2007-es nyári tábor - Főszervezők
- gillz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ery írta: Sehogy. A nevek és a korábbi információk alapján kitalál valamit Mindenkit úgysem tudsz végigkérdezni. Szerintem most fontosabb a család identitásának kialakítása. Egy rendi topik kisebb káoszt idézne elő.
milyen káoszt? mindegy továbbítom ezt az üzenetet a rendi vezetőknek, oszt kiderül, jó e nekik, avagy kell még képviselnem az érdekeinket
need more brainz. yourz. now.
- Ery
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- gillz
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
gillz írta: eddig arról volt szó, h a rendek is kapnak topicokat, hogy meg tudják előre beszélni a terveiket, igényt mérjenek fel a rendi vezetők, ilyesmi.
Sztem van rá szükség.
De ehhez nem kell topik. Ezt a rendvezető egyedül is fel tudja mérni.
Καναπή!
- gillz
- Nem elérhető
Ery írta: Nem kell rendi topik.
eddig arról volt szó, h a rendek is kapnak topicokat, hogy meg tudják előre beszélni a terveiket, igényt mérjenek fel a rendi vezetők, ilyesmi.
Sztem van rá szükség.
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
akkor oda is kéne Ulmoval nyitattni
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Tünde
- Nem elérhető
Rayan írta: Aeglos kérdi, hogy Olosta kaphat-e láthatást a rendivezetői topichoz. Kaphat?
Most megyek melózni.
kaphat, sztem minden segéd látja
- Rayan
- Nem elérhető
Most megyek melózni.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Remzymama/Tünde írta:
gillz írta: pl. Nyilvános topicba kiírhatjátok, h tud-e valaki kocsival segíteni a tábori szálíltásban, hogyha fizetitek a benzinét. Még az is lehet, h olyan ember ír, akiről eddig nem tudtuk, h tud kocsit szerezni. Azt is hozzá lehet tenni, h nem kell neki vezetnie (gondolom, van még jogsival, de kocsi nélkül rendelkező személy).
jó ötlet, köszi
ki írja ki?
Csinc?
Ez határozottan belső kommunikációnak számít, nincs köze a keretjátékhoz...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
gillz írta: pl. Nyilvános topicba kiírhatjátok, h tud-e valaki kocsival segíteni a tábori szálíltásban, hogyha fizetitek a benzinét. Még az is lehet, h olyan ember ír, akiről eddig nem tudtuk, h tud kocsit szerezni. Azt is hozzá lehet tenni, h nem kell neki vezetnie (gondolom, van még jogsival, de kocsi nélkül rendelkező személy).
jó ötlet, köszi
ki írja ki?
- gillz
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
20.000/nap, azt nem tudom kifizetni
elképzelésem sincs mi legyen, a mienk kilőve
Ankalimon nem tudom mennyit tud szállítani, Pókhoz gondolom nem fér semmi, Rózsa kocsija kicsi, ráadásul Melián diplomaosztója lesz, lehet le sem jön első nap
Hogy akkor mi lesz a kirándulással, azt sem tudom.....
Ádámnak írtam már, de nem válaszolt, megpróbálom mégegyszer, hátha van ötlete
valaki?
keresem a megoldásokat
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
És igen tudom, a logisztikába minden belefér, de azt hiszem az egész tábor ügyintézése, minden elintézése, napi 2-3 óra elfoglaltsággal járó mindenféle mellett kérhettem volna ennyit.
De tulképp mindegy, az én időmbe belefér, hisz semmi más dolgom, mint a táborral foglalkozni.
Ez most csak úgy jön, senkinek nem szól.
Soha, de soha nem fogok semmit bevállalni, ezentúl baromi kényelmesen csak látogatóként fogok a rendezvényeken megjelenni, mert én még az életben nem csalódtam ekkorát, pedig igencsak sok rendezvényt szerveztem már életemben. Ez volt az utolsó panasz, mostantól kussban végigcsinálom a maradék másfél hónapot, lenn a tábort, utána az elszámolást, egyebeket és onnantól látni nem akarok semmit, ami munka az MTTn belül.
ennyi...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Rayan írta: Köszönöm a csapatbeosztást, úgy látom, rendben van. Mi a helyzet a levéllel?
Amint a csapvezek rábólintanak a csapatnevekre, írok Ulmonak a topicokkal kapcsolatban, és ha azok megvannak, mennek a levelek.
Az előbbi kb ma este megtörténik, mert ha estig nem regaál senki, elfogadottnak tekintem a neveket.
A második nemtudom.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
Ha azt akartuk volna, hogy országos kampány, azt hamarabb kellett volna elkezdeni. Ne haragudjatok, ha valamit rosszul csinálok, bocsánatot kérek , ha elrontottam dolgokat. Próbáljon mindenki saját magában helyretenni mindent. Kb. péntektől tudok MSN-en lenni, délutános vagyok a mostani héten.
Köszönöm a csapatbeosztást, úgy látom, rendben van. Mi a helyzet a levéllel?
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
Ankalimon tegnap hívott, a raktárba tartós cucc néven futó költségvetésben szereplő izének, 2 darab kerti pavilont és egy erősítőt kért hangfalakkal
most vadászunk árban megfelelőre
- Tünde
- Nem elérhető
Rayan írta: Még egyszer kiemelem, mert látom, az Excel-ben nem került módosításra: Lindír és Dindae nem akarnak egy csapatban lenni. Lindír Ynezzel akar és viszont. Namarie Esgalhoz megy, és Rohin ne legyen Gandalf csapatában. Még mindig kérem ide a topicba a végleges csapatbeosztást, hogy lássam, megfelelő-e. Köszi.
az excellben mindig az eredetit látod, az a jellapok állapota, kell valami ami a kiindulás, és változtattunk rajta, merthogy az más fájl
ne kiabálj
azt az emilcímekhez kaptad, merthogy ahhoz kérted
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Rayan írta: Alyr, többször is elmondtam, hogy hallgassatok mindenről, és irányítsátok hozzám az embereket. Nem tudtátok betartani, megvan az eredménye.
Erről is volt szó pénteken.
A módosított csapat és rendbeosztás:
Csepűrágó rend
Vezető: Fábián Ágnes /gillz
Segéd: Rákos-Zichy Johanna /Hanna
Kozó Balázs /Dreamer
Kádár Anna /Rabyn
Vadászok
Vezető: Grátz Márk / Faun
Segéd: Schmidt Barbara /Ranamarth
Németh Rita /Galadh
Juhász Csaba /Feanor
Doncsecz Zoltán /Celebrom
Reinicke Tamás /icke
Krizsán Anna Regina /Snuffles
Szommer Enikő /Mirilnen
Király László /Remzy
Jenei Olivér
Majoros András /Rozsomák
Csaba Réka /Eglarcarien
Karkus Zsuzsa /Rohin
Palkovics Gergő /Gerinka
Czégé Dávid /Felagund
Szabadkai Bálint /Ratzkha
Bárány Ildikó /Lamy
Kovács Gábor /Cueddo
Bölcsek
Vezető:Ankalimon
Segéd: Csúzdi Gerda /Mogy
Neiser Emese /Kincses
Peller Henriett /Sil
Hajnal Anna /Panni
Balázs Annamária /Dindae
Váczi Csilla /Stara
Sedyó Inez: Aredhel/Inez
Kaszab Zsuzsanna /Melyanna
Gilg (Gwindorn)
Pataky Péter Sirgon
Benei Fédra /Phaedra/Namarie
Lindír
Anglachel/Gurthang
Elrenor
Táncművészek
Vezető: Milendoria
Segéd:
Kopper Kaludia
Inczédy Anna /Inczy
Erna
Vewy
Rhien
Schuster Viktória /Narbeleth
Adelard
Idhren
Éowyn/Keshu
Abonyi Barbara /Esgal
Minerva
Kopper Viktória
Krónikások
Vezető: Szabadkai Zsófia /Szofi
Segéd: Kozák Andrea /Idril
Dalnoki Fanni /Momo
Ancalima Anarórë
Kisluthien
Dodiee
Szörcs
Gilloth
Suhifarok
Ben
Orsie/Fraktál
Fqqdk
Tirion Equinel
Gulyás Gábor
Dalnokok
Vezető: Királyházi Csaba /Gumipók:
Kirschner Viktória /Artemisz
Futó Péter /Jacopo Belbo
Becze Ádám /Leguanember
Talpassy Dorottya /Mírrand
Lőki Dániel /Estel
Ürmössy Zsuzsanna /Angwen
Vass Rózsa /Rózsa
Végh Norbert /Drizzt
Düra Ádám /Peredhil
Kiss Kincső /Kincső
Bukovinszki Virág
Bukovinszki Orsolya
Hödl Patrícia /Patiszon
Kézművesek
Vezető: Aeglos:
Olosta
Nóli
Finwe
Kozák Anita /Eper
Niph
Ille
Szerján Krisztina /Brokkoli
Fimbrethil
Nellas
Missy
Newra
Dowinion
Bárány Ágnes
Csapatok:
… Csapat
Csapatvezető (családfő) Abonyi Barbara /Esgal:
Kaszab Zsuzsanna /Melian
dorwinion
Missy
Newra
Reinicke Tamás /icke
Bárány Ildikó /Lamy
Doncsecz Zoltán /Celebrom
Neiser Emese /Kincses
Benei Fédra /Phaedra/Namarië
.. csapat
Csapatvezető (családfő) Inczédy Anna /Inczy:
Végh Norbert /Drizzt
Palkovics Gergő /Gerinka
Niphredil
Véczi Csilla /Stara
Bukovinszky Virág
Bukovinszky Orsi
Dóra Ádám /Peredhil
Erna
Dindae
… csapat
Csapatvezető (családfő): Kádár Anna /Rabyn
Talpassy Dorottya /Mírrand
Szommer Enikő /Mirilnen
Sebestyén Ildikó /Ryana
Hödl Patrícia /Patiszon
Czégé Dávid /Felagund
Szentpétery /Nóli
Finwe
Bárány Ágnes
Kirschner Viktória /Artemisz
… csapat
Csapatvezető (családfő): Szerján Krisztina / brokkoli
efkú
Orsie
Futó Péter /Jacopo Belbo
Snuffles
Gilgolwen (Gwindorn)
Hajnal Anna /Panni
Vewy
Schuster Viktória /Narbeleth
… csapat
Csapatvezető (családfő): Kozó Balázs /Dreamer
Kiss Kincső /Kincső
Ben
Fónagy Zsófia /Ancalima Anarórë
Olosta
Nellas
Eowyn!
Adelard
Gulyás Barna
Jenei Olivér
… csapat
Csapatvezető (családfő):Sebestyén Csaba /sebcsaba
Fimbrethil
Kovács Gábor /Cueddo
Csaba Réka /Eglar
Rhien
Kozák Andrea /Idril
Kozák Anita /Eper
Ille
Peller Henriett /Sil
Pataky Péter /Sirgon
… csapat
Csapatvezető (családfő):
Dodie
Németh Rita /Galadh
Szörcs
Szabadkai Bálint /Ratzkha
Csúzdi Gerda /mogy
Anglachel
Elrenor
Gilloth
Minerva
Karkus Zsuzsa /Rohin
… csapat
Csapatvezető (családfő): Barna Bálint /Gandalf
Rákos Zichy Johanna /Hanna
Dalnoki Fanni /Momo
Tirion Equinel
Suhi
Lőki Dániel /Estel
Kutassy Zsófia /Idhren
Endelir
Ürmössy Zsuzsanna /Angwen
Adim
… csapat
Csapatvezető (családfő): Becze Ádám /Leguanember
Juhász Csaba /Feanor Faelivrin
Sedyó Inez /Aredhel/Inez
Lindír
Kopper Viktória
Kopper Klaudia
Kisluthien
Scmidt Barbara /Ranamarth
Ringbearer
Majoros András /Rozsomák
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
Nekem a levél teljesen megfelel. Stilisztikailag javítottam, és visszaküldtem e-mailben. Sajnos, ha az elküldéskor ugyanolyan hibák lesznek, mint a levelek postázásakor, az is a én felelősségem lesz. Szal' juhú. Próbálj körültekintően eljárni a levelek kiküldésekor, a csapatbeosztásnál teljes és módosított névsorral.
Még egyszer kiemelem, mert látom, az Excel-ben nem került módosításra: Lindír és Dindae nem akarnak egy csapatban lenni. Lindír Ynezzel akar és viszont. Namarie Esgalhoz megy, és Rohin ne legyen Gandalf csapatában. Még mindig kérem ide a topicba a végleges csapatbeosztást, hogy lássam, megfelelő-e. Köszi.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
1. Rabynnal kapcsolatban tegnap már döntöttünk. Továbbra is rajta van az egyik legnagyobb nyomás, őt zargatják a legtöbben.
2. A második levelet azért én fogalmaztam mert engem bíztak meg vele (Ery és Tünde) ugyanis az első levélből nagyon sok dolog hiányzott. A szövegét már minden főszervező láttamozta, kiegészítette, azon változtatni már nem volna okos dolog. Ha átírod akkor újra láttamoztatni kell mindnekivel.
A levél kiküldésének módjáról szintén tegnap döntöttünk. Természetesen neked is elküldöm a legvéglegesebb verziót de egyszerűbb volna ha én küldeném ki.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rayan
- Nem elérhető
Kérném szépen ide a topicba bemásolni vagy e-mailben elküldeni a véglegesnek mondható csapatbeosztást! És szükségem van egyben a levélben jelentkezettek polgári és nicknevére is e-mail címmel ellátva!
Alyr, plz, küldd el a leveled végleges verzióját, megmókoljuk, aztán körbeküldöm mindenkinek, ha oké, akkor kapják meg a táborozók.
Ankalimon küldött nekünk mélt, olvassátok végig alaposan, tökéletesen egyetértek vele. Ne feledjétek, hogy csapatban dolgozunk, nem egymás ellen. És bízzatok másikban. Akkor is, ha időnként elkövet hibákat.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rayan
- Nem elérhető
Utána már csak kopipéjszt és megy.
Nem megy, amíg én azt nem mondom, hogy mehet!!!
Ne akarjon senki helyettem intézkedni, azért vállaltam ezt a feladatot, mert veletek ellentétben nem vagyok türelmetlen, és tudok körültekintően vagy átgondoltan fogalmazni és cselekedni. És nagyon köszönöm Alyrnak, hogy helyettem összerakta a levelet, amikor az az én feladatom lett volna, ezzel levettél a vállamról egy terhet, tényleg köszi, de a leveledet át fogom fogalmazni, és én fogom kiküldeni, ahogy a táboros levelet is összeraktam.
És Rayan végre csinálni is fogja a dolgát vagy megint napokat kell várni mindenre?
Rabyn: ideje lenne, hogy egy kicsit kimaradj mindenből. Többek között miattad is én vagyok a felelős azért, hogy mogynak hazudtál vagy hogy Ryanáéktól megvontad a láthatási jogot. Ez van a nagyon tenni akarásból. Maradj ki a dolgokból, koncentrálj a saját feladatodra.
Az adott részterület felelőse egyben felel a kommunikációjáért is.
Mindneki más véleménye (leszámítva a Kommunikációért felelős Rayant ill. engem) irreleváns.
Tök zsír, hogy ezt végre sikerült így leírni.
Egyszerűen nem hagyjátok, hogy csináljam a feladatomat. Így nem lehet veletek együttműködni. Ezt már többször elmondtam, de akkor elmondom még egyszer. INFO ANYAGOK, TÁBOROS TOPIC, VEZETŐKÉPZÉSEK kommunikációja az én dolgom. Csak azután írhattok valamit a topicba, hogy velem megbeszéltétek, csak azután küldhettek körbe mindenkinek anyagot, ha velem megbeszéltétek. Minden segítséget köszönök, de hagyjátok, hogy csináljam a dolgomat. Kérlek.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Ery
- Nem elérhető
Mindkét időpont megfelelőnek tűnik. A 8:05-ös ugyan korán van, de a 4 órás vonatút alatt talán tudnak aludni. A 10:05-ösnél kipihentebbek de 14:00 körül van általában az emberek mélypontja.
A visszaútnál én a középsőt javaslom. Akkor a vidékiek szintén könnyebben találnak csatlakozást.
Καναπή!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.