2007-es nyári tábor - Csapatvezetők
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ery írta: A kommunikációs félreértések elkerülése érdekében:
A Logisztikáért felelős: Remzymama/Tünde
A Keretjátékért felelős: Alyr
A Rendek tevékenységért felelős: gillz
A Pénzügyekért felelős: Rózsa
A Kommunikációért felelős: Rayan
Főszervező: Ery
Kérek tehát mindnekit, hogy ha az adott területtel kapcsolatban kérdése van, akkor a felelőst keresse meg, vagy ha az illető nem elérhető, akkor engem. Az adott részterület felelőse egyben felel a kommunikációjáért is.
Mindneki más véleménye (leszámítva a Kommunikációért felelős Rayant ill. engem) irreleváns.
És rayan mostmár csinálni is fog végre valamit????????
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ery
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
gillz írta: a csapvezek ki alá tartoznak? keretjáték? vagy Ery, alád?
Egyelőre Alyr, ill végszükség esetén én.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Ery
- Nem elérhető
A Logisztikáért felelős: Remzymama/Tünde
A Keretjátékért felelős: Alyr
A Rendek tevékenységért felelős: gillz
A Pénzügyekért felelős: Rózsa
A Kommunikációért felelős: Rayan
Főszervező: Ery
Kérek tehát mindnekit, hogy ha az adott területtel kapcsolatban kérdése van, akkor a felelőst keresse meg, vagy ha az illető nem elérhető, akkor engem. Az adott részterület felelőse egyben felel a kommunikációjáért is.
Mindneki más véleménye (leszámítva a Kommunikációért felelős Rayant ill. engem) irreleváns.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- brokkoli
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
(mindazonáltal szétszedhetnénk)
De: Nem szeretném ha a mostani csapatok korábbi csapatok vagy baráti társaságok tiszta folytatásai lennének. Gondolom sejtitek miért.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Jó arc, rajzolós, kézműves cuccokban jó (a zászlónkat ő tervezte tavaly. A legjobb is lett).
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- gillz
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Mirienen
Ryana
Patiszon
Felagund
Nóli
Finwe
Bárány Ágnes
Artemisz
Mircet ismerem mint a rosszpénzt:) Enikőt (mirlinen) szintén. Ry-t én kértem, hogy nálam legyen. Patiszonnal eddig nem sokat beszéltem, de róla tudom, hogy lelkes. Felcinek külön örültem:)) Nólival már tavaly is tökjól megvoltunk egy csapatban. Artemiszt is úgymond kértem. (mondtam, hogy bevállalom)
Bárány Ágnes-t nem ismerem. Gondolom új.
Finwétől picit tartok mert egyáltalán nem ismerem.
Úgy érzem jó csapat leszünk:))))
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- brokkoli
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Galadh
Szörcs
Ratz
mogy
Anglachel
Elrenor
Gilloth
Minerva
Galadhot kifejezetten kértem, őt is jelöltem, mint nem hivatalos segítséget(amolyan lelki támogatás), és hozzá csapódva jött Szörcsi, vidám, poénkodós páros, és ha kell, tudnak lelkesedni is. Hajlamosak lehetnek a lustálkodásra(lásd szituációs játék) de úgy gondolom, ezt maximálisan fogom tudni kezelni. Ratzka volt az egyik meglepőbb, de örülök neki, mert benne is rengeteg energia van, és ha a Feanorkodás mellett marad ereje még a csapatban is aktívkodni, egy erős húzóembert nyertünk vele.
Mogyinak is örültem, mert amellett hogy idén szerintetek nem felelt meg, sok olyan tulajdonága van, ami segíteni fogja a csapat közösséggé kovácsolását, mindemellett maximálisan számítok rá a szervezési feladatoknál is. Anglachellel egy csapatban még nem voltam, táborban aktívkodni nem nagyon láttam, de alapvetően kedvelem, már amennyire megismertem. Sztem nem lesz vele baj Elrenorról semmit sem tudok, a nevét sem nagyon hallottam. Valaki? Gilloth is hasonló, gyanús hogy már találkoztam vele párszor, de semmi konkrét emlékem nincs. Minerva pedig Minerva, ha akar tud problémás lenni, de majd meggyőzzük hogy ne akarjon
Mindemellett azt néztem hogy csak 9en vagyunk, kérdezem hogy akkor várhatóak még plusz emberek, vagy ezzel számoljak így előre?
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Kincső (Thilanna) írta: Inczy: Stara Niph barátnője, csak magabiztosabb nála, de mondjuk én sem ismerem nagyon, de jófej csaj. Niph-fel ketten szinte megállás nélkül végignyomták LEPen a gyerekszekciót, ha ez mond valamit.
Esgal: Missy tudtommal nemnagyon volt még talin, kb. 1 éve fórumozik, és a Beszélgetős topicból úgy rémlik, mintha most érettségizne...
missyt dorw ismeri
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Kincső
- Nem elérhető
Esgal: Missy tudtommal nemnagyon volt még talin, kb. 1 éve fórumozik, és a Beszélgetős topicból úgy rémlik, mintha most érettségizne...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Esgal
- Nem elérhető
dorwinion
Missy
Newra
icke
Lamy
Celebrom
Kincses
+1 Namárie
Hogy folytassam a sort... csapatelemzés szabadon.
Én elégedett vagyok amúgy... igazi kihívás lesz. Felerészt ugye ötye, azaz némileg értettebbek. Van egynegyedrész vimpár - ez a kategória kompatibilis vajon az ötyével? nagyon remélem - egy fbtag, aki akár húzóarc is lehet, meg egy kreatív, aki talán betagozódik az ötyékhez, miután vagyon ott is kreatív. És lett egy "problémás", bár szerintem ebben a krnyezetben árnyalatnyival kezelhetőbb lesz, mint egyébként. Én bízom a beszéd erejében
Én ezt érdekes kombinációnak tartom amúgy, pláne, hogy asszem, 22 évnél fiatalabb nincs is a csapatomban. A baj az lesz, ha az ötye nem csak egy laza odaértés lesz, mint most, hanem tényleg összeáll egy masszává, és ickéék meg celebrom nekiáll a levegőben lógni. ami ugye nem nyerő dolog - de hát ez már csak rajtam múlik.
Kérdés, hogy ezek közül a népek közül lesznek olyan igazán trú arcok, akik úgy valójában képesek pofát adni egy csapatnak. Meglátjuk, mit hozunk ki belőlük
[size=9:244cugg5](Nosztalgia: pár évvel ezelőttről volt egy igen keserű élményem, mikor ana és morgana voltak tábvezek, én meg nagy buzgón jelentkeztem csapveznek. Akkor el lettem utasítva, mondván, hogy fiatal vagyok, még nemigen láttak tőlem semmit, meg amúgy is jobb lenne, ha idősebb lennék kicsit. A csapatom átlagéletkorát elnézve, az utolsó indokot mostanra már meg is tudom érteni. )[/size]
Amúgy, a múltkor lemaradt: Missyről ki tud bármit? értesüléseim szerint a fenti első 4 egymást jelölte, tehát valahol az a brancs... gondoltam, érdeklődök a hites barátnéknál is, ha végleges lesz ez, de azért kíváncsi vagyok, mit tudtok.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Tünde
- Nem elérhető
brokkoli írta:
Remzymama/Tünde írta: Nudlie múltkor azt mondta, szívesen bevállalja Namarie-t.
esetleg....
Én ilyet mondtam?
nem?
akkor sorry
de már Esgal elvállalta
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Milendoria
- Nem elérhető
Inc üdv a rendemben
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Inczy
- Nem elérhető
Inczy
Drizzt
Gerinka
Remzy
Niphredil
Stara
Virág
Orsi
Peredhil
Erna
Én is tökéletesen elégedett vagyok a csapatommal. Ha nem muszáj, ne bolygassátok meg, légyszi.
Mondjuk Peredhil sztem nem érezné olyan rosszul magát... Van a csapatban 3 csinos fiatal csaj... Meg úgy tudom Drizzttel is jóban van/volt..? Szóljatok, ha tévedek...
Bevallom, kell a fiú a csapatba, szal nem szívesen engedem el, de ha Dreamer nagyon ragaszkodik hozzá, akkor... hát.. Csak vmi nagyon jó cseréért...
Egyedül Stara az, akiről nem sokat tudok... segítenétek? Meséljetek róla!
Én jelentkeztem a táncos rendbe, ugye megkaptátok?
Tavaly Namarie és Sári is a mi csapatunkban volt Pókkal... Kezelhető.
Feel the sunshine
- Gandalf
- Nem elérhető
Ez csupán helyzetelemzés, megoldási javaslatom sajnos most nincsen.
Ha Rohint lecserélitek valakire, ki jöhet szóba, ki kerülhet hozzám a helyére?
Rendekről a rendi topicban.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ery írta:
Rabyn
Mirrand
Mirienen
Ryana
Patiszon
Felagund
Nóli
Finwe
Bárány Ágnes
Artemisz
Oh, yeah, Felagund's angels!...
Pardon
Our knees do not bend easily
- brokkoli
- Nem elérhető
efkú
Orsie
Jacopo
Snuffles
Gilg
Panni
Sirgon
Vewy
Narbeleth
És akkor Alyr kérése szerint véleményezek:
Szerintem jó lesz ez így. Kicsit Narb miatt aggódom, mert nem hiszem, hogy fel tudja majd venni a többség igen egyéni látásmódját. Gondolom Vewyvel jelölték meg egymást, és igazából nagyon szeretem őket, de lehet, h mindenki jobban járna, hogyha a Suhi-Tirion párosra lecserélnénk őket. Mondjuk úgy meg lehet, h már túlzás a baráti összepakolásból (csak hát ez volt az alapkoncepciótok)
Ha így hagyjuk, akkor valóban nagyon kettős feladatom lesz (ami nem baj), a kérdés az, h Narb jól érezné-e magát, és ki tudna-e bontakozni egy ilyen csapatban. Vewyt nem féltem ilyen szempontból (:
Ha marad így, akkor két lehetőséget tudok elképzelni. Az egyik egész borzasztó, a másik pedig a lehető legjobb:
1) a nagy ellentét miatt kettészakad a csapat
2) mindenki egy kicsit megszelídül a másik fél által és zsírak leszünk.
Valószínűleg az én munkám is nagyban befolyásolja majd a kimenetelt. (kezdek belegondolni és félni)
Gilg meg Panni aki még kilóg egy kicsit a sorból, de szerintem velük nem lesz baj, mert úgy vettem észre, hogy mindketten alkalmazkodó típusok és a legtöbb (táboros) helyzetben képesek jól érezni magukat.
Szerintetek?
- brokkoli
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: Nudlie múltkor azt mondta, szívesen bevállalja Namarie-t.
esetleg....
Én ilyet mondtam?
- gillz
- Nem elérhető
Meg lehet beszélni a maiákkal, h jöjjenek oda családfoglalkozáskor nagyon más dolguk nincsen ezalatt.
- Leguanember
- Nem elérhető
Úgy gondolom, nagyjából remek csapatok születtek az első körben.
A magam részéről csupán Ringet, Ranát és a két fiút ismerem, mindőjük kedves a szívemnek.
Ha jól dekódoltam, rajtuk kívül két lánytrió marad, egy "véd-és dacszövetség", akik azért igencsak szeretnek MTT-táborba járni, valamint feltételezhetően egy tíz év körüli átlagéletkorral bíró hármas. Pannival szerintem még soha nem beszéltem, mesélnétek róla nekem? A Kopper-leányzókat úgy tudom elhelyezni a fejemben, hogy esetleg a patológia intézetünk igazgatójának az unokái - vezetéknév alapján. (Ez esetleg jól jöhet még a vizsgán, jún.7., szóval ha bárki tud valamit róluk, ne hallgassa el! )
És ha valakinek tudomása van a csapatommal kapcsolatban bármi részletről, az nehogy örökre hallgasson! Köszönöm előre is!
Dreamer, Kincső jól mondja, a tábori összesítőben csak egy Gulyás van, és ő a Barna, a tavalyi Potterünk
Nudli, neked érdekes összetett feladatod lesz, de úgy gondolom, jól meg fogod oldani.
Szürke, már megkaptad a feloldozást, így csak annyit mondok: hadd szóljon!
Rayan, Alyr, szimpatikus a csapatbeosztással kapcsolatos kommunikációtok, csak így tovább!
A rendi vezetők gillz fennhatósága alatt lesznek a tizedik család, a maiákok családja? Taníthatnának nekünk egy-két dögös játékot "csopifogin", hm? Vagyis ők mit fognak csinálni, amíg családi programok lesznek? 2004-ben és 2005-ben a bölcsek, tündék olykor kívül rekedtek a csapatok berkein...
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Milendoria
- Nem elérhető
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Esgal írta:
sebcsaba írta:
Köszönöm, ó mentőangyal.Esgal írta: Jelzem, szívesen bevállalom Namáriét. Ismerem is, meg szerintem tudok is majd vele bánni. Szóval, ha senkinek nincs kifogása, jöhet hozzám.
Na, Szürke, egy teherrel kevesebb
Akkor ez le van vajazva. Tábvezek, felvésitek?
Viszont, egy kérdés, mindenkihez. Kincsest ismeri vaalki? Mit lehet/kell róla tudni? Én a nevén kívül csak annyit, h talán időnként benne van vmi kreatív cuccosban. Volt már valakinek a csapatában?
Tavaly Gumipók csapatában volt. Nagyon szótlan lány, de ha elkezd beszélni, az annak a jele, hogy jól érzi magát. kor szerint legalább velünk 1idős (asszem). Jól tud röplabdázni.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Esgal
- Nem elérhető
sebcsaba írta:
Köszönöm, ó mentőangyal.Esgal írta: Jelzem, szívesen bevállalom Namáriét. Ismerem is, meg szerintem tudok is majd vele bánni. Szóval, ha senkinek nincs kifogása, jöhet hozzám.
Akkor ez le van vajazva. Tábvezek, felvésitek?
Viszont, egy kérdés, mindenkihez. Kincsest ismeri vaalki? Mit lehet/kell róla tudni? Én a nevén kívül csak annyit, h talán időnként benne van vmi kreatív cuccosban. Volt már valakinek a csapatában?
/Lucifer/
/Ghymes/
- sebcsaba
- Nem elérhető
Ismerem Sárit, őt fogom is tudni kezelni (remélem) csak ketten együtt lettek volna túlzás...Dreamer_KF írta: Sárival nincs gond, türelem kell csak hozzá, és megszokás, hogy a nyomodba lesz mindenütt.
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Esgal
- Nem elérhető
sebcsaba írta: egyéni szoc probléma, de.... légyszilégyszilégyszi...... kérlékszépentiteket....
Namarie nem akar az én csapatomban lenni, ugyeeeeee????
De legalábbis Sárival (Rhiennel) együtt biztos nem gondoltátok komolyan, ugye??
A kettő közül legalább egyet vegyetek el tőlem, kérlek!
Vagy:
Könyörgöm, akasszatok fel!
U.I: Ki az az Eper?
Jelzem, szívesen bevállalom Namáriét. Ismerem is, meg szerintem tudok is majd vele bánni. Szóval, ha senkinek nincs kifogása, jöhet hozzám.
/Lucifer/
/Ghymes/
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Ha gondoljátok, "bevállalom" .
1ébként egyenlőre, mint ahogyan azt írtam korábban is, a jlenlegi csapattervemmel teljesen elégedett vagyok.
Szürke:
Sárival nincs gond, türelem kell csak hozzá, és megszokás, hogy a nyomodba lesz mindenütt.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.