Kószák Szövetsége

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35887 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Brisa: Igen, én íram neked!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35886 Írta: Anonymous
De miért pont egy nappal húsvét előttre tettétek?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35885 Írta: Anonymous
Na, végigolvastam! Kár, hogy nem tudtam elköszönni Tünde lánytól... De majd gondolok rá. <br> <br> Áfonya: Ez a címer is nagyon tetszik, de... (Én nagyon tudok másokat kritizálni, úgyhogy kérlek, ne vedd nagyon magadra): Egyetlen egy kivetni valót találtam benne. A levelek szerintem nagyon nem illenek a fára. Úgy értem, itt van előttünk egy csupasz fa, egy-két teljesen kifejlődött levéllel. Nem túl szerencsés párosítás. Szerintem úgy kéne megoldani, hogy ne kifejlett levelek, hanem mondjuk rügyek legyenek a fán. De ezen kívül (illetve még ezzel is) Nagyon tetszik.<br> <br> Akárki: Mi ez a filmes tali? Miről maradtam le?<br> <br> Ai na vennui
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35884 Írta: Anonymous
Arwen: Eddig te vagy az egyetlen. Azt hiszem, hogy érdeklődés hiánya miatt nem lesz belőle semmi.<br> Végülis nekem aztán nem fontos, én szívesen megvárom Tünde-lány-t. Csak volt egy nap, amikor mindenki egy találkozóért sápítozott. De lehet, hogy hallucináltam. :) <br> (Ugye, te írtál nekem SMS?)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35883 Írta: Anonymous
Tudna valaki nekem egy olyan címet írni, ahol találok egy tünde szótárat?<br> Nagyon hálás lennék érte!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35882 Írta: Anonymous
Sziasztok! Visszaértem. Most egy ideig olvasgatni fogom az elmúlt 10 nap bejegyzéseit, de hamarosan (?) visszatérek.<br> <br> Ai na vennui
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35881 Írta: Anonymous
Sziasztok! Nincs kedve valakinek átjönni a chatelős topikba?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35880 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> <br> Brisa: Ha minden igaz, én ott leszek! <br> <br> Kb. hányan leszünk?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35879 Írta: Anonymous
Szia! Hogy vagy?<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35878 Írta: Anonymous
Üdv Lostrys!<br> Lenne kedved valammiről beszélgetni? Hátha van valami jó témád.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35877 Írta: Anonymous
na mindegy, üdvözlök mindenkit!<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35876 Írta: Anonymous
hahó!<br> van itt valaki?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35875 Írta: Anonymous
Hát már megbeszéltem, de azért vele is megkéne... :( na majd szünet után.<br> hali.<br> <br> Egy Kósza-lány
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35874 Írta: Anonymous
Hát beszéld meg mással!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35873 Írta: Anonymous
Én ma majdnem sírva fakadtam, mert van egy problémám, és nem tudom vele megbeszélni... :( ((((((((((
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35872 Írta: Anonymous
Most, hogy Tünde-lány elutazott, eddig soha nem tapasztalt pangás lett úrrá ezen a topicon.<br> Emberek ennyire azért nem kell szomorkodni! Csak nem hagy el bennünket örökre!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35871 Írta: Anonymous
Kicsit sokáig nem voltam.<br> <br> Brisa!<br> Nem szoktam eltűnni. Midig potosan megmondom, hová megyek, csak van hogy azt hiszi édesanyám, hogy még mindig 13 éves vagyok, én meg bebizonyítom, hogy nem.<br> Mikor erre rájön nem aggódik annyira, különben felhívna. Erre való a mobil.<br> Egyébként én is úgy terveztem, hogy csak húsvét után megyek.<br> Azért jó mulatást azoknak , akik mennek.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35870 Írta: Anonymous
Brisa: ezt akkor a Tolkien Cafe-s topicban is fel kéne vetni, az általános talik ott szerveződnek. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35869 Írta: Anonymous
Áfonya: Ez nem az a Szövetséges találkozó! Ide minden fórumozót várunk. Ez csak egy ismerkedős tali lesz. Tünde-lánynak már szóltam erről.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35868 Írta: Anonymous
Brisa: ne haragudj, de akkor nem abban maradtunk, hogy húsvét utánra halsztjuk a dolgot, főként azért, hogy Tünde-lány is jöhessen? Ha jól tudom, ő még addigra nem ér haza. Egyébként mások is jelezték, hogy nem jó nekik a közvetlenül húsvét előtti időpont. Csak egy észrevétel. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35867 Írta: Anonymous
Kedves Kószák! <br> Márc. 30-án délben (azaz 12-kor) a Margitszigeten egy ismerkedős találkozót szeretnék összehozni. A találkozás pontos helye: Margit-hídnál lévő bejárat, a sziget belsejébe menő busz megállója. (Aki nem ismeri a helyet, szóljon, s keresünk megoldást.) <br> Ez egy szombati nap, hogy esetleg a dolgozó emberkéknek és szülőknek ne legyen probléma. <br> Kicsik: ha a szülők makacskodnak, és még elkísérni sem hajlandóak, kérjétek meg a nagyszüleiteket, nagynéniket, nagybácsikat, keresztanyákat, -apákat, barátnőket, barátokat, testvéreket stb., hogy jöjjenek el veletek (legalább addig maradjanak, amíg meg nem bizonyosodnak, hogy biztiben vagytok).
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35866 Írta: Anonymous
Én is már csak innen a távolból kívánhatok neki jó utat és sok szép élményt... de azért megteszem! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35865 Írta: Anonymous
Majd megmondom. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35864 Írta: Anonymous
Jaj,kissé elkésve,de remélem azért megérzi,hogy jó utat és sok szép látnivalót kívánok neki!Szia Tünde-lány
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35863 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Jaaj, Kata, hát nem aranyos? :) ))))))<br> Helyettetek is elbúcsúztam tőle, és integettem neki zsepivel, mikor a busz eltűnt a látóhatáron...(igazából befordult a sarkon...) :) <br> És most Tényleg Nagyon hiányzik. <br> na hali mindenkinek és puszi :) <br> <br> Egy Kósza-lány
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35862 Írta: Anonymous
Tünde-lány: Jó utat! Mire visszajössz válaszolok az emiledre. Vigyázz magadra!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35861 Írta: Anonymous
Gyerekek, búcsúzom, irány Anglia, tíz nap múlva ittvagyok.<br> Jó Oscarozást.<br> Szeretlek Titeket.<br> Rogue képes volt előbb bemenni a suliba, hogy tőlem elbúcsúzzon, úgyhogy neki külön puszi jár így nyilvánosan (roppant hálás lesz érte remélem:-) )<br> <br> Puszilok mindenkit, ne hagyjátok veszni a topicot (és egyben a Szövetséget), és majd kérek egy rövid összefoglalót valakitől arról, hogy mi minden történt, ha nem nagy gond!<br> <br> Szóval puszilok mindenkit, Völgyzugolyos szép álmokat (illetve kiki maga válogatja, Legolasos, Frodós, Aragornos (rogue:-))) ), Boromiros, fiúkra is gondolva Arwenes Galadrieles, Hobbitfalvás, Lórienes, Brís , Gondoros, egyszóval minden szép helyes, Középföldés szép álmokat mindenkinek, legyetek jók, és legalább egyszer gondoljon rám mindenki ha eszébe jutok, de tényleg, ez nekem roppant fontos! (kezdek Tolkienesen fogalmazni..._ :-) sajna még nem eléggé:-))) )<br> Legyetek jók, és mégegyszer jó Oscarozást, puszi, Namarie!<br> <br> Kata tiszteletbeli tünde és kósza-lány, pesti idő szerint 2002 márciusában.<br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35860 Írta: Anonymous
ta-meri: Azért neked könnyebb. Ha úgy döntesz, egyszerűen kézenfogod a gyerkőcöket és elhozod őket is közénk. A Margitszigeten biztos ellennének. (Vagy bébikről van szó?)<br> Elméletileg hasonló lenne a helyzet a szülőkkel is. Csak hát egyesekkel nehezebb bánni, mint a gyerekekkel. :D
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35859 Írta: Anonymous
Hát egen!:-))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35858 Írta: Anonymous
ez disznóság, csak a szülökkel kötözködtek, mi van azzal a szerencsétlennel aki azért nem mehet a találkozóra, mert kiskorú gyermekeire kell vigyázni????<br> Ilyen is előfordulhat, vessem be Szöged végső fegyverét? :)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.383 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére