- Köszönetek: 1
2007-es nyári tábor - Főszervezők
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
Csak én voltam figyelmetlen vagy tényleg nincsen időpontja a 31-ei napnak? (mmint órára pontosan)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Rayan
- Nem elérhető
A másik: szólhatok Póknak, hogy rittyentsen össze egy plakátot a kiírás szövegével?
Dorwinion hirdetéseivel mijahelyzet? Lassan reklámoznunk kell.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Hiszen nem tudjuk, hogy drágának tartották-e a fórumozók a tábort, így viszont ők már tudják, hogy mi drágának tartjuk.
És az szerintem régen rossz.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Megegyeztünk (legalábbis én ajánlottam, Tünde támogatta és mások sem emeltek kifogást), hogy az árakról nem kezdünk el előre magyarázkodni.
Miért nem lehet ezt betartani????
Ez a legrosszabb kommunikációs stratégia amit el lehet követni. Főleg, hogy még nincs a kezünkben elég színes grafikon amivel be lehet tömni az elégedetlenkedők száját.
Ha nincs normális ellenvetés, Csinc hozzászólásából holnap törlöm a magyarázkodós részt (bár lehet hogy már késő), legalábbis a kérdést illett volna vele megvárni ugyanis...
Felőlem töröld, de ezt teljesen normális tájékoztatásnak tartom, egy mondattal nem írtam le többet, mint amit szükségesnek tartok, innentől privátban megy minden.
Rabyn: nemá.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Miért nem lehet ezt betartani????
Ez a legrosszabb kommunikációs stratégia amit el lehet követni. Főleg, hogy még nincs a kezünkben elég színes grafikon amivel be lehet tömni az elégedetlenkedők száját.
Ha nincs normális ellenvetés, Csinc hozzászólásából holnap törlöm a magyarázkodós részt (bár lehet hogy már késő), legalábbis a kérdést illett volna vele megvárni ugyanis...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
A tábor időpontja: 2007. július 21. - július 31. (11nap/10 éjszaka)
A tábor helyszíne: Matty, Kormorán vendégház (Pécstől 30, Harkánytól 10 km-re délre)
A tábor díja: 34.000 forint, mely tartalmazza a szállás, a napi háromszori étkezés, az utazás (BP-ről) és a programok költségeit is.
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Én direkte nem adtam konkrét választ, mondván, hogy tied a végszó.
Ez olyan mintha titkolóznánk.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
Aranill segít neki
kell még egy ember - ötleteljetek, de sztem először nézzük meg a jelentkezési lapokat, ki jön, és abból válasszunk
- Rabyn
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
majd utánanézek én is
- Rabyn
- Nem elérhető
www.varazslat.com/hirek/70 - itten 35 ezer tíz nap Csobánkán (sátorhely nincsen) napi egy meleg kajával.
tabor.teveclub.hu/index.php Itt 30ezer 7 nap más nem derül ki belőle, számomra.
A googleba csak ezeket találtam eddig (mint összehasonlítási alapot) . A két nagy hp oldal még nem hirdette ki mikor táboroztat és mennyiért. (ált 35-40 között mozog a táboráruk)
De még érdeklődőm itt-ott. A nyelvi táborokat meg sem néztem és a tánctáborokat sem.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Persze először is amíg nyilvánosan a topikban (amit ma megnyitottam) rá nem kérdeznek, ne kezdjünk el magyarázkodni mert alapból rossz fényt vet ránk.
Másodszor (ezt mindjárt meg is teszem a szervezői topikban) mindenki érdeklődjön utána általa ismert más nyári táboroknak. Főleg a kaja-időtartam-ár trióra. Így csinos összehasonlító elemzést tudunk majd prezentálni.
Harmadszor mostantól ne mondjon senki semmit amíg a fenti adatok ide be nem érkeznek.
A kettes ponttal kapcsolatban a következő szöveget akaorm betenni a szerevzői topicba, ellenjegyezzétek.
"Kedves szerevzők, csapvez- és rendvezjelöltek.
Szeretnék valamit kérni, táborár témában. Mindenki küldje el nekem vagy a többi főszervezőnek priviben milyen más nyári táborokról tud, főleg kaja-időtartam-pénz-helyek vonalon. (helyeken értem pl hogy van-e sátorhely)
"
Ha ellenjegyztitek (beleegyeztek) akkor teszem csak be.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
Rabyn írta: Szóval győzködni kell a népet majd, hogy jöjjön!!! És, hogy ez egyáltalán nem drága a többihez képest!!!
először várjuk meg, hogy tavaszi talin, 3 napra mennyit kell fizetni, aztán számolhatunk, hogy a mienk sokkal több e, nem tudom egyébként miért annyira előre készülni a győzködésre, ha rákérdeznek, meg kell válaszolni, de ha Dreamerből indulok ki, csak viták lesznek
és ha nem jönnek 150en csak 100an akkor mi van? csődbe jutunk? nem
őszintén megmondom, aki csak végigfanyalogni tud mindent, az nem fog hiányozni, legalábbis nekem
- Tünde
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Kérek engedélyt/megbízást, hogy végre megnyissam a 2007es tábor topicot.
Már majdnem 2 héttel el vagyunk csúszva tavalyhoz képest
meg vagy bízva
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Már majdnem 2 héttel el vagyunk csúszva tavalyhoz képest
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
Szóval győzködni kell a népet majd, hogy jöjjön!!! És, hogy ez egyáltalán nem drága a többihez képest!!!
Ja és szerintem lassan kérjetek topicot 2007 nyári tábor:)
- Rabyn
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
Rabyn írta: Mikor kapunk topicot? (tábor 2007:)))
Nekünk, hogy kell kitölteni és elküldeni a jellapot? Van valami változás benne a többiekéhez képest?
mindenképp ki kell tölteni, abból lesznek adatok stb, főleg alvós, kajás létszám
én a csapathoz a tábvezcsapatot írtam
Rabyn neked főle, hisz csapvez vagy
- Rabyn
- Nem elérhető
Nekünk, hogy kell kitölteni és elküldeni a jellapot? Van valami változás benne a többiekéhez képest?
- Rayan
- Nem elérhető
Illetve emlékeztetnélek rá, Alyr, hogy február végén küldtem el Tamásnak a végső változatot, amire ezt válaszoltad e-mail-ben:
UI: Egyébként a kiírás jó, áldásom rá.
A jellap is jó, azt az egy mondatot kivéve amit az előző mailben írtam.
Alyr
Úgyhogy ne engem hibáztass, ha a kiírásból lemaradt a trailer, mert azt már nem én szerkesztettem be.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
köszi
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Rayan írta:
Alyr Arkhon írta: Nem tudom ki állította össze azt a szöveget ami perpill kint van a tolkien.hu-n.
Ankalimon hagyta jóvá, ő az admin. Vele beszéld meg, hogy kikerüljön, én legutóbb nem módosítottam rajta semmit, még azt a verziót küldtem el, amiben benne volt a trailer.
Viszont hadd kérdezzek valamit: hogy akarsz ezzel a hisztivel táborvezető lenni? Mert itt a fórumon minimális jelét nem tapasztalom annak, hogy tisztelettel lennél a másik iránt. Mert elmondom, mit csinál egy táborvezető: nem problémázik, hanem beszél azzal, aki a szájt gazdája, és azonnal intézkedik a problémát megoldani.
Ha a táborban gond lesz a keretjátékkal, és valami nagy gubancot kell helyrehozni, ugyanilyen stílusban kezeled majd le az embereket?
A költségvetést megkaptam és részemről el van fogadva.
Mindezt megtettem, azonnal javítottam amint elküldted az első változatot, ha emlékszel. És arról, hogy nem az általam megírt szöveg lett beküldve, nem én tehetek és nem is Ankalimon aki engedélyezte.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.