- Köszönetek: 1
2007-es nyári tábor - Főszervezők
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Rayan írta: A jelentkezési lap jó úgy, ahogy van. Be is lehet szkennelni az aláírt papírt, úgy is jó docban. Aki majd begépeli a szülő nevét, annak írok egy válaszlevelet, hogy küldje el ismét a jelentkezési lapot. Tudom, hogy a jószándék, de nem kell a kicsiket sem hülyének nézni.
Alyr, lazíts már egy kicsit, jó?
eddig is mindig csak úgy fogadtuk el, nincs erre valamilyen szabályzat?
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Rayan
- Nem elérhető
Alyr, lazíts már egy kicsit, jó?
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Szerintem Rabyn ötlete jó, ne legyen vándorrend, mert mindenki kirándul. A jellapot még ma este újra kijavítom és elküldöm. Holnap megbeszéljük a többiekkel.
Csinci írta: Nem gondoltam, hogy még ezt meg azt módosítani akartok benne.
Ugye ezt nem írtad komolyan...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
Ankalimon mondta nekem, h töltsem föl, és akkor majd ő engedélyezi. Nem gondoltam, hogy még ezt meg azt módosítani akartok benne. Szólok Gandalfnak meg Ankalimonnak.
Alyr: tiétek a keretjáték, döntsétek el, nekem meg a többieknek is sztem tök mindegy hány rend lesz. Üljünk össze, ha végre tudjátok, mit akartok kezdeni a keretjátékkal.
És légyszi valaki írjon egy rövid összefoglalót a holnapi képzésről. Ha a további alkalmakon nem hiányzom a munkám miatt, természetesen ezt megteszem én.
A főoldalon javítva lesz a kiírás, legalábbis kieszközlöm.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ha Csinc ma elküldte a tábor jellapot és kiírást, hogy meózzuk és bővítsük, akkor miért lett kitéve máris a főoldalra????
Ráadásul a javasolt változtatások nélkül?
Ha csak dísznek lett elküldve elolvasásra, szóljatok és nem fárasztom magam.
Mivel az általam elküldött kiírásban még mindig nincs jellaplink, gyorsan döntsük el hány rend legyen és miért.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Plusz egyvalami a mailhez amit az imént küldtem el:
A HoME nem History of the Middle Earth hanem History of Middle Earth, névelő nélkül.
Ezt mindenképp javítani kell mert mi vagyunk az MTT és ránk nézve duplán égő.
Valamint: A Hobbit szerencsére már elég régen megjelent ahhoz, és nekünk is részünk van benne, hogy a Babó csak zárójelben kapjon helyet.
(A kérdés szerintem helyesen: "Olvastad JRR Tolkien: A Hobbit című könyvét? (régebben A Babó címen jelent meg)"
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
Dodienak tudtommal a következő emilcímei vannak:
dodie_took kúkac freemail.hu
dodie_took kúkac yahoo.com
Nekem aszonta anno bármelyik címére küldünk az jó lesz.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Tünde
- Nem elérhető
be kéne osztani, mikorra kinek milyen dolga van még
Dodinak az én leveleim sem mennek el, majd beszélek vele (ma műtik, szurkoljunk neki)
Ratznak nem kell jönni, csak csapvez és rendivez jön, meg mi
segítők: beszéljük meg ezt is msn
- Rayan
- Nem elérhető
Dodienak nem mennek el az í-mélek. Tud valaki működő címet mondani?
Mostani vezetőképzés alkalmon nem tudok ott lenni, mivel nem tudom elcserélni a műszakomat. (A farsang napján is dolgozom amúgy, épphogy meg tudom oldani, hogy ott legyek.)
Elküldöm mindenkinek a jelentkezési lapot, bólintsatok rá, hogy jó, és akkor összeszerkesztem a kiírást is.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
Ratz nem jön vezetőképzésre? tegnap nekem még aszonta.
Szofi pedig azt, hogy szeretné maga mellé segítőnek Áfit. Szeritnem ez megoldható, feltéve, hogy meggyőzi Áfit arról, hogy jöjjön:)
- Tünde
- Nem elérhető
mihamarabb
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
Timona írta: Szia Tünde!
Áh, így már értem
Viszont nem tudom ígérni, hogy megcsinálom, mert még nem biztos, hogy ott leszek táborba. Egyenlőre a július hónap az amikorra mindenki tervezi a közös nyaralásokat, túrákat stb., szóval amíg nem fixálódnak le az időpontok nem vállalhatom el. Ha úgy alakulna, hogy nem megyek táborba és épp itthon vagyok amelyik nap lesz ez a vetélkedős rész vagy micsoda, akkor esetleg lemegyek egy- két napra, ha ezt nem lehet kivitelezni, akkor még mindig ott van Rabyn és Mírrand akik szintén járatosak ebben a műfajban.
Majd még beszélünk róla
Puszi,
TimRemzymama/Tünde írta: Szia!
Mondtam én hogy akarok valamit mondani, csak nem jut az eszembe.
A kérdés az lenne, hogy Adim a táborra összerak egy egész délutáni csapatjátékot. Mivel a babi pici, nem lesznek lenn, nem is igen tudnak. Levezényelnéd e, ezt az egészet, ha megkapod a leírását?
Egy délutánról van szó, ennyi lenne össz vissz a feladatod.
Segíts Tim kérlek, te értesz az ilyen dolgokhoz.
Pusszancs és örök hála
Tünde
A továbbiakban CSAK Csinci intézi a kommunikációt, fordítsatok hozzá mindenkit.
Az pedig hogy dorwval mi történt, már tisztáztuk, ne kezdjük elölről.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Az időpontok kiírásáról meg annyit, hogy igazából az "ugye mindnekinek jó akkor?" félmondat hiányzott. Ez, - főleg, hogy Kincső már korábban mondogatta, hogy ideje volna vezetőképezni, mert már MINDEN februári hétvégére van valami, - nagyon hiányzott. ennek ellenére úgy lett kiírva, hogy akkor és kész és mindenki jöjjön...
A "Tündének szokása az ilyesmi" meg a "dorw a jobbkezünk, szokjátok" stílusra vonatkozott. (egyébként már töröltem a hozzászólásomból és elnézést érte, első indulat meg effélék)
+1 Tünde: igen, pontosan. Én felkérek szerintem megbízható embereket, hogy húzóemberek legyenek. Ezt intézem én.
+2: A bölcsek rendjére nincs valakinek valami csodás ötlete? Nem tudom jelenleg elképzelni, hogy csak nyelvészkedésből és minimális filozofálgatásból össze lehessen rakni egy hetet.
+3: Ha viszont most akkor ne intézzünk semmi konkrétat én meg rabyn akkor ügyeljetek a netre jobban, mert _tőlünk_ kérdeznek dolgokat, lévén mi vagyunk fenn este.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
Gillz vállalja a csapatvezetést.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
Rayan írta: Tünde, szólj lécci, ha a költségvetés tisztázva lett.
elméletileg este Anzy megcsinálta (rátelefonáltam), ahogy átküldi, mindenkinek továbbítani fogom. Gondolom még ma.
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
Rayan írta: Ja igen, Ery, elvileg neki is kéne találni valamilyen feladatot XD
Ez nem jó?
Jó lenne ha valaki összefogná a szervezői csapatot, mielőtt atomjaira hull a tábor kezdetére. Gondolom Ery alkalmas erre a feladatra, ha vállalja és mindenki egyetért vele. Vélemények?
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
Én írok mindenkinek a mai napon, de azt lássátok be ti is, hogy amíg Tamással nem tudtunk leülni beszélgetni, nincs mit infóként közölni az emberekkel. Egyébként is úgy lett megbeszélve, hogy ők csinálják a képzést, jó hogy időben észbekapott Tamás is. (Finnek direkt írtam korábban, hogy amíg vele nem beszéltünk, a képzést nem kezdhetjük el.) Tessék nem parázni, és mindenkinek a saját feladatával foglalkozni. Tündének a tábori ügyintézéssel, én szólok mindenkinek, és ha fix a költség, legyártom a jelentkezési lapot és a táborkiírást, Alyr, neked a tábori keretjáték az első. Van még valami gond???
Ja igen, Ery, elvileg neki is kéne találni valamilyen feladatot XD
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
Ha egy csapat/csoport összeáll egy cél érdekében rövidebb/hosszabb időre, akkor ott a tagoknak a körön belül nagyon fontos, hogy összetartsanak. Ha hosszabb időn keresztül kell együtt dolgozni akkor még fontosabb, hisz a jó munka alapfeltétele az, hogy a hangulat is megfelelő legyen. Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy ha előfordulnak viták, véleménykülönbségek, akkor azt belül el kell intézni, hisz ha egy csapatról azt látják azok, akiket irányítani szándékozik, hogy nem működik, akkor miért is hallgatnának rá.
Tehát a továbbiakban szeretném, ha először mindenki a másikkal tisztázná a dolgokat és nem egyből ujjal mutogatna a másikra. Nem veszi jól ki magát, ha nem tanulunk meg kommunikálni, ami az MTTben amúgy is egy érzékeny pont.
Jó lenne ha valaki összefogná a szervezői csapatot, mielőtt atomjaira hull a tábor kezdetére. Gondolom Ery alkalmas erre a feladatra, ha vállalja és mindenki egyetért vele. Vélemények?
Azt is jó lenne, ha mindenki a saját, bevállalt feladataira koncentrálna, folyamatosan jelen lenne a fórumon. Tehát a kommunikáció minden formája Csincié a pályázat szerint, az infókat neki kell kiírni, lereagálni, emberekkel kapcsolatot tartani. Én ezennel ezt a feladatot befejeztem. Rabyn pedig az utaztatásért felel és csapvez is, ne tegyünk több terhet a vállára.
A keretjáték ha kész van, egy nagy átbeszélést kellene tartani, pontos programokkal, anyagszükséglettel, egyebekkel. Tehát fontos.
Timnek írtam az egy délutános csapatjáték levezénylése ügyében, reméljük elvállalja. Merthogy egy hónapja kiírtam ugyan és többször eszembe is jutott, hogy akartam valamit mondani neki, de mindig elmaradt, más meg nem szólt neki.
Ulmo kéri, hogy mindenki legyen megkérdezve, akinek adtunk jogosultságot a szervezői topikhoz, hogy látja e. Csinci légyszíves leveleket írni. (Aeglos, Ankalimon, Alyr, Angwen, Aranill, Artemisz, Brandír, dorwinion, Dodie, Dreamer, Esgal, Ery, Galadh, Gandalf, gillz, Felagund, Fin, Hanna, Inczy, Kincső, Leguán, Melián, mogy, Mil, Pók, Ratz, Rana, Ryana, Rabyn, Ring, Szürke, Szofi, Tünde, Timona)
A rendeket én nem tudom, beszéljétek meg Alyr és Csinci.
Felagunddal is kéne beszélni (gondolom Alyrnak) hogy milyen előadásokra készüljön, kit kérjen esetleg fel stb.
Rana még mindig nem tudja, hogy pontosan mit is várunk el tőle a rendvezetéssel. Azt is valakinek meg kéne vele beszélni. Csinci?
Azt szeretném még megkérdezni, hogy konkrétan mit vártok el tőlem a logisztika címén, ugyanis ebbe minden belefér, meg semmi sem, nézőpont kérdése. Tehát pl. ezeket a koordinálási feladatokat én csináljam vagy kissé terhes ha írok, mert akkor viszont valaki vegye át tőlem.
Jó lenne, ha amikor beírok valamit, arra reagálnátok, hogy jó e, nem maradt ki valaki/valami belőle és nem utólag kellene javítgatni. Ember vagyok, tévedhetek. De ezt már többször kértem.
- Tünde
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Beépített ember sok lesz, de nekik nem kell látniuk a szervezői topikot, sőt.
Jobb ha nem látják, mert nem fognak teljes infókat kapni.
Legalább 10-12re gondoltam, de csak annyi infót kapnak, hogy "ha ez meg ez történik ezt meg ezt kell tenni/javasolni"
A játék forgatókönyve előttük sem lesz ismert, max röviddel az esemény előtt.
ez azt jelenti, hogy te kiválasztasz a táborban emberkéket vagy már itt Pesten kapnak infókat. És akkor ezt teljes egészében rád hagyhatjuk?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Jobb ha nem látják, mert nem fognak teljes infókat kapni.
Legalább 10-12re gondoltam, de csak annyi infót kapnak, hogy "ha ez meg ez történik ezt meg ezt kell tenni/javasolni"
A játék forgatókönyve előttük sem lesz ismert, max röviddel az esemény előtt.
+1 kérdés:
A bölcsek rendje végül is mit fog csinálni? Nyelvórákat adni? A tündék származásáról beszélgetni?
Merthogy a többi feladat nagyrésze le van fedve mások által...
Tudom, jókor szólok...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
Aeglos, Ankalimon, Alyr, Angwen, Aranill, Artemisz, Brandír, dorwinion, Dodie, Dreamer, Esgal, Ery, Galadh, Gandalf, gillz, Feanor, Felagund, Fin, Hanna, Inczy, Kincső, Leguán, Melián, mogy, Mil, Pók, Ratz, Rana, Ryana, Rabyn, Ring, Szürke, Szofi, Tünde, Timona,
34 ember
Alyr: hány ember kell a keretjátékhoz beépített emberként???
Nincs hozzájuk emilcímem:
Angwen
Fin
Kincső
Mil
Pók
Ryana
Ring
Szürke
Csnz névlista
Adim moka_mikikukacfreemail.hu
Aeglos kuszogebkukacgmail.com
Alyr alyrarkhonkukachotmail.com
Ankalimon ankalimonkukactolkien.hu
Aranill aranillkukactvn.hu, fénymásolnivaló rtf formátum pinter.editkukacmail.vpop.hu
Artemisz elrondielkukacyahoo.co.uk
Brandir brandirkukaccitromail.hu
Csinci rayanzboxkukacyahoo.com
Dodiee insholent0kukacyahoo.co.uk
Dorwinion dorwinionkukaccitromail.hu
Dreamer blajenkukacgmail.com
Eruntale eruntalekukacgmail.com
Ery erywallkukacfreemail.hu
Esgal esgalkukacfreemail.hu
Feanor rigevidonkukacfreemail.hu
Felagund felagundkukacfreemail.hu
Galc n.ritakukacaxelero.hu
Gandalf gandalfkukactolkien.hu
Gillz gillz.gothposeurkukacgmail.com
Inczy napockakukacgmail.com
Leguánember leguanemberkukactolkien.hu
Melyanna meliankukactolkien.hu
Mogy moggyancskukacyahoo.com
Rabyn picitigkukacfreemail.hu
Rana ranamarthkukactolkien.hu
Ratz ratzkhakukacyahoo.co.uk
Szofi lonniakukacfreemail.hu
Timona timonakukactolkien.hu
Költségvetés változásai
Benzinköltséghez jött még 7.000.-
2 db tetőcsomagtartó 20.000.-
fályák, egyebek 30.000.-
hirdetés 50.000.-
raktárba cuccok 150.000.- (ebből 50.000.- kb raktári hangfal)
2 db MTTs telefon 30.000.-
vésztartalék emelkedett 50.000.-el
337.000.-
Melián fénymásolás??????? Aranill fénymásolás
Befizetés aránya 1. részlet 35%, 2. részlet 45%, 3. részlet 20% (itt vonatjegyet vesz, azért marad kevés a végére)
Csoportos utazásnak utánanézni előtte 1 hónappal
Aki késik a befizetéssel az 10%al többet fizet hetente.
Videós: napi 10 órában videózzon és cserébe kifizetjük az egész táborát, csapatba osztva ne legyen és nem lehet MTTs, mert akkor elfoglalja magát, és neki kell hozni a kamerát (dorw megkérdezve, tele van fotós ismerősökkel)
Havi 1 szombat vezetőképzés
Első alkalom Mogynál 02.24.-én 13-19 óráig legelőször fontos ott lenni, 5ből 4x aki ott van, az marad benn a körben
Témák: szervezői csapatépítés
Kommunikációs rész
Közösségépítés
Konfliktuskezelés
Szervezési ismeretek
MTT tagok 30% kedvezménnyel: Leguán, Esgal, Rabyn, Gandalf, Kincső, Ring, mogy, Hanna, Szürke, Aeglos, Ankalimon, Pók, Rana, Ery, Tünde, Alyr, dorwinion, Melián, Fin, Brandír, Artemisz?
hidetni hol? Tolkien.hu
rpg.hu
művház, sulik internet
pesti est, népszabi, metro - dorw
vezetőképzés: Fin, Brandír, Tamás
Csapvezek: Leguán, Angwen, Esgal, Dreamer, Rabyn, Gandalf, Kincső, Inczy, Ring, Dodie, Ryana, mogy, Hanna, Szürke,
Rendi vezetők: Szofi - krónikások, Mil - táncosok, Aeglos - kézművesek, Ankalimon - bölcsek, Pók - dalnokok, Rana - harcművészek
Tábvezek: Ery, Tünde, Csnz, Alyr
Jobbkéz: dorwinion
Keretjáték: Alyr + gillz
Előadások: Felagund, és keressen embereket, sztem bízzuk rá az egészet, Alyr adjon irányokat mik kellenek kerethez
Adim megírja a vetélkedőt, Timonát fel kéne kérni a levezénylésre
Kirándulások: Melián/Artemisz segít neki
Programok és felelősök
torna - Csnz
gyöngyözés - Aeglos
üvegfestés - Aeglos
polofestés - Aeglos
Karkötőzés - Aeglos
felolvasás - ? kell???
kirándulás - Melián
keretjáték - Alyr
Feanor - Ratz
reggeli ébresztő - Feanor
Beépített emberek kerethez - Remzy, Feanor (hány kell még?)????
Melkor - Ery
tábortérkép készítő - Csnz?
információk összeírója - Csnz?
kendőfestés, pajzsészítés - csapvezek
zászlókészítés - csapvezek
kitűzőkészítés csapvezeknek - saját maguk?
raktárosok - Dorwinion és Aranill, Galadh
Ez csak hogy minden egy helyen legyen újra
Remzymama/Tünde írta: Gandalf, Kincső, Ankalimon, Pók tuti
többieket még majd, ha felveszik a telefont.
tábtul nem válaszolt, holnap felhívom
Tamás segít kiszámolni az összegeket
Finc mikorra ígérte a koncepciót?
Remzymama/Tünde írta: Dolgoztam órákat
összefoglaló a teendőkről
sürgős, egy héten belül mindenre választ várok
Kedvezmények:
pártoló tag 5%
rendes és támogató tag 15%
szervező +15%
kedvezmény nélküliek
sátor és faház
(MTT tagok 30% kedvezménnyel: Leguán, Esgal, Rabyn, Gandalf, Kincső, Ring, mogy, Hanna, Szürke, Aeglos, Ankalimon, Pók, Rana, Ery, Tünde, Alyr, dorwinion (lesz), Melián)
(Vezetőképzés ugye ne kapjon kedvezményt????Fin, Brandír) de kap
kreatív anyagigény: KES papír Árkád Ács Claudia kreativkukackes.hu
100000.- felett 5% kedvezményt ad
hidetni hol? Tolkien.hu
rpg.hu
művház, sulik internet
pesti est, népszabi, metro - dorw segíts!!!segített - lesznek cikkek
szerződés: Tamás kts elfogad
tábtulajjal megbeszélem előtte
szerződést küld
Tamás aláírja
vezetőképzés: Fin, Brandír, Tamás
Finnek Rabyn emil: koncepció kellene egy héten belül, havi 1 alkalom, mindenkinek kötelező jelleggel
Filmet tudunk e lenn vetíteni
Számítógép: Rabyn, Csnz, Én???
Kocsi: Én, (Melián vezet) Pók, Tamás
Rabyn: Tamást, Pókot megkérdezni jönnek-e, vállalják-e???
Csapvezhelyettes: ha készek a csapatok, de főleg lelki támogatás sztem a csapvezeknek, bízzuk rájuk, ki az aki kell nekik
Csapvezek: Leguán, Angwen, Esgal, Dreamer, Rabyn, Gandalf, Kincső, Inczy, Ring, Dodie, Ryana, mogy, Hanna, Szürke, gillz
Rendi vezetők: Szofi - krónikások, Ladis - táncosok, Aeglos - kézművesek, Ankalimon - bölcsek, Pók - dalnokok, Rana - harcművészek, Ankalimon - összefogja az egészet?
Tábvezek: Ery, Tünde, Csnz, Alyr
Jobbkéz: dorwinion
Leutatzatás: Rabyn + csapvezek
Keretjáték: Alyr + gillz
Előadások: Felagund, és keressen embereket, sztem bízzuk rá az egészet, Alyr adjon irányokat mik kellenek kerethez
Adim megírja a vetélkedőt, Timonát fel kéne kérni a levezénylésre (Adimék nem jöhetnek gyerekestől a táborba, külön nem éri meg leutaznia) Rabyn felkéred???
Kirándulások: Melián/Artemisz segít neki
Így 30 szervező van pont
Mogytól kell a pontos taglista - elkértem
Órára pontos? keretjáték kellene február nagyonelejére
Programok és felelősök
torna - Csnz
gyöngyözés - Aeglos
üvegfestés - Aeglos
polofestés - Aeglos
Karkötőzés - Aeglos
felolvasás - ? kell???
kirándulás - Melián
keretjáték - Alyr
Feanor -[i] Ratz[/i]
reggeli ébresztő - Feanor
beépített emberek kerethez - Remzy (hány kell még?)????
Melkor - Ery
tábortérkép készítő - Csnz?
információk összeírója - Csnz?
csap és rendvezek - előzőleg
kendőfestés, pajzsészítés - csapvezek
zászlókészítés - csapvezek
kitűzőkészítés csapvezeknek - saját maguk?
raktárosok - Dorwinion és Aranill vállalják, de kell egy tartalék Aranill helyett (keresem) Galadh
Rabyn megkérdezed csapvezeket rendvezeket anyagigényről van e?
anyagigény
zászlóanyag
lepedő főbejárat fölé
bográcsok, állványok
7. napra fűszerek, zsír, stb, stb Mertóból innen vinni
tea
cukor
citromlé
lekvár (Rózsánál, raktárban, metróból)
hagyma
gyümölcs, egyebek - kisbolt vagy rendelünk, de sztem árulni kéne
farostlemez - 12 csapatnak + aki rendelt előre jellapon
3 szilmaril
mindenki otthonról 2 gyertya + befőttesüveg
számháborúhoz katron + spárga
rendivez - anyagigény
csapvez - anyaggény
kreatívhoz - anyagigény (Aeglos)
Finwe holttestéhez kell valami? vagy valaki lesz?
Adimnak anyag?
mindenki otthonról sporteszköz
batikfesték
üvegfesték
akrilfesték
fonak karkötőhöz
anyagok
lepedők?
Egészségügyi elsősegélycsomag
7. napra hidegélelmet kell kérni + bográcshoz hozzávalókat (krumpli, kenyér,kolbász, zsír, olaj, hagyma, paprika, paradicsom, itthonról tészta, konzervhusi?, illetve első nap vacsora, utolsó nap ebédig
Különbuszt holnap megkérdezem
Saújhely Volán 47/321-621
Simonics Gyula
fax: 47/321-636
faxon lefoglalni 1 hóval hamarabb
min. 12.500 vagy 250 .- / km az ára
1 busz 2 fordulóval ennyi, ha 2 buszt kérünk 2x ennyi, mert a minimum alatt van a távolság és az idő, míg megfordul
a busz 45 személyes, tehát felférünk
Költséget kell vesek Ankalimonnak jövő péntekig
No reakciókat, ember tippeket, stb reagáljatok sürgősen
- Tünde
- Nem elérhető
és nem lesz több 35000nél
és majd holnap megbeszéljük, azért megyünk
ha csak egyszer kérünk meleget, az csak 150000el kevesebb, azaz 1000 Ft/fő
- Rabyn
- Nem elérhető
Írtam nektek levelet.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Rabyn írta: A kajával kapcsolatban mennyibe kerül/fő? Szerintem meg kék kérdezni a többieket, hogy hajlandók-e többet fizetni a kajáért ha napi 2 meleg étkezés vala. Vagy kennek kenyeret reggel-este. Csak tájékozódás szinten.
Szvsz ha összköltségben alatta maradunk a várgesztesi tábornak akkor nagyon jók vagyunk. És kész.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.