Olwaince - Duma duma hátán

Több
16 éve 11 hónapja #352884 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán

Erna írta: táborttáborttáborttábort!!!!
kék lett a hajam!!!!!! tök jo és tök vicces (csak elöl a fufrum, nem az egész) mondjuk egész világos lett, de nem baj mert tökjol néz ki, télleg!!!!

Tök vicces, veled álmodtam, meg a hajaddal :D és tényleg jól állt a kék álmomban^^ csak mjuk a régi, hosszú hajad volt. ^^

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352846 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Patiszon, köszi!! Akkor összegyűjtöm mi kéne. Örök hálám!!! :)

Áltkém az egyik igen, de ott is a beugrókon fél ponttal... :? De az nemgáz, hnapután megyek megint, és meglesz. Matek az nekem szerencsére megy, attól nem félek.
A másik a mikromakro volt. :P De most vmi csoda történt, mert eddig be volt írva az egyesem. Most felmegyek Neptunra, és azt írják, h ki lett javítva a jegy, hármasra. Milyen csoda történt?! :D Lehet, h eljavította a vizsgámat? Vagy lejjebb vitte a pontokat? Vagy összekevert vkivel? Ilyenkor mi van? :D Gyorsan elviszem az indexemet, h javítsa át 3asra, amíg meg nem gondolja magát. :wink:

A tábor pedig egyértelműen zsir volt. 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352843 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán

Inczy írta: Január 16-án van farsang?!?! Nem februárban? Január 16 az hnap után van és hétköznap. :D
Mer ha február 16, akkor jövök partyzni énis. :D

Patiszon, tényleg, teis vegyész vagy, juhéjj. 8) Mondd, nincsenek fölösleges régi jegyezteid, puskáig, tételeid stb stb stb? :wink:

Képzeljétek, én eddig két vizsgán vok túl, mindkettőből meghúztak. Éljem a műegyetem. 8) Szal most még kevesebbet alszom. De akoris megcsinálom.

Hali Inczy! :)
De, de február ;) Szóval van még 1 hónap odáig :)
Tényleg, én is vegyész ;) Szintén vegyész :D De, vannak régiek, majd írd meg, mi kell ;)
Melyik kettőből húztak meg? :) Ált.kém? Matek? :)

Óhhh, tábor... tábor... elvonási tüneteim vannak és potyognak a könnyeim :')
Pusz: Pat

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352839 Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
táborttáborttáborttábort!!!!
kék lett a hajam!!!!!! tök jo és tök vicces (csak elöl a fufrum, nem az egész) mondjuk egész világos lett, de nem baj mert tökjol néz ki, télleg!!!!

Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352835 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
valakinek vaan videjós DVDje? mert nekem az nincs és kéne...na mindegy abban megegyezhetünk h TÁBORT AKARUNK!
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352834 Írta: Dindae
deeh Peet, megvan, és ki is írtam volna, ha működött volna a dvd lejáccóm ( a napokba fogom megkapni jól (: meg lehetősen fursztráló ha a dvd/cd író és lejáccó nem tud DVDt írni :evil: )

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352832 Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
AHhhhhhhhh
tábort akarok!!!!!!!!!!!
Dinc, neked nincs meg a táboros képek dvd??
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352814 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Jujj......az a videjjóóóó......
most hirtelen ugrottam az időben pr hónapot, amikor is jó meleg nyár van, meg veletek voltam......nyüssszzz..... :wink:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352807 Írta: Dindae
Ryana, egész nosztalgikus érzések kerítettek hatalmába a videótól ( táááhááábohooort akarok(: )

Inczyanyu, hajrá, csak hajrá, meg kitartás... szurkolok(: szerencsére nekem nem ez a félév a húzós..hanema következő :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352803 Írta: Inczy
Úhh, nagyon jók a videok!!! Köszi!!!

A lepes kamerás csávónak tuti bejött az Orsi, állandóan őt vette. :D :wink:

Az mtt táboros vidi meg.. szipp. :)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352794 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Inczy: www.mtv.hu/videotar/?id=15974 - ez a Lepes videó.

Ez meg mindenkinek kis nosztalgia. :) youtube.com/watch?v=5KCCdriUZoo

Képzeljétek, én otthon hagytam Pécsen a korimat, anyukám meg addig nézegette míg rászánta magát, magával vitte apámat is, és most derült ki, hogy apukám tud ám korizni! :D És ezt eddig egy szóval sem említette... Most kell megtudnunk. :D

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352790 Írta: Inczy
Január 16-án van farsang?!?! Nem februárban? Január 16 az hnap után van és hétköznap. :D
Mer ha február 16, akkor jövök partyzni énis. :D

Patiszon, tényleg, teis vegyész vagy, juhéjj. 8) Mondd, nincsenek fölösleges régi jegyezteid, puskáig, tételeid stb stb stb? :wink:

Képzeljétek, én eddig két vizsgán vok túl, mindkettőből meghúztak. Éljem a műegyetem. 8) Szal most még kevesebbet alszom. De akoris megcsinálom.

Addig is legyetek jók, meséljetek, h mi van meg mi nincs, és kutassátok fel nekem azt a LEPes videot. :D

Csóközön gyermekeim. :)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352746 Írta: Furi
Erna megint a szarevő? nem jó ez igy! télleg vicces volt a LEP a tévében főleg a hugod is felismertem ám!
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352729 Írta: Erna
a fene megint én iiirok másodjára..... bár én nem voltam korin.... bröhhüüüü, huuuuhhh volt LEP a tv ben, nagyon vicces volt!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352696 Írta: Furi
megint én vagyok a vezér juhu elsoként irok! naon jó volt a korii! 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352670 Írta: Peet
már csak kb 10 óra húúúúúúúúúúúúú:D:D:D
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352662 Írta: Erna
én nem tudok menni ssajnos, most fáztam meg és a fogorvos iszonyom miatt nem is akarok jövöhéten suliba menni.... megmegint buliztunk a suliba ugyhogy galádgörény vagyok (élvezetből ölök) de egyébként nem tudok nyelni lázamvan és köhögök....

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352652 Írta: Dindae
juhhu(: és nyüssz, h valakik nem jönnek :( ééésééés PEET hozd el ami az enyim és nálad van :wink: nyahh.^^

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352648 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
mi ott leszünk :wink: (még talán előbb is mint 9:45...ahogy odaérünk a buszal) (:

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352642 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán

Ryana írta: Peet, nem fogunk tudni menni, sajnos a vizsgák kerekedtek egyelőre felül. (:hány:)

De mert Peet azt mondta, írjunk bőszen a fórumba, beírom, hogy örvendés van, mert a másodjára felvett tárgyam harmadik nekifutásra sikerült, mégpedig 5ösre, úgyhogy most örülhettek Ti is velem. :)

Halihó :)

Én is csatlakozom az ellőttem szólóhoz, a vizsgák kerekedtek egyelőre felülre... de idővel én győzök :)
Van még 3 vizsgám... (+1 ha a szerves kémiát megint megpróbálom...)
Jó korizást!

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352619 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Peet, nem fogunk tudni menni, sajnos a vizsgák kerekedtek egyelőre felül. (:hány:)

De mert Peet azt mondta, írjunk bőszen a fórumba, beírom, hogy örvendés van, mert a másodjára felvett tárgyam harmadik nekifutásra sikerült, mégpedig 5ösre, úgyhogy most örülhettek Ti is velem. :)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352617 Írta: Peet
Igen igen!
Na akkor mostmár hivatalos. Minden kedves fórumolvasónak!!!
Vasárnap délelőtt 10-14-ig Ágacska korcsolyázás a jégen WOÁÁÁÁ!:D
szokásos találkozó, 9:45-kor bejárat előtt.

GYERTEK MINÉL TÖBBEN!
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352588 Írta: Dindae
Furi, az február, nemh? XD :roll:
höö
menjünk délelőtt, léccilécc, és akkor du tudok tanulnniii^^

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352585 Írta: Furi
akkor Peet?
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352572 Írta: Furi
oksi akkor délelőtt ugye?
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352562 Írta: Peet
Na akkor ha csak páran is, de menjünk el vasárnap korizni!!
Én benne vagyok, ha legalább egy ember jön rajtam kívül, akkor lesz korizás:D
GYERTEK!
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352532 Írta: Virág
nekünk is, de délelőtt menjünk, mert du. 16:10kor adják a LEPet az m1en, de mondjuk fel lehet venni... 8)

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352531 Írta: Furi
vasárnap asszem jóó
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352527 Írta: Virág

Peet írta: sziasztok skacok!
mikor megyünk korizni?

nektek mikor jó? mmint melyik hétvége, mert nekünk csak az jó sajnabajna...(: (most szombaton hugikám osztályával megyünk korizni, de vasárnap már jó és a jövő hétvége is) :wink:
Furi, igen úgy tudjuk, hogy 16án lesz(:

Hiányoztok, puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352500 Írta: Peet
sziasztok skacok!
mikor megyünk korizni?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.635 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére