2007-es nyári tábor - Csapatvezetők
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kincső (Thilanna) írta: korábban mondtátok, h. pont az ilyen "hátha tudunk valamit amit ti nem"-véleményekre is kíváncsiak vagytok...
Sőt. Köszi mindenkinek a véleményt, ha van még javaslatotok, ne szégyelljétek!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
1. Ring csapveznek készült, ezért nem jelölt senkit a jellapján akivel egy csapatba akar kerülni, így teljes joga megvan arra, hogy jelöljön valakit akinek a csapatába akar kerülni. Ha megteszi, figyelembe vesszük.
2. Andris tavaly is Ádám csapatában volt és nem úgy láttam mintha bánta volna...
3. A jelenlegi - továbbra sem végleges - csapatok beosztásánál a személyes szimpátia volt az első, az a személyes szimpátia amelyet a jellapon tanúsítottak egymás iránt a jelentkezők. Úgy gondoltuk, ha már megígértük, hogy figyelembe vesszük, hát esetleg be is kellene tartani az ígéretet.
Másod és harmadsorban sok egyebet figyelembe vettünk, hogy megpróbáljunk "harmonikus" csapatokat összeállítani.
A lenti lista lett az eredmény.
Következésképpen: Egyelőre még nem gondoltunk arra, hogy bármely egymást jelölő csoportot felbontsunk. Egyelőre.
Nem ismerünk mindenkit eléggé, ezért is bocsátottuk most közvitára a dolgot.
3. A fent említett közvita lefolyási menetében azt tartanám a legjobbnak, ha minden csapvez beírná, hogy "az én csapatomban jobb volna ha nem lenne benne ő és ő, ezért és ezért." mi több, "ő jobban érezné szerintem magát az X csapatban, mert..." "őhelyette X csapatból átjöhetne hozzám ő és ő"
Nagyon jó hogyha féltetek másik csapatban lévőket, de nem ártana egy prioritási rendet felállítani szerintem.
És szintén csak szerintem - első a csapvezek véleménye a saját csapatukkal kapcsolatban.
De utána természetesen nem hogy jöhet, de jöjjön is minden más.
Ez nem utasítás akart lenni, csak már kezdem elveszíteni a fonalat és úgy aztán tényleg nem fog menni a beosztósdi.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ratzkha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Fogalmazgattam egy ideig valamicskét, de aztán második-harmadik ránézésre és belegondolásra tényleg egész jó kis kombinációknak tűnnek ezek a csapatocskák. Szerintem tök jó lesz a tábor.
Tud valaki valamit erről az Elrenor-ról? Nem Elanor, gondolom.
If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
- Rabyn
- Nem elérhető
Én még mindig elégedett vagyok a csapatommal és nálam is vannak kreatívok:) Szvsz pont a baráti kapcsolatok miatt lesz az, hogy jól működnek majd együtt a csapatok. Szerintem egyébként tavaly is oylan emberek voltak egy csapatban akik szimpatizálnak egymással. Vagy ez csak a törpöknél volt így?
Eper az Idrill húga
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
esetleg....
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Kincső
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: Jómagam meg vagyok elégedve a csapatommal, bár igazi húzóember nincs nagyon (Bent nem ismerem, hogy mennyire tudna lelkesíteni, fórumon nagy arc).
Az utolsó két név gondolom két lurkót takar, jöhetnek!
élőben én sem ismerem igazán de szerintem ha meggyőzzük, h. ne legyen antiszoc, és megdobjuk egy önbizalom-bombával, még akár frontember is lehet (de ezt nehogy mondd neki ) [privi meg ment ]
Jah, ez a Gulyás Bence biztos nem Gulyás Barna? mert ha mégis, akkor Furi, aki tavaly hobbit volt... (a 2 kissrác közül amelyik nem Ákoska )
Aeglos: Ádám és Andris jóban vannak, szal sztem ez nem olyan nagy gond ahogy Te látod de majd Ádám nyilatkozik
[size=9:11jgnkz4]én igazából Gillotht féltem Dodie csapatában. lehet, h. nem jelölt meg senkit, hiszen tudjátok milyen, úgy kellett rábeszélni h. jöjjön és képes lehetett bebeszélni magának, h. azt már nem érdemli meg h. általa választott emberrel kerüljön egybe, de nem lehetne Rohinnal vagy Adelarddal vagy valaki barátjával összerakni?... (jó tudom utóbbi azt jelenti, h. hozzánk - én be is vállalnám, ha csapvez lennék, de nem vagyok ) vagy legalább egy olyan csapatba, amiben biztos lesz legalább 2-3 ember aki törődik vele... mert a mostaniban... hát amennyire én ismerem ezeket az embereket talán Ratz és Mogy, meg hát Dodie hivatalból... de nemtom... persze, bocsi a belevauért, csak korábban mondtátok, h. pont az ilyen "hátha tudunk valamit amit ti nem"-véleményekre is kíváncsiak vagytok...
ja, és SZVSZ a HYNesek pont lekötik egymást, annyit viszont igenis kinézek belőlük, h. nem olyankor fognak hülyülni, ha csapatelpőadást kell csinálni vagy munka van. szvsz Estel sem csak egy problémás ember, hanem pl. nagyon jó "lélekápoló", és Rohin is nagyon jó arc, főleg ha rászánja magát h. beszéljen, amit 2nél több fős társaságban ritkán tesz , plusz "mellesleg" ő is igencsak kezd felnőni, tegnap pl. már nem is tudtuk felidézni az 1-2 évvel ezelőtti rendszeres hülyüléseinket, amiket minden találkozásunkkor el szoktunk játszani; szóval a lényeg, h. biztosan örülnének egymás társaságának és sztem kedvezőbb társaságban Estel talán inkább kezelhető mint másmilyenben, de ez abszolút magánvélemény [/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- sebcsaba
- Nem elérhető
Namarie nem akar az én csapatomban lenni, ugyeeeeee????
De legalábbis Sárival (Rhiennel) együtt biztos nem gondoltátok komolyan, ugye??
A kettő közül legalább egyet vegyetek el tőlem, kérlek!
Vagy:
Könyörgöm, akasszatok fel!
U.I: Ki az az Eper?
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Inczy
- Nem elérhető
Aeglos írta:
Rayan írta: Ádám csapatában lányinvázió van, úgyhogy kellenek az erős férfiak húzóembernek. Ezért gondoltunk Andrisra. Mellettük a 3 lány sem igen lehet passzív. Őket pont, hogy oda kellett osztani, ahol maximális lelkesedést adhat nekik a csapatvezető.
Jó az ötlet de biztos, hogy ez Andrisnak is jó?
Aeglos, hidd el, Andris élvezni fogja. Tuti. Nem fogja nehezményezni, sőt... Ő az a fajta ember, aki a szituációk nagy többségében jól érzi magát. Sztem nem kell félteni.
Ami meg a kreatív embereket illeti, cáfolom, h abban a csapatban van az összes. Nálam pl ott van Nodlee huga, és a két Bukovinszki lány! 3 elég kreatív ember!
Feel the sunshine
- Aeglos
- Nem elérhető
Rayan írta: Ádám csapatában lányinvázió van, úgyhogy kellenek az erős férfiak húzóembernek. Ezért gondoltunk Andrisra. Mellettük a 3 lány sem igen lehet passzív. Őket pont, hogy oda kellett osztani, ahol maximális lelkesedést adhat nekik a csapatvezető.
Jó az ötlet de biztos, hogy ez Andrisnak is jó?
(És itt nem csak Andrisról van szó, ne tegyetek be már egyesével olyan embereket csapatokba, hogy majd "húzza a többieket".
Biztos olyan közegben is jól fogja magát érezni ahol nincsenek barátai csak betették funkcióembernek??)
Ezt azért nem érzem fairnek, mert vannak akik meg az egész baráti körükkel egy csapatban lehetnek, más meg lóg. Ha engem raknának be egy olyan csapatba ahol nincs egy barátom se, mert "ott kevés a kreatív ember" nem érezném jól magam, és szerintem ti sem.
Tényleg figyelni kell a különböző típusú emberek egyenletes eloszlására, mert valóban kulcsfontosságú lehet, de csak finoman. (Pl.: jelen esetben én Andris egyik közeli barátját beraknám a csapatba és meg van oldva a probléma.)
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Rayan
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Természetesen számbavettük a személyes érdekeket de a tábor szempontjából nem lehetnek mindig ezek döntőek.
Annyival egészíteném ki, hogy eddig csak ezeket vettük figyelembe , a ti kéréseiteknek megfelelően. Most viszont csapatokat kell alkotni, és nagyjából azonos erősségű 9 csapatot kell összehoznunk. Ha változtatni akartok a megjelölt csapattárson a csapatösszeállítás fényében, szóljatok, mert megoldható.
Illetve a másik, amit az előzőekből kihagytam, többen kifejezetten furcsállottuk, hogy párok (vagy tesók) nem egymást jelölték. Sőt. Az is lehet, hogy nem akarnak egy csapatban lenni, és számunkra ez csak úgy értelmezhető, hogy a kérésüknek megfelelően osszuk be őket. Vagyis az is elképzelhető, hogy jól tudják magukról, hogy a közös munka nem igazán megy, vagy szeretnének egy kis szabadságot, azért kérték magukat úgymond "máshová". De cáfoljatok meg, ha tévedek. Lehet, hogy többen közülünk komolyan veszik a táboros feladatukat
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Gandalf
- Nem elérhető
Jenei Olivér tavaly szürkerévi volt, ő lett felöltöztetve tünde harcosnak a lovagi tornára. Lelkes és együttműködő, de kissé félénk és csendes volt. De ki tudja, egy év alatt mennyit változott, MSN-en beszéltem vele nemrég, a lelkesedése még megvan. A másik srác nem tudom, ki lehet.Dreamer_KF írta: Az utolsó két név gondolom két lurkót takar, jöhetnek!
- Rayan
- Nem elérhető
Gandalf: abban lehet, hogy igazad van, hogy Rohint ki kéne venni a csapatodból. Az indoklás egyértelmű. A magam részéről megfontolom.
Nudliék szekciója több szempontból szerencsés, ők az idejük nagy részét úgyis együtt töltenék, nem is akartuk szétszedni őket. Amúgy nézz körül, lehet, hogy túl kevés kreatív embert ismersz, mert máshol is van bőven...
A másik, hogy nem tartozunk senkinek semmivel, a csapatbeosztás nem máltai szeretetszolgálat. Itt mind azt látjátok nagyrészt, ami a legfőbb szempont a beosztás elkészítésénél, hogy mindenki számára megoldjuk, hogy az az egy ember, akit megjelölt a jelentkezési lapján, vele egy csapatban legyen. A többi a mi dolgunk, beleszólásotok természetesen van, de a döntés nem képezheti vita tárgyát. Ha én valakivel egy csapatba szeretnék kerülni, akkor azt az egy embert jelölöm meg, akihez maximálisan ragaszkodom, a többit meg nem bízom a szervezők jóindulatára.
Aeglos: Dodie meg Minc öreg motorosok, az a banda jól ellesz együtt. Ádám csapatában lányinvázió van, úgyhogy kellenek az erős férfiak húzóembernek. Ezért gondoltunk Andrisra. Mellettük a 3 lány sem igen lehet passzív. Őket pont, hogy oda kellett osztani, ahol maximális lelkesedést adhat nekik a csapatvezető. Sáriék a megfelelő helyen vannak.
Mindenki más: mivel június 15. a jelentkezési határidő, a végleges beosztás csak ezután derül ki! Fiú-lány arány, választott csapattárs, ellentétek és érdeklődési körök szerint készítettük a jelenlegi beo-t, a koreloszlást még nem csináltuk meg. Ha valahol kiugróan magas lesz az átlagéletkor, akkor bontjuk a csapatokat, és elölről az egész. Természetesen a június 15-ig jelentkezőket is be kell majd osztani.
Finite incantatem.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Kezd körvonalazódni bennem, mivel kell majd foglalkoznunk 10-én
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Az utolsó két név gondolom két lurkót takar, jöhetnek!
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Aeglos
- Nem elérhető
A legtöbb csapat szerintem tökéletes... (így kívülről nézve )
Viszont van egy-két hely, ahol látok 1 kakukktojást: olyan ember aki szokatlanul mutat ott ahová beosztották. (Gondolom senkit nem jelöltek meg...)
Ők: Dodie csapatában Minc, és Ádám csapatában Andris...
(Természetesen lehet, hogy én nem ismerem jól a relációkat...)
Amit szerintem alapvetően át kéne variálni, hogy az a 3 lány akik két éve Brandír csapatában, tavaly meg a Szürkerévben voltak ne legyenek együtt, mert együtt nagyon passzívak voltak... (Inez, Dindae, Lindír)
Nem direkt akarok barátokat szétválasztani, de 3 nehezen aktivizálódó emberrel ilyen kis csapatban az ember megkínlódhat... Mondjuk Ádám nem az a típus aki kétségbeesne, és feltételezem róla, hogy megtalálná a lányokkal is a hangot, de nem hiszem, hogy a csapattársaikra túl motiválóan hatnának.
Sári (Rhien) és Namarie mindketten sok törődést igényelhetnek.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Gandalf írta: Értem, hm...
Ringéket azért, mert szvsz ennyivel tartoztok nekik. Kárpótlás, engesztelés. Vagy ilyesmi.
Ezért kérte hogy Milendoria segédje legyen.
Ha most azt kéri - de ha ő kéri - hogy egy csapatban legyenek akkor abban lesznek.
Bár nem lesz könnyű megoldani, hogy így is megfelelő elosztásban legyenek a "húzóemberek" minden csapatban (nagyon sokat gondolkoztunk, hogy a Ring-Rana párost - merthogy ők jelölték egymást, ill. Rana Ringet) hova rakjuk úgy hogy megmaradjon az arány.
Természetesen számbavettük a személyes érdekeket de a tábor szempontjából nem lehetnek mindig ezek döntőek.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gandalf
- Nem elérhető
Ringéket azért, mert szvsz ennyivel tartoztok nekik. Kárpótlás, engesztelés. Vagy ilyesmi.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kincső: Pont a Hyarnustar keménymag a probléma - együtt kezelhetetlenek.
Rabyn szerint az ő csapata tökéletes.
Ring és Ratz miért kerüljön egy csapatba? (jó persze a válasz evidens, de vannak más párok is akik nincsenek együtt)
Egyébként Ringet jelölte valaki, ezért csak kettesével tudtuk pakolni (a jelöléseket nem akartuk bántani egyenlőre)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gandalf
- Nem elérhető
Mert ketten együtt nagyon idétlenek tudnak lenni és félek, együtt nem minden esetben kezelhetőek, míg külön-külön igen.[/size]
- Kincső
- Nem elérhető
[size=9:14jocpno]Gandalf, kibicnek semmi se drága alapon megkérdezném, mi a gond a Rohin-Estel párosítással (azon kívül, hogy ne adj rájuk fűzős cipőt, szal mondjuk tedd a néped kötelező viseletévé a szandált ), szerintem tök zshír, az egész Hyarnustar-keménymag Nálad van (rajtam kívül )! [/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gandalf
- Nem elérhető
Az én csapatomban egyedül az Estel-Rohin párosítást érzem merésznek. Miután Estel Idhrennel együtt van, ezért logikusan Rohint kéne lecserélnem vkire.
A brokkoli-csapat összeállítása két okból is esetleg problémás lehet:
Egyrészt nagyon erősen két fő klikk alakulhat ki belőlük (nézzük csak meg, ki kivel állna össze, sztem logikus), másrészt meg az összes kreatív alkotó emberkét beraktátok egy csapatba szinte: Nudli, Gilg, Narb, Vewy.
Ratz és Ring kerüljenek egy csapatba. Úgy lenne korrekt szvsz.
Persze, mindez csak vélemény és javaslat részemről, egyedül az első pont (a csapatomat érintő) az, amihez ragaszkodni szeretnék.
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Gandalf
- Nem elérhető
- Inczy
- Nem elérhető
Köszönöm szépen!
Feel the sunshine
- Ery
- Nem elérhető
Ez még korántsem a végleges. Kérjük nézzétek át. Ha problémátok van, akkor jelezzétek.
Dreamer
Kincső
Ben
Ancalima
Olosta
Nellas
Eowyn!
Adelard
Gulyás Bence
Jenei Olivér
brokkoli
efkú
Orsie
Jacopo
Snuffles
Gilg
Panni
Sirgon
Vewy
Narbeleth
Szürke
Fimbrethil
Cueddo
Eglar
Rhien
Idril
Eper
Ille
Namarie
Sil
Dodie
Galadh
Szörcs
Ratz
mogy
Anglachel
Elrenor
Gilloth
Minerva
Gandalf
Hanna
Momo
Tirion
Suhi
Estel
Idhren
Endelir
Rohin
Angwen
Inczy
Drizzt
Gerinka
Remzy
Niphredil
Stara
Virág
Orsi
Peredhil
Erna
Ádám
Feanor
Inez
Dindae
Lindír
Kopper V
Kopper K
Kisluthien
Rana
Ring
Andris
Esgal
Melian
dorwinion
Missy
Newra
icke
Lamy
Celebrom
Kincses
Rabyn
Mirrand
Mirienen
Ryana
Patiszon
Felagund
Nóli
Finwe
Bárány Ágnes
Artemisz
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Leguanember
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
brokkoli írta: Alyr: a baj nem az, h nem akarsz vad párosításokat, hanem az, hogy ilyen kinyilatkoztatásokat teszel, mint: "Azaz: válasszatok, de ha nagyon vad akkor úgyse hagyom."
Egyébként nem pattogok, csak gondoltam szólok, hogy nem mindenkinek emészthető az "én-vagyok-az-úr-a-háznál" stílus.
Ennyi voltam, csak szolid megjegyzés, nem bántó szándékkal.
Én értem, és elnézést az esetleges kemény hangnemért de a hülye színekért engem fognak szidni mint a keretjátékért felelőst és nem szeretném ha így volna.
Óh, semmi gond, ne tarts ettől, majd felvállaljuk mi.
De mondd, hogy mit kenhetünk rád, akkor azt fogjuk
Vmi akrilfestéket például
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
brokkoli írta: Alyr: a baj nem az, h nem akarsz vad párosításokat, hanem az, hogy ilyen kinyilatkoztatásokat teszel, mint: "Azaz: válasszatok, de ha nagyon vad akkor úgyse hagyom."
Egyébként nem pattogok, csak gondoltam szólok, hogy nem mindenkinek emészthető az "én-vagyok-az-úr-a-háznál" stílus.
Ennyi voltam, csak szolid megjegyzés, nem bántó szándékkal.
Én értem, és elnézést az esetleges kemény hangnemért de a hülye színekért engem fognak szidni mint a keretjátékért felelőst és nem szeretném ha így volna.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
Lila ezüst?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.