- Köszönetek: 0
Olwaince - Duma duma hátán
- Peet
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Én szombaton lemegyek Pókhoz Kápolnásnyékre és a talihoz igazítva fogok visszajönni pestre, szal tudnom kéne mire számítsak.
Viszek gitárt.
Puszi
- Virág
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
és csatlakozom az előttem szólóhoz, hozz gitárt Peet!!!!!!!!!!!!! mi is vigyünk?(: (meg fuvolát és kiállunk utcazenélni, gyűjtünk egy kis pénzt:P ...najó ez csak vicc volt...)
soksok puszi!!!!!!!!! alig várom a vasárnapot!!!!!!!!!!!!!!(: (:
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Nilla
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Egy csepp is növeli a tengert"
- Furi
- Nem elérhető
- Peet
- Nem elérhető
Virág, az ütő nincs meg még. Múltkor beszéltünk róla, hogy állítólag az Auchanban árulnak, és ha ti családostul mentek legközelebb vásárolni, megnézitek, aztán én majd kifizetem. Ezekszerint vagy elfelejtetted, vagy nincs:D
- Virág
- Nem elérhető
húú már nagyon várom!! ezért fogom túlélni a holnapi napot, mer erre fogok gondolni!!!!!!!!!!!!!!!
Peet, azért hozd az ütőt!!
- Dindae
- Nem elérhető
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Virág
- Nem elérhető
szal a vasárnapról nekünk 7 előtt haza kell lérnünk, mert megyünk itt gdn a művházban vmi előadásra...szal sztem találkozzunk délelőtt vmikor, együtt ebédelünk, aztán ha szép az idő megyünk méééétááázni!! erre várok már több hete!!(:
sokpussz!!
- Peet
- Nem elérhető
- Nilla
- Nem elérhető
- Nilla
- Nem elérhető
Esőben méta? Majd teszünk a fejünkre olyan sapkát, aminek a tetején esernyő van:P
A nyár tényleg jöhetnemár. Olyan rossz, és lehangoló ez az esős-szeles idő...
hiányoztok!!! vasárnap tali
- Virág
- Nem elérhető
Niph, kitartás!!!! mi innen szorítunk neked!...én most fogom elkezdeni a KRESZtanfolyamot, de apu már tanítgat vezetni...eddig nagyon élvezem!!...remélem azért vmikor még tábor előtt látunk majd! hiányzol a családodnak!!
többiek: remélem tudtok jönni! Erna? Inczymami? Furi?...többi ágacska?
nálunk most itt elég ramaty az idő, remélem a hétvégére jobb lesz, ha nem max teaházalunk...de én már métáááázni akarook!!
naggyon hiányztok!! ez is egy pocsék nap volt...bárcsak már jönne a nyár...alig várom!!
- Peet
- Nem elérhető
Akkor vasárnap, de ez mostmár legyen meg, különben morci leszek.
cupp
- Niph
- Nem elérhető
Virág írta: na akkor gyerekek a jövőhétvégei (12-13ai) métázás az összes ágacskának kötelező!! .
ui.:és nem vicceltem a kötelezővel
Sorry.....de én akkor kb....250 km arrébb Szombathelyen leledzem.......ugyhogy nem jön össze.....
Tényleg az lesz, hogy marad a nyári tábor nekem talinak, vagy talán vmi más MTT-s bigyo előtte.
Gyerekek ha én most én itt nekiállok panaszkodni, megtelne a fórumfelület, maradjunk annyiba. Hogy remekül cseszegetnek, a vezetés rémesen megy, pedig már csak potórákat veszek......és ugy komolyabban pihenés hiányom van, egy hetet végig tudnák aludni.....tavaszi fáradság .....hiába
Na legyetek jók!!!
Pusszantás!!!
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Virág
- Nem elérhető
mi Orsival mindenképp ott leszünk!!(:
Peet, a baseball ütő megvan már?(:
hú ma nagyon pocsék napom volt, valószínű írtam egy karó töriTZt sebaj, majd legközelebb jobb lesz, mivel most magyar rész jön, és az sokkal könyebb(:
remélem nektek jobb napotok volt, mint nekem!! soksok puszi!!!
ui.:és nem vicceltem a kötelezővel
- Peet
- Nem elérhető
Mindig van valakinek valami dolga. Komolyan nem hiszem el, hogy nem lehet egy hónapban 4-5 óra szabadidőt teremteni... Sebaj, remélem jövő hétre összejön.
cupp
ps.: sry a hangnemért, 3d fórumon az előbb óvoda volt, ki kellett őket osztani és utána néztem ide, a hangulat megmaradt, elnézést, nem akartam megbántani senkit.
- Dindae
- Nem elérhető
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Virág
- Nem elérhető
hát ez igaz ránk...mindenkit felzabál az élet, nekem is holnap sajna egész nap tanulnom kell, ma nem tudtam vele végezni, pedig ezt a napot is rászántam...
jövőhétvége?
és Peet, nekünk is marhára hiányzik, szal próbáljuk meg megszervezni jövőhétre! de akkor írjatok, mert métázni sokan kell!!(:
soksok puszii mindenkinek!!
- Furi
- Nem elérhető
- Peet
- Nem elérhető
Virág, Orsi, örülök, hogy itthon vagytok.
Úgy néz ki ez a most vasárnap megint nem lesz jó senkinek sem. Pedig mostmár nagyon kéne menni métázni. Nektek nem hiányzik?
Dinc, Inczy, hajrá csajok, toljátok az egyetemet keményen, de azért remélem, hogy a közeljövőben legalább egy tali erejéig lesz ránk időtök.
Pussz
(Furi, csá )
- Erna
- Nem elérhető
egyébként valosziiinüleg én is keresek majd valamilyen diják meloot és igy fogom majd finansziirozni a tábort...
Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
- Virág
- Nem elérhető
Furi, grat a felvételihez!!
Dinc, remélem azért sikerül megoldani, h elgyere!
szal vasárnap...hát az a gond, h velünk, akik kint voltak az osztályunkból, hétfőn töriTZ-t írat a drága tanár, pedig az utolsó lapjaink nincsenek is meg...na mind1...meg egész héten TZ-k...de ha mindenkinek jó lenne, akkor énis megoldom...majd szombaton egész nap tanulok...szóóóóval írjatok, h kinek jóó!!!ha sokan megyünk, megyek énis!(:
hiányoztok nagyon ágacskák!!!!!!
- Furi
- Nem elérhető
- Peet
- Nem elérhető
- Orsi_
- Nem elérhető
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
- Peet
- Nem elérhető
Jó régen szóltam hozzá. Kissé szétesett itten a társaság. Virágék ti mikor jöttök haza? Olyan jó idő van mostanság idehaza is, hogy vétek akár egy percet is nem métázással tölteni
Amúgy jó szórakozást odakint nektek jól.
Képzeld Dinc, kihajtott a kis fácskám, olyan aranyos kis levélkéi vannak
Nah, szal mikor lesz tali végre? Hiányoztok! Dinc, Inczy nem húzzátok mostmár ki magatokat! Inczy van nálam egy zoknid
Pusszantalak titeket!
- Dindae
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.