Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat

Több
17 éve 4 hónapja #343635 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat
Én jövök. :)

"... And that was the beginning of fairies..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja - 17 éve 4 hónapja #343614 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat
igyekszem ottlenni. meg nem elaludni. :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #343492 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat

Kincső (Thilanna) írta:

Serrana/Taurin írta:

Dreamer_KF írta: Megfelel az eljövendőknek egy tíz órás találkozó a Lehel téri metrómegállónál?

Éljen! Végre egy hely ahova egszerűen is el tudok jutni... :D

megyünk együtt? :P vagy Te mivel mégy? :) talizhatunk a sulinál vagy a Határ útnál vagy ahol Neked jó...

Határ úti metró megálló...

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #343419 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat

Dreamer_KF írta: Megfelel az eljövendőknek egy tíz órás találkozó a Lehel téri metrómegállónál?

igenigenigen :bounce: :D

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #343417 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat

Serrana/Taurin írta:

megyünk együtt? :P vagy Te mivel mégy? :) talizhatunk a sulinál vagy a Határ útnál vagy ahol Neked jó...

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #343415 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #343334 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat
Ankalima: 300ft
lehel nekem naon naon jó :P :P
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #343312 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat

Kincső (Thilanna) írta: De vasárnap lesz, tudtommal, gondolom Dreamer arra gondolt, h. a verseny délután lesz.
A Lehel térre a Nyugatitól 1 db metrómegálló megtételével lehet eljutni (Újpest központ irányába) ;)

Igenigen, vasárnap, sé egy metromegálló. A lehel térnél még nem láttam egy év alatt ellenőrt (a nyugatinál annál inkább)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #343303 Írta: Kincső
De vasárnap lesz, tudtommal, gondolom Dreamer arra gondolt, h. a verseny délután lesz.
A Lehel térre a Nyugatitól 1 db metrómegálló megtételével lehet eljutni (Újpest központ irányába) ;)

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #343300 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat

Dreamer_KF írta: Hey!

akkor legyen délelőtt. Annál is inkább, mert ha elég jó vagyok, akkor vasárnap lehet, h. pokerversenyre köll mennem. Mondjuk erre kicsi az esély (ez lenne a döntő, s még egy középdöntő hátra van...).

De nem vasárnap lesz a tali? (Nekem aztán mindegy, ígyisúgyis el kell másznom 250 km-t vonattal :D DD) Jó nekem délelőtt, ha vasárnap van, mert akkor előző nap megyek Pestre. De szombaton nem élvezném annyira a hatkorkelést (vagy méghamarabb, de erre "gondolni" :haha: sem merek. :P )

Juj Furi, nagyon köszi. :) )) Pontosan mennyibe került?

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #343296 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat
Öö... oda hogy jutok el? Én a Nyugatiba érkezem valamikor, de szeretném ha leírnátok ide az útvonalat.

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #343278 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat
Hey!

akkor legyen délelőtt. Annál is inkább, mert ha elég jó vagyok, akkor vasárnap lehet, h. pokerversenyre köll mennem. Mondjuk erre kicsi az esély (ez lenne a döntő, s még egy középdöntő hátra van...).

Megfelel az eljövendőknek egy tíz órás találkozó a Lehel téri metrómegállónál?

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #343239 Írta: Erdariel
Erdariel válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat
UUU! Köszi Kincsőő! Meg Anka, neked is:) Meg mindenkinek minden jót!
És gyertek csüt.-ön Estike nyitóbulira!
Ami

Édes Víz és Kacagás!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #343207 Írta: Furi
Ancalima: megvettem a dvddet, de biztonságból odaadtam Serrananak nehogy elkeverjem :P szoval megvettem de Serrananál van. én amugy a délelőtre szavazok csapattali szempontjábol!!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #343147 Írta: Ancalima Anarórë
Ezt nem én vettem fel? Ja nem, az enyém is ugyanilyen, csak azon Adim még azt is mondja, hogy DRIZZT, DRIZZT!!!! Be kell vinni a dolgokaaaat!!! :D DD Még mindig nagyon szép, gratula Aminak és a résztvevőknek. :) )

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #343063 Írta: Kincső
Hoztam Nektek valamit ;) (igazából Serranának kell köszönni, mmint a felvételt :) )

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342924 Írta: Furi
jelentem nekem biztos jó minkettő :) ok ben majd összpontositok:)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342892 Írta: Ben
nagy valószínűséggel nem megyek tábori talira, vagy éppen csak benézek, úgyhogy Furi, légy szíves, koncentrálj :)

16-át illetően pedig inkább a délutánt preferálnám, de persze ahogy a többségnek jó. vox populi, vox Dei :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342848 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat
Én pedig azt közlöm a tisztelt nagyérdeművel, hogy sajnálatos módon csak a tábori talira tudok menni. :(

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342793 Írta: Kincső
Dettó nem tudok menni szombaton, esetleg a végére benézek (de csak ha a Batyiban lesz) :(
de 16-án egész nap jó ;)

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342791 Írta: Dreamer_KF

Rayan írta: Kedves csapatvezetők!

Táboros talira feladat:

Kérlek ösztönözzétek a csapatotokat egy "Élet Feanor után" mottójú maximum 5 perces előadásra. Téma és forma rátok van bízva, természetesen az ízlés határain belül. Arra vagyunk kíváncsiak, mihez kezdett a családotok a valinori események után. Nem kötelező, de mindenkitől szívesen látjuk. Ezt elküldöm e-mailben is.

Üdvi:

Csinc

Ha minden igaz, nyolcadikán táboros tali lesz, amire nem tudok menni :(

Csapattalálkozó pediglen nálam lészen (időjárás függő). Délután,. vagy délelőtt tudtok gyűlni?

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342780 Írta: Ancalima Anarórë
Köszönöm :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342666 Írta: Furi
a visitásra ugrok ha kell, majd koncentrálok és nem felejtem el :D rimelt! na mindegy
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342576 Írta: Ben

Ancalima Anarórë írta: Jaj, nagyon megköszönném... :) )))

Egyelőre a kurzusfelvétel meg hasonlók miatt kétesélyes, hogy eljutok-e tábori talira, úgy néz ki, hogy mégis sikerül, ha nem, akkor majd visítok. :-)

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342575 Írta: Ancalima Anarórë

Ben írta: Anc: Ha eljutok tábori, meg csapattalira én átvehetem, ha gondolod. :-)

Jaj, nagyon megköszönném... :) )))
Furi, neked is köszi azért :) )) Tényleg, hol leszünk?

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342488 Írta: Furi
Kicsit megkésve de grat Nellas!
Ancalima: én is átvehetem a dvd ha gondolod, de én (tapasztalatból mondom) megbizhatatlan vagyok és folyton az akkordokon jár az eszem. Bennel jobban jársz;)
ja és akkor csapattali 16.-ikán hol? vagy lemaradtam vagy télleg nem beszéltuk meg:)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342485 Írta: Ben
Anc: Ha eljutok tábori, meg csapattalira én átvehetem, ha gondolod. :-)

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342480 Írta: Ancalima Anarórë
Jajjaj, kedves aranyos csapattársaim, nincs, aki megy csapat- ÉS tábortalira is, és eltudná hozni a dvd- met?? Átvenném meg kifizetném meg minden csapattalin... Légyszi' légyszi' légyszi', valaki... :look:

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342137 Írta: Erdariel
Erdariel válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Chat
Én is gratulálooook!! :D
Ami

Édes Víz és Kacagás!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342132 Írta: Ancalima Anarórë
Na, megmondtam. :D DDD Gratula. :) ))

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.221 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére