- Köszönetek: 0
2007-es nyári tábor - Főszervezők
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
csudi írta: Hello szervezok!
Az altalam bepalizott uj taborozok neveben szolok hozzatok!
Ket kiscsajszi, Kisluthien tarsai, szepen megkaptak a leveleket, befizettek, amit be kell, de nem tudnak a csapataik forumahoz ferkozni! Legyszi intezkedjetek, vagy irjatok meg, hogy kinek szoljak!
A ket user nev:
Kopper Viki (igen, igy egyszeruen), email cime: csigi9@freemail.hu es
Summer (aki IRL a tesoja, Kopper Klaudia), email cime: klau-17@freemail.hu
Tehat tolkien.hu-s accountot csinaltak.
Mindketten a szazszorszepcsapat tagjai, es a tancosok rendjeben vannak!
Koszi,
Csudi
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Rayan írta: A távcső az én szerintem luxus.
Én az erősítőt választanám. Nemcsak a mostani táborokra kéne gondolni, hanem a későbbi rendezvényekre is. Pl. egy LEP-en hol fogsz csillagokat nézni? Vagy egy farsangon? Vagy egy konferencián? Pont ezek a rendezvények azok, ahol életbevágó lehet a jó hangosítás.
már vett Ankalimon erősítőt és hangfalakat, csak gondolta vehetne még kettőt (Ádám írta, jól szól így is)
Kőhegyen meg állítólag mindenki nagyon élvezte
sátor meg szerintem nem kell, tele van fával a kiülős rész
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Rayan
- Nem elérhető
Én az erősítőt választanám. Nemcsak a mostani táborokra kéne gondolni, hanem a későbbi rendezvényekre is. Pl. egy LEP-en hol fogsz csillagokat nézni? Vagy egy farsangon? Vagy egy konferencián? Pont ezek a rendezvények azok, ahol életbevágó lehet a jó hangosítás.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Leguanember
- Nem elérhető
A sörsátor az tavaly volt a királyi sátor, van rá egy hatalmas sárga varrott borítás, ajtóval, oldallal, cakkos tetővel made by Olosta. ha iylen kell, akkor sátor kéne.
Kőhegyen fent volt az új hangcucc, és ott bezengte a hegytetőt - mondta nekem Gandalf csapveztalin.
Az kell, hogy minden sátorba "több száz watt" köszönjön be, vagy hogy lokálisan szép legyen?
A csillagvizsgáló távcső az nagy ötlet, és igazából évek óta lehetne ilyenünk... Én ezt választanám.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Remzymama/Tünde írta: 3 hangfal - kiegészítés az erősítő mellettihez, hogy még hangosabb legyen
látcső csillagnézéshez
sörsátor (sztem nem kell, tele van fával a térrész)
melyik a fontosabb? MTT táboros pénzéből melyik menjen? kérdezi Ankalimon
Én szívem szerint a látcsövet szeretném, mert imádok csillagot nézni de az MTTnek sztem hazsnosabb lenne a hangfal.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
látcső csillagnézéshez
sörsátor (sztem nem kell, tele van fával a térrész)
melyik a fontosabb? MTT táboros pénzéből melyik menjen? kérdezi Ankalimon
- Tünde
- Nem elérhető
Szia!
Pontos adatok, a táborig 1-2 fő eltérés lehet, gondolom az már nem gond, lehet hogy lesz még jelentkező.
Faház 75 fő
sátor 35 fő
vega 20 fő
általános kaja 90 fő
köszönöm a segítséget
Tünde
- Leguanember
- Nem elérhető
gillz írta: Khm. Felagund koncepció miatt láthatja a szervezői topicokat? Mert szvsz nincs hozzájuk köze. Nyilván a megfelelő személy ellátja őt az ismeretterjesztő előadásai megszervezéséhez a kellő információval...
Vérmesen csatlakozom, már egy hónapja kb. javasoltam, hogy ne feszegesse tovább a kedélyeket.
Minden más hiábavalóság.
- gillz
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
gillz írta:
gyakorlata van, pont egyidőben a táborral.Rayan írta: Csak remélni tudom, hogy nyomós oka van rá h:
és egy hónapig vacillált (sőt, mi is biztattuk, a szakma fontosabb)
- gillz
- Nem elérhető
gyakorlata van, pont egyidőben a táborral.Rayan írta: Csak remélni tudom, hogy nyomós oka van rá h:
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Hanna nem jön táborba.
Gyulafehérvár mellett döntött.
Hányan vagyunk így cakum-pakk?
(A Tolkien Levelező Verseny egyéni szuperdöntőjéből három ember jut be táborba? Majd gyorsan be kell őket osztani, akár előre is tudva a helyüket, hogy gyors kapcsolatfelvétel legyen a csapatukkal, rendjükkel.)
gillz, Alyr:
A hadijáték és szalagszerzés google-dokuja up to date? Ha a kedvencekbe tettem a linket, akkor a frisset látom mindig, ugye?
Ezt belinkelném a csapveztopikba, mert világos és hasznos.
btw ez az: Hadijáték és pontrendszer
Minden más hiábavalóság.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Gyulafehérvár mellett döntött.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
Leguanember írta:
Remzymama/Tünde írta:
Rayan írta: Tünde: nekem barna csomagolópapírra, négyszínű alkoholos filcre (piros, kék, zöld, fekete) és blutekre van szükségem a faliújsághoz, rémlik, hogy ezekből még maradt valamennyi (?), de ezt ti tudjátok jobban.
felírtam
Ádám: hát én azt sem aptam meg, állhatok neki guberálni, ki mit is akar
Elég neked ez péntek éjjelig? Ha igen, kiguberálom Neked.
hagyd csak
vasárnap éjfélig elkértem pontos adatokkal, kellenek méterek, egyebek
de köszi
- Leguanember
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta:
Rayan írta: Tünde: nekem barna csomagolópapírra, négyszínű alkoholos filcre (piros, kék, zöld, fekete) és blutekre van szükségem a faliújsághoz, rémlik, hogy ezekből még maradt valamennyi (?), de ezt ti tudjátok jobban.
felírtam
Elég neked ez péntek éjjelig? Ha igen, kiguberálom Neked.
Minden más hiábavalóság.
- Tünde
- Nem elérhető
felírtam
- Leguanember
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: gillz, Ádám: nektek küldtek sokan anyagigényt?
a héten látni akarom, aki nem küldi, nem kap, Rózsától pénzt kell kérjek
Nekem senki sem küldött egyik címemre sem.
Én úgy tudtam, csak a csapatszínek véglegesítését kértétek a fix kendőkhöz. (Meg az esetleges extrákat, amelyet lehet, hogy térítetek, ha a költségvetésbe belefér.)
Azt is nekünk kell mondani, hogy milyen anyagot kérünk? Nekem fogalmam sincs. Bízom a beszerzőkben, hogy nem birkagyapjat hoznak, meg nem műanyagot.
Csapatkendő, 12 személyre, gondolom h nagyméretű. az kb. 80x80 cm, valami könnyű anyagból.
Ez a standard, nem?
Minden más hiábavalóság.
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: gillz, Ádám: nektek küldtek sokan anyagigényt?
o.O én minden rendi vezetőét elküldtem már vasárnap, kivéve Márkét, de ő állítólag elküldte neked az övét. Nem kaptad meg? 8O (mi a működő ímélcímed?)
- Tünde
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Leguanember írta:
Remzymama/Tünde írta: Alyr: küldtem Ákoskát új jelentkezőként
Eryvel beszéltük Noodlihoz vagy Leguánhoz kellene osztani. Ők betörik vagy elbírnak vele.
Írtam a csv topikba is, Ákos hozzám jöhet. Ne hívjátok már Ákoskának!
Más: Felmerült bennem, hogy az étkezések időpontjaiba vajon mennyi lehetősége van beleszólni a táborvezetőségnek? Tehát ha valami becsúszik napközben, vagy példának okáért az előző napi program lefárasztotta a rséztvevőket, akkor lehet-e egy órával későbbre kérnünk a reggelit, ebédet, vacsorát?
Ha lehet, mennyivel előtte kell szólni?
Azért hívjuk Ákoskának mert van egy másik Ákos is szintén nick nélkül, kell a különböztetés.
Tudtommal nem szólhatunk bele a kaják időpontjába.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Leguanember
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: Alyr: küldtem Ákoskát új jelentkezőként
Eryvel beszéltük Noodlihoz vagy Leguánhoz kellene osztani. Ők betörik vagy elbírnak vele.
Írtam a csv topikba is, Ákos hozzám jöhet. Ne hívjátok már Ákoskának!
Más: Felmerült bennem, hogy az étkezések időpontjaiba vajon mennyi lehetősége van beleszólni a táborvezetőségnek? Tehát ha valami becsúszik napközben, vagy példának okáért az előző napi program lefárasztotta a rséztvevőket, akkor lehet-e egy órával későbbre kérnünk a reggelit, ebédet, vacsorát?
Ha lehet, mennyivel előtte kell szólni?
Minden más hiábavalóság.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Alyr Arkhon írta:
Ery írta: Az új jelentkezők beosztását egyszerre adjuk meg Ulmónak
Úgy gondoltam hogy most küldök Ulmonak egy mailt csatolva minden új beosztásával.
- Tünde
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.