Olwaince - Duma duma hátán

Több
16 éve 11 hónapja #352407 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
mármint ez egy kérdés voltXD
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352406 Írta: Furi
január 16ikán lesz a farsang akkor sztem tok menni
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352313 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
mi is örültünk neked, Niph!!!
télleg nagyon jó volt a LEP! jó volt látni titeket, kár h sokan nem tudtatok eljönni!
farsangra ki jön??? olyan jó, hogy áttették 16ra, mert különben nem tudtunk volna menni, de így ott leszünk!!!! :D remélem sokan jöttök :!:
kori vmikor??? nekünk a most szombat nem jó, mert osztályommal korizunk...
a viszgázóknak hajrá!
puszi mindenkinek!!!

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352298 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
A kisfilmet felteszik vhova netre? Szóljatok, ha fenn van neten vhol, mert feltétlen meg akarom nézni!!! :)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352278 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
LEP.... :D

Jó volt látni Nővérkét, meg Orsit, Virágot, Ernát, meg Peredhrilt, meg mindenkit.
Gyerekszekcióban várni a lehetséges kreativkodokat, meg megfagyni a hidegbe......

De jó volt, főleg az esti előadások, Mória immár másodszor megnézve, meg a trailer :wink: :lol:

Nagyon jó volt, örülök h tudtam menni. Bánhatja kissé aki nem jött, de a vizsgázókat tehljes egézsében megértem. :wink:

Pusszantás!!!!

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352270 Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
én ma jool eláztam (a barimmal) minden megolvadt ez igy nem joooooo csuszkálni vicces, ma volt az elsö kori a sulimmal és tök jooo (mondjuk nem az elsö de énnekem igen....)
én megyek enni a szart ha már jo kis szarevönnek kikálltottam magamat....

Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352193 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
LEP: egész nap voltak előadások, teaház, büfé, bábozás, társasjáték, kreatívkodás, könyvvásár, mint tavaly...a végén meg 5-7ig beültünk a nagyterembe és táncos, színjátszós előadások voltak...a végén meg levetítette egy tavalyihoz hasonló kisfilmet...vicces volt(: kb. ennyi...(:
Dinc, jó ötlet lett volna, nekem is eszembe jutott csak kissé göröngyös:P ...egyébként anyu nem engedett el, mert reggel ráadásul még sötét is volt, és az egész utca tiszta jég, a kocsival még mindig nem lehet felállni, sőt...de most kisütött a nap, szal sztem nemsokára elolvad...

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352073 Írta: Furi
Kiegészités: lehetőleg futkosni ne a jegen futkossatok! és hallgassatok zenét(Guns N Rosest)!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352071 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Mire átértem nagyimhoz, az vmi kész akadálypálya volt. Egy élmény. :D

Dinc, teljesen átérzem a helyzetedet. Rajtam már kitört ma egy ksi vizsgahiszti. de no para, kordában tartom. :)

MEséljetek, milyen volt a LEP? Részleteket akarok!!!! :)

Remélem minden rendben veletek, jók legyetek, tanuljatok sokat, nevessetek, és futkossatok.
És olvasatok Alcott regényeket. nagyon jók.

Cuppok!!! :)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352036 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán

Virág írta: sztem ne újítsunk mert nekem már a korizás is hiányzik 8) :D
képzeljétek itt nálunk mindent jég borít, de hallom pesten is...nemtom hogy fogunk így holnap suliba menni, mert a kocsival nem tudunk fölállni a garázsból, gyalog meg el sem jutunk a buszmegállóig mert sztem 2méter után seggreesünk... :lol: szal majd meglátjuk...(:
veletek mizujs?(:

nyehehe. itt is jeges a jövő hét is(kutyusz sír is, hogy nem lehet sétálni...). én javaslom hogy reggel húzzatok a lábatokra korit, azt uccu neki... :D :D
reméjjük holnap már hó esik 8)

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352035 Írta: Furi
ok nekem mindegy nálunk is minden jeges
amugy Virág az ötödik a szépleány!XD
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352031 Írta: Virág
sztem ne újítsunk mert nekem már a korizás is hiányzik 8) :D
képzeljétek itt nálunk mindent jég borít, de hallom pesten is...nemtom hogy fogunk így holnap suliba menni, mert a kocsival nem tudunk fölállni a garázsból, gyalog meg el sem jutunk a buszmegállóig mert sztem 2méter után seggreesünk... :lol: szal majd meglátjuk...(:
veletek mizujs?(:

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352024 Írta: Furi
juhú én vagyok a vezető akkor csapattali kori vagy valamit beújitunk?nekem mindegy. Puszi!!!(Peet akkor ez ugyanugy vonatkozik rád is OK?)
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352018 Írta: Virág
és az ötödik miii? :D
nagyon jó volt a tegnapi LEP, kár, h olyan hamar vége lett, nem? (:
Erna, nagyon aranyos a barid :wink: és látszik, h nagyon szeretitek egymást, jó volt látni, hogy ilyen boldogok vagytok! (:
remélem szervezünk vmi csapattalit, mert a csapat többitagja már nagyon hiányzik, nekem is meg Orsinak is(:
Puszilok Mindenkit!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352011 Írta: Dindae
ésigenigen, én akartam lenni a szamár, és sierült :D valakinek vállalnia kell a szerepet, és Fülest mindig is szerettem.XD na gyerekek, én is sajnálom,de sajna v nem sajna, néha van olyan h áltkémvizsga:/ és tanultam is, sokatsokat. és remélem nem sokára látlak titeket(:

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352008 Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Ezesetben vállalom a kiskirály szerepét és írok harmadiknak:)
Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni veletek skacok, de valamikor be kell pótolnunk az elmulasztott találkozót, mert nagyon hiányoztok ám!
Puszi (Furi, most írom utoljára, rád ez nem vonatkozik és a továbbiakban sem fog, ez számodra annyit jelent, hogy üdv :D )
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #352003 Írta: Erna
kösz Furi
na de milyen a barim????
egyébként ostmeg én irrok másodiknak!!!
elsö a vezetö, második a szarevő (höhhhjjjajjj) harmadik a kiskirály, negyedik a nagyszamár!!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351980 Írta: Furi
háhá én irok először muhaha tök jó volt mi? Erna tök jófej a barátod! azt is mondhatnám ari a barid :D :D
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351907 Írta: Erna
ja és lehet hogy nagy valoszinüséggel jön a barátom a lepre!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351901 Írta: Erna
huuuuu lepre én csak suli után tudok menni sajnos!!!! és Virág nem nekem ma is suli volt!!!! és a tancsinéni meg dicsérte a házifestményemet:P
télleg hogyan tok én a kálvinrol eljutni oda az akg be????

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351848 Írta: Furi
nekem is csak a hétvége jó sajna vasárnap OK LEP után nem nézünk be valahova? 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351826 Írta: Virág
a hétköznapok nekünk sajnos nem jók, mert akkor rögtön suli után el kéne indulnunk, és másnapra nem tudnánk tanulni...pénteken nekem negyed4ig röpiedzésem van, az meg azért nem jó...szal számunkra csak a hétvégék jöhetnek szóba sajnos. :?
jövő vasárnap? :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351825 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Boldog új évet nektek mind! :)

Keddi korizást támogat valaki? :) Lesz egyáltalán jövő héten? Mert attól függően cipelem a korimat...

Nekem nincs suli, de van helyette cuki vizsgaidőszak. :D A nyár meg tényleg jöhetne, de az meg a következő vizsgaidőszakot jelenti. Sehogy se jó ez. :D Szerintem legyen mégegy karácsony. ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351823 Írta: Virág

Erna írta: én ma délig aludtam olyan jooo volt, hihihi viszont holnap kelhetek én is korán jaaaajjjjj

holnap? hogyhogy? nem azt mondtad, hogy csak 7-én mész suliba??

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351819 Írta: Erna
én ma délig aludtam olyan jooo volt, hihihi viszont holnap kelhetek én is korán jaaaajjjjj

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351815 Írta: Virág
nyarat akaroooook, mert akkor meleg van, és nincs suli!!!!!!!! ma egész nap fáztunk a suliban :(
ti hogy vagytok? hogyan telnek a napjaitok?(: remélem sokan jöttök szombaton(:
Dinc, változzon légyszi(:

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351736 Írta: Furi
valszeg csak délután tok menni LEPre
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351729 Írta: Dindae

Virág írta: csak a jövőhét jöhet szóba, mivel most szombaton LEP!!!!!!!!!!! ugye jöttök???????????

sajna nemtok menni valsz, mer vizsgázok, és mivel az elkövetkezendő napokban
nem igazán fogok ráérni tanulni( saját hibámon kívül...) muszáj lesz a hétvégém beáldozni... de ez még változhat.

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351726 Írta: Virág
csak a jövőhét jöhet szóba, mivel most szombaton LEP!!!!!!!!!!! ugye jöttök???????????

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351725 Írta: Dindae
leegyen jövőhéten..na jó...legyen februárba XD *szenvedszenvedszenved* ne tanujjatok soha kvantummechanikát XD

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.505 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére