Kószák Szövetsége

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35737 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Sziaszok! <br> Pervy Minerva: Nagyon szép, amit írtál! Nekem is küldd el légyszi a folytatást!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35736 Írta: Anonymous
Aki olyan perverz, mint én, ajánlom figyelmébe:<br> www.femgeeks.net/tolkien/tolkien.html
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35735 Írta: Anonymous
De ez olyan, amiben Legolas és Aragorn... egyenesbe kerülnek. ;)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35734 Írta: Anonymous
Énis mindig így vagyok az iylesmivel.<br> Általában elkezdek valamit írni, de a nyolcadik-tízedik oldal körül mér annyi az ötletem, hogy egyszerűen leragadok, mert belekezdek valami más, homlokegyenest más sztoriba...vagy egyszerűen annyi mindent kéne beletömörítenem, amenniyt nem lehetne...ezért még soha nem fejeztem be semmit, egy-két gyenge versen kívül...de majd novellákkal próbálkozom, hátha az menni fog.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35733 Írta: Anonymous
Tényleg tetszik? Tök jó! Elküldöm! De még nincs kész... Nem tudom, kész lesz-e valaha...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35732 Írta: Anonymous
Ez gyönyörű, egész elérzékenyültem...elküldenéd nekem a folytatást is?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35731 Írta: Anonymous
Íme, a ficem első bekezdése! Ha érdekel vkit a folytatás, szóljon nekem itt, és elküldöm, bár még egyáltalán nincs kész. Még jobb lenne, ha egy oldalt mondanátok, ahová felrakhatom.<br> <br> A halk, csengő hangú tünde-ének lassan elhalt, hogy helyét átadja az éjszaka neszeinek. Legolas, a bakacsin-erdei tündék királyának gyermeke, hátát egy fa törzsének támasztotta, tekintetét az égboltra emelte. A telihold fénye megcsillant selymes szőke haján és hajnali kék szemében. Az ifjú herceg szívét tompa fájdalom mardosta, és vágyakozás emésztette. <br> Egy halhatatlan hogy szerethet egy halandót, ha utána végig kell néznie a halálát? Mily kegyetlen a sors?<br> Arcát a kezébe temette, és hagyta, hogy a lélegzete halk zokogásba fúljon.<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35730 Írta: Anonymous
Elmondná valaki, hogy ez a topic miről szól, mit kell ide írni, és hogy most épp miről van szó?!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35729 Írta: Anonymous
Hát, ha veszel hegyet, völgyet, folyót, Pajkos Póni nevű fogadót stb. , akkor nincs! Bár nem hinném, hogy erre futna bárkinek is... =:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35727 Írta: Anonymous
Nos, igen, de még én is nulla tapastzalati zinten vagyok iylen téren, mint itt-ahogy olvastam-elég sokan...másrészt én ezt nem szerepjátékozó szövteségnek szántam, de tőlem meeht, csak akkor valaki tartson egy részletes előadást a szerepjátékok-különösen esetünkben az élő-részleteiről!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35728 Írta: Anonymous
Ami a kiráylságot illeti: csak a poén kedvéért: lennének ennek törvényes akadályai???:-)<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35726 Írta: Anonymous
Tünde-lány: csak egy kis figyelemfelkeltés: talán nem is lenne olyan nehéz összehozni egy kis királyságot!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35725 Írta: Anonymous
Jelzem, én szerepjátékozom/tam, csináltam már élő szerepjátékot is, szóval szívesen segítek!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35724 Írta: Anonymous
Ne, nyugodtan, hiszen ere van ez a topc, többek között...<br> M?i van gyerekek, lanyhult az érdeklődés?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35723 Írta: Anonymous
De milyen jó is lenne!:) Egy olyna helyen,ahol vna síkság,dombság,heygség,folyó,tó,szóvl minden csodálatos természeti kincs.Náhol található egy ''Pajkos Póni'' ahol meg lehet szállni,pihenni,aztán tovább vándorolni... Najó,abbahagyom a gondolataim leírását:))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35722 Írta: Anonymous
Ja, egyébként én szívem szerint alapítanék egy utópikus kiráylsgot csak nekünk, normális álmodozó emberkéknek...na, a normális persze nem a szó klasszikus éretelmében értendő...<br> Najó, lehetne akár köztérsaság is, a lényeget értitek: Egy külön világ...<br> D ne aggódjatok , iylenre úgysem kerül sor...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35721 Írta: Anonymous
Hali%<br> Nos, elnézést az előbbi kitörésemért, de irtó idegesítőek-habár néha énis szoktam-ezek a pl. egy-smileos hozzászólások...<br> És nekem még mindig nincs mobilom, úgyjogy marad az emil...<br> Sajnos enm hiszem, hogy elengednének győr körnxékére, sőt, akár Bp.-területén kívül bármerre, úgyhogy erre még úgy egy évet várnunk kéne...<br> De sajnos semmiylen jó megoldás nincs arra, hogy mindenki el tudjon jönni...<br> Úgyhogy erre valamit majd ki fogunk a későbbiekben találni, remélhetőleg.<br> Ami címert v. iylesmit illet, szerintem lehetnek valami oylan jelképünk,amit akár-bár persze nem eredeti minőségbenb-kézzel is le lehet rajzolni...<br> Egyfajta saját címerként is, ami jelzi, hogy kik tartoznak bele.<br> Szóval lehetne egy igazi címer, és egyfajta gyors-logo.<br> Mondjuk nagyba be lehetne tenni Arvven izé..na, mi az hivatalosan..szóval azt a medált vagy mit, amit Aragornnak adott...jaj, gyerekek, látszik, hogy késő van...<br> Azonkívül mondjuk írhatnánk verset is, már aki szokott, oylasféle tömöret, mint a van, mi arany, bár nem fénylik, van, ki..., és a legjobbat megválasztjuk közösen...ahoyg gondoljátok.<br> Csak egy ötlet volt.<br> most megsek vissza csetelni, mert Boromir azaz robin emegfojt...sziasztok!<br> kata
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35720 Írta: Anonymous
LÉGYSZI CSAK AZ SZÓLJON HOZZÁ AKINEK VAN MIRŐL ÉS ÁLLJATOK LE A CHATELÉSSEL MER NEM TOM HÁROM ÓRA ANYAGÁT ELOLVASNI!<br> kÖSZI.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35719 Írta: Anonymous
Mennem kell, jó éjszakát és minden jót! Örülnék egy-két e-amilnek, mert valószínűleg csak egy hét múlva jövök megint, és addig sem akarok lemaradni semmiről! Előre is köszi!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35718 Írta: Anonymous
Áfonya: támogatom a címer ötletedet, a kirándulásról meg csak annyit, hogy én is jobban örülnék a Bakonynak, mert az közelebb esik Győrhöz, mint a Margitsziget, de ha gondoljátok, Győr környékén is van rengeteg szép hely, ahol lehet kirándulni
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35717 Írta: Anonymous
Pervy?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35716 Írta: Anonymous
Köszi mindenkinek akit érdekel a felvetésem... Margit-sziget sem rossz, egész jól megközelíthető, mondjuk komolyabb kirándulásokra én a Bakonyt vagy a Vértest javasolnám. (de a Mátrába is lehet menni!)<br> Címer: majd firkálgatok egy vázlatot, de ötleteket is várok! Egyelőre valami ilyesfélére gondoltam: fehér fa és vándorbot (mert hát emberek lennénk ugye, ha nem is númenoriak, no meg persze kószák). Persze akinek van más ötlete az csak szóljon! :) <br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35715 Írta: Anonymous
azért itt is maradt valaki?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35714 Írta: Anonymous
megyek!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35713 Írta: Anonymous
Gyertek!!! :) ) Mi már ott vagyunk!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35712 Írta: Anonymous
tényleg átmenjünk chatelni? ha ti is jöttök, én is megyek
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35711 Írta: Anonymous
Hát, mindenesetre szólj, ha elkészültél vele!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35710 Írta: Anonymous
Húzás a csetelősbe!:))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35708 Írta: Anonymous
Ugye nem fogtok haragudni, ha megkérlek Titeket, hogy ezt mondjuk a CHATERLŐS TOPIC-ban beszéljétek meg? :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35709 Írta: Anonymous
Érdekes a story, igazából engem csak az zavar, hogy két pasi..na mindegy. Szerintem mondjuk Arwen sokkal tüzesebb Boromirnál, Boromir pedig sokkal földhözragadtabb. De lehet, hogy tévedek, ez esetben javítsatok ki, kérlek! :-)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.466 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére