2007-es nyári tábor - Főszervezők

Több
17 éve 9 hónapja #319878 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
körlevél ment, nagyon fontos, itt várok rá reakciókat!!!!! mindenkitől kérek véleményt!!!!!

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #319856 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
Nézd meg az e-mailedet. Tünde legutóbb a három órás kezdést írta.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #319853 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
Szeriontem szólj: )

Csak én voltam figyelmetlen vagy tényleg nincsen időpontja a 31-ei napnak? (mmint órára pontosan)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #319852 Írta: Rayan
Szinte biztos, hogy drágának találják. Szerintem is drága, de mindenképp reális.

A másik: szólhatok Póknak, hogy rittyentsen össze egy plakátot a kiírás szövegével?

Dorwinion hirdetéseivel mijahelyzet? Lassan reklámoznunk kell.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #319812 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
Csinc: Teljesen normális de teljesen szükségtelen tájékoztatás volt.
Hiszen nem tudjuk, hogy drágának tartották-e a fórumozók a tábort, így viszont ők már tudják, hogy mi drágának tartjuk.
És az szerintem régen rossz.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #319806 Írta: Rabyn
Csinc: Nóli többször is kérdezte tőlem, hogy mikor kap választ, mert akkor úgy alakítja a nyarát. (valamiért mindenki mindent tőlem kérdez.... én meg irányítok mindenkit hozzád de ha nem vagy elérhető akkor nem tudnak kérdezni)

Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #319797 Írta: Rayan

Alyr Arkhon írta: Megegyeztünk (legalábbis én ajánlottam, Tünde támogatta és mások sem emeltek kifogást), hogy az árakról nem kezdünk el előre magyarázkodni.

Miért nem lehet ezt betartani????
Ez a legrosszabb kommunikációs stratégia amit el lehet követni. Főleg, hogy még nincs a kezünkben elég színes grafikon amivel be lehet tömni az elégedetlenkedők száját.

Ha nincs normális ellenvetés, Csinc hozzászólásából holnap törlöm a magyarázkodós részt (bár lehet hogy már késő), legalábbis a kérdést illett volna vele megvárni ugyanis...

Felőlem töröld, de ezt teljesen normális tájékoztatásnak tartom, egy mondattal nem írtam le többet, mint amit szükségesnek tartok, innentől privátban megy minden.

Rabyn: nemá.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #319762 Írta: Rabyn
Én csak egy olyat szeretnék kérni, hogy ha lehet még a kérdés napján kapjanak választ a kérdezők(vagy csináljuk többen a válaszadást, amit előtte itt úgyis megbeszélünk vagy Rayan tényleg járj fel naponta legalább 2x a topicba) . Különben úgy fogunk járni mint az eddigi összes táborszervező, hogy közlik velünk, hogy titkolózósak vagyunk és nem akarunk semmit se elmondani és tudom, hogy mennyire utálatos dolog tud lenni amikor minden információról úgy érzi az ember, hogy direkt késleltetve mondják meg neki.

Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #319761 Írta: Alyr Arkhon
Megegyeztünk (legalábbis én ajánlottam, Tünde támogatta és mások sem emeltek kifogást), hogy az árakról nem kezdünk el előre magyarázkodni.

Miért nem lehet ezt betartani????
Ez a legrosszabb kommunikációs stratégia amit el lehet követni. Főleg, hogy még nincs a kezünkben elég színes grafikon amivel be lehet tömni az elégedetlenkedők száját.

Ha nincs normális ellenvetés, Csinc hozzászólásából holnap törlöm a magyarázkodós részt (bár lehet hogy már késő), legalábbis a kérdést illett volna vele megvárni ugyanis...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #319706 Írta: Rabyn
HPWsek tábora (alomvilag.hu)

A tábor időpontja: 2007. július 21. - július 31. (11nap/10 éjszaka)
A tábor helyszíne: Matty, Kormorán vendégház (Pécstől 30, Harkánytól 10 km-re délre)
A tábor díja: 34.000 forint, mely tartalmazza a szállás, a napi háromszori étkezés, az utazás (BP-ről) és a programok költségeit is.

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #319672 Írta: Rayan
Én mondtam, h engem nem kell rugdosni.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #319671 Írta: Rabyn
Ja amúgy én szívesen rugdosok mindenkit, hogy csinálja a dolgát, de akkor ne sértődjön be senki.

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #319622 Írta: Alyr Arkhon
Csinci, légyszives mint kommunikációs felelős kommunikálj már végre a tábor topic kérdezőivel.
Én direkte nem adtam konkrét választ, mondván, hogy tied a végszó.
Ez olyan mintha titkolóznánk.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #319548 Írta: Tünde
dorw a főraktáros
Aranill segít neki
kell még egy ember - ötleteljetek, de sztem először nézzük meg a jelentkezési lapokat, ki jön, és abból válasszunk

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #319537 Írta: Rabyn
Beszéltem ma Galadhal. EMlékeim szerint őt akartuk raktárosnak anno, viszont baromira nem lenne pénze táborra. Van helyette más emberünk?(úgy emlékszem nincsen) mert ez esetben össze kell neki dobni az összegnek egy részét... Különben szívesen jönne.

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #319530 Írta: Alyr Arkhon
Fontos: Csinci, nézzél soxor tábor 2007 nyílt topikot és válaszolj a kérdésekre jól.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #319451 Írta: Tünde
engedélyezem a részemről
majd utánanézek én is

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #319450 Írta: Rabyn
Pár idei nyári tábor:

www.varazslat.com/hirek/70 - itten 35 ezer tíz nap Csobánkán (sátorhely nincsen) napi egy meleg kajával.

tabor.teveclub.hu/index.php Itt 30ezer 7 nap más nem derül ki belőle, számomra.

A googleba csak ezeket találtam eddig (mint összehasonlítási alapot) . A két nagy hp oldal még nem hirdette ki mikor táboroztat és mennyiért. (ált 35-40 között mozog a táboráruk)

De még érdeklődőm itt-ott. A nyelvi táborokat meg sem néztem és a tánctáborokat sem.

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #319448 Írta: Alyr Arkhon
Javaslom a szervezői topikban Ankalimon által felvetett módon hivataléos szervezői "miért drága a tábor" szöveg megszerkesztését.

Persze először is amíg nyilvánosan a topikban (amit ma megnyitottam) rá nem kérdeznek, ne kezdjünk el magyarázkodni mert alapból rossz fényt vet ránk.
Másodszor (ezt mindjárt meg is teszem a szervezői topikban) mindenki érdeklődjön utána általa ismert más nyári táboroknak. Főleg a kaja-időtartam-ár trióra. Így csinos összehasonlító elemzést tudunk majd prezentálni.
Harmadszor mostantól ne mondjon senki semmit amíg a fenti adatok ide be nem érkeznek.

A kettes ponttal kapcsolatban a következő szöveget akaorm betenni a szerevzői topicba, ellenjegyezzétek.

"Kedves szerevzők, csapvez- és rendvezjelöltek.
Szeretnék valamit kérni, táborár témában. Mindenki küldje el nekem vagy a többi főszervezőnek priviben milyen más nyári táborokról tud, főleg kaja-időtartam-pénz-helyek vonalon. (helyeken értem pl hogy van-e sátorhely)
"

Ha ellenjegyztitek (beleegyeztek) akkor teszem csak be.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #319443 Írta: Rabyn
A többi hasonló, idei táborhoz képest.

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #319405 Írta: Tünde

Rabyn írta: Szóval győzködni kell a népet majd, hogy jöjjön!!! És, hogy ez egyáltalán nem drága a többihez képest!!!

először várjuk meg, hogy tavaszi talin, 3 napra mennyit kell fizetni, aztán számolhatunk, hogy a mienk sokkal több e, nem tudom egyébként miért annyira előre készülni a győzködésre, ha rákérdeznek, meg kell válaszolni, de ha Dreamerből indulok ki, csak viták lesznek :?
és ha nem jönnek 150en csak 100an akkor mi van? csődbe jutunk? nem
őszintén megmondom, aki csak végigfanyalogni tud mindent, az nem fog hiányozni, legalábbis nekem

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #319403 Írta: Tünde

Alyr Arkhon írta: Kérek engedélyt/megbízást, hogy végre megnyissam a 2007es tábor topicot.

Már majdnem 2 héttel el vagyunk csúszva tavalyhoz képest

meg vagy bízva :wink: :lol:

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #319388 Írta: Alyr Arkhon
Kérek engedélyt/megbízást, hogy végre megnyissam a 2007es tábor topicot.

Már majdnem 2 héttel el vagyunk csúszva tavalyhoz képest

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #319300 Írta: Rabyn
Készüljetek fel rá, hogy idén sokan naaagyon meg fogják kérdőjelezni, hogy mé ennyi a tábor. Dodie azt mondta lehet, hogy nem fog tudni jönni... Galadh biztosan nem.

Szóval győzködni kell a népet majd, hogy jöjjön!!! És, hogy ez egyáltalán nem drága a többihez képest!!!

Ja és szerintem lassan kérjetek topicot 2007 nyári tábor:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #319008 Írta: Rabyn
nem azt mndtam, hogy nem töltöm ki hanem, hogy hogyan kell, mi a változás a többiekhez képest?

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #318950 Írta: Tünde

Rabyn írta: Mikor kapunk topicot? (tábor 2007:)))

Nekünk, hogy kell kitölteni és elküldeni a jellapot? Van valami változás benne a többiekéhez képest?

mindenképp ki kell tölteni, abból lesznek adatok stb, főleg alvós, kajás létszám
én a csapathoz a tábvezcsapatot írtam
Rabyn neked főle, hisz csapvez vagy

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #318939 Írta: Rabyn
Mikor kapunk topicot? (tábor 2007:)))

Nekünk, hogy kell kitölteni és elküldeni a jellapot? Van valami változás benne a többiekéhez képest?

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #318796 Írta: Rayan
Feltettem.

Illetve emlékeztetnélek rá, Alyr, hogy február végén küldtem el Tamásnak a végső változatot, amire ezt válaszoltad e-mail-ben:

UI: Egyébként a kiírás jó, áldásom rá.

A jellap is jó, azt az egy mondatot kivéve amit az előző mailben írtam.

Alyr

Úgyhogy ne engem hibáztass, ha a kiírásból lemaradt a trailer, mert azt már nem én szerkesztettem be.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #318776 Írta: Tünde
aki feltette szerkesztheti, Csnz tedd már bele légyszíves

köszi

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #318774 Írta: Alyr Arkhon

Rayan írta:

Alyr Arkhon írta: Nem tudom ki állította össze azt a szöveget ami perpill kint van a tolkien.hu-n.

Ankalimon hagyta jóvá, ő az admin. Vele beszéld meg, hogy kikerüljön, én legutóbb nem módosítottam rajta semmit, még azt a verziót küldtem el, amiben benne volt a trailer.

Viszont hadd kérdezzek valamit: hogy akarsz ezzel a hisztivel táborvezető lenni? Mert itt a fórumon minimális jelét nem tapasztalom annak, hogy tisztelettel lennél a másik iránt. Mert elmondom, mit csinál egy táborvezető: nem problémázik, hanem beszél azzal, aki a szájt gazdája, és azonnal intézkedik a problémát megoldani.

Ha a táborban gond lesz a keretjátékkal, és valami nagy gubancot kell helyrehozni, ugyanilyen stílusban kezeled majd le az embereket?

A költségvetést megkaptam és részemről el van fogadva.

Mindezt megtettem, azonnal javítottam amint elküldted az első változatot, ha emlékszel. És arról, hogy nem az általam megírt szöveg lett beküldve, nem én tehetek és nem is Ankalimon aki engedélyezte.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.533 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére