- Köszönetek: 0
Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat
- Ben
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Furi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ti felébredtetek az ébresztőre? én csak erre:)
- Ben
- Nem elérhető
Nyugi, időben ki fog derülni. Várhatólag augusztus vége-szeptember eleje, még nem biztos. Tavaly, ha jól tudom, szeptember 2-án volt, pl.Furi írta: És a tábori "takli" mikor lesz?
- Furi
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta:
Olosta írta:
Furi írta: mlyen talik lesznek egyász évben? és mikkor??
MTT-s megmozdulásokra gondolsz? Mert ha igen, akkor ajánlom, hogy figyeld a Magyar Tolkien Társaság topicjait, ott a nagyobb rendezvényeknek úgyis nyitnak új témát.
Egyéb kisebb-nagyobb össznépi megmozdulás ügyében pedig a Közösség Találkozások topicját érdemes nyomon követni.
Én egy Kapolcsról tudok, majd Tábori takliról, és egy őszi taliról. Ez utóbbi lehet, hogy még csak terv, de kötve hiszem.
És a tábori "takli" mikor lesz?
- Furi
- Nem elérhető
- Nellas
- Nem elérhető
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Dreamer_KF
- Témaindító
- Nem elérhető
Olosta írta:
MTT-s megmozdulásokra gondolsz? Mert ha igen, akkor ajánlom, hogy figyeld a Magyar Tolkien Társaság topicjait, ott a nagyobb rendezvényeknek úgyis nyitnak új témát.
Egyéb kisebb-nagyobb össznépi megmozdulás ügyében pedig a Közösség Találkozások topicját érdemes nyomon követni.
Én egy Kapolcsról tudok, majd Tábori takliról, és egy őszi taliról. Ez utóbbi lehet, hogy még csak terv, de kötve hiszem.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ery
- Nem elérhető
Katt Ide!
Ui: Mandos csarnokaiban mindig jó a hangulat!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Erdariel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Van nálam egy tulipános tolltartó, csajok nem a tiétek? A szobánkban volt.
Megőrzöm addig is!
Ami
Édes Víz és Kacagás!
- Olosta
- Nem elérhető
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Furi
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Témaindító
- Nem elérhető
Furi írta: nekem oké szept 15 Dreamer nálad lesz?
Akár nálam is lehet, meglássuk, milyen idő van. Ha jó, akkor valami szabadtéri cuccot szervezünk.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Furi
- Nem elérhető
- Erdariel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi köszi Köszi Köszi Köszi Köszi!!!!!
Jelenleg nem vagyok a toppon önkifejezésben, de nézzétek el nekem:D
Szerencsés vagyok, hogy első táborom alkalmával rögtön a legjobb csapatba kerültem!! És hiányoztoooook! A kreatívkodás, az ökörködés, a hihetetlen figyelmesség, a pletyizés (hello, szia, mondjad:), a játékok, minden...
De úgyis találkozunk remélhetőleg:) Szerintem nekem jo lesz a szept 15, ha meg nem akkor is!
Édes víz és Kacagás!
Ami
Édes Víz és Kacagás!
- Dreamer_KF
- Témaindító
- Nem elérhető
Csapattali: szept. 15.-e megfelel midnenkinek?
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ben
- Nem elérhető
- Furi
- Nem elérhető
- Serrana/Taurin
- Nem elérhető
Nagyon jó volt veletek, meg hiányoztok, meg minden!
Tök jó, hogy megismerhettelek titeket!
Nagyon jó volt a tábor és csak szép emlékekkel távoztam!
(Egyelőre ennyire telik tőlem az agyam még regenerálódik...)
-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
- Olosta
- Nem elérhető
Teljesen feltöltődtem emtétés hülyeségekkel, így talán elműködök még egy darabig.
Furi, Olivér: maradjatok mindig ilyenek! Bocsi, hogy állandóan ugráltattunk titeket, de egyszerűen nem lehetett nem kihasználni, hogy van két ilyen jó fej, tettre kész fiatalember közöttünk.
Ben: szeretem, hogy szereted a CC-t.
Ami: ami azt illeti, nagyon megleptél a kreativitásoddal! Tök jó! Légyszi-légyszi rögzítsd a Palya Bea Altató átiratot, amit a fák halálakor énekeltél, és juttasd el nekem!!!!!!!!!!
Serrana: örülök, hogy megismertelek.
Kincső: vigyázz magadra Oxfordban!
Anca: te b_u_n_k_ó (csak azért így, mert különben kicsillagozza)! Pletyizés rulzik.
Nellas: továbbra is nyusszmák vagy, nincs mit tenni. Imádlak!
Eowyn, Adelard: szuperjól táncoltatok.
Dreamer: tök jó csapvez voltál! :itscool: :cheers:
- Nellas
- Nem elérhető
Imádlak titeket, és már most hiányoztok. Akarom a teraszunkat, a foteleinket, a hülyeségeteket és a pletykálkodást. [size=9:2cxr64tx]Ja, meg veddlefiút... [/size]
Sajnos még nem pihentem ki magam, mert ma négykor felkeltem és mentem ásatásra, és akár hiszitek, akár nem, ástam. Nagy gödröt. A derekamig ért, mire kijöttem belőle, és kettőkor hazajöhettem. Fuj. De találtam sok izgalmányos dolgot.
Köszönet mindenért a tábor legdrágább ÁlomCsapatának!
- Dreamer_KF
- Témaindító
- Nem elérhető
Jelentem, hogy elég szalag (39) gyűlt össze a vitorla befoltozásához, így a Piroska..Farkas sikertesen ki tud hajózni ismét (majd átfestjük a hajó nevét).
Így ismét a nyílt víz ölelhet minket, és..
/valaki megkocogtatja a beszélő vállát, és Mandos csarnokának bejáratára mutat/
őőő...őőő..Na, nézzük meg, hogy mi ez a hely, és kerítsen nekem valaki egy Manwe verte miRUMvortos hordót!
Amúgy viccet félretéve, asszem mondtam már, de tábor ALATT is hallottam olyanokat, h. a miénk volt a leginkább "csapat".
Valamint itt mindenki alkoholista.
Köszönöm a szalagot, rumot, csákót, hangjegyet
Köszönöm, hogy kiélhettem kreatív hülyeségem, és idióta lehettem
Köszönöm, hogy minden lány rövid ruhában járt. Én el tudok képzelni sokkal rövidebbet is.
Köszönöm a kultikussá vált slágerekben való közreműködést,a "Teler´s life" és a "16 csomót nyomtam" immáron a lemezeladási statisztikák legtetején csücsül.
Köszi a naptejet, hidratáló kencéket.
És végezetül:
"Uuuuuulmo!"
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ben
- Nem elérhető
:szétcsetel: :muhaha:
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Vissza akarok menniii...
Marilyn ^^
- Ben
- Nem elérhető
De a többi ainu csak nézte ezt a világ végtelenjében teremtett lakhelyet, amelyet a tündék Ardának, Földnek neveznek; s szívük örvendett a fényben, s a számtalan szín láttán boldog volt szemük; csupán a tenger tombolása nyugtalanította őket. S megfigyelték a szelet és a levegőt, s mindazt, amiből Arda készült, a vasat és a követ és az ezüstöt és az aranyat és minden mást; ám mindenekfölött a vizet vélték becsesnek. S az eldák úgy tartják, hogy a vízben él még most is az ainuk muzsikájának visszhangja, inkább, mint bármi másban a Földön; s Ilúvatar sok Gyermeke még most is örök-elégedetlenül fülel a tengerre, bár maga sem tudja, mire figyel...
- Nellas
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Dreamer_KF írta: Na, mostantól nem nagyon leszek netközelben, ha valakinek hiányzonék, akkor telefonon el tud érni. Feltéve, ha tudj aa számomat (Kincső feltehetőleg tudja).
mivel nemrég szállt el a számaim fele szvsz nem
(ha még ittvagy, dobj privit pls!)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Dreamer_KF
- Témaindító
- Nem elérhető
Holnap találkozunk!
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Dreamer_KF
- Témaindító
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Olosta
- Nem elérhető
Egészen fantasztikusan jó volt, de előfordultak olyan baromira gáz szervezői bakik, amiket még az MTT sem követett el a legelső rendezvényein! 8O Sebaj, majd legközelebb mégjobb lesz! És szerencsére a résztvevők ezekből a bakikból keveset vettek észre.
Láttatok már kézi aratást? Nagyon jó! És azok a guszta aratóreggelik, amiket kipakoltak a csapatok a búzatáblájuk elé...... (nyami..... most előtört belőlem régi hobbit-énem )
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.