- Köszönetek: 0
Olwaince - Duma duma hátán
- Nilla
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Egy csepp is növeli a tengert"
- Virág
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
mi egyébként max. kb negyed5kor érünk a hősökterére, sulitáskával, de lehet, h hazamegyünk suliután, és akkor kicsit később, de legalább a könyveket nem kéne cipelni...na majd meglátjuk...
hívtam még Milt, aki azt mondta, h ha meggyógyul a bokája, akkor szívesen jönne, Klauéknak is szóltam, de ők még nem biztos, h tudnak jönni...
jajj de várom már, h lássalak titeket!!!!!!!!!!!!
HIÁNYOZTOK!
sok pusziiiiii!!!!!!!!!
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Dindae
- Nem elérhető
én is várom^^ csak javuljon meg a lábam XD Peet, nem koriztad ki magad? meg nem ested ki magad?
deh amugyh mikor fogunk talizni meg ienek? mer én nem leszek ott négyre...tekintettel h kb 3/4kor végzek eltén.
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Erna
- Nem elérhető
Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
- Nilla
- Nem elérhető
- Peet
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kék metró->Deák tér->piros metró->Hősök tere
én már úgy várom:) olyan izgatott vagyok
:dance: :bounce:
- Erna
- Nem elérhető
én oda érek 1 oora alatt a kálvinrool ugye???
- Virág
- Nem elérhető
aztán, ígérjétek meg, h kapaszkodhatok belétek!!
- Erna
- Nem elérhető
én uszás helyett december végétöööl egészen februuárig korizni fogok hétfönként!!! jihijuhiiiijjj és én bármikor rá érek aszzzzem....
ja és szombaton nyilt nap lesz a sulimban jönnek a nyolcadikosok meg bámulni minket ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ráadásul a köcsög szaktanárrral leszünk blöööáááááááááááááááááááááááááááááááááááá
- Niph
- Nem elérhető
sőt korira bizti...nem is egyedül. .....
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Peet
- Nem elérhető
most kedden megyünk lakótársammal korizni. Ha van kedved, csatlakozz!
- Dindae
- Nem elérhető
Virág, megbeszéltük(:
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Virág
- Nem elérhető
na akkor korii jee...Dinc, én jelentkezem a koridra, mert nekem nincsen, és nem is tudok korizni, mint már írtam, szal majd fogjatok légyszi:D hétköznap...háát öö sztem a péntek az megoldható(: öö...ja nem most jut eszembe, jövőpéntek az nemjó, mert osztálytársam bejutott egy énekverseny döntöjébe, és megyünk neki szurkolni...(:
de többipéntek jó sztem...és neketk?(:
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Amúgymeg jóhogy jövök. Már most vasárnapra is felajánlottam...
Hétköznap nekem csodás, ha d.u... Mondjuk kedden. Meg akár még pénteken is.
Este meg fennvok MSNen.
Virág, GYÓGYULGASS!!!! És boldog névnapot!
Feel the sunshine
- Peet
- Nem elérhető
Nilla már miért ne jöhetnél? Örülök, hogy végre van valami, amire talán el tudsz jönni! Olyan rég láttunk és annyira hiányzol nekünk, hogy ezt mostmár nem hagyhatod ki!
Igazából ez rád is vonatkozik Niph, de persze nem nehéz megérteni a helyzetedet, úgyhogy csak szomorkodunk magunkban, hogy sose tudsz eljönni semmire:(
- Nilla
- Nem elérhető
Én megfáztam, de nem akadályozhat meg semmi a korizásban:D
Ma jártam arra, és néztük, h délelőtt 1ig van nyitva, és 4-8ig délután... (hétköznap) úúúgy hiányoztok, és bocsi h olyan kevés talira tok elmenni:(
Pusz: Nilla
- Peet
- Nem elérhető
- Niph
- Nem elérhető
természetesen én nem megyek, nem kell kérdezni, hogy miért ugye kedveskéim?
előbb nem akkor majd LEP-en talizunk mert arra tuti menni fogok, mégha vasutasok is fognak potyogni az égből akkor is.........én miattam egyébként akármi potyoghat...csak szívatják itt az embert a sok *******-al.....
- Dindae
- Nem elérhető
- Peet
- Nem elérhető
Kori!!!!! MINDENFÉLEKÉPPEN!!! Én holnap megyek a szezonnyitó korizásomra:D De ettől függetlenül bármikor kapható vagyok az ilyesmire, úgyhogy szervezzünk egyet, én szinte bármikor benne vagyok. Pláne ha előre megbeszéljük. Műjégen a jegyárak nem olcsóak, 700Ft hétköznap, hétvégén meg 970Ft, szóval inkább hétköznap menjünk. A koribérlésről nincs infóm, de ezt ne is akarjuk használni mint lehetőséget, mert lehúzás az egész, kérjünk kölcsön aputól anyutól, barátnőktől stb korikat...
Szóval, első ízben meg kéne beszélni egy közös msnes traccspartit, amin MINDENKI OTT LESZ MÉG TE IS INCZY!!! Aztán ott megbeszélnénk, hogy ki mikor hogyan. Műjégre menjünk, mert az nagy, a westend féle az picike és szar:D
Amúgy meg kívánok jobbulást mindenkinek, remélem mihamarabb túllesztek a dögvészen!
Pusszantalak titeket, és hozzunk össze talit minél hamarabb!!!!
- Dindae
- Nem elérhető
- Virág
- Nem elérhető
én korizásban benne vagyok, csak fogjátok a kezem(: hihi máshogy nem megy ...most viszont beteg lettem...tüszős mandulagyulladás, szal egy hétig asszem nem nagyon fogok innen kimzdulni...de utána vmikor összehozhatnánk egy csoportos kozizást, ha vállaljátok, hogy engem húzni kell:P (:
hogy vagytok? remélem jobban, mint én...
SOK PUSZI mindenkinek!!!!
- Dindae
- Nem elérhető
amugyh, attólfügg. most épp oylan érzésem van h beteg leszek. de ha nem, akkor mennék... csak asszem most a fejfájáscsillapítóért megyek.
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
- Dindae
- Nem elérhető
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Feel the sunshine
- Erna
- Nem elérhető
- Dindae
- Nem elérhető
- Niph
- Nem elérhető
Peet írta: essen csak jó sok,
Akkor ezuton üzenem az időjárásnak, meg a hóesésnek, hogy idén minden pihe ami erre fele szándékozik esni, az Bp.-re hulljon........... ...mer marha jó ám, szakadó hóba dolgozni menni, meg hóban sétálni és szétfagyni.......de tudom ez az én egyéni szociális problémám, hogy ilyen a munkaköröm.......
Itt legfeljebb Karácsonykor essen, amikor a jó meleg szobában vagyok.......
- Dindae
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.