- Köszönetek: 0
Olwaince - Duma duma hátán
- Peet
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Akkor Virágékra való tekintettel eheti korizásunkat szombaton kéne megejteni, és mivel Erna délelőtt suliban van, gondolom a 4-8 órás turnus lesz a mi időpontunk. Szedjük össze, hogy kinek van kedve jönni, jó-e neki. Utána meg mehetünk majd a karácsonyi cuccra a Batthányi alapítványba. Az úgysincs messze a koripályától.
én már úgy izgulok:D:D:D
- Virág
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Peet írta: Mi ez a puhányság?! Tessék összeszedni magatokat és hajrá, irány korizni!
Virág nektek minden nap kell tanulnotok másnapra? Nincs valahol egy kis szünet, hogy hétköznap tudjunk korizni menni? Jobb volna, mert az úgy csak 700Ft-ba kerül és talán nincs ekkora tömeg...
Tudom...hátigen, eléggé kell hétköznap tanulni...öö...ezen a héten nem jó, de jövőhét szerdát esetleg meg tudjuk oldani...az jó lenne nektek?? de én addig már nem bírom ki...nem mehetnénk el most szombaton is? a karácsonyi estre ki jön a csapatból?
Még szép, hogy lelkesedünk, szuper volt az a péntek(:
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Erna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
juhééééééjjjjjj csütörtökön kori na nanan???
Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
- Dindae
- Nem elérhető
Peet írta: Mi ez a puhányság?! Tessék összeszedni magatokat és hajrá, irány korizni!
Virág nektek minden nap kell tanulnotok másnapra? Nincs valahol egy kis szünet, hogy hétköznap tudjunk korizni menni? Jobb volna, mert az úgy csak 700Ft-ba kerül és talán nincs ekkora tömeg...
puhányság.piha.szedjél össze egy nap alatt te 3 kreditet úúúgy hogy nincs nálad a meteorológia jegyzeted meg valaki ( nem is tudomhogyki) neeem hozta visszaaa. mondhatom, mókás volt feldolgozni újra a diákat:D
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Peet
- Nem elérhető
- Dindae
- Nem elérhető
Virág: még1x szívesen(:
éééééés köszi a péntek délutááánt. nagyon jó volt veletek. és este 11kor, ami nagyszó, úgy dőltem be az ágyba, mint akit fejbevertek^^ tök mókás volt
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
A héten mikor megyünk?
Feel the sunshine
- Virág
- Nem elérhető
Dinc, köszi a korit!!(:
Köszi azoknak a kezét, akikbe belekapaszkodhattam...
Erna, köszi a forralt bort, legközelebb kifizetem neked!(:
sok puszi mindenkinek, és remélem nemsokára újra talizunk!!
- Erna
- Nem elérhető
- Dindae
- Nem elérhető
tényleg
hol? XD
- Erna
- Nem elérhető
na igen Virág akkor hozom a korikat!!!holnap suliba 3 korival kemény lesz:P
- Nilla
- Nem elérhető
(ugye a hősök tereire gondoltok ti is?? )
"Egy csepp is növeli a tengert"
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Feel the sunshine
- Virág
- Nem elérhető
Peet, oké, kösziii(:
Erna, te akkor hány korit tudsz hozni? mert huginak is kéne, meg a barátnőmnek is, de ha nincs annyi, ő lehet, hogy tud szerezni, szal ezért lenne fontos...(: köszi!!
Az én barátnőm tuti jön, szal ő már nem kérdőjeles...de 4re úgyis ott leszünk...Klau azt mondta, hogy megoldja, szal sztem ő is jön(: Ryana azt írta nemrég nekem, hogy lehet, hogy többen jönnek, de ők is ott lesznek 4re, szal a jegyekkel nem lesz probléma...
Akkor holnap 4kor a hősökterén találkozunk!!! jajj alig várom hihi már csak vigyorogni tudok
BOLDOG MIKULÁST MINDENKINEK!!
- Peet
- Nem elérhető
Inczy, Erna, Orsi, Virág, Nilla, Peet, Dinc, Ryana, Ádám, Adel
Patiszont nem tudom jön-e, ha jól tudom még nem szabad neki sportolnia, Mil kicsinálta a bokáját, és a barátaitok, akiket hoztok szintén ? jelesek.
Furit azért nem veszem bele, mert ő 6-ra jön, szal neki muszáj lesz magának jegyet venni, nem tudjuk neki odaadni.
Szóval a fent felsorolt embereknek, ha jól számolom kereken 10 db:) megveszem a jegyet. Remélem fél 5-re mindenki oda fog tudni érni. Aki nem, annak a jegyét eladjuk:) Pls tájékoztassátok azokat, akik esetleg nem olvasnának fórumot.
Mindazonáltal zsiribiri lesz, már nagyon várom. Ne aggódj Virág, majd szépen ráérősen kísérgetlek körbe, amíg bele nem jössz:D
Már csak 1 nap!!!!!!!!:D
:bounce:
- Dindae
- Nem elérhető
Virág, akkor viszema korit;)
Peet, te meg elhoznád ajegyzetem?^^
- Virág
- Nem elérhető
húú nagyon sokan leszünk, és többen jönnek 4re, szal nem lesz gond a jegyekkel sztem(:...egyébként mi is 4 körül leszünk ott(:
hihi jobb megoldást találtunk a vonatnál, busszal megyünk, így egyrészt előbb ott vagyunk, másrészt még haza is mehetünk...szal sokkal jobb(:
Inczy: szuper! ügyi vagy!!(:
húú alig várom!!
sokpuszi!!!!!!!!
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Feel the sunshine
- Erna
- Nem elérhető
- Nilla
- Nem elérhető
- Virág
- Nem elérhető
Inczy
Erna
Orsi
Nilla
Peet
Dinc
Ryana
Ádám
Furi
Adel
Mil
Patiszon - ő végül jön??(:
Klau ? és Viki ? - őket még nem tudom...
ja és én...(: és 1 barátnőm, aki szintén ?-es...
szal ha tudok számolni, az eddig 16...de ebből 3 kérdőjeles...ezek péntekig egyébként tuti kiderülnek(:
ugye nem hagytam ki senkit??????
Inczy, oké, akkor msn
- Peet
- Nem elérhető
Nilla, akkor legyen az, hogy 4-kor talizzunk a jégpálya előtt, mert Adel is akkorra jön. Beállunk a sorba és megvesszük mindenkinek a jegyet. Szóval kérnék egy PONTOS létszámot, mert ha több jegyet vetettek meg velem, kifizettetem veletek azt is:D:D
Inczy miért hagytad otthon? Remélem sikerül megoldani.
Jókora mtt-s korizást rendezük, fasza lesz:D:D
Ja igen a létszámnál nevet is mondjatok, úgy jobb...
Pussz drágaságaim!
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
De jövök énis természetesen!
Virág, majd MSN!
Cupp cupp
Feel the sunshine
- Nilla
- Nem elérhető
vszínű már a jégen, szal majd bent talizunk, de ha nem, akkor szólok vkinek oks?
- Erna
- Nem elérhető
öööö kimegy oda majd hamarabb be állni a sorba????
- Dindae
- Nem elérhető
okkés, legyen fél5, majd közeledek. köszönöm Peet, mint rangidős XD
Pénteken ne kell könbyvet vinni? höö, nekme 12.ben pénteken volt a legnehezebb a táskám... nyahjó, mert kémia faktom volt XD
továbbá: JUPPIIIIIIIIIIII
- Virág
- Nem elérhető
Nilla írta: Én de várom^^ kimostam a korimat is^^
mint a fuvoládat???
Orsi hihihi
- Virág
- Nem elérhető
Akokr fél 5?..oké addigra biztos ott leszünk...mondjuk biztos rengetegen lesznek, és sztem nem ártana vkinek előbb odamenni, és beállni a sorba, aki ráér, mert úgy előbb bemehetnénk...
Ryanáék is jelezték, hogy szeretnének jönni, én pedig visszaírtam, hogy szívesen látjuk őket(: remélem nem baj?(:
na akkor leszünk egy páran remélem!!!!!!!!!
húú alig várom!!!!!!!!!
HIÁNYOZTOK!!!
- Peet
- Nem elérhető
Aztán a többiek később csatlakoznak...
dejó dejó dejó
:bounce:
- Dindae
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.