Kószák Szövetsége

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35587 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Én is benne vagyok, naná, majd néha bekukkantok:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35586 Írta: Anonymous
Tetszik az ötlet! Végre vannak olyanok, akik tudják, mit jelent álomvilágban élni. Jó lenne összehozni egy ilyen elvarázsolt társaságot. Hajrá Tünde-lány
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35585 Írta: Anonymous
Most találtam meg ezt a topic-ot! Szerintem jó ötlet. Én is álmodozó típus vagyok igazából, de ha egy kicsit is egyedül akarok lenni, vagy elgondolkodom valamin, már rögtön azt kérdezgei mindenki, hogy mi a bajom, mért vagyook ilyen. Azt hittem kevés ilyen emberke van, és természetesen az a kevés is teljesen máshol él:)) De itt is jó sokan vagyunk és ez tök jó! Én benne vagyok mindenben!<br> Ne nézzetek hülyének, de valaki le tudná írni, mi is igazából a szerepjáték, Nagyjából tisztában vagyok vele, de nem értem!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35584 Írta: Anonymous
Kósza-szövetség? Vegyetek föl tagnak!! :) Tünde-lány, ez tutti ötlet volt!<br> Áfonyának igaza van! Mit szólnátok egy szabályzathoz? :) <br> Csók. Rayan
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35583 Írta: Anonymous
Élô szerepjáték?Én még életemben összvissz 2x zerepjátékoztam(sítáborban,a játékmesterünk az elsô nap eltörte a lábát)szóval én nem nagyon tudnám elképzelni az élôt....Szóval aki jobban otthon van a témában az írhatna részletekt....
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35582 Írta: Anonymous
Nicsak, kedves Eglarcarien kollega!<br> <br> Megy, majd a jövő héten, most nincs nálam... illetve... ha megtalálom a neten, küldöm! Ráérsz? Nem jössz a vhatelős topicba?<br> <br> Bocs: a fenti OFF...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35581 Írta: Anonymous
O.K. Akkor jöhet az a szabálykönyv!<br> :) ))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35580 Írta: Anonymous
Élő szerepjáték? Hmm... Mink itten már próbálkoztunk vele, de ennek csak akkor van értelme (szerintem, ha az eredeti témát igenis komolan veszem - és miért ne venném, ha már belefogtam?), ha komolyan csináljuk... Lsd. pl a Live Vampire anno, ahol egész éjszaka össz-vissz két harc volt... Meg lehet ezt oldani így is, de csinálhatunk (szigorúan csak a buli miatt) élő fantasyt is, és akkor üsdvágdnemapád... :-) Akit érdekel, küldhetek live RPG szabálykönyvet...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35579 Írta: Anonymous
Sok hülye beöltözik különböző jelmezekbe, és fakardokkal csépelik egymást. <br> Legalábbis a kívülálló ennyit lát.<br> Ha szoktál szerepjátékozni, akkor már lesz némi fogalmad róla(legalább annyi mint nekem, ugyanis én sem vettem még részt élő szerepjátékon) ... tehát ugyanaz mint a normál, csak magad alakítod az általad elképzelt karaktert. Viszont ide is kell KM azaz egy szervezőcsapat, akik vezetik a kalandozókat.Ők hozzák létre a bonyodalmat, és ők a bírák is.Ennél én sem tudok sokkal többet, de utánaérdeklődök amennyire lehetséges, feltéve ha lesz érdeklődés.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35578 Írta: Anonymous
konkrétan milyen az az élő szerepjáték? nem értek hozzá, magyarázd el légyszi!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35577 Írta: Anonymous
Mit szólnátok mondjuk egy <br> ÉLŐ SZEREPJÁTÉK-hoz? <br> Olyan régóta ki akartam próbálni.Véleményem szerint ez a társaság van elég elvetemült hozzá.<br> Várom a véleményeket.<br> / majd hétfőn megnézem mit írtatok /
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35576 Írta: Anonymous
Eglarcariennek teljesen igaza van (már csak azért is, mert engem idézett... :-) ))) )!! Szóval: tegyetek/tegyünk valamit az ügy érdekében! Ki mire hajlandó? Ki mit csinál meg? Bármiben szívesen segítek, amennyire időm engedi... Szóval nem ússzátok meg, én is jövök!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35575 Írta: Anonymous
bocs, 'tízparancsolatot' akartam írni...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35574 Írta: Anonymous
Írhatnánk egy ilyen ízparancsolatot vagy szabályzatot, tudjátok, mint a cserkészeknél! :D DD<br> Én mint kósza, fogadom... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35573 Írta: Anonymous
Nos, ha már ilyen kellemes meglepetést okozattok nekem, akkor emondom, mire gondoltam.<br> Zehát az kéne, hogy először kicsit egybekovácsolódjon így neten a társaság, és a továbbiak majd még eldőlnek.<br> Tehát aki úgy gondolja, hogy tényleg van elég álmodozó ehhez, az dobjon meg egy emaillal.<br> Köszi.<br> Na, és hogy egy témát is feldobjak..hmmm..mi is legyen...fogalmazzuk meg elveinket???:-)<br> Jaj, gyerekek hulla vagyok, holnap jobban összeszedem amjd a ondolataimat, most megyek, jó?!<br> Sziasztok!<br> Kata t.t.és k.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35572 Írta: Anonymous
A tipp nem rossz! Részletek esetleg?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35571 Írta: Anonymous
Még hogy hülye ötlet??Tök jó,engem is mármindenki azzal húz,hogy dec. óta(akkor olvastam először a gyu-t) totál el vagyok szállva....Szóval szerintem naggyon jó ötlet...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35570 Írta: Anonymous
eltévedtem, vagy csak kószálok?<br> <br> Merre menjek, szóljatok?<br> Hátra vagy előre?<br> Az erdőben megbotoltam <br> egy nagy, csúnya kőbe.<br> (Karinthy)<br> Nos, bár utam rángat tovább, hátha bírok mással utat járni.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35569 Írta: Anonymous
Tök jó! Tök lelkes vagyok! Egyre többen vagyunk! Látod Tünde-lány nem volt hülye ötlet! Sőt sokan élnek még(vagy csak szeretnének )valahol máshol:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35568 Írta: Anonymous
Végre hasonló emberek között! Kószáljunk együtt! (Ebből ugye kiderül a lelkesedésem?). Én is javíthatatlan álmodozó vagyok, és legszívesebben Középföldén élnék!<br> Azt még nem tudom mi lennék legszívesebben, de majd kitalálom.<br> Szóval hajrá!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35567 Írta: Anonymous
Végre!!<br> Már kezdtem megijedni, hogy életem végéig magányosan kell álmodoznom!A valódi kószálás is jó ötlet!<br> Mi lenne a szövetség lényege?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35566 Írta: Anonymous
Én is, Elanor. Ezért sokat szidnak is...<br> Tünde-lány: De ne csak szövegeljünk, hanem térjünk a tárgyra, ahogy Dínchamion mondta a filmes topicban! Szóval megalakíthatnánk a Szövetséget, és a 'kószálás' se lenne éppen rossz ötlet! :) ))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35565 Írta: Anonymous
Rám is jellemző, hogy egy méterrel a föld felett lebegek... :) <br> Sztem jó 5let, csak Svindlert kéne megkérni, hogy ne törölje ki ezt a topicot...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35564 Írta: Anonymous
Hello Tünde_lány!<br> Szívesen lépnék be egy ilyen szövetségbe! Eppen Ma ugattak le a barátaim, hogy én nem a valóságban, hanem a saját kis álomvilágomban élek. És egyébként miből állna ez a Kószák Szövetsége? Nem igazán értem, hogy mire gondolsz, pedig nekem azán nagy a fantáziám!! Kósza tündelánynak pedig szerintem igaza van a kószálást illetően.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35563 Írta: Anonymous
Jó ötlet és nem hülyeség!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35562 Írta: Anonymous
Üdvözlet! Mióta van ez a topic (most láttam meg) jó ötletnek tartom ezt az egészet
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35561 Írta: Anonymous
Hm...lehet. Bár nekem ennek még vannak spec. szülői akadályai....őszintén örülök a lelkesedésnek, nagyon féltem, hogy le fogtok hülyézni...<br> Nos, szövetségünk működését mivel is kéne kezdeni?<br> Elsőként nyitok egy szobát a ygaloglon, meg fogjátok találni...<br> És várom az ötleteket.<br> Első témának mit szólnátok ahhoz, hogy miért nincs sok normális ember? Najó, nem, nem leszek ünneprontó.<br> Na, megyek, megnyitom, de közbe persze írogassunk ide is...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35560 Írta: Anonymous
Hűha hova tévedtem? Azt hiszem már a nevem miatt is illene idetartoznom:-)Meg hát rokon nyitotta a topicot:-)Szóval szerintem ötletes, jó a topic neve és érdeklődve várom mi lesz.<br> ui:szerintem néha tényleg elkószálhatnánk, úgy istenigazából:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35559 Írta: Anonymous
mindennel egyetértek!<br> Namarie,Kósza barátaim!<br> Kyra
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35558 Írta: Anonymous
Fuu,én mért csak most tom meg ezt?:)<br> Ha ide a javíthatalan álmodozókat várjátok,akkor én is benne vagyok!<br> Most sjanos mennem kell.Szaisztok!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.382 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére