétig nem akarunk csapatokat hirdetni?
mikor készülnek fel és rázódnak össze?
és aki utólag jelentkezik, majd beilleszkedik, úgysem utasítjuk el azokat sem, akik esetleg tábor előtt egy héttel akarnak jelentkezni
mi ez a szigor?
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- gillz
- Nem elérhető
Hangfal: icke mondta, h átalakítója van/lesz.
Gép ugye lesz?(Kik hoznak? )
need more brainz. yourz. now.
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Tehát holnap (azaz már ma) 14.00 Margitsziget 26os busz megálló.
Ha valakinek nem jó, gyorsan szóljon.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
Ha mégis kellenék akkor csörgessetek meg (pl ha nem tudjátok valakiről, hogy hova tegyétek vagy ilyesi) és akkor odamegyek vagy ilyesmi.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Hangfal: Felőlem oké, csak honnan szedünk hozzá hifit? Ill honna szedünk vmi átalakítót amivel be tudjuk dugni a laptopba vagy bárhova...
De szerintem mondjunk rá igent, legrosszabb esetben nyilvános segítséget kérünk.
Holnap margitsziget de hány óra? Nekem délelőttre programom van (apám nincs itthon úgyhogy nekem kell intézni a családi bevásárlást)
Ajánlom a két órát vagy a hármat, ha korábban kezdjük, nem ígérem hogy odaérek.
Más: Elkészült a második levél pontosított verziója, újra körbeküldöm és holnap viszem nyomtatva is.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ery
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Más: icke kérdezte, hogy két MTT közeli barátja valószinüleg jönne, de csak a tábor előtt tudnák ezt biztosan. Teljes összeget fizetnek.
Jöhetnek-e?
Igenlő választ adtam. Nem tudom ez a létszámjelentésbe hogyan klavar(hat) bele.
Továbbá: Ha jól értelmeztem hangfal problémánk van. icke vállalta, hogy ebben azesetben hoz két hangfalat (5kg), de az csak hi-fi berendezéshez kapcsolható. Visszajelzést kér.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Rayan
- Nem elérhető
Ketten nincs értelme leülni, így az a javaslatom, várjuk meg gillzt, holnap úgyis rohadtul meleg lesz délelőtt. Mit szóltok?
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
Gillz: akkor felírjam a neveket egy cetlire és elküldjem/elvigyem holnap nektek?
- gillz
- Nem elérhető
és tudok menni, egyig vagyok főnixben, utána csatlakozhatok...
- Tünde
- Nem elérhető
Rabyn írta: mogyi adott egy ötletet a beosztáshoz, nemtudom 100 embernél működik-e de nem rossz. Felírni mindenki nevét akit be kell osztani a csapvezeket is, és utána úgy pakolgatni az embereket cetlin mert akkor jobban látszik ki kivel kerülnek egybe. A cetlizés max fél óra, de ha kell én előtte kivagdosom és odaadom Alyrnak holnap és ő elviszi szombaton magával.
egyszerűbb ha kinyomtatom, megvan excellben
sajnos a holnapi nappal nekem több szempontból is gond van, azt hiszem most először nem fogok tudni elmenni, amikor munka van
sorry
ma beviszem Rabynnak a cuccokat hozzá és
és a holnapi nap, majd kiderül....
- Rabyn
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
gillz: Teljesen korrekt, amit írsz, ez logikus érv és egyet kell vele értenem.
Másrészről szerintem mindünk közül Rabyn ismeri legjobban az embereket és ha nem is vesz részt a beosztásban szerintem kérjünk egy előzetes véleményt, hogy kit kivel ne osszunk egy cspaatba semmiképpen.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- gillz
- Nem elérhető
:belepofázott, ha már nem tud ott lenni:
- Rabyn
- Nem elérhető
Rayan írta:
Alyr Arkhon írta: Miért ne?
Mondjuk azért, mert
1. Csapatvezető
2. A csapatbeosztás lényeges dolog, nyilván te sem szeretnéd elökörködni, és erre nem életbiztosítás, ha Rabyn ott van. Nem szeretném az egész napomat ezzel tölteni, természetesen rászánom, mivel kell, de lényegesen lehet rövidíteni az időt, ha mindenki csak ezzel foglalkozik.
És az mért akadály, hogy az vagyok? Nem fogok belepofázni, hogy ki kerüljön hozzám, egyetlen embert szeretnék és az Ryana. És ha dolgozni kell ha feladat van akkor nem szokásom elökörködni, mert nekem is az az érdekem, hogy minél hamarabb végezzünk... Nekem is programom van utána.
- Rayan
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Miért ne?
Mondjuk azért, mert
1. Csapatvezető
2. A csapatbeosztás lényeges dolog, nyilván te sem szeretnéd elökörködni, és erre nem életbiztosítás, ha Rabyn ott van. Nem szeretném az egész napomat ezzel tölteni, természetesen rászánom, mivel kell, de lényegesen lehet rövidíteni az időt, ha mindenki csak ezzel foglalkozik.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
Rabyn írta: Nem. Mert ha az utazás előtt közöljük a népekkel, hogy srácok csoportban megyünk le mert így olcsóbb a felnőtteknek is, akkor gondolkodni fognak és nem vesznek előre jegyet. Azért az nem mindegy, hogy a tábor előtt 8ezret adsz ki jegyre vagy csak 4et... (oda-vissza)
www.mav.hu/belso.php?kat=2829
na de akkor a diák többet fizet, mint kéne
annemjó
- Rabyn
- Nem elérhető
50%
10 éven felüli diákok, előzetes írásos bejelentés
10 gyermekenként
1 fő kísérőnek is
Vagy:
26 éven aluli fiatalok
33%
Kedvezményes menetjegy
EU állampolgárság
Bármely viszonylatban péntek 10.00 órától vasárnap 24.00 óráig, korlátlan számban
Ez a kétféle van. Nekünk szerintem az első a jobb.
- Rabyn
- Nem elérhető
www.mav.hu/belso.php?kat=2829
- Tünde
- Nem elérhető
Rabyn írta: Azért, hogy a felnőttek se 4000ezerért jöjjenek le...
De jövőhéten elmegyek a keletibe és utána érekdlődöm személyesn mert ezen ahéten nem fér be az időmbe.
de ha nem lehet felnőtt a csoportban és megveszi a saját jegyát, merthogy az nincs a tábordíjban, akkor nem mindegy?
:értetlen:
- Rabyn
- Nem elérhető
De jövőhéten elmegyek a keletibe és utána érekdlődöm személyesn mert ezen ahéten nem fér be az időmbe.
- Tünde
- Nem elérhető
ha ugyanannyi, akkor minek csoport?Rabyn írta: nem,felnőtt csoport nincsen. A diákoknak csoportban is 50%ot néznek. Felnőtteknek egyébként majdnem 4ezer forint a jegy... csak oda
- Rabyn
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
Rabyn írta: Nappalis diákcsoport. Az estis diákokat nem lehet csoportba tenni. a kísérőnek 1800 a diákoknak meg diákárú a jegy (az is 1800 vagy 1820)
felnőttek nem csoportosulhatnak?
és nem olcsóbb a diák 50% kedvezmény?
- Rabyn
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
Mindent kinyomtattam, van egy tonna papír....
- Tünde
- Nem elérhető
Rabyn írta: Tünde: már néztem kedvezményt. Azt kellene megoldani, hogy nappalis csoportokat tudjunk alkotni 10esével és mindegyikhez egy vezetőt. Így csak 1800 forint a vonatjegy oda (meg 1800 vissza)
Csinc: beleszólni nem fogok csak akkor ha olyanokat akartok összerakni akikről biztosan tudom, hogy képtelenek egymással dolgozni.
mi az hogy nappalis csoport?
felnőttkedvezmény is van?
érthetően ha kérhetem
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.