- Köszönetek: 0
Olwaince - Duma duma hátán
- Patiszon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Ismerd meg magad!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Furi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Dindae
- Nem elérhető
( amugyh vhol nem értem, miért kell 1 közös programot eltén belül csüt. estére rakni. jójó, persze, a legtöbb bölcsész/szociológus/nemtom meg tudja csinálni, h pénteken ne legyen neki suli, deh a ttksok nagyrészének ez fizikai képtelenség. nekemis. XD)
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Peet
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Inczy te pénteken nem sulizol?
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
A kori téényleg naonjóvolt! 8)
Ry, csütörtök? hmmmm, meggondolandó. Én még gondolkozom a dolgon!
Feel the sunshine
- Ryana
- Nem elérhető
Én még nem tudom mert másnap 7kor kellene kelnem, meg suliba is menni, szal vicces, de hát mindjárt zár a jég....
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Furi
- Nem elérhető
- Erna
- Nem elérhető
de holnap már lesz rajzom jippii!!!!! be pörögtem áááááááááááááááááááááááá
Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
- Furi
- Nem elérhető
- Erna
- Nem elérhető
ma elmaradt az utolsoo három oorám, vagyis csak négy volt megtartva, mert felvételiznek, és tegnap is nem volt első két oorám kb csak korira kellet bemenni, meg betüürajz tanárunk se volt ugyhogy csak egyetlen egy oora volt megtartva ami az osztályfönöki orra volt!! és ötöst kaptam koribool!!!
- Furi
- Nem elérhető
- Virág
- Nem elérhető
na tehát akkor márc. 2. azaz vasárnap kori du. 16-20h-ig!! de mehetünk délelőtt is...melyik lenne a jobb? nekünk mind1, csak menjünk, mert tegnap nagyonjó volt!! ma volt egy csomó unalmas órám, és na vajon min járt az eszem?
a métát is alig várom már!! ma olyan szép idő van egész nap, süt a nap, kék az ég, meleg van, az ilyen időt szeretem!!! remélem Ákoséknak is van kedvük métázni majd velünk idén is, mert csak neki van ütője közölünk, meg jó lenne, ha megint olyan sokan lennénk, mint tavaly(:
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Peet
- Nem elérhető
Vasárnap este zárják be a koriályát, az március 2. Addig még egyszer el kéne mennünk! Tervezze mindenki úgy a hétvégéjét, hogy korizunk! Utána pedig jön a jóidő és mehetünk métázni! zsííír
- Dindae
- Nem elérhető
Na az van, h most mingyá elmek vendégségbe( legnagyobb örömömre. az a baj, h anyuék szeretnek mindenhova menni és mivel sose mek, mer tmindig van vmi.. nyahjo. nem amygarázkodok ). A lényeg, h jó sokat kell tanulni( 2 jegyzőkönyv..) plusz dolgoznom is kell, mert különben semmi pénzem nem lesz, uh, elég angy valószínűséggel holnap nem tudok menni, mert egyszerüen nincs időm rá. énse örülök neki, mert mrá sokmindenem kezd telelenni azzal, hogy nem vok itthon, csak este, és akkoris tanulok nyah, nem panaszkodom, igyexem jövőhéten jobban szervezkedni, meg azután is, hátha egyszer még lesz ágacska tali. nektek jó szórakozást. hijányoztok
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Peet
- Nem elérhető
Minnyá elolvasom a tavaszi talis dolgot, de a punnyadást a tábortűz mellett mindenképpen támogatom :D
puff
- Virág
- Nem elérhető
egyébként kinek jó az a hétvége? (márc. 14.-16.) mert ha estleg több emberkének is jó lenne a csapatunkból, összefoghatnánk és lemehetnénk így...mit szóltok hozzá?...azért találtuk ezt ki, mert a táborban is egy ilyen punnyadós, lazítós csapat voltunk, gondoltuk a tavaszitalin is lehetnénk ilyenek...
írjatok!
- Orsi_
- Nem elérhető
Hát Peet nem is értjük hogy lehettél ilyen béna, h "csak" ennyit nyertél
puszi, akkor vasárnap!!! gyertek minnél többen!
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
- Peet
- Nem elérhető
Nem értem mi ez a bizonytalanság, vasárnap megyünk korizni! du 4-8ig, szal 3/4-ed 4-kor találkozunk a bejáratnál a sorban:)
Képzeljétek, tegnap nyertem 880$-t (kb 150eft, tudom kisebb összeg, de azért nem rossz )
- Virág
- Nem elérhető
ma két és fél órát röpiztem, szal hulla vagyok, de szuperjó volt ennek ellenére(:
vééégre hétvége! erre vártam egész héten:P
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Szép hétvégét mindenkinek! Aztán meséljetek, h mi a helyzet veletek!!!
Én ma egész délután égett olajat szagoltam a laborban...
Feel the sunshine
- Virág
- Nem elérhető
bocsi, h eltűntem csapatbeszélgetésről...mi volt? akkor vasárnap lesz a kori? remélem sokan leszünk, mert már nagyon hiányoztok!!
- Furi
- Nem elérhető
- Erna
- Nem elérhető
- Furi
- Nem elérhető
- Virág
- Nem elérhető
csak még csütörtökig döntsük el, mert ha a péntek mellett döntünk, szólnom kell oszt.társamnak, h nem megyek röpire...
jajj de várom már!!! egy hónapja nem volt kori a lábamon! és csúszkálhatnékom vaan(:
ja és egy jóhír (mmint nlegalábbis nekem az): tudod mondtam Inczy, h franciatörire kell tanulnom, és ma feleltetett és 5alát kaptam, szal most nagyon happy vagyok folyamatosan blabláztam vmit, és barátnőm szerint azt is nézte, h folyamatosan beszélek-e vagy nyögdécselve, nahát nekem meg a duma nem probléma:P pedig nem is tudtam nagyon az anyagot, csak mondam ami eszembejutott...
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Hiányoltam a gyerekeimet!!!
Virág, akkor rendben hazaértetek, helyes. Örülök, h akkor nagyobb gond nem volt.
Kori jövő hétvégén okés, de inkább monjduk vasárnap d.u. vagy vmi ilyesmi. Vagy péntek d.u.?
Feel the sunshine
- Virág
- Nem elérhető
a farsang egyébként fergeteges volt!! rengeteget táncoltunk!!!a zenék is jók voltak na meg persze a táncosok is:P kibuliztuk magunkat rendesen! bánhatja aki nem jött...nagyonnagyonjó volt!!(:
ja és anyu, végül nem busszal mentünk, hanem hévvel mert a buszt lekéstük volna:P de hazakerültünk...és most tanulhatunk
jó pihenést azoknak akik voltak! a többiekkel meg remélem nemsoká talizunk! hiányoztok!
sokpuszi!!!
- Peet
- Nem elérhető
A vasárnapi kori meg nem lett volna hülye ötlet, már teljesen ki vagyok készülve, nekem hiányom van, korizni akarok!!!!!!!!!!!!!!4
- Virág
- Nem elérhető
sokpuszi, és remélem azért leszünk egy páran ágacskák a farsangon, aki kihagyja meg fogja bánni, mert tuti hogy szuperjó buli lesz, én már alig várom
akkor este!!! addig pihenek:P
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.