- Köszönetek: 0
Olwaince - Duma duma hátán
- Peet
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nov 11.-e van, és esik a hó. Tavaly úgy kellett könyörögni pár hópihéért, most meg szakad:D
Akárki akármit mond, én szeretem a havat, essen csak jó sok, és menjünk ki a városligetbe vagy margitszigetre hócsatázni!
Esetleg métázni:D:D:D:D
MÁR CSAK 1 HETET KELL VÁRNOM, HOGY ELJUSSAK VÉGRE KORIZNI!
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
- Virág
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Inczymami, te fogod megmondani, hol és mikor legyen a következő tali, mert akkor végre te is ott leszel(: hiányzol anyu!!
meg mindenki hiányzik!!(:
puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Dindae
- Nem elérhető
és jó, akkor majd az evését gyakorolom^^
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Peet
- Nem elérhető
Nagyon jó volt a szombat, örülök hogy itt voltatok! Gyakrabban kéne ilyet csinálni. Egy picit gyakoroljátok otthon a hússzeletelést. Dinc neked nem kell, te jól csináltad:D
Köv buli kinél lesz?:D
- Erna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
- Niph
- Nem elérhető
Peet írta: Niph attól még ez elkészíthető máskor is! Ígérem, ha egyszer végre valahára ráérsz, külön készítek neked is egy adagot belőle!!!
na ezt a könnyelmű igéretet egyszer bevasalom rajtad.....szavadon foglak.... :evil3: :heu:
Én éppen most végeztem a kakaós-meggyes - muffin sütéssel...igen megint dupla adag lett... :biggrin2: :heu:
nyüsszzz na akkor neketek jó főzőcskézést.......majd következőbe.... :biggrin2: :heu:
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Dindae
- Nem elérhető
és én a piacolásban is abszolút benne vok^^ és Orsi ne aggódj, nekem meteorológiát kell tanulnom hétfőre, de vasárnap pl lezs időnk, sok-sok (:
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Peet
- Nem elérhető
Na, minden főzés előtt be kell ugye vásárolni, úgyhogy gondoltam ha már szombaton ilyen főzőcskézős napot tartanánk, akkor lehetne előtte egy össznépi piacolást is rendezni, az fél óra alatt (max!) megvan. Kaja után pedig játszhatnánk valami társast, pl Capitaly (imádom:) ), vagy game of life (de ha ezt szeretnétek, jelezzétek előre, mert el kell érte mennem erzsébetre).
Szal döntsétek el mi legyen!
- Niph
- Nem elérhető
Virág írta: hogy Peet mézesbanános csirkét süt nekünk!! na jó lesz ez most szombatra? mindenki ráér?
!
Nem, nem érek rá.... nyüsszz...Tatabányán leszek. és ha nem ehetek abból a finom mézesbanános csirkéből...hát esküszöm öri hari lesz...
Nyüsszzzz talán november végén.....ráérnék...de az se biztos...tudjátok aki dolgozik annak, naon nehéz szabaddá tennie magát...és a szünet sajna rám se vonatkozik.....
- Virág
- Nem elérhető
és Peet-tel arra jutottunk, h megszervezhetnénk azt a csapattalit, amit már tervezgettünk, hogy Peet mézesbanános csirkét süt nekünk!! na jó lesz ez most szombatra? mindenki ráér?
Inczy, neked jó?...mert Peet azt mondta csak akkor működik, ha te is jössz, mert neked ígérte meg(:
írjatok, mert hiányoztok!!!!!! és éhes lettem, amikor erre a mézesbanános csirkére gondoltam!!!!!!!!!
- Orsi_
- Nem elérhető
a szombat szuper lenne... bár igazából nem kéne semmilyen programokat szervezgetnem, mert töri tz-t fogok írni, és arra azért tanulgatni kéne, de sebaj, majd megoldolm vhogy...
és mit csinálnánk??? az időre tekintve inkább bentre kéne szervezni... bár veletek minden jó
na majd csak kitaláljátok... valszeg nekem nővérem fogja továbítani
na puszi mindenkinek, hiányoztok, remélem nemsokára találkozunk! már alig várom!!!
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
- Virág
- Nem elérhető
- Erna
- Nem elérhető
- Dindae
- Nem elérhető
És Virág, mi már erről beszéltünk... (:
- Virág
- Nem elérhető
de jó lenne, ha szerveznénk vmi csapattalit, mert egyikőtöket-másikótikat már nem is tudom mióta nem láttam, és már nagyon hiányoztok!!!
és arra gondoltunk így kömf után, ami nagyon jó volt!!! hogy Klaut és Vikit is befogadhatnánk a családunkba, ahogy nyáron Ákosékat...kömfön nagyon jóban lettünk velük, és a hármasból már ötös csapat lett, igaz Erna? és ha szervezünk vmit, akkor meghívhatjuk őket is?(:
kinek mikor lenne jó? Inczymami?Peet?Dinc?Niph?töbibek?...és micsináljunk?...nekünk ez az egész hét jó, mert szünet van...
Niph: lehet hétvégén is, ha neked az jó lenne!!
na? mit szóltok? (:
HIÁNYOZTOK NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Niph
- Nem elérhető
Dindae írta: énse(: de asszem abból mrá tényleg kinőttem, abból a szempontból, hogy hülyének néznének^^ bár én MTTs Samhainra gltam, habár sneki nem néz ide, ugyhogy asszemmm... mind1.
de de idenézek, pl. én....de nem meek, már megint........
pedig mekkora poén cukorkéregetés...de ez M.o nem divat
aki megy annak , jó hallowínt .....
neke marad a meló még szerdán is.... aztán hawaii és halowín party máshol
- Dindae
- Nem elérhető
- Nilla
- Nem elérhető
"Egy csepp is növeli a tengert"
- Dindae
- Nem elérhető
amugy sráccok. hellovín?
- Erna
- Nem elérhető
utááálok takariitani és most egy folytában azt kell áááááááááááááá
- Niph
- Nem elérhető
Dindae írta: de azt se tom, h téged mikor láttalak utoljára
én meg hogy titeket mikor láttalak utoljára......, najó 2-öket aug. végén...... weehhhhh
ez a zemet eső meg esik....... m holnap megint csak meló, 1 napos hétvége, azért ez elég kiszurás ......
- Dindae
- Nem elérhető
de azt se tom, h téged mikor láttalak utoljára
- Peet
- Nem elérhető
- Dindae
- Nem elérhető
áhh, én vegyes érzelmekkel viseltetek a karácsony iránt. de asszem vhol mélyen szeretem. a labortanáromat én se imádom, Nilla, de el kell viselni(: majd túléled, csak alig néhány év
ésd most épp süt a nap^^ nem is tom, mióta nem láttam a napot...^^
de ennek msot lehet örülni^^
Nifike, kitartás(: és gyógyulj meg^^
- Peet
- Nem elérhető
Az egyetlen jó, hogy jön a koriszezon!!!!
És remélhetőleg kijutok külföldre síelni...
- Niph
- Nem elérhető
Inczy írta:
Én még ezt a randa esős időt is szeretem...
Szal hajrá Ágacskáim, ne hagyjátok, h bármi leteperjen titeket!!!
Jó anyuuuuuuuu akkor cseréljünk, mert szakadó esőben mászni, menni....egész déleőtt meg délután iszonyat rossz, és állandóan beteg vagyok....brühühühü...pici lányod inkább beülne 5 előadásra, meg szemináriumra, minthogy esőben másszon....
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Tudjátok, a pohár nem félig üres, hanem félig tele van.
Én még ezt a randa esős időt is szeretem... olyankor minden kezd olyan karácsonyi hangulatú lenni... és mindenki jobban összebújik.
Szal hajrá Ágacskáim, ne hagyjátok, h bármi leteperjen titeket!!!
Feel the sunshine
- Niph
- Nem elérhető
Nilla írta: Utálom a labortanárokat
wehhhh ...ha én elkezdeném sorolni h mit utálok...ajaj.....főleg most a meló után.....betelne itt az egész fórum.....
Milyen volt a KÖMF???? tessék mesélni illetékesek.......
egyre jobban hiányoztok ágacskák.......
- Nilla
- Nem elérhető
"Egy csepp is növeli a tengert"
- Dindae
- Nem elérhető
annak meg örülök, h jó volt a kömf^^
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.